ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΝΟΧΩΝ

 

ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά – Παραπέμπεται για διαγραφή

Σταύρος Κοντονής

Ο αχυράνθρωπος της Δεξιάς που πέταξε τη μάσκα.   Είναι ο π.υπουργός Δικαιοσύνης που συγκάλυψε το έγκλημα της δολοφονίας του  καθηγητή Γιώργου Τριάρχη  με ηθικούς αυτουργούς  τη Ντόρα Μπακογάννη και τη Μαριέττα Γιαννάκου.

Επανειλημμένα του ζητήσαμε να κάνει  παρέμβαση, ως αρμόδιος υπουργός  και του κοινοποιήσαμε τα αποδεικτικά στοιχεία  της συγκάλυψη του εγκλήματος και όχι μόνο αρνήθηκε να κινήσει  διαδικασίες, για την τιμωρία των υπεύθυνων,  αλλά απειλούσε πως  θα  υπάρξουν  και συνέπειες  για προσβολή της ελληνικής  δικαιοσύνης.

Τόσο ανήθικος και διαπλεκόμενος!

___________________________________

Χρυσή Αυγή

ίου.XRYSH_AYGH_PUZZLE_4_550XRYSH_AYGH_PUZZLE_5_550XRYSH_AYGH_PUZZLE_6_550

Με τον Γραμματέα Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης, η υποψήφια βουλευτής Λιάνα Τσολιάκου και ο υπεύθυνος του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής Μεγάρων Σταμάτης Μαρτίνος

Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα»

Σε μια προκλητική τοποθέτηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση», ενώ τόνισε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα» και «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα» | tovima.gr

Αλέξης Γρηγορόπουλος. ΄Ενα από τα θύματα του ΝεοΝαζισμού. Οι δολοφόνοι  Κορκονέας και Σαραλιώτης ήταν  μέλη της εγκληματικής οργάνωσης  “Χρυσής Αυγής”.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

 

 

 

Όταν η Χρυσή Αυγή «έσφαζε» ο Άδωνης τη  στήριζε

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πριν καν γίνει βουλευτής, ως παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, είχε αναφωνήσει, από τον τηλεοπτικό αέρα, «πού είναι το κακό» όταν μοιράστηκε υλικό της ΧΑ σε παιδιά.

Κάπως έτσι ξεπλενόταν η Χρυσή Αυγή από το σύστημα

 

 

Η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα με καλεσμένους μόνο από τη Χρυσή Αυγή

9 Απριλίου 2013
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα με καλεσμένους μόνο από τη Χρυσή Αυγή!!! (VIDEO)

 

 

Εκτός ορίων ξανά ο Αμβρόσιος: Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι η «γλυκιά ελπίδα»

Εκτός ορίων ξανά ο Αμβρόσιος: Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι η «γλυκειά ελπίδ

“αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» στο πρόγραμμα του Σφακιανάκη

 Από τον Σφακιανάκη μέχρι τον Γαϊτάνο, τον Πλούταρχο,τη Σαμπρίνα, το Ρουβά, το Γιαννούλη, τον  Μπέζο,

Αποθέωση και «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» στο πρόγραμμα του Σφακιανάκη

Οι διάσημοι που "χάιδεψαν" τη Χρυσή Αυγή - Από τον Σφακιανάκη μέχρι τον Γαϊτάνο

 

 

Κατεβάζει Ματθαίο Γιαννούλη η Χρυσή Αυγή για υποψήφιο δήμαρχο Πετρούπολης

Ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης πρώτα συνελήφθη για κοκαϊνη. Μετά “ξεσκέπασε” τηλεπαρουσιαστή ως κοκάκια.  Τώρα τρώει Πακιστανούς στο φούρνο.

Η Σαμπρίνα στηρίζει Γιατζόγλου για το θέμα με τη Χρυσή Αυγή

Η Σαμπρίνα στηρίζει Γιατζόγλου για το θέμα με τη Χρυσή Αυγή

Προκλητικό tweet Τσιάρτα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Ημέρα υποκρισίας»

Ο Βασίλης Τσιάρτας

****

ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
η  Δίκη της Νυρεμβέργης. Τέτοιες ημέρες, πριν από 74 χρόνια ,οι ηγέτες των Ναζί σε μια δίκη παρωδία δικάστηκαν για… “την τιμή των όπλων”, συμβολικά.    ΄Ολος ο υπόλοιπος μηχανισμός  που κινούσε τη μηχανή του Ναζισμού,  έμεινε ατιμώρητος.

Στα χρόνια που ακολούθησαν τη συντριβή του ,ήδη από τα πρώτα, οι Γερμανοί στο σύνολο τους έσπευσαν να αποκηρύξουν το εγκληματικό ιδεολόγημα που υπηρέτησε το σύνολο του Γερμανικού λαού. Σαν να μη συνέβη τίποτα. Σαν να μην ήταν  αυτοί οι βασικοί,  οι φυσικοί  αυτουργοί-δολοφόνοι   20.000.000 ανθρώπων ΄Ολοι, μετά τον πόλεμο, στη Γερμανία, σήκωναν τα δάχτυλο να δείξουν τον διπλανό τους. Ποτέ τους ίδιους.

Στην ελληνική χούντα, έχουμε την  ίδια συμπεριφορά.΄Ενας ολόκληρος λαός αποδέχτηκε τους συνταγματάρχες ,τους επευφήμησε, τους τίμησε, τους “ξέπλυνε”.  Στην επαρχία,  σύσσωμη η χώρα υποδεχόταν    “μετά βαϊων και κλάδων”   τον  Παττακό με το μυστρί, έμπλεοι υπερπατριωτισμού  για τη νέα, την αναγεννημένη από τις στάχτες της Ελλάδα του Φοίνικα!   Το “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών  καθολικώς  διαμαρτυρομένων” ,που έλεγε μάλλον  ως ευφυολόγημα, ο “Γέρος της Δημοκρατίας”  τότε, δεν υπήρξε ποτέ η  αντιστασιακή πραγματικότητα. Και ξαφνικά την επομένη  της πτώσης της Χούντας, ΟΛΟΙ οι ΄Ελληνες κατέστησαν αντιστασιακοί!

Ακόμα και ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος με το αχυράνθρωπό του πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ετοίμαζαν τη Χούντα των στρατηγών, αλλά τους πρόφτασαν οι συνταγματάρχες και τους έδεσαν, παρουσιάστηκαν στη Νέα εποχή της Μεταπολίτευσης ,ως…αντιχουντικοί κι αυτοί (!) με το επιχείρημα πως τους έδιωξε η δικτατορία.  Αν πετύχαινε η δικιά τους,  η Ελλάδα θα είχε τη  βασιλοχουντική  Επανάσταση μιας  21ης Απριλίου!

Αυτή είναι η Ελλάδα. Και όχι μόνο. Για να είμαστε δίκαιοι και συνεπείς ιστορικά, όλοι οι λαοί στον κόσμο έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά . Ειδικά εκείνο της έλλειψης ιστορικής μνήμης.

 

Το 2008 είχαμε προειδοποιήσει τους πάντες  με αλλεπάλληλες  αναφορές μας  για την επικείμενη χρεοκοπία της χώρας από τον  Κώστα  Καραμανλή που διπλασίασε το χρέος και ανέβασε το έλλειμμα πάνω από 15%. Ενημερώναμε κομματικά , κυβερνητικά γραφεία κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, επώνυμους δημοσιογράφου. Ούτε λέξη.

“΄Επαιζαν” ανελλιπώς  Βατοπέδι, Εφραίμ, Βαβίλη, Ζαχόπουλο και τέτοια . Λίγο καιρό μετά οι  κοντυλοφόροι ,μηδενός εξαιρουμένου, ξεδιάντροπα, εξοργιστικά,   “ένιπταν τα χείρας” τους. Ούτε άκουσαν, ούτε είδαν. Με εξαίρεση τον (κατά τα άλλα…  ανεκδιήγητο) Γιάννη Πρετεντέρη που τελευταία  του ξέφυγε η κουβέντα ” ξέραμε, αλλά δεν μας άφηνα να μιλήσουμε”!

 

 

Από το 2012 μέχρι σήμερα, μετρήσαμε στο  Homo-Naturalis.gr με τη βοήθεια  της μηχανής (εφαρμογή υπολογισμού) πάνω από 5.000 αναφορές μας  στη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικά  παραθέτουμε  κάποιες  στο τέλος(*).

“Κάθε τρεις  και μία”, μιλούσαμε για την εγκληματική αυτή οργάνωση και ζητούσαμε επίμονα, κουραστικά, αλλά και με  προσωπικό κίνδυνο      (έχουμε υποστεί τα πάνδεινα από τους Ναζί), να δικαστούν  και να πάνε φυλακή οι Χρυσαυγίτες.   Με μια όμως διαφορά.

Λέγαμε πάντα πως στο σκαμνί, θα έπρεπε να  κάτσουν πολλοί. Συμβολικά έστω, γιατί δεν μπορείς να δικάσεις 350.000 περίπου ανεγκέφαλους Κάφρους που ψήφιζαν Χ.Α. Αν και θα έπρεπε, βέβαια,  δοθέντος πως οι περισσότεροι από αυτούς τους αχρείους, είχαν και έχουν  καβάτζες όπλων, αλλά ήταν κι αυτοί που ως    οι οπαδοί και μέλη  μαχαίρωναν και κακοποιούσαν αθώα θύματα.  Ο Μιχαλολιάκος είναι ηθικός αυτουργός 60 δολοφονιών και 3.500 επιθέσεων . Φυσικοί αυτουργοί, όμως είναι οι Κρετίνοι οπαδοί του, αυτοί σουγιαδιάζαν, τούτοι  έδερναν κα έκαιγαν. (Μεταξύ ων θυμάτων  και αυτά στην  τράπεζα Μαρφίν).

Αλλά, μια κα δε γίνεται να τους δικάσεις όλους, σημειολογικά  τουλάχιστον, πρέπει να δικαστούν   δεκάδες “επώνυμοι”, ως ηθικοί αυτουργοί αυτών των δολοφονιών και των κακοποιήσεων. Είναι, όσοι έκαναν τη Χ.Α νόμιμο κόμμα, όσοι  της έδωσαν βήμα προπαγάνδας, όσοι τη χάιδεψαν και συναγελάζονταν μαζί της.

Τώρα το παίζουν ,όπως πάντα, κι αυτοί…αντιστασιακοί. Θριαμβολογούν για την καταδίκη των ΝεοΝαζί.  Οποία απάτη και υποκρισία! Μια ζωή η ίδια Ιστορία. Ξαφνικά σήμερα όλοι, μα όλοι, ανακάλυψαν  πως η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση και τη… φτύνουν.΄Ολα αυτά τα χρόνια τσιμουδιά, ανοχή, ευχολόγια και φυσικά κάλυψη και συνεργασία.

Η λίστα ενόχων έχει πολλά και “βαριά” ονόματα.  Μνημονεύουμε για  να τα παραδώσουμε στις γενιές  ΜΟΝΟ κάποιους από τους επώνυμους εγκληματίες, ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων της Χ.Α.

  1. Όλοι οι πρόεδροι Δημοκρατίας από το 2012 μέχρι σήμερα.
  2. Οι Βουλές και  τα μέλη ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ  από το 2012 μέχρι την πρόσφατη.
  3.  Τα μέλη του Αρείου Πάγου, με πρώτη την π.  Εισαγγελέα την  Ευφροσύνη Κουτζαμάνη που νομιμοποίησε το Ναζισμό στην Ελλάδα. Αλλά και όλες οι συνθέσεις του Ανώτατου αυτού δικαστηρίου που δεν προχώρησαν σε  διώξεις, ως όφειλαν για την οφθαλμοφανή δράση της  εγκληματικής αυτής οργάνωσης.
  4. Η ΕΣΗΕΑ, τα μέλη της οποία παραχώρησαν  βήμα και προπαγάνδισαν με οποιοδήποτε τρόπο  την εγκληματική  συμπεριφορά   της Χ.Α. Κι ακόμα τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και  τις  εφημερίδες που φιλοξένησαν στελέχη ή οπαδούς της Χ.Α .    Δημοσιογράφοι, ,όπως για παράδειγμα Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Τριανταφυλόπουλος, Τράγκας, Παπαδάκης, Μπογδάνος, Παπαδημητρίου για να μείνουμε μόνο σε αυτούς,  πρέπει και να διαγραφούν  από τη ΕΣΗΕΑ και να δικαστούν ,ως ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων της Χ.Α. ΄Ολα επίσης τα τηλεοπτικά κανάλια, τα  ραδιόφωνα ,τα έντυπα και οι ιστότοποι , που με οποιοδήποτε τρόπο  επέτρεψαν με πρόσχημα την ενημέρωση ή τη διαφήμιση να ακουστούν οι εγκληματικές απόψεις των      ΝεοΝαζί.
  5. Οι “καλλιτέχνες”,  τραγουδιστές και ηθοποιοί κυρίως, φίλοι ή έχοντες να πουν “καλό λόγο” για τον υπόκοσμο της Χ.Α,    σαν το  Σφακιανάκη, το Ρουβά, τον Πλούταρχο, το Γαϊτάνο τη  Σαμπρίνα, το Γονίδη, τον Γιαννούλη, τον Μπέζο.

΄Ο τι και να  λένε ή να  κάνουν όλοι αυτοί ,δεν μπορούν να ξεπλύνουν τ ρετσινιά της στήριξης του Ναζισμού στην Ελλάδα, ο καθένας με το δικό του τρόπο στο χώρο του.  Δεν ξεχνιούνται τέτοιες πομπές.

Και η Ιστορία, αφού η  συστημική δικαιοσύνη δεν μπορεί ή δε θέλει να  τους τιμωρήσει, παραδίδει όλα αυτούς τους ηθικούς αυτουργούς δολοφονιών και κακοποιήσεων  στην περιφρόνηση και την κατακραυγή των  πολιτών, σήμερα και αύριο στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο.

 

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
29.12.13

Φεύγει σε λίγο ο παλιός ο χρόνος. ΄Ομως, ο νέος που έρχεται, θα παραλάβει από τον αναχωρούντα το βαρύ φορτίο της ατιμωρησίας των Ναζιστών ,που  βαρύνονται πια  με  σοβαρότατες  κατηγορίες ,ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, κατά την άποψή μας εκείνες που αφορούν τις δολοφονίες και τις επιθέσεις  τους εναντίον δυστυχισμένων μεταναστών.(Στη συνέχεια δημοσιεύουμε έναν κατάλογο τέτοιων “τυφλών” επιθέσεων).

3.500 επιθέσεις και 50 δολοφονίες έχουν στο ενεργητικό τους οι Ναζιστές στη χώρα μας! Πολλές απ΄αυτές, όπως  αυτές στο σημερινό  κατάλογο, η ναζιστοκρατούμενη ΕΛ.ΑΣ δεν τις έχει ακόμα ταυτοποιήσει.  Ούτε πρόκειται. Και το πλέον ανήκουστο είναι πως όχι μόνο οι εγκληματίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ατιμώρητοι, αλλά και προκαλούν κιόλας με την προσφιλή τους τακτική να αποποιούνται (ως οργάνωση)  των ευθυνών τους  και όταν τυχαία συλλαμβάνονται να αποκηρύσσονται από την εγκληματική ομάδα και τους επικεφαλής της  και οι ίδιοι να αρνούνται τη ναζιστική τους ιδιότητα. Τόσο άνανδροι, τόσο ανήθικοι!

 Σε καμιά χώρα του κόσμου με στοιχειώδη νομικό πολιτισμό δε θα συνέβαινε αυτό. Η εγκληματική συμμορία Μιχαλολιάκου ούτε  βρίσκεται στη φυλακή σύσσωμη και εν απαρτία ,όπως ό νομικός μας πολιτισμός απαιτεί (πλην τριων),ούτε στα μέλη της απαγγέλθηκαν ακόμα  οι σοβαρότερες  κατηγορίες (επακόλουθες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης), που είναι η ηθική αυτουργία στις δολοφονίες και τις επιθέσεις των μεταναστών  και  οι προπαρασκευαστικές  πράξεις  ανατροπής του πολιτεύματος.

Αλλά, ακόμα πιο εγκληματικό είναι  είναι το γεγονός πως ως αυτή τη στιγμή η χώρα μας δεν έχει θέσει εκτός νομιμότητας τη δράση των Ναζιστών. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ελλάδα με την Ιταλία είναι  οι μόνες χώρες στις Ε.Ε στις οποίες δεν προβλέπεται ως παράνομη  η  ναζιστική δράση και επιτρέπεται (ευτυχώς μόνο στην Ελλάδα) η ελεύθερη είσοδος των  θαυμαστών  του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Βουλή και τα κοινοβουλευτικά σώματα.  Απίστευτο και όμως αληθινό!

Πάντως, εμείς προειδοποιούμε πως  αν η κυβέρνηση τολμήσει και επιτρέψει στην εγκληματική οργάνωση των Ναζιστών είτε με επικεφαλής  τον ίδιο   το Μιχαλολιάκο είτε με κάποιον αχυράνθρωπό του να συμμετάσχει στις προσεχείς     Δημοτικές εκλογές και τις Ευροεκλογές, θα μας βρει  απέναντί της με πολύ σκληρό τρόπο και μέσα από τις σελίδες του Homo-Naturalis.gr, αλλά και με προσφυγή μας στα αρμόδια δικαστικά όργανα και στους υπεύθυνους  οργανισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να μην επιτρέψει να συνεχιστεί ο παγκόσμιος εξευτελισμός της χώρας και να εξαλείψει πάραυτα το στίγμα, που δέχτηκε η πατρίδα μας, να χαρακτηρίζεται, δηλαδή,  παγκόσμια ως  η  χώρα των Ναζί και του σκληρού ρατσισμού!  Ντροπή, κύριε Πρωθυπουργέ. Αίσχος, κύριοι βουλευτές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  που συνεχίζετε να συγκατοικείτε με Ναζιστές ,να συνδιαλέγεσθε  μαζί τους, να ανέχεσθε την παρουσία τους στη Βουλή και να τους αναθέτετε μάλιστα και…κοινοβουλευτικό έργο σε επιτροπές και ομάδες. ΝΤΡΟΠΗ!!

Ο σκληρός πυρήνας των  Ναζιστών στην Ελλάδα, όπως θα δείξουμε στην έρευνά μας, που θα ανεβάσουμε σύντομα εδώ ,αποτελείται από περίπου  2.500-3.000.τρελαμένα αποβράσματα. Σαφώς ,όμως, λιγότεροι  από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.  Οι υπόλοιποι,  που ψήφισαν στις  τελευταίες εθνικές εκλογές του 2012 την εγκληματική οργάνωση  Χ.Α,  δεν είναι περισσότεροι από 350.000, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ακροδεξιοί, χουντικοί και εθνικιστές, που η ταυτότητά τους είναι πλέον σταθερά   καταγραμμένη στις διάφορες  εκλογικές αναμετρήσεις από τη Μεταπολίτευση και μετά και  συγκέντρωναν  μόνιμα στις  εκλογές, από το 1974 και  ύστερα,   ένα ποσοστό 6-7% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ. (π.χ 1977 Η “ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”  έλαβε σχεδόν το  7% των ψήφων και εισήλθε με αρκετούς βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το ίδιο ποσοστό κρατούσε και ο ΛΑ.ΟΣ του Καρατζαφέρη μέχρι τις τελευταίες εκλογές που οι ψηφοφόροι του προσχώρησαν στο Μιχαλολιάκο).

Αυτή είναι, λοιπόν, η  δύναμή τους. Απελπιστικά γι΄αυτούς ελάχιστη και αυτή ήταν πάντα. Τη Χ.Α την έκαναν “κόμμα”  οι “Τριανταφυλλόπουλοι”  της ελληνικής  βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Δεν έγιναν ξαφνικά Ναζιστές οι ΄Ελληνες. Δεν υπήρξαν ποτέ Ναζιστές, ως λαός. Το αντίθετο.  Στα 10.000.000  σχεδόν των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, το γεγονός ότι βρίσκονται και 350.000 ακροδεξιοί και εθνικιστές ανάμεσα  στους οποίους κυκλοφορούν και οι ελάχιστοι Ναζιστές του Μιχαλολιάκου, δεν είναι δα και κάτι τρομερό!

΄Ομως, ο εξευτελισμός της χώρας είναι τεράστιος   από το γεγονός  πως α.  καμιά ελληνική  κυβέρνηση δεν  έθεσε με νόμο εκτός νομιμότητας τους Ναζιστές και β.  τα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφεραν (και προσφέρουν) ελεύθερο και προκλητικό   βήμα στα τέρατα του Ναζισμού να διαφημίζονται και να προπαγανδίζουν την εγκληματική τους παράνοια. Τραγικά φαινόμενα και τα δύο σε μια χώρα, που φαίνεται να γέννησε το πολίτευμα της δημοκρατίας και έθεσε γενικότερα τις βάσεις του παγκόσμιου πολιτισμού.

Ας τα σκεφτούν σοβαρά τα παραπάνω οι  ένοικοι της Βουλής των Ελλήνων  και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής των Ευροεκλογών .Ας μην ζήσουμε, ως λαός, τη ντροπή να δούμε την Ευρωπαϊκή Βουλή να πετάει έξω κλοτσηδόν τους Ναζιστές από την Ελλάδα ,που πιθανόν να εκλεγούν. Αν δεν προφτάσει να κάνει η κυβέρνηση το αυτονόητο ,είναι απολύτως σίγουρο πως θα το κάνουν οι Ευρωπαίοι και τότε…” έσονται τα έσχατα χείρονα των πρώτων”.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Επιθέσεων της νεοναζιστικής τρομοκρατίας εναντίον μεταναστών, οι δράστες των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

3/1/13: Τρία άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτίθενται σε Αιγύπτιο. Το θύμα, αιμόφυρτο, διακομίστηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαγνώστηκαν κατάγματα.

25/12/2012: Ανήμερα των Χριστουγέννων δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με σιδηρολοστό εναντίον τριών Μπαγκλαντεσιανών.Οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό».
Μία μέρα μετά η ΕΛΜΕ Λασιθίου καταγγέλλει την επίθεση σε μετανάστη πακιστανικής υπηκοότητας έξω από το σχολικό συγκρότημα στον Ξηρόκαμπο Αγ. Νικολάου, σημειώνοντας ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην επίθεση είναι μαθητές των σχολείων της περιοχής. Οι γιατροί δηλώνουν ότι τα τραύματα καταδεικνύουν δολοφονική επίθεση.

15/10: Επίθεση με σκυλιά και αλυσίδες σε Ελληνοαιγύπτιο στην Αττική. Ο νεαρός έχασε το ένα του μάτι.

20/9: Στη Νέα Σμύρνη επίθεση από 5 άτομα σε μετανάστη. Ενας δράστης τού έσπασε με ένα κατσαβίδι το σαγόνι. Οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές. Οι περαστικοί δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του για βοήθεια κι ο ίδιος έμεινε 19 ημέρες στο νοσοκομείο.

25/8: Επίθεση δέχτηκαν πακιστανικής καταγωγής οδηγοί ταξί από ομάδα άλλων οδηγών στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

14/8: Μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας 25χρονος Τυνήσιος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.

12/8: Συμμορία ρατσιστών που κινούνταν με μοτοσικλέτες δολοφόνησε με μαχαιριές νεαρό Ιρακινό κοντά στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, νωρίτερα στην ίδια περιοχή είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς, έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν δώσει ήδη σχετικές καταθέσεις στους αστυνομικούς.

9/8: Τραυματισμένοι από μαχαίρι κατέληξαν στο νοσοκομείο τέσσερις νεαροί Ινδοί στο Σφακάκι Ρεθύμνου.

12/6: 7 με 8 άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στο Πέραμα όπου έμεναν 4 Αιγύπτιοι αλιεργάτες. Ο ένας από τους μετανάστες διακομίζεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

1/6: Τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρονται στον «Ευαγγελισμό» με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

9/5: Τρεις μετανάστες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστων στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

26/2: Στη Ρόδο πέντε άτομα εισβάλλουν στο σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες από το Αφγανιστάν. Δύο μετανάστες μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη.

18/2: Οι μετανάστες που έχουν ως προσωρινό κατάλυμα τα τρένα στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 έως 7 ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.
Με βάση τις μαρτυρίες των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, οι δράστες πρώτα επιτέθηκαν σε όσους μετανάστες εντόπιζαν μεμονωμένα και στη συνέχεια, όταν συγκεντρώθηκαν αρκετοί μετανάστες, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και αφού πρώτα απομακρύνθηκαν, τους χτύπησαν με τα αυτοκίνητα. Τραυματίζονται τέσσερις μετανάστες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται  ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.
…………………………………………………………….

 

2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ …

 

3. ΟΣΟ ΟΙ ΝΑΖΙ (ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙ.

 

3. Μένει, όμως, να πληρώσουν οι Ναζί τα εγκλήματά τους. Και όχι μόνο οι  πρωτοκλασάτοι. Και οι οπαδοί Ναζί.  Περισσότερα από 300.000 όπλα έχουν ακόμα στις καβάτζες τους οι “στρατιώτες” του Μιχαλολιάκου  και δε λένε να τα ξεφορτωθούν. Αυτοί θα έσφαζαν κόσμο, αν ερχόταν εκείνη η κακιά ώρα για μας. Την περιμένουν ακόμα;

Τί θα γίνει μ΄αυτούς; Πόσο ακόμα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι , θα απειλούν ,θα βρίζουν, θα προπηλακίζουν, θα κακοποιούν, θα σκοτώνουν; Η ανεμπόδιστη δράση και η ατιμωρησία των Ναζί είναι χειρίστη  προσβολή για τον πολιτικό και νομικό μας πολιτισμό. Πότε θα  αντιληφθούν οι αρμόδιοι να…αντιλαμβάνονται αυτές τις βαριές προσβολές;

 

4. Και όχι μόνο στη Γερμανία οι ακροδεξιοί καβατζώνουν όπλα.  Μόνο που εκεί, δεν παίζουν με το ναζισμό και τα ακροδεξιά μορφώματα. Δεν είναι Ελλάδα η Γερμανία.

Αλήθεια, γιατί ο κυβέρνηση Τσίπρα δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις καταγγελίες ( εμείς εδώ συνεχώς το υπενθυμίζαμε) πως  οι Χρυσαυγίτες, που περίμεναν άτακτη χρεοκοπία, για να ξεχυθούν στους δρόμους “και να ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια”, όπως έλεγε ο4.  μέγας αρχηγός τους στις Θερμοπύλες το 2012, είχαν γεμίσει τις καβάτζες τους με χιλιάδες όπλα; Από πιστόλια, Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες, σπαθιά, τόξα. ΄Ο,τι  θες είχε και  ακόμα  έχει,  ο μπαξές τους.

Κι αυτά τα όπλα, εκτός από κάποιες εκατοντάδες που οι Ναζί  τα ξεφορτώθηκαν  στους βυθούς, όταν  κατάλαβαν πως τελείωσε το παραμύθι, υπάρχουν ακόμα. Και πρέπει  να είναι χιλιάδες. Ποιος θα αποφασίσει να  τους τα πάρει;  Είναι  εύκολο.  Οι περισσότεροι  ΝεοΝαζί  είναι γνωστοί στο χωριό,  την κωμόπολη, τη γειτονιά.. ΄Ενα ντου χρειάζεται στις μεριές που τα φυλάνε.

 

                                ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2012

                                 ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:

 ” Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Δεν περνάμε καθόλου καλά μέσα στο κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε εκεί μέσα μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Και βγαίνουμε στους δρόμους και να δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα δούνε τότε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια”.

 

 

5. Οι «επώνυμοι» φίλοι της Χρυσής Αυγής…


Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…
Πέτρος Γαϊτάνος ( τραγουδιστής θρησκευτικών ύμνων ): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»
Βύρων Πολύδωρας ( Βουλευτής Β΄Αθήνας της ΝΔ, πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προλάβει να… διορίσει με το σχετικό νόμο συγγενείς του ): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
Θάνος Τζήμερος (Διαφημιστής,Πολιτικός – ΔΗΞΑΝ): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.
Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»
Γιάννης Πλούταρχος (τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»
Γιώργος Τράγκας (δημοσιογράφος): «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..» | «Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου»
Μιχάλης Κατσιγέρας (δημοσιογράφος): «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Aυγής.
Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου): «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»
Νότης Σφακιανάκης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.»
Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.»
Σάκης Ρουβάς (ποπ σταρ): «Δεν με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε την Χρυσή Αυγή»
Νίκος Βέρτης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά»
Σταμάτης Γονίδης (τραγουδιστής): «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.»… matrix24.gr