…ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ “ΤΑΪΛΑΝΔΕΣ”!

ΕΠ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ

 

***

Τα ονόματα 200  τόσων  πελατών       ζητάει το διψασμένο  για σπέρμα γκεμπελικό αληταριό να δημοσιοποιηθούν, για να έχουν…τροφή για τους δικούς τους σκουπιδοφάγους   πελάτες, τους επόμενους μήνες.   Κελεπούρι πάλι  η    12χρονη που εξέδιδαν  σε αγαστή συνεργασία  οι  δύο μαστροποί, εργοδότης και μάνα .

 Τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια έχουν πιάσει   την καλή στο μιντιακό  σκυλολόι. Ζεστό  και πολύ  χρήμα ρέει  άφθονο στα ταμεία .

 Αρχής γενομένης με  το λαχείο της Πετσολίστας του κορόνα. Στη συνέχεια με την  υπόλοιπη διαφημιστική  πίτα που τους μοίρασαν πλουσιοπάροχα ο πιλότος από τα Γλυκά Νερά, η Μπεκατώρου,  η Παπαχαραλάμπους , η «Γεωργία της Θεσσαλονίκης»,  η Νικολούλη και πόσοι άλλοι, τα ονόματα των οποίων ή μας διαφεύγουν ή “σβήστηκε πια  η γραφή” από το συνεχή  καταιγισμό της σεξιστικής λαίλαπας.

 Να τα δώσετε τα ονόματα. Καμιά αντίρρηση. Προηγουμένως , όμως να αποκαλύψετε  τα  ονόματα  με τα αλλεπάλληλα  ταξίδια σεξοτουριστών παιδεραστών από την Ελλάδα στην Ταϊλάνδη , την Ινδονησία  και όπου αλλού οι κυβερνήσεις  εκπορνεύουν ακόμα και 10χρονα παιδιά (αγόρια -κορίτσια).

 Δεν είδαμε κανένα τέτοιο…συγκλονιστικό   ρεπορτάζ  από τους Γκεμπελίσκους-Τριανταφυλλόπουλους , τους κήνσορες και τιμητές της  άμεμπτης, ηθικά,  ζωής  των Ελλήνων  (και μάλιστα επωνύμων).  Πονάει μάλλον  εκεί. Θα πάρει πολλούς η μπάλα. Ειδικά και δικούς τους μεγαλόσχημους στο συνάφι

΄Υστερα,  με την άνεσή  σας,  βγάλτε και  τα πρόσφατα ονόματα των πελατών της 12χρονης παιδίσκης. Με τη σειρά , όμως.  Να προηγηθούν όσα  ονόματα παιδεραστών στις Ταϊλάνδες  μένουν χρόνια στο απυρόβλητο. (Αν και  στους παροικούντες τηςν Ιερουσαλήμ είναι γνωστά τα περισσότερα).

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.