ΚΥΠΡΙΑΚΟ “ΧΑΡΑΚΙΡΙ”! ΤΩΡΑ… “ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ”, ΚΥΠΡΙΟΙ!

ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΕ «ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» για τις λέσχες καπνιστών -Το σχέδιο για να μπει «φρένο», τι είναι τα τριπλά πρόστιμα

αντικαπνιστικός νόμος, λέσχες καπνιστών

Κανένα «παράθυρο» παράκαμψης του αντικαπνιστικού νόμου, όπως είναι οι λέσχες καπνιστών, δεν θα γίνει αποδεκτό, είναι το μήνυμα που στέλνει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

****

Παραθυράκι  στο Νόμο μόνο ο Έλληνας εφευρίσκει παγκοσμίως.  Ο εξυπνότερος επί της γης λαός, μιλάμε! Γι αυτό και στα ελληνικά  ανέκδοτα (παγωμένα πάντα) με έναν… ΕΛΛΗΝΑ, ένα Γερμανό, ένα Γάλλο, ένα Τυνήσιο και ένα Μογγόλο, ο ΄Ελληνας νικάει πάντα στο τέλος αφού ,ως εξυπνάκιας, υπερέχει πάσης φυλής και ράτσας  (ή έτσι νομίζει).

Τί  χώρα, τί λαός !

____________________________________________

1. Ετοιμάζεται η Ρωσία να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος της Κύπρου;

Φωτιά» στην ανατολική Μεσόγειο βάζει η πληροφορία, που δημοσιεύει το Σίγμα της Κύπρου, που αναφέρει ότι η Ρωσία ενδέχεται να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος με αντάλλαγμα τη συνεργασία της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο.

Η Ρωσία σχεδιάζει να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος με αντάλλαγμα η Τουρκία να προσφέρει τη συνεργασία της στην ανατ. Μεσόγειο, υποστηρίζει ο πρώην διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας, Ουνάλ Αταμπάι.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, o Τούρκος πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι «για αρθούν τα εμπόδια στη Συρία και να υπάρξει συνεργασία στην Μεσόγειο, η Ρωσία σχεδιάζει να αναγνωρίσει τη λεγόμενη ΤΔΒΚ. Αντίστοιχα ενδέχεται αναγνώριση της Αμπχαζίας από την Τουρκία». Ο Ουνάλ Αταμπάι υποστηρίζει ακόμη ότι η Τουρκία ενδέχεται να παραχωρήσει στη Ρωσία και στρατιωτική βάση στα Κατεχόμενα, καθώς και βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης στην Καρπασία, προκειμένου η Μόσχα να την χρησιμοποιήσει για την ανοικοδόμηση της Συρίας.

****

Ας μη σχολιάσουμε περισσότερο την παραπάνω είδηση,μια και είμαστε ήδη  έξω φρενών και πιθανόν να πούμε άπρεπες (στην ουσία πρεπούμενες) κουβέντες για τους …ανάδελφους Κύπριους.  Απλώς, θα εκτονωθούμε… κόσμια βάζοντας παλιότερα κείμενά μας  από την εποχή που  η Κύπρος έκανε “χαρακίρι” στην Κριμαία (και όχι μόνο  μια φορά).

Στην Κριμαία ο Πούτιν

mar 2

mariopouli

poutin krimaia

Την υιοθέτηση του ψηφίσματος υπερψήφισαν οι 30 παρόντες Βουλευτές των κομμάτων ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΚΣ ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Κινήματος Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών. Εναντίον ψήφισε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίκκος Μαππουρίδης, ενώ οι υπόλοιποι (15) παρόντες Βουλευτές του ΔΗΣΥ τήρησαν αποχή.

Το ψήφισμα είναι προϊόν σχεδίου ψηφίσματος των κοινοβουλευτικών ομάδων ΑΚΕΛ-Αριστερά- Νέε Δυνάμεις, του ΔΗΚΟ, του ΚΣ ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών.

Στο ψήφισμα αναφέρεται ότι επειδή η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών προωθεί την έγκριση ψηφίσματος για τις εξελίξεις στην Κριμαία, η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία υπήρξε παραδοσιακός υποστηρικτής των δικαίων του κυπριακού λαού και συμπαραστάτης της Κυπριακής Δημοκρατίας σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της, επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενη στήριξη από πλευράς της κυπριακής Κυβέρνησης του ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών κατά της προσάρτησης της Κριμαίας επηρεάζει ζωτικά συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και θέτει σε κίνδυνο τις πολύτιμες σχέσεις της Κύπρου με τη Ρωσική Ομοσπονδία, με ψήφισμά της καλεί την εκτελεστική εξουσία να μην προβεί σε ενέργειες, περιλαμβανομένων και ενεργειών σε διεθνείς οργανισμούς, που θα διασαλεύσουν τις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία.”

****

 “΄Εβαλαν τα δάχτυλά τους και έβγαλαν τα μάτια” τους οι Κύπριοι. Και όλα αυτά για τα…ριάλια των μαφιόζων Ρώσων που τα ξεπλένουν και τα φυλάνε  στις “αμαρτωλές” τράπεζές τους. Ποια πατρίδα και ποιες αξίες και ποιος ελληνισμός; ΄Αρρωστοι για τα “μάνια” οι Κύπριοι!

Και να σκεφτεί  κανείς πόσα έχει προσφέρει η Ελλάδα στους αχάριστους …ανάδελφους από το υστέρημά της, αλλά ποτέ δεν συμπαραστάθηκαν στη…”μάνα πατρίδα”. Το 2008 με την έναρξη της χρεοκοπίας,”σφύραγαν αδιάφορα”. Γράφαμε γι΄αυτά εδώ.

΄Οσο για την αναγνώριση των ενεργειών της Ρωσίας και τη στήριξη, που προσφέρουν, κανένα πρόβλημα. “Ας βγάλουν τώρα μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά”,όταν αμοληθούν οι Τούρκοι και υποστηρίξουν πως καλά κάναμε και μεις πως καταλάβαμε το βόρειο νησί. Εγγυήτρια δύναμη είναι η Τουρκία. Επομένως , τότε καλώς έκανε την εισβολή, αφού ο τρελαμένος δικτάτορας Ιωαννίδης είχε αποφασίσει τη γενοκτονία των Τούρκων. (Ας ανοίξουν το φάκελο της Κύπρου και θα δουν τί ετοίμαζαν το  ΄74 για τους  ομοεθνείς του Ετζεβίτ).  Τότε, λοιπόν, υπήρχε πραγματικός κίνδυνος γενοκτονίας των Τούρκων του νησιού. Οι Ρώσοι δεν αντιμετώπιζαν ποτέ πρόβλημα στην Ουκρανία. Κανείς δεν τους πείραξε.

 Φανταστείτε  αύριο να  προχωρήσουν οι Τούρκοι σε προσάρτηση στη χώρα τους της βόρειας Κύπρου με τα προσχήματα που επικαλούνται σήμερα οι Ρώσοι με την προσάρτηση της Κριμαίας, ενέργεια που στηρίζουν οι Ελληνοκύπριοι. Θα “γελάσει κάθε πικραμένος”, αν τολμήσουν να λένε πως πρόκειται για πραξικόπημα ,παρανομία και τέτοια φαιδρά. Δυο μέτρα και δυο σταθμά, δεν υπάρχουν σε τέτοια ζητήματα. Ας πρόσεχαν. Δεν είναι τα λεφτά το άπαν. Ας το αντιληφθούν οι…συν-Ελληνες κει κάτω.

Επομένως: Από δω και μετά, “τσιμουδιά” να μη βγάζουν οι Ελληνοκύπριοι μετά τη στήριξη που προσέφεραν στους Ρώσους, περί κατοχής του νησιού, εισβολής ή προσάρτησης της Β. Κύπρου αργότερα στην Τουρκία.  ΄Εκαναν “χαρακίρι” , έγινε μπούμερανγκ αυτή η απόφασή τους να στηρίξουν τους Ρώσους εισβολείς στην Ουκρανία και  δε διαγράφεται η αισχρή πράξη τους από την ιστορία. Καλά να πάθουν, αφού πρόδωσαν τη χώρα τους και κατάντησαν αρπακτικά και γλείφτες δικτατόρων και μαφιόζων.΄Αξιος ο μισθός τους!

Σήμερα,με τα πλωτά γεοτρύπανα του Ερντογάν στην Αν.Μεσόγειο ,θα υπενθυμίσουμε:

“΄Οπως στρώνει ,κοιμάται κανείς”, λέμε εμείς εδώ οι Καλαμαράδες.  Και στο… νησίν της Αφροδίτης, όλοι ξέρουν πως  “μεγάλον βούκκον φάε, μεγάλον λόον μεν πεις”.

Τώρα τρέχουν και δε φτάνουν εκεί κάτω. Στη δικιά του “Κριμαία” …εισέβαλε, λέει, και ο Ερντογάν, να  βρει υδρογονάθρακες για τους αδερφούς τους ΤουρκοΚύπριους.

Τί διαμαρτύρονται,λοιπόν,  κατά του Ερντογάν οι Πουτινολάτρεις Κύπριοι; ΄Εχει ο καιρός γυρίσματα!

 

2. Στα μαλακά οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου – Εκδόθηκε το παραπεμπτικό βούλευμα

Στα μαλακά και με βούλευμα το οποίο εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή πρόκειται να πέσουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Παρά τις εύλογες αντιρρήσεις της πολιτικής αγωγής η οποία ζητούσε τη μετατροπή του αδικήματος σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση και παραπέμπει και τους έξι, δηλαδή τον καταστηματάρχη, τον μεσίτη και τέσσερις αστυνομικές για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

****

“Καταστηματάρχης, μεσίτης και τέσσερις αστυνομικοί”. Είναι πιθανότατα από εκείνους που παραληρούν και αναθεματίζουν  εμάς  τους… Αντίχριστους που λέμε ΝΑΙ στην έκτρωση του ανεπιθύμητου. Το οποίο ,όμως, ενώ  σκίζονται οι ίδιοι  να του διαφυλάξουν τη ζωή ως έμβρυο, αν ,ως ενήλικας, διαλέξει να ζήσει τη ζωή που ακολούθησε (για μας εντελώς νορμάλ και κατανοητή) ο Ζακ Κωστόπουλος, θα τον έστελναν ευχαρίστως  ,εκεί όπου και όπως τον έστειλαν.

Ουαί  υμίν, δικασταί  και νοικοκυραίοι, υποκριταί!

 

3. Μακελειό στη Βάρη: Τα δύο θύματα ήταν καταζητούμενοι της Iντερπόλ -Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Βάρη μακελειό καταζητούμενοι της Ιντερπόλ

Αφιερωμένα εξαιρετικά ΚΑΙ αυτά τα  εγκλήματα στον Υπουργό μας της Προστασίας του Πολίτη. Μέσα σε 6 μήνες κατάφερε (στην άρρωστη φαντασία του) να πατάξει την εγκληματικότητα στην Ελλάδα!

Υ.Γ. Βεβαίως,  ο σόουμαν Χρυσοχοϊδης  δεν είχε χρόνο να  ψάχνει για τέτοιους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, που ζουν και δραστηριοποιούνται  στη χώρα,επειδή προέχει το σόου  των Εξαρχείων με τα μπαχαλάκια  και τους ψιλεμπόρους  μπάφου. Τα μεγάλα ψάρια, όπως  κάτι καρχαρίες σαν τον Μαρινάκη  ,ως  καλοί φίλοι και χορηγοί του Υιού και πάσης της φαμίλας και τους δυο εικονιζόμενους, εξαιρετικής οικονομικής επιφάνειας, ξένους από την μπίζνα της πρέζας κι  αφήνοντες πλούσιο  συνάλλαγμα στη χώρα  ,δεν τους πειράζουμε.  Σαν τα μάτια μας τα προσέχουμε τα παλικάρια. Από τα..λαθρό κινδυνεύουμε,  όχι από τους ευυπόληπτους και υπεράνω πάσης υποψίας  πολίτες!

 

3.Κώστας Παπαδάκης:

Κώστας Παπαδάκης: Ποιον κοροϊδεύει ο Μιχαλολιάκος για το καταστατικό;

Κώστας Παπαδάκης: Ποιον κοροϊδεύει ο Μιχαλολιάκος για το καταστατικό;

«Δεν ξέρω σε ποια άλλη οργάνωση έχει αναζητηθεί εγκύκλιος και καταστατικό», πρόσθεσε ο Κ. Παπαδάκης και αναφερόμενος στα όσα προέκυψαν κατά το στάδιο εξέτασης των αναγνωστέων εγγράφων σχολίασε: «Διαπιστώσαμε ότι ο Μιχαλολιάκος, λίγο μετά αφότου βγήκε από τη φυλακή, όπου μορφώθηκε από τον Παπαδόπουλο, αντιλαμβάνεται ότι η δημοκρατία που εχθρεύεται τόσο, παρέχει μια προστασία στα κόμματα. Ο Μιχαλολιάκος αμφισβητεί το καταστατικό που προσκόμισε ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς, αλλά στο καταστατικό που κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο το 2012 γράφει στο τελευταίο άρθρο του ότι “το κόμμα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ενάντια στο εθνοκτόνο μνημόνιο”. Είχαμε μνημόνιο το 1992; Ποιον κοροϊδεύει ο Μιχαλολιάκος;»

«Τι είναι εκείνο όμως που τον κάνει να αμφισβητεί την έννοια του καταστατικού; Όταν αμύνεσαι ενάντια σε ένα ψέμα, το κάνεις αποδεικνύοντας την αλήθεια, όχι κατασκευάζοντας ένα άλλο ψέμα… Αλλά όσα λέει το καταστατικό αποδεικνύουν τη ναζιστική ιδεολογία και βεβαίως την εξουσία του αρχηγού», σημείωσε αφότου διάβασε αποσπάσματα του γνήσιου καταστατικού.

***

Μήπως, αγαπητέ συνήγορε, στα τόσα ωραία και εμπεριστατωμένα που είπες, έπρεπε να προσθέσεις  και ένα άλλο ερώτημα κοντά στο “Ποιον κοροϊδεύει ο Μιχαλολιάκος για το καταστατικό;” Εμείς θα λέγαμε: “Και ποιον νομίζει πως κοροϊδεύει η π.εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που ενέκρινε αυτό το καταστατικό και “νομιμοποίησε τους Ναζί στη χώρα;”

Καμιά τσίπα η κυρία!  20.000.000 θυμάτων  της σχιζοφρένειας των Ναζιστόκαυλων Χρυσαυγιτών, οι κραυγές   δεν είναι αρκετές να ταράξουν τον ύπνο της   ασεβούς συνταξιούχου δικαστίνας.

Στην Ιστορία  λογαριαστήκαμε εμείς εδώ από την πρώτη στιγμή  με τη διαπράξασα  “δεινήν ΄Υβριν” Κουτζαμάνη Ευτέρπη. Η ελληνική Βουή και η δικαιοσύνη  τί λένε περί αυτής της κυρίας;

 

4. Πολάκης κατά δημοσιογράφων-«συμβούλων επικοινωνίας»: «Πώς να μιλήσουν με γεμάτο στόμα;»

Με σκληρή γλώσσα στρέφεται κατά μέσων ενημέρωσης ο Παύλος Πολάκης θυμίζοντας την ιστορία με το “κόστος των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ” το οποίο, όπως επισημαίνει, “επί μητσοτακικού επιτελικού κράτους τετραπλασιάστηκε”.

 

Ο Π. Πολάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Το έχω πει :ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ,ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !! Χωρίς ΤΣΙΠΑ !!

Που είναι τα τσογλανακια των ΜΜΕ που έσκουζαν για «το κόστος των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ»;;;(που τετραπλασιάστηκε επι μητσοτακικου επιτελικού κράτους)

Τρώνε κι αυτά θα μου πεις,είτε μισθούς σε θέσεις «συμβούλων επικοινωνίας» ,είτε μαύρα από τα pay-roll των υπουργείων ,είτε ολομαυρα από «δαπάνες προβολής και διαφήμισης» του έργου της κυβέρνησης των άριστων .(Αυτά που τους είχαμε κόψει εμείς δηλαδή)ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;;»

***

Λένε κάποιοι ,φίλοι μάλιστα. “Μα, δεν μπορείς να λες ,όσα λες και να συνοδοιπορείς με τον Πολάκη”! Διαφωνώ..οριζοντίως και καθέτως.

Δεν πιστεύω στο κοινωνικό χάος που προκαλεί ο όχλος. Θεωρώ το κράτος “αναγκαίο κακό”, ως “το μη χείρον”. Παλεύουμε οι συνιδεάτες να το κατεδαφίσουμε σιγά σιγά και στη θέση του να βάλουμε κοινωνίες αντιεξουσιαστικές, αταξικές, άφυλες.

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα τρώω στη μάπα αυτό το κράτος,που μόνο κράτος  δικαίου δεν είναι. Ειδικά το ελληνικό. Αν, όμως,  είναι   κάποιοι που  παίρνουν εντολή  να κυβερνούν,  σαν τον Μπογδάνο, το Βορίδη, το Βελόπουλο και το Βενιζέλο, χίλιες φορές ο Παύλος Πολάκης. Που είμαστε και σίγουροι πως πόρρω απέχει από το να καταντήσει κάποτε ΄Αδωνις  Γεωργιάδης.

Και όχι μόνο.Και κρασάκι θα έπινα μαζί του. Και θα τα λέγαμε και ωραία στα περισσότερα, είμαι  σίγουρος.Και όχι φυσικά περί χειρουργικής που δεν …κατέχω πράμα.

Είμαι με τους ευθείς,τους ορίτζιναλ, , τους αδιάφθορους, τους “Σφακιανούς”.

 

5. Ποιος θα πάρει τα 515 εκατομμύρια ευρώ;

Ποιος θα πάρει τα 515 εκατομμύρια ευρώ;

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να ακυρώσει τον έτοιμο διαγωνισμό της προηγούμενης κυβέρνησης για την έκδοση ταυτοτήτων νέου τύπου και να ετοιμάσει νέο -με μόνη διαφορά την αχρείαστη αντικατάσταση της ασπρόμαυρης φωτογραφίας από έγχρωμη- όχι μόνο αυξάνει κατά πολύ το κόστος για τους πολίτες, αλλά και εγείρει υποψίες φωτογραφικής ανάθεσης για το πανάκριβο αυτό έργο.

Mια από τις πρώτες πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη -στο πλαίσιο της ολικής επιστροφής μιας κανονικότητας βγαλμένης από τη «γαλάζια» παράδοση- ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες και συνολικά τα έγγραφα ασφαλείας.

Μπορεί η πράξη αυτή αρχικά να δημιούργησε απλά απορίες για τις αιτίες αυτής της τόσο εσπευσμένης πρωτοβουλίας, στη συνέχεια όμως προέκυψαν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο και τις προδιαγραφές διεξαγωγής του νέου διαγωνισμού.

■ Γιατί άραγε η κυβέρνηση αποφάσισε αντίθετα με τις χώρες της Ε.Ε. την πολυδάπανη επιλογή της έγχρωμης φωτογραφίας;

■ Γιατί, εφόσον τα επιπλέον στοιχεία που ήθελε να προσθέσει απορρίφθηκαν από το ΣτΕ, η κυβέρνηση επέμεινε υποχρεώνοντας τώρα τους πολίτες να επιβαρυνθούν το κόστος της έγχρωμης φωτογραφίας και της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής υπογραφής;

■ Γιατί ακύρωσε έναν διαγωνισμό που διέθετε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της Ε.Ε. και απευθυνόταν σε 25 ενεργές εταιρείες, επιλέγοντας «λύση» που περιορίζει τις επιλογές σε μόνο τρεις πολύ συγκεκριμένους υποψήφιους αναδόχους;

****

΄Ενα  ακόμα  σκάνδαλο Novartis. Σύντομα θα πάρει το δρόμο του και  τις διαστάσεις που  του αναλογούν.

΄Εχουμε και λέμε: Στα παλιά σκάνδαλα της “επάρατης” κυβέρνησης  σύντομα θα προστεθούν οι μίζες των εξοπλισμών (ήδη οι πρώτες πέσανε με τις αναβαθμίσεις).Κι ακόμα, η μεγάλη αυτή  κομπίνα τώρα με τις “ασπρόμαυρες” φωτογραφίες ,που…φωτογραφίζουν συγκεκριμένους “εργολάβους” και   αναμενόμενες  παχυλές μίζες. Και ακόμα είμαστε σε 6 μήνες διακυβέρνησης. ΄Ο, τι προφτάσουν και αρπάξουν. .Ξέρουν πως σύντομα θα ξεκουμπιστούν. Και μάλιστα “νύχτα”.

Πόσα ποια δικαστήρια θα στήσουμε για δαύτους;  Πολλά, όσα χρειαστούν.Και όσοι πρέπει  θα πάνε μέσα. ΄Ετσι κάνουν όσα κράτη έχουν νομικό και πολιτικό πολιτισμό.Πρόσφατα οι Ρουμάνοι έστειλαν φυλακή (κάποιοι άδικα) 40 λαμόγια “πολιτικούς”. Και μάλιστα μεγαλόσχημους.

Σειρά της Ελλάδας.  Εδώ θα είμαστε να το  ζητάμε  διακαώς και επιμόνως.

.

6. Σέξι ατύχημα για Ισπανίδα ηθοποιό: Αποκαλύφθηκε το στήθος της πανηγυρίζοντας για βραβείο

 

actre-s

ProtoThema.gr

 

Δε λέμε. Πορνοφυλλάδα είναι… πορνικά θέματα θα έχει στο μενού της.  Αλλά, και πρωτοσέλιδο και με πηχυαίους τίτλους το … ατυχήσαν   της   Ισπανίδας  αρτίστας στήθος; Ούτε και τα πιο  νταβραντισμένα    ταμπλόιντ.

΄Οπως και να έχει,  η ίδια πάντως,  έβγαλε,λένε, στο  διαδίκτυο το πονεμένο μεν, αλλά γυμνό  στήθος της  από …σεβασμό και κατανόηση  στα απανταχού του  διαδικτύου λιγούρια.