Και τώρα, τί θα κάνει ο “Βαξεβάνης” ,αν αθωωθούν οι…Δεξιοί Βάρβαροι Λιγνάδης και Μίχος;

Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει ο εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει ο εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

 

Η εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

 

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μαρία-Ελένη Νικολού

****

Να ζητήσουν  συγγνώμη, το  αποκλείουμε.  ΄Αλλωστε, σου λένε, περιμένουμε μήπως και σταθούμε τυχεροί στην τελική  απόφαση του δικαστηρίου.

Η…μαχόμενη δημοσιογραφία, όπως η παλιότερη του “Ταρζάν” και τώρα  του “Βαξεβάνη”  και της  …Νικολούλη(ς) ,  παλεύει με νύχια και με δόντια  για  την… ενημέρωση!   (Για τον  ταλαιπωρημένο από την… παραπληροφόρηση, ΄Ελληνα,   ρε γαμώτο!)

 Μόνο που την ενημέρωση, την εννοούν είτε πλασαρισμένη   με κομματική τύφλα, ή, το επίσης  σύνηθες,   αυτή  που αποπνέει αίμα,  μπόχα, σεξισμό και νοσηρότητα . Και πάντως και  πρωτίστως,  επιχειρηματική,  σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει η «πληροφόρηση».

Θυμηθείτε τους  τόνους το  «μελάνι» που   χύθηκε στον ελληνικό…Τύπο, για τον Δεξιό  παιδοβιαστή (!) Δημήτρη Λιγνάδη και τη 12χρονη από τον Κολωνό  που την εξέδιδε  ένα  (επίσης)    Δεξιό στέλεχος.

΄Όχι,  βέβαια,  πως   όσοι από το Γκεμπελιστάν θύουν με θυμιάματα πανάκριβα στη Δεξιά  , θα  άφηναν τέτοιες ευκαιρίες να χαθούν.  Για άλλους,  όμως,  ακόμα πιο νοσηρούς  λόγους τούτοι.  Γιατί τέτοιοι  πελάτες  συχνάζουν στα δικά τους μαγαζιά,  που τρέφονται και ηδύνονται από  ιστορίες  «παιδοβιαστών»   και “σοδομιστών”.

Η  ύψιστη δικαιική αρχή  , ακόμα και του συστημικού ανά τους αιώνες δίκαιου « καλύτερα 100 ένοχοι ελεύθεροι, παρά ένας αθώος στη φυλακή”, το  αναφαίρετο  στον πολιτισμό  δικαίωμα, γνωστό ως  «τεκμήριο αθωότητας» ,δεν είναι απλώς “ψιλά γράμματα” για τους επιχειρηματίες και τους υπαλλήλους στην  κατάπτυστη  μπίζνα  της βιομηχανίας  παραπληροφόρησης.   Είναι σκύβαλα,τέτοιες αρχές.  Ευαισθησίες για  τους αφελείς και τους βλάκες. “Ο θάνατός σου, η ζωή μου”, είναι ο νόμος της ζούγκλας και της αγοράς στον κόσμο των Γκέμπελς.

Πώς θα βγάλει εκπομπή η Στεφανίδου και ο Λιάγκας , χωρίς τη δωδεκάχρονη από τον Κολωνό;  Χέστηκαν στο συνάφι  για το τεκμήριο αθωότητας της «σύγχρονη Μήδειας»  Πισπιρίγκου.  Η απόφαση ενοχής πάρθηκε στους καναπέδες των στούντιο   και στα πολύχρωμα  σαλόνια  των φυλλάδων.    Βγαίνει αλλιώς η ώρα; Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς σκουπίδι;  Δε φτάνουν μόνο τα λογής σούργελα που κάθε τόσο ,ψοφάνε να βγουν στο γυαλί, μήπως και “χάσει η  Βενετιά  βελόνι”, αν δεν  εκθέσουν τη μούρη τους στη δημοσιότητα. Θέλουν αίμα -σπέρμα στην αρένα. Και τα προσφέρουν   αμφότερα,  εν αφθονία..

Για άλλη μια φορά η βαρετή μας, ίσως, επανάληψη:  Αν δεν πεθάνει αυτό το κατ ευφημισμό  είδος  «δημοσιογραφίας»,  αν δε στείλουμε τον Αλαφούζο, το Ράπτη και το Βαξεβάνη στις χωματερές που στέλνουν τούτοι (και οι παλιότεροι τους στο συνάφι) τον Τύπο, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Από «Βαξεβάνη» άρχεσθαι,  πολίτες!