ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ “ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ”,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ . ΦΟΝΙΑΣ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ;

 

Ο Αποστολόπουλος απαντά στην Βούλτεψη: Η «αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική» σημαίνει θανάτους στο Αιγαίο

Ο Αποστολόπουλος απαντά στην Βούλτεψη: Η «αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική» σημαίνει θανάτους στο Αιγαίο

σοφία βούλτεψη | in.gr

O τετράχρονος Αϊμάν.  Τον έπνιξαν σε pushback  κουκουλοφόροι της δολοφόνου Βούλτεψη, υπουργού Μετανάστευσης.

«Υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα;» αναρωτήθηκε η υπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη και ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έσπευσε να της απαντήσει μέσα από ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο διασώστης ενημερώνει την κυρία Βούλτεψη, η οποία παρότι υφυπουργός Μετανάστευσης ποτέ της δεν έτυχε να ακούσει για τις καταγγελίες σχετικά με παράνομες και δολοφονικές επαναπροωθήσεις μεταναστών και προσφύγων ή ότι «η πλειοψηφία των pushback περιλαμβάνει απαγωγή προσφύγων που έχουν ήδη φτάσει στα ελληνικά νησιά, ληστεία (αφαίρεση προσωπικών αντικειμένων), ξυλοδαρμούς, μεταφορά τους σε πλωτές σχεδίες του λιμενικού (literaft) κι εγκατάλειψη τους στα ανοιχτά του Αιγαίου».

«Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, που όταν είναι να επαναπροωθήσουν μικρό αριθμό ατόμων, δεν «ξοδεύουν» ένα ολόκληρο liferaft (που κοστίζει χιλιάδες ευρώ), αλλά πετάνε τους ανθρώπους κατευθείαν στην θάλασσα!». συμπλήρωσε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος.

Ο διασώστης δεν αρκείται στην εμπειρική περιγραφή των γεγονότων τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι αλλά επικαλείται και την διεθνή έρευνα των Guardian – Spiegel η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021 και αφορά την απαγωγή τριών αφιχθέντων προσφύγων «από τις ελληνικές αρχές» και που σύμφωνα με το ρεπορτάζ «πετάχτηκαν στην θάλασσα χωρίς σωσίβιο», με αποτέλεσμα οι δύο να πνιγούν». «Ο Σίντι Κέιτα, 36 ετών, από την Ακτή του Ελεφαντοστού, και ο Μάρσαλ Κουαμού ετών 33, από το Καμερούν. Ο τρίτος (Ιμπραήμ) κολύμπησε μέχρι την Τουρκία και σώθηκε», αναφέρει ο Ιάσονας και συμπληρώνει πως η «σορός του Κουαμού μεταφέρθηκε με έξοδα της οικογένειάς του στην πατρίδα του το Καμερούν και θάφτηκε εκεί. Ο Κέιτα είναι θαμμένος σε ανώνυμο τάφο στη Σμύρνη, καθώς η οικογένειά του δεν είχε τα λεφτά για να μεταφερθεί στην Ακτή του Ελεφαντοστού».

«Αυτό σημαίνει “μείωση των αφίξεων” και “αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική” για τα οποία θριαμβολογεί η ελληνική κυβέρνηση», τονίζει κλείνοντας ο διασώστης.

Βλέπεις την κακία και την απανθρωπιά στη μούρη της.   Εξ ου και η γκεμπελικής μορφής  ερώτηση-απορία για κρετίνους. Επειδή, ακριβώς, σε τέτοιους  απευθύνεται.

 

Στο δικαστήριο της αδέκαστης Ιστορίας έχει δικαστεί και καταδικαστεί αμετάκλητα, ως εγκληματίας.  Και τη ετυμηγορία της Ιστορίας, ευτυχώς, δεν μπορεί να την ανατρέψει ουδείς σφογγοκωλάριος  “Αγγελής”- “Ράικου”-Αλεβιζοπούλου   της μαφιόζικης συμμορίας του κυβερνώντος κόμματος στο οποίο ανήκει η αμετροεπής και θρασύτατη υπουργός.

Περιμένουμε, όμως , και οι διεθνείς, συστημικοί  Οργανισμοί να δείξουν την ευαισθησία που δεν έδειξαν μέχρι τώρα. Να εξασφαλίσουν  για τη σημερινή υπουργό Μετανάστευσης  πρώτη θέση στα εδώλια  των κατηγορουμένων  για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και να προχωρήσουν σε άμεση δίωξη.  “Μαριούπολη” έχουμε και στον ΄Εβρο, τη Μυτιλήνη, την Κρήτη.   Και καθόλου λιγότερο αποτρόπαια  τα εγκλήματα κι εδώ. Ο Ομαδικός τάφος  των θυμάτων  , είναι ο πάτος της θάλασσας του Αιγαίου και της Μεσογείου.

 

Αυτό το απάνθρωπο τέρας  που   φτύνει  στη μνήμη  του μικρού Αϊμάν  και σκυλεύει με το θρασύτατο  ερώτημα  «πού είναι τα πτώματα;» έχει αίμα  και μάλιστα παιδιών  στα χέρια της. Και   μπορεί μεν   οι   κουκουλοφόροι της στον ΄Εβρο να έπνιξαν το μικρό προσφυγόπουλο, αλλά ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι αυτό το αισχρό υποκείμενο. Θα την αφήσετε να φύγει  και τούτη ατιμώρητη, όπως τη  βρώμικη ,επίσης ηθική αυτουργό δολοφονίας, Μαριέττα Γιαννάκου;

“Σωρεύετε άνθρακας  πυρός επί της κεφαλής υμών”.  Να το βάλετε καλά   στο   ανήθικο  μυαλό σας , αν νομίζετε  πως μπορείτε όλους,  όλες τις φορές να τους ξεγελάτε. Μερικούς σαν τους Χαχόλους σας, ναι. Και  ίσως  πάντα. ΄Ομως όλοι,  δεν είναι “Κάφροι”  σαν εκείνους στους οποίους απευθύνεται η Βούλτεψη.

Το κατηγορητήριο και την   παραπομπή της σε δίκη υπέγραψε με το κείμενό του παραπάνω  και   ο  διασώστης  Ιάσονας Αποστολόπουλος. Και μάλιστα ως αυτόπτης μάρυρας των εγκλημάτων  Βούλτεψη.  Δεμένη πια από χίλιες  μεριές χειροπόδαρα,ας περιμένει  την καταδίκη της. Πλησιάζει.