ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΑΖΙΣΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΡΕΣΤΑ!

                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ»
Κοντονής, ο πρώτος που διαγράφεται επί Τσίπρα -Μια κόντρα που είχε παρελθόν

Ο Σταύρος Κοντονής

“Είναι γνωστό ότι οι διαφωνίες Τσίπρα – Κοντονή δεν αφορούσαν μόνο τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, για τις οποίες, άλλωστε, ο πρώην υπουργός είχε στο παρελθόν αρκετές φορές τοποθετηθεί. Ο Σταύρος Κοντονής διατηρούσε την περίοδο που βρισκόταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης κάκιστες σχέσεις με τον τότε πολιτικό του υφιστάμενο Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, γεγονός που δημιουργούσε τριβές με το Μέγαρο Μαξίμου”.

***

΄Ολα τα βάζει σε τάξη η ζωή. Κι όλα εδώ πληρώνονται.

Τον άθλιο Κοντονή (ένας από τους πιο ανήθικους κα διαπλεκόμενους πολιτικούς, λίαν υποχθόνιος και θρασύς), τον είχαμε καταγγείλει στο παρελθόν κι εδώ και στο κόμμα του για την προκλητική του απόφαση να  συγκαλύψει  το έγκλημα  της ηθικής αυτουργίας Ντόρας Μπακογιάννη και Μαριέττας Γιαννάκου στη δολοφονία του καθηγητή Γιώργο Τριάρχη.  Μάλιστα, είχαμε από τότε αποκαλύψει  τις  υπόγειες διαδρομές- διασυνδέσεις του διεφθαρμένου τ. υπουργού με πρωτοκλασάτα στελέχη της Δεξιάς.

Η δολοφονία Τριάρχη, αλλά και το σκάνδαλο  Novartis ήταν δυο από τα  κορυφαία ζητήματα, τα οποία είχε αναλάβει ο Κοντονής να “θάψει”, υποβαθμίζοντας τη σημασία τους για την κάθαρση στη  δικαιοσύνη και το χώρο του   Υπουργείου του που ζητούσαμε. Και    είχαμε επισημάνει από εκείνα τα χρόνια και καταγγείλει τον Κοντονή,  εκτός των  άλλων,   στο Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ με  κοινοποίηση επιστολής μας,

΄Εκαναν τα στραβά μάτια εκεί  στο ΣΥΡΙΖΑ.΄Ηξεραν πολύ καλά   πως ο Κοντονής ήταν ο “Δούρειος Ίππος” της Δεξιάς στο κόμμα τους. ΄Ενας “πεμπτοφαλαγγίτης” που περίμενε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει.  Και  βρήκε σήμερα με τις εντελώς ανυπόστατες καταγγελίες για τα ζητήματα της αλλαγής  του ποινικού κώδικα και τη  Χ.Α,

Βεβαίως, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν  η πρέπουσα ,ως κόμμα της Αριστεράς,  απέναντι στη Χ.Α.  Αλλά αυτό έχει να κάνει με άλλα  θέματα, όπως καταγγέλλαμε παλιότερα. ΄Οχι με το ζήτημα της αλλαγής του ποινικού κώδικα. ΄Αλλη φορά, θα επανέλθουμε στις “χάρες” του ΣΥΡΙΖΑ στο νεοναζιστικό μόρφωμα. Και  θα μιλήσουμε επίσης και   για τα άλλα κόμματα, που τα θεωρούμε συνυπεύθυνα για τον απαράδεκτο και προκλητικό  τρόπο συμβίωσης με τους Ναζιστές στη Βουλή τόσα χρόνια.

Και για να επανέλθουμε στον Κοντονή, ” όλα εδώ πληρώνονται”, Συριζαίοι μου.  ΄Οταν “βάζεις τα σκουπίδια κάτω από το χαλί” θα βρωμίσουν κάποια στιγμή. Θέλατε να κρατήσετε μια τεχνητή ενότητα στο εσωτερικό του κόμματος, που δεν ήταν δυνατό να  υπάρχει με στελέχη σαν τον Κοντονή και άλλους, τουλάχιστον 3 αχυράνθρωπους της Δεξιάς που έχετε στα πόδια σας.

Θα τους λουστείτε κι αυτούς σύντομα, όσο εξακολουθείτε να συμπεριφέρεστε παλαιοκομματικά σε τέτοια, αλλά και άλλα όμοια και καθοριστικά πολιτικά ζητήματα. Εκτός αν το έχετε  πάρει απόφαση πως δεν είσαστε πια  “νέο κρασί για να αλλάξετε το παλιό  ασκί”.

 

2. ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ LIBERAL
Επίθεση από Λαφαζάνη: Τα σκοτεινά παιχνίδια Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Και στο Liberal ο πανάθλιος Λαφαζάνης! Αυτός που έγλειφε τον ακροδεξιό  Πούτιν.   Που συμβίωνε  άνετα  με τους ΑΝΕΛ και τον  Καραμανλικό Πάνο Καμμένο.    Που ως  υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ  , έπαιρνε  εντολές από τα σκοτεινά γραφεία της πάλαι ποτέ …ενδόξου  Κα Γκε Μπε του δικτάτορα της Ρωσίας ,   να “κόψει” δραχμή στο Χολαργό, όπως εμείς  εδώ είχαμε αποκαλύψει.  Ο αισχρός αυτός  πατριωταράς  παίζει σε όλα τα ταμπλό.

Καιρός να πάει εκεί που ανήκει. Στα αφεντικά  του αχυράνθρωπου που  κουμαντάρει τη  συγκεκριμένη φυλλάδα.   Ας μη χάνει καιρό.

3. Οι Δωσίλογοι του ΝεοΝαζισμού.

α. Ευτέρπη Κουτζαμάνη: Σφαίρες μου έστειλαν όταν ανέλαβα τη Χρυσή Αυγή

Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη

β. Παραμένω πιστή στην πρότασή μου

Εισαγγελέας: Προς όσους με κατηγόρησαν για λιγοψυχία...

Διευκρινίσεις για τη χθεσινή πρότασή της επί των ελαφρυντικών έδωσε σήμερα η εισαγγελέας του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, απαντώντας επί της ουσίας στην κριτική που της άσκησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών.

Παίρνοντας τον λόγο στην αρχή της συνεδρίασης η Αδαμαντία Οικονόμου είπε: «Στη χτεσινή συνεδρίαση δέχτηκα σφοδρή επίθεση από τους συνηγόρους της υπεράσπισης για την απόρριψη των ελαφρυντικών παρ’ ότι είχα προτείνει απαλλακτική πρόταση. Άφησαν αιχμές για λιγοψυχία και αλλαγή πλεύσης. Για να μην υπάρχουν σκιές, θέλω να πω ότι παραμένω πιστή στην πρότασή μου, στην οποία προέβην κατά συνείδηση και σύμφωνα με το γνώμονα του δικαίου και θέλω να τονίσω ότι ο εισαγγελέας οφείλει να λαμβάνει υπόψη την απόφαση, να την υιοθετεί, να τη σέβεται χωρίς το προσωπικό στοιχείο. Τούτα δε ήταν από τα πρώτα που διδάχτηκα από τους καθηγητές μου στη Νομική Κομοτηνής. Σε κάθε περίπτωση η κρίση περί αναγνώρισης ελαφρυντικών εναπόκειται στο δικαστήριο».

γ. Οργή Χατζηνικολάου για φωτογραφία του με τον Κασιδιάρη στα social media

«Καραγκιοζάκια του διαδικτύου όλα έχουν τα όρια τους»

Οργή Χατζηνικολάου για φωτογραφία του με τον Κασιδιάρη στα social media

δ. Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη -Επειδή τον κατηγόρησε ότι «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή.

Ο Σάκης Ρουβάς μπροστά από κάμερα

***

Το λέει η θυμόσοφη λαϊκή  ατάκα έξοχα. “Εκεί που μας χρωστάγανε , ζητάν να πάρουν  και το βόδι” . Χτες τα ξαναγράψαμε.

 

Οι δωσίλογοι της   Κατοχής , τα ναζιστικά αποβράσματα της Δεξιάς  ,που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή,     βγήκαν μετά…  καθαρά και “ξεπλυμένα”   και κυβέρνησαν τον τόπο.  Οι Αντιστασιακοί -Αντάρτες  του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ που οι περισσότεροι   πολέμησαν τους Γερμανούς,  πέθαναν  εξόριστοι,  πολιτικοί πρόσφυγες στης πρώην Ανατολικές χώρες. ΄Ετσι, τους αντάμειψαν οι Ταγματασφαλίτες, οι Γερμανοτσολιάδες, οι Κουκουλοφόροι της Κατοχής.

Οι…”αντιστασιακοί” της Χούντας, που άλλοι χόρευαν τσάμικο με τους συνταγματάρχες στην… εθνική επέτειο της 21ης Απριλίου κι άλλοι    ζητωκραύγαζαν τον Πατακό με το μυστρί,  βγήκαν μετά  κι έλεγαν  πως έβαζαν μπόμπες στη Δικτατορία μαζί με το Σημίτη! (Ο  Σημίτης και ο Καράγιωργας   έβαζαν, οι άλλοι, πολλοί, που εξαργύρωσαν τέτοια  αντιστασιακά  γραμμάτια,   όχι).

 

Η π. εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ήταν  εκείνη που  ως π. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, νομιμοποίησε το Ναζισμό στην Ελλάδα. ΄Εκανε την  Χρυσή Αυγή κόμμα και άνοιξε την πόρτα της Βουλής για να εισέλθουν θριαμβευτές  ο Μιχαλολιάκος και  ο Κασιδιάρης με τη  γνωστή παρέα από  “ντουλάπες”,  “σβέρκους”  και  υπόκοσμο. Από τότε την καταγγέλλουμε εδώ  συνεχώς και αδιαλείπτως.  Το γεγονός πως μετά…ανένηψε, δε την διασώζει. Της το αναγνωρίσαμε κι εμείς εδώ.  Αλλά, η Ιστορία  δεν κάνει συμψηφισμούς. Δεν απαλλάσσει της προδοσίας   έναν Παυσανία,  θεμελιωτή της νίκης στις Πλαταιές.  Δεν    συγχωρεί στην  Κουτζαμάνη  πως εκείνη ήταν  η απαρχή του κακού. Διέπραξε το έγκλημα, μοναδικό στο σύγχρονο  κόσμο, της νομιμοποίησης του ναζισμού στην Ελλάδα  με τη μάσκα του εθνικισμού . Η αυτοκριτική  ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Η π. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οφείλει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη.

Η Αδαμαντία Οικονόμου, η γνωστή Χρυσαυγιτολάγνα εισαγγελέας, ως τέτοια, αποφάσισε να το παίξει πονηρά. Σου λέει, πού να σταθώ τώρα εγώ ,μπροστά στα ανάστημα   των δικαστών που καταδίκασαν τους Ναζί;  Θα με κράζουν σε όλο το σώμα μια ζωή. ΄Ασε να βγάλω λίγη ρετσινιά  από πάνω μου με την πρόταση να μη γίνουν αποδεκτά τα ελαφρυντικά για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας. Και το έριξε η κυρία… “μια στο καρφί και μια στο πέταλο”. Και όποιον πείσει.

Ο Χατζηνικολάου  που έβγαζε στο γυαλί  έναν  ΝεοΝαζί  Κασιδιάρη και χαριεντιζόταν  μαζί του; Δε γνώριζε πως  έτσι  προσέδιδε το  “κύρος” που επιζητούσαν πάση θυσία οι  Ναζιστές από  συστημικούς κοντυλοφόρους  σαν τον  Χατζηνικολάου;  Και αποκαλεί ο  αρχιΚαραγκιόζης της παραπληροφόρησης,   εμάς Καραγκιοζάκια!  Τα ίδια έκανε και με το σκάνδαλο Νοvartis.  “Εγώ, ρε παιδιά  2χιλιαρικάκια   πήρα μόνο”, βγήκε και έλεγε. Τόσο ανήθικος και προκλητικός. Ως ατιμώρητος κι αυτός.    Ακόμα δεν είναι φυλακή.

Τώρα για Ρουβάδες και λοιπούς “καλλιτέχνες”…νεόκοπους  δωσίλογους και συνεργάτες  της ΝεοΝαζιστικής Κατοχής της χώρας, άσε καλύτερα. Να ήταν  μόνο αυτό το έγκλημά τους;  Χίλιες “κολυμπήθρες Σιλωάμ”  δεν  καθαρίζουν   τέτοια έλκη .

 

Η Ατιμωρησία είναι το εθνικό σπορ στην Ελλάδα.  Προδότες, δωσίλογοι,  κουκουλοφόροι, παρακρατικοί, ναζί ,φονιάδες, διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι πάντα  την σκαπουλάρουν.  Ειδικά  οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες των  εγκλημάτων  του “λευκού κολάρου” είναι στο  δικαστικό απυρόβλητο.

Οπότε, δεν περιμένουμε οι νέοι δωσίλογοι το Ναζισμού  της Χ.Α σήμερα, όχι μόνο να τιμωρηθούν, αλλά ούτε, τουλάχιστον,  να… βγάλουν το σκασμό αντί  να  βρίζουν εμάς, που έχουμε και αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Που δε “φιλάμε κατουρημένες ποδιές”  για όποια ανάδειξη και πλουτισμό.

Τόσο προκλητικοί, θρασείς, αμετροεπείς και διεφθαρμένοι. Σιχτίρ για χώρα!

4.Η Ακρίτα αναρωτιέται για την αντίδραση των δεξιών στο άκουσμα της καταδίκης της ΧΑ

Κυρία μου, τί είναι χειρότερο (ή …”πιο χειρότερο” όπως θα γράφατε εσείς); Να είσαι φαν του Μχαλολιάκου ή μισθοδοτούμενη από τα ναρκοδολάρια του αφεντικού σου Ευάγγελου  Μαρινάκη; Ας διαλέξει, επί τέλους, η …  ηγερία του Κώστα  Βαξεβάνη.

5. Χτίζει δυναστεία «αλά Τραμπ» ο Μακρόν; Τι τρέχει με τις πολιτικές φιλοδοξίες της κόρης της Μπριζίτ, Τιφέν Οζιέρ efimerda.gr
H Τιφέν Οζιέρ και ο άντρας της, Αντουάν, έξω από το Ελυζέ

Δυναστεία Μητσοτάκη χτίζει ο φίλος του Κούλη. Γιατί πάει Αμερική η φυλλάδα και όχι δίπλα στην Ελλάδα;

΄Ιδια φάρα. Και οι δυο, πέρα από διεφθαρμένοι ως το κόκαλο  πολιτικοί και  λάτρεις της…. κληρονομικής Δημοκρατίας.   Νεποτισμός για γενιές.

“Σόι πάει το βασίλειο” που λένε και οι ΄Ελληνες. Ξέρουν από τέτοια στη χώρα της κληρονομικής βασιλείας, που πλέον έγινε της κληρονομικής…  Δημοκρατίας!