ΚΟΡΗ ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΟΕΙΔΗ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΡΥΦΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΩΝ FOUNDS

Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Ορίστε τι μας θυμίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

α. Η κυβέρνηση Τσίπρα που προηγουμένως διακήρυσσε το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έφερε νόμους με τους οποίους επέτρεπε στις τράπεζες να τα πάρουν.
β. Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ «Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος”
γ. Ο Τσίπρας έχει κάνει όλα τα αντίθετα απ’ αυτά που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και απ’ αυτά που υποχρεούται να κάνει ως πρωθυπουργός.

Παναγιωτης Λαφαζάνης:

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης- φωτογραφία eurokinissi

α. “Όχι απλώς υπήρξαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας επι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάθε Τετάρτη γινόταν όργιο πλειστηριασμών αυτής της κατηγορίας”.
β.”Επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν 11.000 κάθε χρόνο, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι”

γ. Η αφίσα του νέου κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη έχει ακόμα και το «Ζ» της ρωσικής εισβολής

***

Αν, ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ, ο  αχυράνθρωπος των Εφοπλιστών και των Τραπεζιτών Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το φτωχό δανειολήπτη με το κόκκινο (ακόμα!) δάνειο ,που εδώ και χρόνια το έχει εξοφλήσει εκατό φορές  ( του χρωστάνε στην ουσία, δε χρωστάει)  στις αιμοβόρες ύαινες , οι αχυράνθρωποι του Βαρδινογιάννη και του Ρώσου δικτάτορα  ,   η κόρη του Νίκου  Κωνσταντόπουλου  και τα  πάσης φύσεως  Λαφαζονειδή ,   ΚΡΥΦΑ ΜΕΝ,  ΑΛΛΑ ΤΟ  ΙΔΙΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ, υπηρετούν ,ως πιστά τσοπανόσκυλα και τούτοι τα ίδια αφεντικά .   Κοινός παρονομαστής συμπεριφοράς  όλης αυτής της ανίερης κομματικής  παρέας που ανερυθρίαστα και προκλητικά , βάζουν γερή πλάτη  στα   οικονομικά συμφέροντα  των ισχυρών, είναι ,όπως και σε όλο το κομματικό σύστημα της Ελλάδας, άλλωστε, η δημαγωγία και ο λαϊκισμός.

Οι αστέρες της αριστεροφροσύνης Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης  με πρόσχημα και παντιέρα  πως υπηρετούν   τα συμφέροντα  των αδικημένων και  των καταπιεσμένων τάξεων, στην πραγματικότητα κι ας μην είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού , κουβαλούν και ρίχνουν ποτάμια νερό στο μύλο  εκείνων, ακριβώς,  που είναι οι θύτες των αδύνατων.  Αν νοιάζονται για κάτι, ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  οι νέοι …αρχηγοί  των κομματικών μαγαζιών  που  έχουν στήσει, είναι τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και οι αχαλίνωτες  φιλοδοξίες τους.  Δεκάρα δε δίνουν για  τις   ανάγκες    των θυμάτων της  οικονομίας της Αγοράς.

Συγεκριμένα:

Να δούμε με απλές κουβέντες και τεκμηριωμένη συλλογιστική πώς και τούτοι ,όπως και η κυβερνητική ολιγαρχία, εξυπηρετούν  τις Τράπεζες και σε καμιά περίπτωση τον κοκκινισμένο δανειολήπτη.  Κι ας κόπτονται, ας διαλαλούν ως κύμβαλα αλαλάζοντα   πως αγωνίζονται για   το «κεραμίδι»   που είναι πλέον  έρμαιο της αρπακτικότητα των Founds   και ζητούν εδώ και  τώρα την προστασία της πρώτης κατοικίας.  Είναι, όμως,  λόγος καθαρός και  αποτελεσματικός αυτός που αρθώνουν οι δυο τούτοι νεόκοποι αριστερίζοντες  ή   δημαγωγικός,  που δεν αφήνει, μάλιστα,  περιθώρια σύγχυσης και παρεξήγησης;

Να υποθέσουμε, λοιπόν,  πως είσαι δανειολήπτης, “κόκκινος”   ή…κοκκινίζων οσονούπω, αφού όλα  δείχνουν πως εκεί πάει το πράγμα.  Δε θα μπορέσουν και οι νέοι δανειολήπτες σύντομα να ανταποκριθούν στα χρέη τους και να βγάλουν τη  θηλιά που έβαλαν στο λαιμό τους.  Η χώρα έχει χρεοκοπήσει.  ΄Ηδη μπήκε ξανά   υπό επιτήρηση, με άλλες μεθόδους, μια και ο διεφθαρμένος  επικεφαλής των …Αρίστων εξόντωσε και  τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, ακόμα και εκείνες που θα δουν το φως μετά την αλλαγή του αιώνα.

 Αν έχεις στοιχειώδη λογική,   αποκλείεται, επομένως,  να δώσεις ψήφο σε αυτά τα αρπακτικά της ΑκροΔεξιοΜαφιόζικης  Κυβέρνησης  που σε οδήγησαν  σε  αδιέξοδο και κινδυνεύεις  να χάσεις το σπίτι σου, αφού πια δε σου προσφέρεται  καμιά προστασία.  Με ένα κλικ,  το παίρνουν σε κλάσμα δευτερολέπτου οι   Τραπεζίτες και ας είσαι κατάκοιτος, γυμνός και τετραχηλισμένος.

Λογικά, επίσης, σκεπτόμενος,  σκοπεύεις να δώσεις  ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ που αποδεδειγμένα , ως κυβέρνηση, πρόσφερε  προστασία στην πρώτη κατοικία ,αλλά και  δεσμεύτηκε πρόσφατα μετά την εγκληματική  απόφαση του Αρείου Πάγου να προσφερθεί  και αυτή  βορά στη λαιμαργία  των Founds  πως  θα είναι στις προτεραιότητες, αν  γίνει κυβέρνηση  με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, η προστασία της πρώτης κατοικίας.

΄Ομως, παρακολουθείς την επικαιρότητα , βλέπεις τις δημαγωγικές κινήσεις της Ζωής,πρόσφατα, που έφτασε   ως και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για  να σε δικαιώσει,  ακούς και τις σφοδρές επιθέσεις της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (ποτέ ή σπάνια επιτίθεται στη Ν.Δ.  Από μια συνέντευξη για παράδειγμα στη Ρόδο μετρήσαμε πως από τα 100 που είπε, τα 95 ήταν ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα) και αλλάζεις μυαλά.

Σε  πιάνει  στον ύπνο και υπό  καταστολή του νοητικού σου εξοπλισμού ,   συλλαμβανόμενος, αποφασίζεις στις εκλογές να στερήσεις από την ψήφο σου  τον ΣΥΡΙΖΑ και να την προσφέρεις  δώρο στις φιλοδοξίες της κόρης του Νίκου Κωνσταντόπουλου . Κολλητοί ως γνωστό  και τσιράκια πρώτα , πατέρας και  θυγατέρα,   των Τραπεζιτών (και όχι μόνο)   Βαρδινογιάννηδων.  ΄Η,  διαλέγεις να  ψηφίσεις τον  πιο…λαϊκό, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την επομένη των εκλογών ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΑ ΨΗΦΟ,  σχηματίζει πάλι  κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Εσύ , ο κόκκινος δανειολήπτης, προτίμησες να στείλεις στη Βουλή τη Ζωή και όχι  να κάνεις  κυβέρνηση  το ΣΥΡΙΖΑ ,που αν μη τι άλλο,  ξέρεις πολύ καλά πως θα προστάτευε   το σπίτι σου, όπως έγινε στην προηγούμενη κυβερνητική του θητεία.

Και πράγματι,  στη νέα Βουλή η Ζωή  και ο Λαφαζάνης μπαίνουν  θριαμβευτικά,  δίνουν… σκληρές μάχες με  δεκάρικους και παραληρηματικές αγορεύσεις, όπως το συνήθιζε πάντα, κυρίως  η Ζωή , αλλά ,όπως είναι και γονιδιακά και  από του φυσικού του αναίσθητος ο γιος του Αποστάτη, τους ακούει,  όσο δεν κοιμάται στα έδρανα    και σκέφτεται  σαρδόνια  μέσα του : “Χέστηκα  τι λέει η Ζωή και ο Λαφαζάνης. ΄Αντε να τελειώνουμε, να πάμε  να δούμε και  κανένα ματς. “

 Εσύ , ο κόκκινος δανειολήπτης ,  του έλυσες τα χέρια  να σου πάρει το σπίτι , για  να ξεχρεώσει τα δικά του γραμμάτια  στα αφεντικά του. Απολύτως υπεύθυνος για την κατάντια σου. Ουδείς άλλος έχει ευθύνη.

Τόσο απλό; Τόσο!  Εκανες χαρακίρι και ψήφισες  δημαγωγούς.  ΄Επεσες στην παγίδα του λαϊκισμού, της αβελτηρίας και   της κουτο πονηρίας  της  Κωνσταντοπούλου ή του Λαφαζάνη.   Αυτούς θέλει στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παίζει άνετα και θεαματικά  το παιχνίδι του κοινοβουλευτισμού . Συγκρούσεις και  μάχες στη Βουλή  με άσφαιρα πυρά, είναι η πιο δυνατή εικόνα μιας  φαινομενικά ζωντανής…Δημοκρατίας. Αυτή χρωματίζει ανελλιπώς ο Αλαφούζος με τις  ορντινάντσες  Πορτοσάλτε του.

  Εσύ στο μεταξύ,  τους ακούς, βλέπεις,  συνειδητοποιείς το έγκλημα που διέπραξες στα παιδιά σου  και τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου.  Είναι αργά.  ΄Εβαλες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια σου.

Τελεία και παύλα. Υπέγραψες την καταδίκη  σου με τα ίδια σου τα χέρια. ΄ Εστειλες τους αρχιδημαγωγούς στη Βουλή και χάρισες το σπίτι  σου τους Τραπεζίτες. Κανείς άλλος δεν ευθύνεται.

Κι αν δεν είσαι βλαξ ,είσαι μαζόχας. ΄Αλλη εξήγηση δεν έχει ο λογικός άνθρωπος.