ΚΑΙ ΜΕ (ΣΥΝ)ΥΠΟΓΡΑΦΗ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ . ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Τούρκοι Γκέμπελς: “΄Ισως με τη βοήθεια του Θεού ξαναπάρουμε τα 152  νησιά”

Τούρκος δημοσιογράφος: Ίσως με τη βοήθεια του Θεού ξαναπάρουμε τα 152 νησιά από την Ελλάδα

΄Ελληνες Γκέμπελς:

 Ράπτης: “Ο Ταγίπ Ερντογάν απειλεί, πλέον, ευθέως την Ελλάδα”

 

Γιαούρτωσαν τον Χρήστο Ράπτη που έχει το iefimerida (VIDEO) | Alfavita

 Βαξεβάνης: “Ερντογάν,  παραδίδοντας μαθήματα διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (!”

Ο Βαξεβάνης «χτυπά» τον Μητσοτάκη με φωτογραφία από τον... Σεπτέμβριο!

 

Ευθείες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: «Θα το μετανιώσετε, όπως πριν έναν αιώνα»

iefimerida.gr

 

Ο Ταγίπ Ερντογάν απειλεί, πλέον, ευθέως την Ελλάδα και χθες το βράδυ φρόντισε να το κάνει και στα ελληνικά. Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε μέσω twitter τα όσα προκλητικά, παράνομα και ανιστόρητα είπε κατά της χώρας μας στην ομιλία του στη Σμύρνη, γράφοντας τα μηνύματα του στα ελληνικά. Η απειλή πολέμου που εξαπέλυσε, περιελάμβανε προειδοποιήσεις προς τη χώρα μας «να συνετιστεί», αλλιώς «θα το μετανιώσει» και θα έχει «καταστροφικές» συνέπειες, «όπως πριν από έναν αιώνα». Άμεση και σκωπτική ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος χαρακτήρισε «αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά» και φρόντισε να του θυμίσει ότι «η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές». Πρόκειται για την δεύτερη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου χθες που απαντά άμεσα στις προκλήσεις Ερντογάν. Αυτό δείχνει μια αλλαγή τακτικής, καθώς μένει πιστό στην αποφυγή της ακραίας και επιθετικής ρητορικής της τουρκικής ηγεσίας, αλλά, η απάντηση θα έρχεται άμεσα. Το μήνυμα είναι ότι σε κάθε πρόκληση, κάθε ρητορική επίθεση και κάθε απειλή η αντίδραση θα είναι ακαριαία, κάτι που θα γίνει και στο πεδίο αν η Άγκυρα αποφασίσει να περάσει την ένταση σε αυτό.

Tέλος δεν έχουν οι απειλές που εκτοξεύει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

documento

Τέλος δεν έχουν οι απειλές που εκτοξεύει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, με σειρά αναρτήσεων του που δημοσιεύει στα ελληνικά στο Twitter , ο τούρκος πρόεδρος δεν διστάζει να αμφισβητήσει ακόμη και την ελληνική κυριαρχία στη νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο), ενώ παραδίδοντας μαθήματα διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (!) κάνει αναφορά για «καταπίεση της τουρκικής μειονότητας σε Θράκη, Ρόδο και Κω».

 

PATRINAKI: Ρ.Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....ΕΙΝΑΙ... | Funny pictures, Funny photos, Funny

ΦΩΤΟ-Πως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μικρός;

 

****

 

No photo description available.

***

Ο  αθυρόστομος  “νόθος γιος της Καλογριάς”  υπογράφει στις 20 Απρίλη του 1827 την παραπάνω  οργισμένη  καταγγελία του και απειλεί, όπως,  και με τη φρασεολογία που το κάνει,  τις εξουσίες και τους παρατρεχάμενους  της εποχής.

Σήμερα,   195 χρόνια μετά,  ο ίδιος με όσα σημεία και τέρατα θα έβλεπε   “από ψηλά” να συμβαίνουν  και στις δυο μεριές , θα έστελνε μια όμοια    επιστολή ,αλλά με δύο αποδέκτες.  Τους “Σουλτάνους” της κατακερματισμένης πλέον Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σε   αυτόνομα , εντεύθεν κι εκείθεν βιλαέτια.

 

 

 

“Το Χριστό και το Μουχαμέτη σας, γαμώ, παλιοκερατάδες, Μητσοτάκη και Ερνογάν”,   θα τους ξέχεζε πατόκορφα. “Ελόγου σας κάνατε το πατριωτιλίκι νταραβέρι, αλισβερίσι  και  διάφορο για  τα μπαξίσια και τις αρπαχτές,  να τρώτε με χρυσά κουτάλια οι φαμελιές και τα τρισέγγονά σας.

Και μου βρήκατε πάτημα  το τζέρτζελο , τα σύνορα και τις γραμμές ,παλιάνθρωποι,  για να κρύψτε τις πομπές σας.  Να χέσω τις γαλάζιες και τις χαμένες   σας πατρίδες,  αφού σεις,  ούτε θεό ούτε πατρίδα λογαριάζετε, πέρα από  τον κώλο σας. Κι ούτε τα δικά σας παιδιά θα στείλετε να σκοτωθούν, αλλά των άλλων, του κοσμάκη. ΄Οπως οι Μπέηδες και οι Δημογερόντοι τη δικιά μου εποχή,  κρύβανε τα βλαστάρια τους στ΄αμπάρια την ώρα που τα παιδιά των αλλωνών τρώγανε τις σάρκες  αναμεταξύ τους.

Τί έχετε να χωρίσετε, πανάθεμα το γονιό σας  ;  ΄Ο τι ήταν να χωριστεί μεγάλο, χωρίστηκε με άλλων το αίμα.  Σήμερα εσείς, Τούρκοι  και ΄Ελληνες , Ελληνες και Τούρκοι ,τίποτα άλλο δε μένει να μοιραστείτε.

΄Ενα μοναχά. Ειρήνη και αδερφοσύνη. Αυτή  την ορμήνια έχουμε να  σας δώκουμε εγώ και ο   Μεχμέτ Ρεσίτ Πασάς, Κιουταχής, παλιοί οχτροί,  από    “εδώ πάνω”, που ούτε θεοί αλλιώτικοι, μήτε πατρίδες υπάρχουν.   Τα βρήκαμε, μονιάσαμε και πίνουμε μαζί το ναργιλέ κάθε πρωί , καβάλα στο  σύννεφο που μας  σουλατσάρει  από την Ιστανμπούλ στον Πειραιά  και δίπλα στο Κερατσίνι, που πια όπως το καταντήσατε, μόνο παλιό Κερατσίνι δεν είναι.

Βάλτε μυαλό, Κογιόνηδες,  Σουλτάνοι  και οι δυο.

Αλλιώς, αν δε συνετιστείτε, αν βάλετε πάλι  λεβέντες να σφαχτούν ,  ανθρώποι λογικοί  υπάρχουν.  Κι αν έρθουν να σας βρουν, θα σας γαμήσουν και τους δυο, σκατόφατσες  του κερατά.