Η ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΟΡΟΣ SINE QUA NON ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Υψώθηκε η ουκρανική σημαία στη Χερσώνα, ολοκληρώθηκε η πλήρης απόσυρση των Ρώσων στρατιωτών

Σημαία Ουκρανίας - Kokkonis Flags

 

 

Ρωσική σημαία στοκ εικόνα. εικόνα από - 55626451

Αμερικανική σημαία απεικόνιση αποθεμάτων. εικονογραφία από ...

Σημαία Γαλλίας - Kokkonis Flags

Ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον Έβρο | Business Daily

Σημαία Ελληνική Boffor™ GR

****

Δεν πανηγυρίζουμε. Δεν έχουμε λόγους, έστω κι αν πρόκειται για μια επί μέρους  δικαίωση του θύματος. Αλλά, τί είδους δικαίωση είναι αυτή με 100.000 νεκρούς στα πεδία των μαχών;  (Μόνο στρατιώτες, δεν υπολογίσαμε τον άμαχο πληθυσμό που χάθηκε).

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όσοι   είστε ανόητοι . ΄Οσο υπάρχουν σημαίες, λάβαρα, παντιέρες, εθνικοί ύμνοι,όμοια σύμβολα,  η ανθρωπότητα δε θα ησυχάσει ποτέ. Η πολυπόθητη σταθερή , παγκόσμια ειρήνη ,δε θα έρθει ποτέ. Δεν αποκλείεται  και να εξαφανιστεί  το ανθρώπινο είδος.

Εξ αρχής η κατάρα του ανθρώπου  υπήρξε  η ιδιοκτησία. Εχθρός της Φύσης και των Νόμων της.  Σε κανένα δεν ανήκει  τίποτα. Αυτό είναι το «θέσφατο»  της Φύσης. Γη, νερό, ουρνανός δεν έχουν ιδιοκτήτες. ΄Αρα, δεν υπάρχουν   έθνη, πατρίδες, σύνορα.  Πρόκειται για επινοήσεις   βέβηλες, αφύσικες, διαστροφικές. Αλλά, το ίδιο βάρβαροι, διεστραμμένοι και εχθροί της Φύσης είναι όσοι πιστεύουν τα  φληναφήματα των ηγετών και των ιερατείων  για  “ξεχωριστά έθνη και ιερές πατρίδες”, για να διατηρούν την εξουσία τους  και τον έλεγχο επί των  μαζών.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ  ΥΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ .

Θα αργήσει  αυτή η ημέρα, αλλά θα έρθει!  Πάντα ο μυαλωμένος, ο συνετός, ο φυσικός άνθρωπος, νικάει τον άφρονα, τον ασύνετο ,τον διεστραμμένο.