ΦΥΛΑΓΕ ΜΑΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ “UFO”. ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ “ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ”

1. α. Ο καθηγητής Αχ. Γραβάνης στέλνει μήνυμα στους ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα πανδημίας θα σας αφορά αποκλειστικά

mosialos-exairetika-mikri-i-pithanotita-myokarditidas-meta-apo-emvoliasmo-me-pfizer-i-moderna

Προειδοποίηση προς του ανεμβολίαστους απευθύνει ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης σημειώνοντας ότι το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα τους αφορά σχεδόν αποκλειστικά.

Σε ανάρτησή του στο Facebook τονίζει επίσης ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα αφορούν τους ανεμβολίαστους σχεδόν κατά 95% ενώ επισημαίνει ότι επειδή θα είναι η μειοψηφία. «θα είναι δύσκολη η κοινωνική και οικονομική αιτιολόγηση ενός γενικού lockdown που θα σας προστατεύσει. Προειδοποιεί παράλληλα για το στέλεχος Δέλτα της Ινδίας «που επικρατεί ταχύτατα λόγω της μεγαλύτερης κατά 60% μολυσματικότητας», αλλά «καλύπτεται από τον πλήρη εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις των Pfizer και AstraZeneca εμβολίων».

β.Αντιεμβολιαστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην πρώτη συναυλία των Foo Fighters μετά το lockdown

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο The Canyon στην Αγκούρα Χιλς, στην Καλιφόρνια και απαίτηση της μπάντας ήταν οι θαμώνες να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού πριν από την είσοδό τους στο συναυλιακό χώρο, κάτι που πυροδότησε την οργή των αντιεμβολιαστών.

Πλάνα από τη διαμαρτυρία έδειχναν διαδηλωτές να κρατούν πανό με συνθήματα όπως «Σταματήστε το μίσος στη συζήτηση για τα εμβόλια» και «Σύγχρονος Διαχωρισμός”

****

Ανεμβολίαστοι!  Μια ιδιαίτερα  περιθωριακή  ομάδα, αφρόνων και  σφόδρα εγωιστών. Η αντίφαση   στο φόβο τους για την  αόριστη  (μη τεκμηριούμενη εξ ουδενός  ως τώρα)  επικινδυνότητα του εμβολίου ,που υπερτερεί στη μειωμένη  κριτική τους ικανότητα της   αυταπόδεικτης πλέον επικινδυνότητας της ζωής τους από τη μόλυνση,  είναι άνευ προηγουμένου .

Φαίνεται να συμβαίνουν πολλά και διάφορα  περίεργα μέσα σε ένα… ανεμβολίαστο κρανίο.   Με κυρίαρχο  πρόβλημά του τη “σφοδρή τρικυμία” που το κατατρύχει.

Πώς το έλεγαν οι αρχαίοι ΄Ελληνες; ” Ω, οία κφαλή και εγκέφαλον ουκ έχει”!

 

2. ΄Ερχεται καύσωνας από Τρίτη έως Κυριακή:  Θα αγγίξει τους 44-45 βαθμούς !

καύσωνας
Πηγή: iefimerida.gr

 

                                  ΕΣΗΕΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Τα κεφάλια πάλι μέσα”,  Κρετίνοι. Τί νομίσατε; Θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί; Ο Κορόνα σας την  κάνει σιγά- σιγά με ελαφριά  πηδηματάκια.  Εμείς όχι.  Κολαούζοι. .

Ο φόβος, ο πανικός, η σύγχυση, η ανασφάλεια και προπαντός η ανεκδιήγητη  βλακεία σας , είναι το δικό μας   ψωμί .  Πώς θα ζήσουμε κι εμείς οι κοντυλοφόροι στη συντεχνία;

Στο κάτω- κάτω,  δεν τρώμε όλοι   σε    “Χιώτικα   Τραπέζια” σαν  το Ράπτη και τον Χατζηνικολάου.    “Χορτασθῆναι”, παλεύουμε,  ” ἀπό  των ψιχίων των πιπτόντων από της τραπέζης αυτών”.

 

_________________________________________

 

                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.UFO. Γιατί προειδοποιούν Αμερικανοί πολιτικοί ότι απειλείται η ασφάλεια των ΗΠΑ

Φαντασία, Ufo, Πόλη, Μέλλον

“Ανησυχία για την «απειλή» που συνιστούν τα UFO για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ διατυπώνουν σημαίνοντες Αμερικανοί πολιτικοί μετά την εμπιστευτική ενημέρωσή τους για το περιεχόμενο πολυαναμενόμενης έκθεσης για «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP), όπως τα αποκαλεί η αμερικανική κυβέρνηση.

Μέλη του Κογκρέσου ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της έκθεσης του Πενταγώνου, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τις 25 Ιουνίου, και ορισμένα εξ αυτών δήλωσαν ότι ανησυχούν βαθιά με τα ευρήματα. «Είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει, που αδυνατούμε να χειριστούμε», δήλωσε στο ΤΜΖ ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Τενεσί, Τιμ Μπέρτσετ”.

****

Αυτή είναι η γκαρνταρόμπα του Βλάντιμιρ Πούτιν - Dressed to kill the world ( φωτό) | eirinika.gr

Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας
中国共产党
Danghui.svg
Έμβλημα Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

Βόρεια Κορέα: Τηρεί «σιγή ιχθύος» για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Αν ανησυχώ με κάτι και κάποιους , σίγουρα δεν είναι τα  “Unidentified Flying Object”. ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα). UFO)   Ανησυχώ  από  τον ιμπεριαλισμό, την ακόρεστη δίψα για αίμα,  την  τύφλα και τη υπεροψία του Πούτιν, του…ΚΚΚ (διαβάζετε “Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας”!), το νέο Ιρανό (με το στανιό “εκλεγμένο”) πρόεδρο , τον Κιμ Γιονγκ-Ουν , που έχει  βάλει ένα ολόκληρο λαό στα κάτεργα, τους “κολασμένους της γης”, τα 15.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών που λιμοκτονούν και πεθαίνουν καθημερινά,   για το σακατεμένο κλίμα και το περιβάλλον.

Κι αν περιμένω  κάτι από  τα κανονικά  ΑΤΙΑ   είναι ένα δυναμικό  “ντου” εδώ κάτω,  με μια “σκούπα” διαστημικώς  τεράστια, να τους σαρώσει  όλους αυτούς τους δικούς μας  Μασκαράδες,  τους φονιάδες λαών και των αθώων.  Να ξεκουμπιστούν μαζί  με την εγκληματικότητα,  τις εμμονές και την ασπλαχνία τους.

Καλύτεροι  θα είναι οι εξωγήινοι. Χειρότεροι από τα δικά μας εδώ UFO , αποκλείεται.

2. 35χρονος Βούλγαρος που είχε βιάσει φοιτήτρια, το 2015, ο βιαστής στα Πετράλωνα -Αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Βουλγαρική σημαία

Ελληνικό Δίκτυο για τη Φεμινιστική Απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  (για το βιασμό της Καθαρίστριας) :

“Εκτιμάμε ότι πρόκειται για ένα ψυχρό έγκλημα, που επιβιώνει πως ένα από τα κύρια κίνητρα που υποκινούν τους άνδρες και δη τους Βούλγαρους και τους Πακιστανούς  να βιάζουν,  είναι οι προσπάθειες για τον έλεγχο και την κατοχή/κυριότητα των γυναικών, σύμφωνα με τη θεωρία «του ιδιόκτητου θηλυκού», που ενισχύει και αναπαράγει την πατριαρχία”.

Υ.Γ.   Καλός Βούλγαρος, ο νεκρός  Βούλγαρος  πλέον (άντρας πάντα) !

Αθήνα, 21/6/2021  (και στο συμβολισμό της  σημερινής Ισημερίας)”.

3. Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Του αρέσει να παίζουμε μαζί τένις, ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα»

 

Μαρία Σάκκαρη συνέντευξη

΄Αντε καλέ!  Πόσο συγκινητικά ρομαντικό! Σηκώθηκε ακόμα και η ξυρισμένη τρίχα της Λατινοπούλου.

Μπράβο κορίτσι!  Χτύπησες φλέβα χρυσού. ΄Επεσες σε καλό γαμπρό. Κι από σόι πρώτο.   Θα φας με “χρυσά κουτάλια”,  έτσι και  καταφέρεις να σε στεφανωθεί ο εγγονός  του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Καβάτζα” μεγάλη και πολύτιμη  σε περιμένει και  σένα και τις   δέκα σου  γενιές μετά.   Από  τα δικά μας, φυσικά,  κλεμμένα  από παππού και πεθερό ,λεφτά.  “Σε καλή μεριά, Μαρία μας”!

4. Γιώργος Μαργαρίτης: «Περπατούσα στην Ομόνοια και μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα»

Γιώργος Μαργαρίτης: «Περπατούσα στην Ομόνοια και μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα»

“…Και ρώτησα. Τι γίνεται εδώ πέρα; Πού είναι ο κόσμος;”. Μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα, ξέρεις τώρα, μετανάστες και λέω πώς κατάντησε η Αθήνα. Σε μερικούς πατριώτες που βρήκα στο δρόμο μου είπα: “Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά, πού είναι η Ομόνοια που ξέραμε;”».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης συνέχισε την εξομολόγηση της ιστορίας: «Και μου απάντησαν: “Εδώ είναι, ρε Γιώργο, η Ομόνοια, δεν έφυγε, ο κόσμος έφυγε”.

***

“Μόνο κάτι μελαχρινούς έβλεπα, ξέρεις τώρα, μετανάστες και λέω πώς κατάντησε η Αθήνα”!
Eνώ, ο  Γιώργος Μαργαρίτης, είναι μια γνήσια εκδοχή του …΄Αριου. ΄Ετσι όπως τον ήθελαν και προσπαθούσαν να τον αναπαράγουν οι Ναζί.  Ψηλός, ξανθός, με γαλαζοπράσινα μάτια. Κα φυσικά με κοιλιακούς και  πλάτες.   Ακριβώς, όπως είναι  και ο ίδιος ο τραγουδιάρης   ή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ας πούμε.
“Βρεγμένη σανίδα”  που θέλετε εκεί στο… ΚΚΕ.  Θα τον ξανακαλέσετε  αυτόν τον ψευτόμαγκα, πάλι να τραγουδήσει στα φεστιβάλ σας;  Δεν έχει και πολλά κουσούρια το άτομο.  Λίγο  Χασικλής, λίγο πότης, λίγο ρατσιστής….απ΄όλα έχει ο μπαξές του Γιώργου Μαργαρίτη.   Και φυσικά βλαχαντερός με .. τα τσαρούχια.
Σιχτίρ.

5. Γαλλία: Απογοητευτική εμφάνιση για Μακρόν και Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές με αποχή-ρεκόρ των ψηφοφόρων

Ιράν -Γαλλία στη  ίδια (πρόσφατα) τη  συμμαχία.
 Ξυπνάει ο κόσμος. ΄Ιδιο  παγκόσμιο μήνυμα από την ΑΠΟΧΗ.
“Είστε ίδιοι. Ούτε Δεξιά ούτε “Αριστερά”. Ευθεία πλέον”.