ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ (COVID 19 ) H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ “ΔΕΛΤΙΟ FAKE NEWS” ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ)

          ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΩ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ”  ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Οι κυβερνήσεις μπροστά στο μεγάλο φιάσκο της αμέλειας και της ανικανότητας τους να αναχαιτίσουν  από την πρώτη στιγμή την εξάπλωση του ιού, πράγμα εύκολο και αποδεδειγμένα εφικτό (Ταϊβάν και όχι μόνο), επιστράτευσαν την “κίτρινη”  μαφία του τύπου και μια μερίδα ανόητων και εγωπαθών “επιστημόνων” και  τους ανάθεσαν …εργολαβικά το έργο   της   προπαγάνδας για τη σφοδρή τάχα επικινδυνότητα του ιού με προφανή στόχο  να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα και την τιμωρία που τους περιμένει.

Να, το επιχείρημα της συμφοράς, που επικαλούνται. “Αν δεν είχαμε λάβει μέτρα, θα είχαμε περισσότερα  θύματα”! Δεν απαντούν, όμως, στο αυτονόητο:  Αν είχαν πάρει μέτρα νωρίς θα είχαμε καν θύματα; Κυβερνήσεις , κοντυλοφόροι και  αχυράνθρωποι  δε βγάζουν τσιμουδιά εδώ.  Δεν τολμούν να απαντήσουν,  γιατί είναι ακριβώς αυτή η απάντηση που τους βάζει τη θηλιά στο λαιμό.

Ο ιός θα περάσει.  Δεν έχουμε ούτε πόλεμο ούτε τραγικές απώλειες  ,ούτε κακοί  είναι οι οιωνοί . Στήθηκε η  “κορονοϊοπαράσταση   εξ ολοκλήρου από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης ,τις κυβερνήσεις και  δημοσιοσχετίστες  “ειδiκούς” .

Σε  ένα μήνα, βία ενάμιση, η απειλή θα περάσει. Μέχρι  τότε ,τα κρούσματα που είναι εκατομμύρια παγκοσμίως και αποτέλεσμα των μέτρων που δεν πάρθηκαν, θα δώσουν κι άλλα θύματα. Θα κορυφωθεί η απώλεια.   Αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά,  εδώ που φτάσανε την κατάσταση οι εγκληματίες υπεύθυνοι,   πρέπει ΟΛΟΙ να  μείνουμε  στο σπίτι. Αυστηρά και χωρίς εξαιρέσεις.

Επαναλαμβάνουμε. Δε θα υπήρχε λόγος να γίνει αυτό, αν  οι τρεις “Μαφίες” έκαναν  τη δουλειά τους  σωστά.

Μένει, όταν όλα αυτά  τελειώσουν,   να τους πάρουμε  με τις “πέτρες”. Ζητήστε την κεφαλήν τους επί πίνακι. Είναι και οι τρεις αυτές   ανήθικες συνομοταξίες,  ένοχοι για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

_____________________________________

Αντισταθείτε στις εξουσίες ! Ειδικά σε αυτήν της Μαφίας του Κίτρινου Τύπου. Στόχο τους να  σας κάνουν “χοιρίδια της Κίρκης”.

Ονομα ζώου

_____________________

Ας αυτο -οργανωθούμε και ας αυτο-πειθαρχήσουμε στην ανάγκη παραμονής στα σπίτια μας (καραντίνα).  Οι κυβερνήσεις και μεταξύ αυτών η ελληνική, θα επιθυμούσαν  περισσότερα θύματα,για να δικαιολογήσουν την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα. Θα την αποδώσουν στην  έξαρση του ιού και την κρισιμότητα των ημερών. ΄Ολα αυτά είναι απάτη και ψεύδη. Η εξάπλωση του ιού οφείλετε στη δική τους ανικανότητα και ολιγωρία και στην κερδοσκοπική μανία των Μέσων παραπληροφόρησης.

Μείνε σπίτι.   Μη τους δίνεις τη χαρά να είσαι ένα ακόμα  θύμα στη στατιστική τους.

_____________________________________________

1. α .Πόσο φονικός είναι τελικά ο νέος κορωνοϊός; -Το μυστήριο με το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας

“…Υπάρχουν, βέβαια κι άλλοι λόγοι που μπορεί να επηρεάζουν το αποτέλεσμα, όπως το πόσα θύματα του κορωνοϊού θα είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες, πέραν της Covid-19, αφού κατά μέσο όρο πεθαίνουν στην υφήλιο 153.000 άνθρωποι, δηλαδή 56 εκατομμύρια ετησίως.

Ο μεγάλος άγνωστος Χ αναφορικά με την Covid-19 είναι ο πραγματικός αριθμός των ατόμων που έχουν κολλήσει το νέο κορωνοϊό ανά την υφήλιο, αφού αν δεν τον γνωρίζουν οι ειδικοί δεν μπορούν να υπολογίσουν και με ακρίβεια το ποσοστό θνησιμότητας. Δεδομένου ότι πολλοί από τους φορείς θα εμφανίσουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα είναι λογικό σε πολλές περιπτώσεις να απουσιάζουν από τις σχετικές στατιστικές εκτός κι αν υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Από τη στιγμή όμως που οι δυνατότητες για τη διενέργεια των τεστ αυτών είναι περιορισμένες και κάθε χώρα ακολουθεί διαφορετική στρατηγική εν προκειμένω, οι σχετικές πληροφορίες ποικίλλουν.

Τα στοιχεία για την πανδημία είναι «παντελώς αβάσιμα» σύμφωνα με τον συμπατριώτη μας καθηγητή επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Τζον Ιωαννίδη. «Δεν ξέρουμε αν αποτυγχάνουμε να εντοπίσουμε τις μολύνσεις σε ποσοστό 3% ή 300%», λέει. Αν αυτοί που επιβιώνουν από την Covid-19 είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι απ’ όσους γνωρίζουμε, τότε οι τρέχουσες εκτιμήσεις για το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ υψηλές

β. Κορωνοϊός: Το Business Insider εξηγεί γιατί το ποσοστό θνησιμότητας στη Γερμανία είναι 0,74% και στην Ιταλία 10%

Ένα ανθεκτικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης

Η Γερμανία είναι σε καλή κατάσταση για να καταπολεμήσει το ξέσπασμα τη επιδημίας, επειδή διαθέτει ένα καλά ανεπτυγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, με δημόσιες και ιδιωτικές επιλογές.

Η Γερμανία δαπανά  4.714,26 δολάρια ανά άτομο ετησίως για την υγειονομική περίθαλψη, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 2016. Ο αριθμός αυτός είναι υψηλότερος σε σχέση με την πλειοψηφία των άλλων κρατών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υγείας για Όλους, η Γερμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των χωρών με τα περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ κατά κεφαλήν.Τα κρεβάτια ΜΕΘ είναι απαραίτητα όταν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές περιπτώσεις κορωναϊού.

Η Γερμανία διαθέτει 621 κρεβάτια ΜΕΘ ανά 100.000 άτομα. Η Ιταλία έχει 275 και η Ισπανία 293.

«Σε γενικές γραμμές, διαθέτουμε στη Γερμανία καλή εντατική θεραπεία», δήλωσε ο Γερμανός ιολόγος Martin Stürmer στο Vox.
«Έχουμε πολύ εξειδικευμένους γιατρούς και εγκαταστάσεις και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σοβαρά ασθενείς μας επιβιώνουν σε σύγκριση με εκείνους άλλων χωρών».

***

H πανδημία του κορόνα,όπως εξελίχτηκε,  θα αποτελέσει μια από τις χειρότερες απάτες στην Ιστορία των επιδημιών και των πανδημιών στον κόσμο από τότε τουλάχιστον που έχουμε  στοιχεία  για να μιλάμε  για τέτοια θέματα.  Από την άλλη, οι σοβαρότερες αιτίες της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης ενός συνηθισμένου ιού της ενότητας”γρίπη”, όπως ο συγκεκριμένος  και η ανεπιτυχής προσπάθεια εμπόδισης  της επέκτασής του στο μεγαλύτερο τμήμα του πλανήτη , υπήρξαν:

1  Η εγκληματική απόκρυψη από την αρχή  της εμφάνισης του ιού. Αποκλειστική ευθύνη της κινέζικης    κυβέρνησης.

2.Ο επηρεασμός των κυβερνήσεων και της  ιατρικής κοινότητας  από την  ασύστολα υπερβολική διάσταση που έδωσε σε αυτόν η παγκόσμια βιομηχανία παραπληροφόρησης.

3. Η ανικανότητα των χωρών  να λάβουν από την αρχή αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό  της εξάπλωσης του ιού  και την ελαχιστοποίηση  του αριθμού των κρουσμάτων.

4. Η  έλλειψη ανεπτυγμένου και ολοκληρωμένου συστήματος  υγειονομικής περίθαλψης, με δημόσιες και ιδιωτικές επιλογές στις περισσότερες χώρες.

΄Οσο για την  απάτη,  η οποία, πως είπαμε , καταγράφεται  από τις μεγαλύτερες στην ιστορία,  ήταν αποτέλεσμα  συνδυασμού πολλών παραγόντων. Κυρίως:

1.Της  άγνοιας του ιατρικού κόσμου για τη μορφή αυτής της γρίπης, τον ιό  Covid-19.

2. Της αδυναμίας εντόπισης μέχρι και αυτή την ώρα  της προέλευσης του ιού.

3. Της  έλλειψης  αποτελεσματικής   φαρμακευτικής στήριξης των ασθενών.

4.Της ασυδοσίας του παγκόσμιου Τύπου,ο ποίος μαστίζεται από την κατάρα της   παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας.

Γα να αντιληφθεί  κανείς τι σημαίνει   πραγματικά θανατηφόρα πανδημία ή επιδημία, θα θυμίσουμε τις ακόλουθες από την ιστορία.  Από μόνη της η αναφορά ,θα αποδείξει γιατί αυτή  η πρόσφατη   πανδημία υπήρξε μια μεγάλη και ιστορική απάτη,που κατασκευάστηκε στην  κυριολεξία από τον παγκόσμια εμπορική δημοσιογραφία.

1. Ο Μαύρος Θάνατος

Η επιδημία πανούκλας  με πιθανή προέλευση  γύρω από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας ,που εξαπλώθηκε γρήγορα στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και σε τμήματα της Ασίας. Οι αρουραίοι που φώλιαζαν στα έγκατα των πλοίων που μετέφεραν σιτηρά ήταν η αιτία της  επιδημίας. Η πιο καταστροφική στιγμή της πανδημίας . Στα έτη 1347-1351  αφάνισε  τα 2/3 του πληθυσμού της Ευρώπης!

2. Η πανούκλα του Ιουστινιανού

Το 540 μ.Χ. μια άγνωστη ασθένεια προερχόμενη  από τα τρωκτικά της Αιγύπτου ήρθε  μέσω καραβιών και  στην Κωνσταντινούπολη. 5.000 ζωές την ημέρα χάνονταν, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο μισός περίπου πληθυσμός της πόλης.  Λίγο μετά,ξαπλώθηκε σε Ευρώπη και Ασία και υπήρξε μια από  τις  φονικότερες επιδημίες της αρχαιότητας. Υπολογίζεται πως  25-100 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν  τη ζωή τους…

3.Η πανδημία γρίπης του 1918-1919

Η κρίση γρίπης σκότωσε  από 60-100 εκατομμύρια  και είχε μολύνει  το 1/3 περίπου του  πληθυσμού της γης. Τα θύματα του ιού πέθαιναν γρήγορα και οδυνηρά. Ακόμα και ο νόμος για υποχρεωτική μάσκα σε δημόσια μέρη δεν κατάφερε να περιορίσει τη θανατηφόρα του δράση.

΄Εχουν καμιά σχέση οι πιο πάνω τραγικές γα τη ανθρωπότητα ιστορικές εποχές;   Αστείες οι συνέπειες της πρόσφατης πανδημίας.

Μόνο να σκεφτεί κανείς πως  σήμερα  κατά μέσο όρο πεθαίνουν την ημέρα  σε ολόκληρο τον  κόσμο  153.000 άνθρωποι από διάφορες αιτίες.  Στους  6 μήνες ,επομένως, έχουμε  27 εκατομμύρια θανάτους. Και στους 6 μήνες  της  επικράτησης του κορόνα  έχουμε συνολικά περίπου 45. 000 θανάτους και όχι όλοι απολύτως εξακριβωμένοι από τον ιό.  Αυτό είναι αρκετό  για την κατανόηση της απάτης.

  Οι συνέπειες αυτής της κοροϊδίας  είναι    πολλαπλά    αρνητικές  αλλά και θετικές

Α.ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

  1. Η παγκόσμια  οικονομία θα δεχτεί ισχυρό πλήγμα σε λίγο. Ιδιαίτερα στις χώρες που οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν μέτρα από την αρχή (καραντίνα) για την αντιμετώπιση  της εξάπλωσης του ιού. Η  χώρα μας είμαι μια απ΄αυτές που άργησαν να λάβουν μέτρα και  θα υποστεί σύντομα τις  σοβαρές  οικονομικές συνέπειες της αφροσύνης και της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  αλλά και της ασυνείδητης  και δημαγωγικής συμπεριφοράς της Αντιπολίτευσης
  2. Ο εξευτελισμός και η  γελοιοποίηση  της ιατρικής και των συναφών  επιστημών από μια  μερίδα υπερφίαλων, ασυνάρτητης  συγκρότησης  και άρρωστων   για δημοσιότητα  ατόμων που υπηρετούν σε αυτούς τους  χώρους.
  3. Η  αποτελεσματική πρόβα  “τζενεράλε” χαλιναγώγησης με όμοιους τρόπους των μαζών από τις κυβερνήσεις  και  η  καταπάτηση βασικών ,κεκτημένων,  ατομικών δικαιωμάτων . Η απάτη  από την εκμετάλλευση του ιού, έδωσε την ευκαιρία στις κυβερνήσεις  να δοκιμάσουν  και άλλους τρόπους επιβολής της θέλησή τους.πλην της καταστολής,  για την υποταγή στις ορέξεις τους των υπηκόων τους

Β.ΘΕΤΙΚΕΣ

1.Ο εξευτελισμός  της λεγόμενης  Τέταρτης εξουσίας, του Τύπου, που αποδείχτηκε ακόμα και στους πιο δύσπιστους   μιας μαφιόζικης νοοτροπίας και συμπεριφοράς βιομηχανία,   που χρησιμοποιεί την παραπληροφόρηση ως βασικό μοχλό  κερδοσκοπίας.

2. Η αναμενόμενη τιμωρία των κυβερνήσεων από τους πολίτες, που αδιαφόρησαν  ή ολιγώρησαν  στη αντιμετώπιση της εξάπλωσης τους ιού. . Και,φυσικά,  ο έπαινος   και η επίκληση ως παραδειγμάτων συμπεριφοράς σε όσες υπήρξαν συνετές και έντιμες στην πρόσφατη κρίση

3. Η ανάγκη  συγκρότησης  ενός  παγκόσμιου οργανισμού (ομάδα σοφών) για την αντιμετώπιση κρίσεων. Γράφαμε σε πρόσφατο κείμενό μας:

Η ίδρυση και η λειτουργία αυτού του παγκόσμιου Οργανισμού είναι ανάγκη να αντικαταστήσει μια μέρα τον ανίσχυρο και διακοσμητικό πλέον ΟΗΕ ,αλλά και πολλούς από τους λοιπούς, γνωστούς παγκόσμιους οργανισμούς, που υπολειτουργούν. Τα μέλη του, αναγνωρισμένης από το έργο τους σύνεσης, αγχίνοιας, εξειδίκευσης και ανθρωποκεντρικής ιδεολογίας , θα έχουν την εξουσιοδότηση να (δια)χειριστούν κρίσης, να σταθεροποιούν με τη δράση τους την ειρήνη και να προωθούν την εξέλιξη της προόδου και του πολιτισμού της παγκόσμιας κοινότητας . Γι αυτή την “ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ” θα μιλήσουμε και πάλι αναλυτικά σε άλλο κείμενό μας.

2.α  iefimerida.gr

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΩΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κορωνοϊός -Η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη: 75η σε κρούσματα, 38η σε θανάτους -Επτά θάνατοι ανά 1 εκατ. πληθυσμού

Θανατολάγνοι. Ομνύουν σε πτώματα , εξιτάρονται με αθροίσματα κηδειών. Εντελώς ανώμαλοι.  Δίνουν τα ρέστα τους για αίμα, σπέρμα και θέαμα. Τα ζόμπι της Κίτρινης Μαφίας στα πάνω τους.  Τα δίνουν όλα. Για το ταμείο,ρε γαμώτο!

β. Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»
Ευχάριστα νέα: «Βγαίνουν αρκετοί ασθενείς από ΜΕΘ, κάποιοι πάνε ήδη σπίτι -Αν δεν παίρναμε τα μέτρα ίσως γινόμασταν Ιταλία και Ισπανία»

ΜΕΘ σε νοσοκομείο

Πηγή: iefimerida.gr

Μα το 85%  όσων προσβάλονται από τον ιό αναρρώνουν  εύκολα. Και οι περισσότεροι ούτε που το παίρνουν είδηση.  πως είναι φορείς. Και από το 15% που  διαπιστώνεται πως είναι θετικοί, οι περισσότεροι δε  θα χρειαστούν θεραπεία σε ΜΕΘ .Και όσοι χρειαστούν, συνήθως  αντιμετωπίζουν  άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας( υποκείμενα νοσήματα). Εξ ου και οι θάνατοι.

Η τρομολαγνεία που σπέρνουν  οι κοντυλοφόροι με την ευλογία ελάχιστων ανόητων γιατρών,είναι πρωτοφανής. Τουλάχιστον όσο θυμάμαι στις δεκαετίες  της δικής μου ζωής, που υπήρξαν ειρηνικές.  Ούτε σε πολέμους σκληρούς, όπως διαπιστώνει κανείς ανατρέχοντας  σε αρχεία εφημερίδων της εποχής που διεξήγοντο, δε συναντά τέτοιο πάθος, επιθυμία και απόλαυση για μεγάλα νούμερα   σε ..πτώματα.

_______________________________________________________

Parapolitika.gr

Γιάννης Κουρτάκης

γ. Μία μάνα δημοσιοποιεί το πρόβλημα του παιδιού της και αναζητά -μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- λύση στο πρόβλημά της.

Periodista.gr - Γιάννης Κουρτάκης

“Λίγη ώρα μετά, και αφού έχει δημοσιοποιήσει τη σχετική ανάρτηση, δέχεται τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ λίγο αργότερα έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον ίδιο τον Κυριάκο Μητοστάκη για το πρόβλημά της.

Πιο αργά την ίδια μέρα, ακούει από τον καθηγητή Τσιόδρα ότι υπήρξε λύση στο θέμα της. Ολο αυτό αποτέλεσε είδηση, και μάλιστα δημοφιλή, σε μια Ελλάδα όπου, διαχρονικά, το αυτονόητο δεν είχε θέση στην καθημερινότητά μας.”

Parapolitika.gr

Γιάννης Κουρτάκης

δ. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο ηγέτης που ωρίµασε «βίαια» µια απείθαρχη κοινωνία

Makeleio.gr

ε. “Ro” KΩΔΙΚΟΣ ΖΩΗΣ κ’ ΘΑΝΑΤΟΥ. Ποιοι θα ζήσουν κ’ ποιοι θα πεθάνουν. Η ωμή αλήθεια απ΄τη Ρωσία του Πούτιν κ’ η στατιστική “καμπύλη” του χτικιού απ’ τον καθηγητή Πανά. Την αυγή του τέλους, στην καραντίνα των ζωντανών, ο λογαριασμός για τους έγκλειστους θα γράφει μηδέν

1sk.indd

****

Παραπολιτικά-iefimerida.gr-Μακελειό.

 Εδώ χτυπά η καρδιά της Χούντας της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Με (αφανές) αφεντικό τον κατηγορούμενο ως  μεγαλέμπορο ναρκωτικών  Βαγγέλη Μαρινάκη   και αχυρανθρώπους- κολαούζους των  χωματερών του, τους  Γ. Κουρτάκη, Χρ.Ράπτη  η  εγκληματική αυτή δικτατορία του Τύπου στην Ελλάδα  είναι ό,τι χειρότερο υπήρξε στο χώρο της εμπορικής  δημοσιογραφίας από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Μέσα παραπληροφόρησης που έγιναν με “Ναρκοδόλαρα”,  βιαστές και μακελάρηδες της είδησης,της πληροφορίας,της κριτικής είναι σίγουρο πως στο Μέλλον θα αποτελέσουν ξεχωριστά  κεφάλαια στο ΜΑΘΗΜΑ “ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ” της  σχολής Δημοσιογραφίας.

Ο Γ.Κουρτάκης  ως ο πλέον αδίστακτος  από τους τρεις,  έχει αναλάβει   σαν τοn “καθαριστή”  στη μαφιόζικη ταινία  του Ταραντίνο “Pulp Fiction”  να  εξαφανίσει και να καθαρίσει τα στοιχεία των  εγκλημάτων των μαφιόζων. Παραπάνω,  ο γιος  του Αποστάτη, ίδιος και απαράλλακτος με τον πατέρα του:

α. αποκαθαίρεται από τα εγκλήματα της φαμίλιας  με  μια  καθαρά  δημαγωγική παρέμβαση σε πρόβλημα ασθένειας οικογένειας.  ΄Οταν, ως γνωστό,  η Ελλάδα βογκά από περιπτώσεις  τέτοιες και ακόμα πιο βαριές από εκείνη που πανελληνίως ανακοίνωσε ο  “Ψάλτης”,  ως φοβερή και τρομερή πράξη  συμπαράστασης του κράτους στα προβλήματα του Πολίτη.

β. Τον  πρωθυπουργό που είναι ο βασικός ένοχος της ολιγωρίας του κράτους να λάβει μέτρα από την πρώτη στιγμή κατά της πανδημίας,  ο “καθαριστής” Γ. Κουρτάκης  τον  αναγορεύει σε…ηγέτη,που μπορεί να  τιθασεύει  τις μάζες.

΄Οσο για το Μακελειό του Στ. Χίου μην πλησιάζετε σε τέτοιο απόπατο ούτε από απόσταση. Ζέχνει. Τί κριτική να κάνεις σε ένα Στ. Χίου!