ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ… ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Βενιζέλος και Σημίτης θα παρουσιάσουν βιβλίο στο Κορακοχώρι Ηλείας
Ο Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε παρουσίαση βιβλίου τον Απρίλιο του 2019
Πρόκειται ίσως για τη σημαντικότερη πολιτική είδηση των τελευταίων ημερών: Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο εκ των κορυφαίων συνταγματολόγων Νίκος Αλιβιζάτος παρουσιάζουν το βιβλίο του γνωστού καθηγητή, που θα είναι βεβαίως και αυτός στο πάνελ, Γιάννη Βούλγαρη, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Μιχάλη Μητσό.
Η παρουσίαση του βιβλίου «Ελλάδα: μια χώρα παραδόξως νεωτερική» (εκδόσεις «Πόλις»), ωστόσο, δεν θα γίνει στην Αθήνα, αλλά στο …Κοραχώρι, μέρος που είναι το εξοχικό του Κώστα Σημίτη. Είναι δε προγραμματισμένη για το «καλημέρα» της έναρξης της νέας πολιτικής σεζόν και συγκεκριμένα για τις 8 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που θα παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και την προηγούμενη από την οποία η Φώφη Γεννηματά θα περιοδεύει στη ΔΕΘ
********
Πιστεύαμε για τον Κώστα Σημίτη πως ήταν  σοβαρός πολιτικός. Αποδεικνύεται πως μάλλον κάναμε λάθος. Διαβάζουμε την είδηση και …τρίβουμε τα μάτια μας.
Θα παρευρεθεί , λέει,  με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε  κοινή εκδήλωση!  Και δεν κρατάει ούτε καν στοιχειώδη προσχήματα. Λες και δε γνωρίζει πως  ο Βενιζέλος είναι κατηγορούμενος για βαριά διαφθορά. Μέχρι και η Γεννηματά κράτησε αποστάσεις και του έδωσε κλωτσιά. Και είναι αποδεδειγμένη με στοιχεία η διαπλοκή του…συντρόφου του στο σκάνδαλο Νovartis. Δεν τον νοιάζει το Σημίτη αυτό;
Τί πάει να κάνει με τον άθλιο  Βενιζέλο; Να πάρουν  από τη Φώφη ένα πεθαμένο κόμμα; Να το κάνουν τί; Ανασταίνεται το ΠΑΣΟΚ;  Αλλά, μήπως δεν είναι πεθαμένοι  κι αυτοί;
Τί σου είναι  αυτοί οι πολιτικοί! Αδίστακτοι, καιροσκόποι,αριβίστες. ΄Ενα…κλικ  παρακάτω από τους δημοσιογράφους.
Ντροπη,Κώστα Σημίτη! Προβλέπουμε αισχρές κωλοτούμπες.Κρίμα!
_________________________________________
1. Ο Αναγνωστόπουλος Κώστας, επιμελητής (τί σημαίνει “επιμελητής”, αγαπητέ;) μας έστειλε τις παρακάτω αναδημοσιεύσεις και συνοδευτικό το κείμενο:
“Καλά,έχετε πάρει είδηση τι συμβαίνει ένα μήνα τώρα με την κυβέρνηση  των εμπόρων ναρκωτικών,των διεφθαρμένων, των  κατηγορούμενων της Novartis με επικεφαλής το γιο του χειρότερου πολιτικού στη σύγχρονη ιστορία της χώρας;
Μιλάμε για ισοπέδωση των πάντων. Κατακτήσεις χρόνων,δικαιώματα συνταγματικά, εργασιακά και άλλα καταστρατηγούνται  εν μια νυκτί. ΄Εχουμε πραγματική επέλαση βαρβάρων,που ανερυθρίαστα και φανερά δε διστάζουν να γκρεμίσουν το σύμπαν , για να προφθάσουν να κονομήσουν πριν ξεκουμπιστούν. Ελπίζουμε σύντομα και με μόνιμη κατοικία τη φυλακή.
Για ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα που επισυνάπτουμε”
Απάντηση. Για καινούριο το έχεις πως η επέλαση των βαρβάρων είναι όντως και πραγματική και το χειρότερο άμεσα καταστροφική για τη χώρα; ΄Οπως είπες και αναλύσαμε κι εμείς  τελευταία εδώ , είναι μετρημένες οι μέρες τους. Και τούτη τη φορά, θέλει, δε θέλει ο Αλέξης Τσίπρας,θα πάνε φυλακή. Οι αλλαξοκωλιές  δεν πρόκειται να περάσουν.Ας μη κοιμούνται ήσυχοι και οι μεν και οι δε.
Υ.Γ. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ,μέχρι να σπάσει την Ομερτά με την Καραμανλική πτέρυγα “δεν δικαιούται  δια να ομιλή”.Πλην, Πολάκη,ο οποίος προς τιμήν του και ζήτησε, να πάνε φυλακή οι ένοχοι και είναι καθαρός ως τα…μπούνια.  Ιστορική αλήθεια.
Γιατί βιάστηκε ο Α. Γεωργιάδης;
α. Γιατί βιάστηκε ο Α. Γεωργιάδης;

Στον ύπνο του φαίνεται ότι έβλεπε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης την Επιτροπή Ανταγωνισμού, διαφορετικά δεν εξηγείται το πώς την ώρα που πετούσαν τα αεροπλάνα για να σβήσουν την επικίνδυνη πυρκαγιά στον Υμηττό εκείνος έσπευδε να υπογράψει τη διαπιστωτική πράξη κατάργησης των μελών και της προέδρου της Επιτροπής. Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία και βγήκε να το ανακοινώσει αυτό πρωί πρωί στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

Αφού λοιπόν την Παρασκευή παραδόθηκε -όπως ήταν προγραμματισμένο- στα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού το πόρισμα των αρμόδιων ελεγκτών για τα οικονομικά στοιχεία του πρακτορείου ΑΡΓΟΥΣ, η κυβέρνηση κράτησε ανοιχτό Σαββατιάτικα το Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να εκδοθεί ξημερώματα το ΦΕΚ της «έξωσης» πριν προλάβουν καν τα μέλη της Επιτροπής ανοίξουν το φάκελο του πορίσματος.

Ενώ λοιπόν τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού όπως και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος και οι πολίτες έχουν δραπετεύσει για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου προφανώς ο υπουργός είναι πιθανό να καταφύγει ακόμα και στη θυροκόλληση της διαπιστωτικής πράξης!

Οι νέες… καινοτόμες πρακτικές της αξιοκρατικής κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη προφανώς θα γίνουν γνωστές και στην Ευρωπαϊκή  Επιτροπή και στην αρμόδια Επίτροπο ενώ παραμένει το ερώτημα για το τί θα πράξει σε επίπεδο ενημέρωσης ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Εκτός κι αν ο ίδιος έχει πεισθεί ότι είναι εντελώς τυχαία η αντισυνταγματική και αντίθετη με το Ενωσιακό Δίκαιο  κατάργηση της μισής Ανεξάρτητης Αρχής την ώρα που διερευνούσε και τα στοιχεία για το πρακτορείο διανομής του Τύπου.

«Ποτέ στο παρελθόν, από το 1974 και μετά, μια κυβέρνηση δεν διέψευσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τις προσδοκίες και τις δεσμεύσεις, με τις οποίες ήρθε στην εξουσία», τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον έναν μήνα διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

β.Μύδροι» Ραγκούση: Άνοιξαν την κερκόπορτα, καταργούν το ΑΣΕΠ

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στους Βορίδη, Σταϊκούρα και Θεοδωρικάκο, πραγματοποιεί ο Γιάννης Ραγκούσης μέσω ανάρτησής του στο Facebook και το Twitter.

«Άνοιξαν την κερκόπορτα, καταργούν το ΑΣΕΠ», τονίζει ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος σε τροπολογία που υπογράφεται από τους Βορίδη, Σταϊκούρα και Θεοδωρικάκο

«Αυτή είναι η πρωτοφανής κυβερνητική τροπολογία-όνειδος, με την οποία κατήργησαν το ΑΣΕΠ, μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ελληνικού λαού και της λαχτάρας του για αξιοκρατία», αναφέρει και συνεχίζει:

«Με την έγκριση Μητσοτάκη, την άθλια τροπολογία υπογράφουν οι Βορίδης, Σταϊκούρας και Θεοδωρικάκος οι οποίοι θα περάσουν στην ελληνική πολιτική ιστορία ως εκείνοι που κατέστρεψαν μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις κατά του πελατειακού και κομματικού κράτους».

γ. Αντώναρος: «Ηλίθιο» το μήνυμα του 112 – «Ο πάροχος κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις»!
Ο Αντώναρος αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το 112
2. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑO Ρώσος πρόεδρος Πούτιν βολτάρει με μηχανή σε δρόμους της Κριμαίας
Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβαιναν στη Μόσχα για να διαδηλώσουν κατά της διακυβέρνησης του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος φορώντας δερμάτινα έκανε βόλτες με μια μηχανή Ural στην Κριμαία συντροφιά με τους «Λύκους της Νύχτας», μια παρέα εθνικιστών μοτοσικλετιστών.
Ο Πούτιν βρέθηκε στη Σεβαστούπολη για να μετάσχει στις ετήσιες εκδηλώσεις της λέσχης μοτοσικλετιστών, που είναι από τους πιο ένθερμους φαν του και υποστηρίζουν την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Εθεάθη μάλιστα να βολτάρει χωρίς κράνος δίπλα στον ηγέτη της λέσχης, Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ, γνωστό και ως «Ο Χειρουργός».
Ο 66χρονος Πούτιν, που αρέσκεται να προβάλει την εικόνα ενός δυναμικού, σφριγηλού, αρρενωπού ηγέτη, έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν ημίγυμνος να ιππεύει ή να ξαπλώνει στο καναβάτσο αντιπάλους του στο τζούντο. Αλλά η τελευταία του εμφάνιση, σχολιάζουν δυτικά ΜΜΕ, «θύμιζε περισσότερο οντισιόν των Village People τη δεκαετία του 1970».
Με εικόνες σαν κι αυτές ο Βλαντίμιρ Πούτιν καλλιεργεί συστηματικά το προφίλ του αρρενωπού, δυναμικού ηγέτη / Φωτογραφίες αρχείου: ΑΡ
Αργότερα ο Πούτιν απευθύνθηκε στους μοτοσικλετιστές φίλους του, λέγοντας ότι αποτελούν «άριστο παράδειγμα για τους νέους της χώρας», την ώρα που δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι διαδήλωναν στη Μόσχα και άλλες πόλεις για τέταρτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο κατά της αυταρχικής διακυβέρνησής του φωνάζοντας «κάτω ο Τσάρος» και ζητώντας να επιτραπεί να μετάσχουν στις τοπικές εκλογές της ρωσικής πρωτεύουσας τον ερχόμενο μήνα υποψήφιοι της αντιπολίτευσης, με την αστυνομία να συλλαμβάνει κάπου 275 άτομα.
****
Οι Λύκοι της Νύχτας δεν είναι απλώς εθνικιστές. Είναι ακροδεξιοί και οι περισσότεροι Ναζί  σκίνχεντ. Φανατικοί οπαδοί του δικτάτορα,όπως άλλωστε όλοι οι μαφιόζοι,οι παράνομοι,οι λούμπεν  και φυσικά οι ρατσιστές,οι εθνικιστές,οι ομοφοβικοί στη Ρωσία.
Την ίδια ώρα ο “Τσάρος” πνίγει κάθε διαφορετική φωνή, συλλαμβάνει, φυλακίζει, αλλά και δολοφονεί αντιπάλους. Φαίνεται πως σύντομα θα ξεσπάσει το μεγάλο τσουνάμι  και στη Ρωσία.  Τα ψωμιά του μαφιόζικου καθεστώτος είναι λίγα. Και θα καταρρεύσει   με πάταγο,από το πλήθος των ανομημάτων του. ΄Αμποτε!