Καριέρες υποψηφίων ευρωβουλευτών χτισμένες στην… απάτη!

Βέλη Κύρτσου κατά Αυτιά, Μπελέρη, Μελέτη: Αυτή είναι η τριάδα της υποβάθμισης που προβάλει με κάθε τρόπο ο μηχανισμός Μητσοτάκη

Φρέντι Μπελέρης, Γιώργος Αυτιάς, Ελεονώρα Μελέτη, Πύρρος Δήμας © Eurokinissi / Facebook/Fredi Beleris Intime / powergame.gr

«Αυτιάς: Χυδαίος λαϊκισμός. Από «πατρίς θρησκεία οικογένεια» μέχρι ομοφοβικά σχόλια σε βάρος Κασσελάκη.

Μπελέρης: Πατριδοκαπηλία με ένα αμφιλεγόμενο άτομο και «πάσα» στον Ράμμα για πλήρη έλεγχο της περιοχής της Χειμάρρας και του πολυσυζητημένου real estate.

Mελέτη: Ισότητα των φύλων,με παρελθόν προβολής Κασσιδιάρη και βιομηχανίας σεξ Σειρηνάκη.

Αυτή είναι η τριάδα της υποβάθμισης που προβάλει με κάθε τρόπο ο μηχανισμός Μητσοτάκη.

(Documento)

 

Έλενα Κουντουρά: Η ευρωβουλευτής ως guest star του Ηaute ...

΄

Καλά τα είπε ο Κύρτσος για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του  Μητσοτάκη. Και είναι η αλήθεια πως πέτυχε διάνα χαρακτηρισμούς για την τριάδα  (αν και περί τετράδας πρόκειται).

Ελπίζαμε  πως θα συνέχιζε.   Με την κριτική του  τούτη  τη φορά στους  Κασσελακικούς υποψήφιους .  Εις μάτην.  ΄Εμεινε στη μισή αλήθεια, η οποία, ως συνηθίζεται να λένε, είναι χειρότερη από το ψέμα.

Κι αφού ο ίδιος  δε βλέπει ή δε θέλει για τους δικούς του λόγους να δει  τι σόι  υποψήφιους  διάλεξαν και  οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τον αρχηγό τους  για να τους στείλουν στην Εσπερία, να αναλάβουμε εμείς αυτό το έργο.  Είναι εύκολη, άλλωστε, η κρίση τουλάχιστον  για την τριάδα  με τις λαμπρές παρουσίες  των σελέμπριτι…Αριστερών.

Η  απέναντι της τετράδας   Μητοστάκη , η τριάδα   Κασσελάκη τώρα,  συμπεριλαμβάνει και τούτη λουλούδια του μπαξέ από τα λίγα.   Να τους κατονομάσουμε και εν ταυτώ να τους στολίσουμε με τα δικά τους σχολιανά.

Μπεκατώρου: 

 ΄Εχτισε καριέρες  με βασιλικές πλάτες και αγκαλιές αλλά και   συμπληρώματα με μπαγιάτικες…σπερματικές  «ιστορίες για αγρίους».

Κουντουρά:

Αστέρι στη σόου μπίζνα του σεξισμού και  της μόδας .Η επιχείρηση  που λατρεύει  τη χρυσοφόρα χήνα   της   αρρενωπότητας και της θηλυκότητας.

Παππάς:

Εμάς  παιδιά, πριν από την εποχή Γκάλη, μας λέγανε οι γονείς μας: «Μάθε παιδί μου γράμματα, να δεις μιαν άσπρη μέρα». Μετά Γκάλη, σύμπασα η Ελλάδα συμβούλευε  τους κανακάρηδές της:  «Γ@ματα, ρε,  τα γράμματα. Μάθε να βάζεις  κανα καλό καλάθι, να δεις στη ζωή σου προκοπή»! Ο Νίκος Παππάς ,μπορεί να τα γ@μησε μεν  στη μορφωση, αλλά  κοίτα το παλικάρι προκοπή!