Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: “Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ”

  1. Πλήγμα για Τσίπρα -Ο Παυλόπουλος δεν υπογράφει για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου
    Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας στέκονται σκεπτικοί

Δηλαδή και ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο,πως οι διορισμοί στην ηγεσία του Ανώτατου δικαστηρίου της χώρας είναι καθαρά κομματικοί. Αλλιώς,αν ήταν αξιοκρατικές οι επιλογές, γιατί να μην υπογράψει;

Αλέξη, Τσίπρα,πότε επιτέλους θα καταλάβεις ; Δεν είσαι πια ο ανώριμος πιτσιρικάς,όπως τότε ,ως αρχηγός κόμματος με αξιώσεις εξουσίας. Τώρα πια είσαι και …ενήλιξ και πλούσιος σε πολιτικές εμπειρίες.

΄Οφειλες,επομένως, να συνειδητοποιήσεις πως “το αίμα νερό δε γίνεται”.Ο …Πάκης είναι καραδεξιός, με όλα τα κουσούρια του οπαδού της παράταξης και μάλιστα του πρωτοκλασάτου. Ο προκόπης Παυλόπουλος, τον οποίο εσύ προσωπικά με τη …”λαλημένη” (τότε και τώρα) θυγατέρα του Κωνσταντόπουλου,τον κάνατε πρόεδρο της Δημοκρατίας, ήταν ένας από τους “παρακοιμώμενους” του Κώστα Καραμανλή. Ως υπουργός των κυβερνήσεών του ευθύνεται για τη χρεοκοπία της χώρας την επάρατη περίοδο που για να ταϊσουν τη “γαλάζια ακρίδα” διπλασίασαν το χρέος και εκτόξευσαν το έλλειμμα πάνω από 15% τη στιγμή που το έδιναν έξω γύρω στο 3,8%

Αλέξη Τσίπρα,μετά λόγου ιστορικής γνώσεως, ,όμως, ΜΟΝΟ εμείς εδώ από την πρώτη στιγμή βγήκαμε και καταγγείλαμε (έκτοτε σχεδόν καθημερινώς) πως έκανες με τον Κώστα Καραμανλή τις ακόλουθες συμφωνίες (η περίφημη ΟΜΕΡΤΑ,όπως εμείς την αποκαλούμε):

1. Σου δίνει δεκανίκι το βαμμένο Καραμανλικό Πάνο Καμμένο για να κάνεις κυβέρνηση και υπόσχεσαι πως θα προτείνεις ως πρόεδρο Δημοκρατίας , όταν θα ερχόταν η ώρα τον επίσης “άρρωστο” Καραμανλικό Προκόπη Παυλόπουλο.

2. Βγαίνει ο Κώστα Καραμανλής, και σε όλους τους τόνους,ακόμα και παραμονές εκλογών, διακηρύσσει πως “ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΑΩ”. ΄Ηταν το μήνυμα στην κεντροδεξιά να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

3. Δεσμεύεσαι να επιβάλεις δια ροπάλου σιωπή στο κόμμα για τους υπεύθυνους τς χρεοκοπίας και ως κυβερνηση να μη διανοηθείς να στείλεις κανένα από τα μέλη εκείνων των άτιμων κυβερνήσεων σε ειδικό δικαστήριο.Ειδικά τον Κώστα Καραμανλή.

Και τηρήσατε αμφότεροι την αισχρή αυτή “ομερτά”. Τώρα που ο Πάνος έκανε την ηρωική έξοδο και τον ακολουθεί και ο Πάκης ,τα δυο σου δεκανίκια, είναι σίγουρο πως θα αλλάξεις κασέτα. Θα βγεις και θα καταγγείλεις τους ενόχους της χρεοκοπίας.
΄Ομως τώρα είναι πολύ αργά.”Το πουλί πέταξε”. Κι αν χάσεις τις εκλογές,θα τις χάσεις ειδικά γι΄αυτό. Τα 4.700.000 της ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ είναι οι πολίτες που σιχάθηκαν αυτά τα βρώμικα κομματικά παιχνίδια. Και τα πλήρωσες .”Στερνή μου γνώση να σ ΄είχα πρώτα”.

Αν σε αυτή τη χώρα:

Ως κυβέρνηση ρίχνεις το σκάφος στην ξέρα και καταδικάζεις έναν ολόκληρο λαό σε δεινή οικονομική κρίση, ακόμα και τις επόμενες γενιές, και δεν περνάς από ειδικό δικαστήριο,αλλά απολαμβάνεις στη Ραφήνα… αλανιάρες τσιπούρες και “εννιά έχει ο μήνας.

Ως αρχηγός αντιπολίτευσης δε διστάζεις να προχωρήσεις σε μαφιόζικης νοοτροπίας συμφωνία (“ομερτά”) για να κυβερνήσεις.

Ως προαλειφόμενος πρωθυπουργός της χώρας έχεις φίλους υπόδικους για εμπορία ναρκωτικών,τοποθετείς πρώτο στη λίστα επικρατείας και υποψήφιους βουλευτές πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός σου διεφθαρμένα και εμπλεκόμενα σε σκάνδαλα χρηματισμού,για να τους σώσεις από τη φυλακή.΄Οταν κι εσύ ο ίδιος σεμνύνεσαι για τις στενές κοινωνικές σου σχέσει με ένα Χριστοφοράκο και ένα Φρουζή.

Αν όλα αυτά μείνουν ως έχουν, ας γνωρίζουν ο γενιές που έρχονται πως αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη εις θάνατον. Δε πρόκειται να βρει ποτέ το βηματισμό της και να ορθοποδήσει.

Κι αν μετά από χρόνια ,που εμείς οι “περιλειπόμενοι” θα έχουμε φύγει,συμβεί η Ελλάδα να πάψει να είναι “Μπανανία”,θα είναι γιατί θα αποκαλείται πλέον ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).΄Αλλη ελπίδα,δεν υπάρχει.

2. H Εκκλησία αδειάζει τον Βελόπουλο -Ιερά πυρά για τις επιστολές του Ιησού

Κυριάκος Βελόπουλος

Γνωστό πως “ο πατριωτισμός είναι καταφύγιο των απατεώνων”΄Ορα και Μιχαλολιάκο ( το λεν και οι κολλητοί του). Αλλά αυτά για τις επιστολές του Χριστού  ο παλαβιάρης  παραπάνω τα έλεγε χρόνια πριν. Γιατί η εκκλησία βγήκε τώρα να τον κράξει; Ποιον κοροϊδεύει ο Ιερώνυμος και το  ιερατείο;

Να σας πούμε εμείς γιατί τώρα,παραμονές εκλογών Τον ανεκδιήγητο τηλεπωλητή  τον ψήφισαν  Ορθοδοξάρες . Τώρα παίρνουν  μήνυμα από τους  παπάδες τους, να μην τολμήσουν να τον ξαναψηφίσουν γιατί…θα πάνε κατ΄ευθείαν  στην κόλαση.

Και ποιον άλλον εννοείται πως  θα ψηφίσουν ψεκασμένοι   τέτοιοι ψηφοφόροι; .Μα τον Κούλη,φυσικά.

Κάνε κίνηση ο ιερατείο χωρίς σκοπιμότητα; Ανέκαθεν,από τα βάθη των αιώνων!

3. ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Αυτές είναι οι 50 χώρες με τους πιο σέξι ανθρώπους

Ανθρωποι χαμογελαστοί

 

Λίστα με τους πιο σέξι λαούς του κόσμου δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα Big 7 Travel και η χώρα μας δεν βρίσκεται ούτε στην 50άδα.

Το ελληνικό ταμπεραμέντο φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια συμμετέχοντες στην έρευνα-ψηφοφορία της αμερικανικής ιστοσελίδας. Την πρωτιά κατέκτησαν οι Ουκρανοί, ενώ ακολουθούν Δανοί, Φιλιπινέζοι και Βραζιλιάνοι. Στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πιο σέξι λαούς βρίσκονται οι Αυστραλοί και έπονται οι Νοτιοαφρικανοί και οι Ιταλοί.

********

Ψηφοφορία για χαχόλους,ανεγκέφαλους.  Δε λέμε Κάφρους για να μην προσβάλουμε έστω και μεταφορικά τους…Κάφρους.