ΟΙ 12ΧΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 12ΧΡΟΝΕΣ ΤΟΥ …ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ!

1. “Τα νυφοπάζαρα ανηλίκων στους Τσιγγάνους

Οσον αφορά στους γάμους, «κλείνονται» σε χορούς, γιορτές κι άλλους γάμους. Τα κορίτσια χορεύουν, οι πατεράδες των γαμπρών εποφθαλμιούν και κάνουν το νόημα στους μεσάζοντες, που πηγαίνουν στον πατέρα της νύφης για να την ζητήσουν. Επί τόπου γίνονται και τα deal.

Το μελανό σημείο όλων αυτών των προξενιών είναι τα ανήλικα παιδιά. Λογοδίνονται από τα 6-7 έτη, ενώ μπορεί να παντρευτούν ακόμα και στα 12 και στα 13 και να εξαναγκαστούν να γίνουν μανάδες, σύζυγοι και να «παίξουν» ρόλους που δεν συνάδουν με τις ηλικίες τους. Χαρακτηριστική είναι η εξομολόγηση μιας κοπέλας, 21 ετών η οποία αποφάσισε να σπουδάσει, να πάει κόντρα σε όλους και όλα και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Στον οικισμό των τσιγγάνων στους Σοφάδες Καρδίτσας, όπου ζουν περίπου 6.000 τσιγγάνοι, είναι η μοναδική που σπουδάζει, ενώ όπως λέει η ίδια, άλλα 2 ή 3 κορίτσια της γενιάς της, έχουν τελειώσει το σχολείο…”

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1370178/ta-ethima-ton-tsigganon-meso-tiktok-ta-diazygia-kai-ta-nyfopazara

****

Στην αισχρή  βιομηχανία του σεξισμού , της κερδοσκοπίας και   της  υποκρισίας  οι ευαισθησίες τους  είναι  επιλεκτικές. Ακόμα και στις εκδιδόμενες  12χρονες .  Νόμιμη η πορνεία  στην Τσιγγάνικη κοινωνία.  Αλλά παράνομη  και απεχθής  ως …παιδοβιασμός στις κοινωνίες του  Κολωνού!

Γραμματείς και Φαρισαίοι;  Δεν υπάρχει σύγκριση.  ΄Αγιοι τούτοι, μπροστά στη γκεμπελική μαφία.

2.”Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: 68χρονος ασέλγησε σε 16χρονη έναντι αμοιβής” (iefimerida.gr)

ασέλγεια σε ανήλικο

Για να  καταλάβω, γιατί αδυνατώ, ως (πιθανόν)   βραδύνους σε τέτοια, να τα πιάσω. Και είμαι σίγουρος μαζί με μένα και το… 98% των ανήλικων και ενήλικων  από  16 ως 116 χρόνων σε αυτή  τη χώρα!

α. Ο 68χρονος συνελήφθη ή η   16χρονη για πορνεία; β. “Σοκ” ,  γράφει η πορνοφυλλάδα.  Γιατί;  γ. Ασλεγώ στο λεξικό του Ράπτη και των  κοντυλοφόρων  του    τί σημαίνει;  δ. Στα πορνεία ασελγούν… νομίμως;  3.  Γνωρίζουμε πως στα 17 της μια  δεν είναι ανήλικη και  μπορεί  ακόμα και να ψηφίσει. ΄Οταν τσεπώνει, όμως,  το 50ευρω για να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες , τότε  ανακαλύπτει  ο νόμος πως    την παρέσυρε ο … παδιοβιαστής και  ως ανήλικη  και ανώριμη,  ασέλγησε επ αυτής;

 

3. “Καφετέρια έδιωξε πελάτες επειδή ήταν ηλικιωμένοι

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός χρήστη στο Facebook, ο οποίος καταγγέλλει ότι γνωστή καφετέρια στη Νέα Σμύρνη δεν δέχεται πελάτες που είναι… ηλικιωμένοι.

Η καφετέρια “Rusty Grail” που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, ανήρτησε επίσης στα social media ένα μακροσκελές μήνυμα, ζητώντας “συγγνώμη” και υποστηρίζοντας ότι προχώρησε στην απόλυση του υπευθύνου, τον οποίο είχε προσλάβει πριν από λίγες ημέρες.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν… πείστηκαν, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση ότι ανάλογα περιστατικά είχαν γίνει και το καλοκαίρι. “Υπάρχει κριτική στο ίντερνετ από τέλη Ιουνίου που έγινε ακριβώς το ίδιο.. Υπάλληλος σας έδιωξε ηλικιωμένο με την δικαιολογία ότι είναι κρατημένο το τραπέζι”, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια.

Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη καταγγελία, σερβιτόρα, επικαλούμενη την πολιτική του καφέ, έδιωξε δύο ηλικιωμένους από το μαγαζί, υποστηρίζοντας ότι απαγορεύεται σε ανθρώπους αυτής της ηλικίας να κάθονται στα τραπέζια του.

Η καταγγελία έγινε από πρόσωπο που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: «Πέμπτη 10/11 ώρα 11:00 κάθομαι για καφέ στην πλατεία νέας Σμύρνης. Κάθομαι σε μαγαζί που δεν έχω ξανακάτσει.

Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει ένας ηλικιωμένος που μιλάει έντονα στη σερβιτόρα και κάτι λέει “θα φωνάξω την αστυνομία, αυτό που μου λες είναι παράνομο”. Ο διπλανός του εξίσου ηλικιωμένος προσπαθεί να τον ηρεμήσει -ουσιαστικά τον πείθει να φύγουν και να πάνε αλλού. Αυτό κάνουν, φεύγουν, χωρίς να έχουν καν παραγγείλει.

Ρωτάω τη σερβιτόρα τι συνέβη και στερεοτυπικά αν πρόκειται για συχνό φαινόμενο (μου φάνηκε ως κάτι που είχε ξανασυμβεί, είχε μια οικειότητα ο έντονος διάλογος τους). Παίρνω την εξής απάντηση: “Ξέρετε είναι πολιτική του μαγαζιού να απαγορεύει σε ηλικιωμένους να κάθονται“», κοινοποίησε μεταξύ άλλων στο Facebook, μάρτυρας του συμβάντος.

***

“Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει”.

α. Ν.Δ: Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΙΝΟ! (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ).

Βουλευτικές εκλογές 2019:
Η ΝΔ ανακοίνωσε τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα

Τους υποψηφίους της σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε μόλις η ΝΔ, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Οι μισοί υποψήφιοι είναι κάτων των 45 ετών
Η ανανέωση γίνεται πράξη και ηλικιακά. 139 από τους υποψηφίους είναι κάτω των 45 ετών. Μάλιστα 67 εξ αυτών ανήκουν στην γενιά των 30άρηδων, ενώ 12 έχουν γεννηθεί στην δεκαετία του ’90, δηλαδή δεν έχουν κλείσει καν τα 30 τους χρόνια. Ο μέσος όρος ηλικίας όλων των υποψηφίων είναι τα 49 έτη, ενώ η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που απολύτως συνειδητά ξεπέρασε ακόμη και το υποχρεωτικό όριο ποσόστωσης των φύλων, καθώς το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Σε ορισμένες μάλιστα περιφέρειες είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απόλυτη ισορροπία (50%-50%) στους υποψήφιους ανάμεσα στα δύο φύλα.

Φανερές οι προθέσεις της  (ακρο)Δεξιάς του Κυριάκου Μτσοτάκη.  Γυρίζει τις εποχές πίσω, σε “πέτρινα χρόνια”, σε ανήκουστα και επαίσχυντα  ανοσιουργήματα.
Ο μέσος όρος ηλικίας όλων των υποψηφίων είναι τα 49!  Ο ηλικιακός ρατσισμός στο κόκινο. Η λατρεία της δύναμης. Το “ευαγγέλιο” του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού.  Από τα 50 και πάνω, όπως τις παλιές, άγριες ημέρες …”σκοτώνουν  τα άλογα, όταν γεράσουν”, αφού δε συνεισφέρουν   στην παραγωγή  ή δεν αποδίδουν πια το μάξιμουμ, δε στραγγίζουν το αίμα που χρειάζεται η αγορά, για να γίνουν οι ολίγοι και πλούσοι, ακόμα πλουσιότεροι .
Η παράταξη που έχει ως κύριο γνώρισμα την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, εκφραστής του  γνωστού  ανάλγητου κράτους και παρακράτους, πρετοιμάζει  σταθερά   την… αποσταθεροποίηση των κοινωνικών κατακτήσεων, το σφαγιασμό των συντάξεων, των επιδομάτων, των παροχών ανθρωπισμού και αξιοπρέπειας.  Είναι αδίστακτη παράταξη,αφού   η αρχή του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς που εκπροσωπεί η Δεξιά,είναι “ο  θάνατός σου η ζωή μου”.
Θα είναι έγκλημα κατά του ίδιου του εαυτού τους,  μαζοχισμός  ψυχιατρικά ανεξήγητος , για    όσους ψηφοφόρους επιλέξουν να ασκήσει εξουσία ο …Ηρώδης  της ώριμης ηλικίας, που ακούει στο όνομα “Υιός” Αποστάτη και  …διάδοχος  Κυριάκος . Πραγματικό χαρακίρι για τις γενιές μετά τα 50.
΄