ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΕ ΟΜΠΑΜΑ

Αιφνιδιαστική 4ωρη επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο  και νέα βοήθεια εκατομμυρίων!

 

‘Ο τι όφειλε ο ανιστόρητος  Αμερικανός π. πρόεδρος Ομπάμα να είχε κάνει το 2014, το τόλμησε ο πρόεδρος Μπάιντεν. Πλην των άλλων,θα είχαν αποφευχθεί οι τραγωδίες που επακολούθησαν, επειδή, ακριβώς, την κρίσιμη εκείνη συγκυρία της πρώτης εισβολής του Ρώσου Ν. Χίτλερ στην πολύπαθη Ουκρανία, ο Ομπάμα, ως  επιλήσμων της ιστορίας και ανίκανος να διαχειριστεί μια παγκόσμια κρίση συνετά και αποφασιστικά, οδήγησε την ανθρωπότητα στις παραμονές, ακόμα και ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη  του προέδρου Μπάιντεν στο Κίβεο,  είναι μια ιστορική στιγμή και πέρασε στις χρυσές σελίδες της Ιστορίας.  ΄Εχει άπλετο συμβολισμό και αποστολή μηνυμάτων σε πολλά τέρατα του σύγχρονου ολοκληρωτισμού και ιμπεριαλισμού.

Είναι ο μόνος τρόπος, άλλωστε,   να αντιληφθούν όσοι  δεν διαθέτουν, αντίστοιχους του Δυτικού πολιτισμού,   αισθητήρες πως η υφήλιος  δε γυρίζει  πίσω στις μαύρες εποχές. Και ο πρώτος που εισέπραξε σίγουρα το μήνυμα  γι αυτό και αργά ή γρήγορα θα λουφάξει, αν δεν έχει εξαφανιστεί  με άλλο τρόπο, είναι ο δικτάτορας της Ρωσίας. Κι ακολουθούν όλοι οι άλλοι στη σειρά, απανταχού της γης.

 

Γράφαμε λίγες ημέρες πριν την εισβολή του Ρώσου τέρατος στην Ουκρανία:

Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

1. Πούτιν: «Δεν θέλουμε πόλεμο στην Ευρώπη”

Είναι η πιο σέξυ personal trainer και την έχει ο ... Πούτιν (ΦΩΤΟ)

****

Είτε εισβάλει είτε όχι στην Ουκρανία ο Τσάρος, η απόδειξη πως  δεν είναι παρά ένας ψυχοπαθής ανθρωπάκος της συνομοταξίας ασθενών με το σύνδρομο  Χίτλερ, είναι περίτρανη. Και δόθηκε για άλλη μια φορά με την τωρινή,  αψυχολόγητη αυτή ενέργεια να περικυκλώσει την Ουκρανία.

Παράλληλα, τέτοιοι   τύποι   είναι και φαιδροί. Μάζεψε το μισό στρατό της Ρωσίας και ολόκληρο της Λευκορωσίας και  παίζει  … …Video Games στα σύνορα.  Γελάει και ειρωνεύεται τη Δύση πως χέστηκε πάνω της από τον τρόμο και τον πανικό στη σιδερόφρακτη παρουσία της…Μεγάλης Αικατερίνης.  Τόσο παλαβός και αστείος.

Το πιθανότερο  θα τα μαζέψει και θα αποχωρίσει. Δύσκολο να τολμήσει μια τέτοια επίθεση, μετά και τη σθεναρή  αντίδραση  Μπάιντεν.   Η τακτική του, άλλωστε,  είναι γνωστή και ύπουλη. Αν ήθελε να επιτεθεί, θα το έκανε  όπως το 2014. Με μυστικότητα και πονηρές κινήσεις. ΄Οχι φως -φανάρι.  Δε κουνήθηκε φύλλο  τότε στα σύνορα.  Κρυφά έμπασε το ρωσικά στρατεύματα στην Κριμαία. Και παρίστανε το βλάκα, τον αθώο. Πως τάχα οι Ρώσοι στην Ανατολική Ουκρανία ξεσηκώθηκαν. Πως δεν υπήρχε ίχνος δικής του στρατιωτικής παρουσίας. Και τα έλεγε αυτά,  ενώ ο ρωσικός στρατός είχε ολοκληρώσει την είσοδό του στα εδάφη της Ουκρανίας(*)

Αψυχολόγητη η σημερινή  κίνηση ενός  τρελαμένου και μαθημένου σε κατορθώματα   Ράμπο και πιστολέρο  πρακτόρων  της  Κα Γκε Μπε. Γι αυτό  πιστεύουμε πως δε θα χτυπήσει αυτή τη φορά. Τουλάχιστον, με τον τρόπο που νομίζουν  στο ΝΑΤΟ πως θα το κάνει.  Τους παίζει,  όπως η γάτα το ποντίκι.

Αν, πάντως, δεν ταϊζει   με τα σημερινά στρατιωτικά του τσαλιμάκια , μόνο  την εθνικιστική υπεροψία-υστερία  του ανεγκέφαλου Ρώσου χαχόλου,  τότε κάτι άλλο έχει στο άρρωστο μυαλό του. Και θα είναι πολύ σοβαρό και μη αναστρέψιμο.

Αν και το σχέδιο του αιμοσταγή,  ιμπεριαλιστή Τσάρου,  παραμένει.  Ολοκλήρωση της λύσης του  Ανατολικού ζητήματος. Διέξοδος  στο Αιγαίο-Μεσόγειο. Και με την κατάληψη της Κριμαίας και της βάσης  στη Σεβαστούπολη,  το πέτυχε. Μένει η επιρροή στα Βαλκάνια.  Τούτη τη φορά, αν τολμήσει να κάνει πράξη κι αυτό το σκέλος  του  σχεδίου,  όπως έχουμε αναλύσει εδώ, θα προχωρήσει μέσω Υπερδνειστερίας ( Transnistria)και Μολδαβίας.

Η πομπώδης και παρανοϊκή αυτή μάζωξη στρατευμάτων, πάντως ,στα σύνορα της ταλαίπωρης  Ουκρανίας, που διέταξε  ο δικτάτορας της Ρωσίας, απέδειξε τρία πράγματα:

  1. Το εγκληματικό λάθος του τότε Αμερικανού προέδρου Μπαράκ  Ομπάμα, το 2014, να  μην αποτρέψει με κάθε κόστος   το διαμελισμό της Ουκρανίας. Οι Αμερικανοί, όπως το είπε χτες πάλι και ο Μπάιντεν στο διάγγελμά του, υποστηρίζουν  πως είναι εγγυητές της ασφάλειας, της αυτοδιάθεσης  και της εδαφικής  ακεραιότητας  των αδύναμων  χωρών, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Ο Ομπάμα απέδειξε το αντίθετο. ΄Αφησε μια ελεύθερη χώρα να κατασπαραχθεί  άγρια και κατά παράβαση κάθε αρχής δικαίου από ένα ιμπεριαλιστή κατακτητή.   Ανιστόρητο και  αποτρόπαιο το έγκλημά του τότε. Με την αποθράσυνση  του “νικητή”,  χρεώνεται επίσης  προσωπικά  ο  τότε Αμερικανός πρόεδρος,   πέρα από τους 15.000 νεκρούς της Ουκρανίας και τους 700.000 της Συρίας και τα εκατομμύρια  πρόσφυγες    .Είναι ο Ομπάμα που επέτρεψε  στον Πούτιν να συμπεριφέρεται ως  παγκόσμιος τσαμπουκαλής  και νταβατζής  των χωρών δίπλα του.  Ο Μπαράκ  Ομπάμα   το 2014 τορπίλισε με παγιωμένη  παγκόσμια ειρήνη και  επέτρεψε στον παρανοϊκό Νέο Χίτλερ να παίζει με τη φωτιά και να έχει εκθέσει  σε άμεσο κίνδυνο την παγκόσμια ειρήνη.
  2. Ο Πούτιν δεν καταλαβαίνει παρά μόνο τη γλώσσα  που διδάχτηκε στις μυστικές υπηρεσίες, τη  γνωρίζει καλά  και την εφαρμόζει. Αυτή του τρόμου, της δύναμης, της υπεροχής.  Αλλά και της πονηριάς και  της απάτης. Με μέτρα και ημίμετρα , τιμωρίες της πλάκας  ,με  οικονομικές κυρώσεις-συνέπειες  ,  δεν κωλώνει Είναι το πάθος του παρανοϊκού, του εγωπαθούς. “Γαία πυρί μιχθήτω”. Μόνο τη βία καταλαβαίνει. .Κι αυτή οφείλει η Δύση να του επιδείξει.
  3. Ο Τσάρος πρέπει  πάση θυσία να εξοντωθεί. Με κάθε τρόπο.  Εκτός του πολέμου  Τον επιζητεί τον πόλεμο.  Είναι εθισμένος  στο αίμα.  Ακούγεται εντελώς ανήθικο-παράλογο  στον 21ο αιώνα, μετά από τον τελευταίο  παγκόσμιο, να καταλήξουμε πάλι στα ίδια. Υπάρχουν δεκάδες δρόμοι να φτάσει κανείς στον προορισμό και το στόχου του. Να εξοντωθεί    Είναι  ο πιο επικίνδυνος  δικτάτορας  στις ημέρες μας . ΄Υπουλος,  θρασύς, προκλητικός, αιμοσταγής.  Με αυτά και  όλα τα λοιπά  παρανοϊκά,  χιτλερικά  γνωρίσματα. ΄Ελέγχει με την εθνικιστική  του προπαγάνδα  μέσω ενός αδίστακτου,  μαφιόζικου και  ακροδεξιού Τύπου, ένα μεγάλο πληθυσμιακό  κομμάτι στη ίδια τη Ρωσία, αλλά και σε άλλες   όμορες χώρες  με δικτατορικά επίσης  καθεστώτα. ΄Οσο παραμένει στην εξουσία και  κατέχει τα “κλειδιά” του πυρηνικού οπλοστασίου,  είναι η χειρότερη απειλή του πλανήτη.  Ακόμα κι από  μια σύγκρουση με ένα…μετεωρίτη!  Το ευοίωνο, όμως, είναι πως με την πτώση του, ουδείς μπορεί να τον αντικαταστήσει. Η δυναστεία  του τελειώνει . Το ρώσικο καθεστώς είναι προσωποπαγές. Δεν είναι Κινέζικο. Ούτε καν Βόρειο Κορεάτικο. Αν λείψει ο Πούτιν, τελειώνουν όλα!   Να ενταχθεί επιτέλους και η Ρωσία  στην ήπειρο που ανήκει. Ευρώπη είναι και η απέραντη  αυτή χώρα. Τολμήστε το!