Μακελειό στη Μόσχα. Για ένα…διάγγελμα η εκατόμβη των θυμάτων!

Διάγγελμα Πούτιν για το μακελειό στη Μόσχα: Βρέθηκαν όλοι οι δράστες -Είχαν παράθυρο διαφυγής στην Ουκρανία

Image

«Και οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, όλοι όσοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ανθρώπους, βρέθηκαν και συνελήφθησαν. Προσπάθησαν να κρυφτούν και κινήθηκαν προς την Ουκρανία, όπου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τους ετοιμάστηκε παράθυρο υποδοχής από την ουκρανική πλευρά για να περάσουν τα κρατικά σύνορα»

«Οι οργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης ετοίμαζαν μια επιδεικτική εκτέλεση και μια αιματηρή πράξη εκφοβισμού. Η Ρωσική Ομοσπονδία θα εντοπίσει και θα τιμωρήσει όλους όσους προετοίμασαν την τρομοκρατική επίθεση. Μόνον αντίποινα και λήθη περιμένουν τους τρομοκράτες, δεν έχουν μέλλον”.

Το κοινό καθήκον των Ρώσων τώρα είναι να είναι μαζί ως ένα, και έτσι θα είναι. Κανείς δεν μπορεί να κλονίσει την ενότητα των Ρώσων πολιτών. Η Ρωσία πάντα γινόταν ακόμα πιο δυνατή στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, και έτσι θα είναι και τώρα. Κανείς δεν θα μπορέσει να σπείρει δηλητηριώδεις σπόρους διχόνοιας ή πανικού στη Ρωσία Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών εργάζονται για τον εντοπισμό συνεργών τρομοκρατών, είπε ο Πούτιν. Η έρευνα θα κάνει τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες της τρομοκρατικής επίθεσης»,

 «Οι εχθροί μας δεν θα μας διχάσουν».

****

Αν ξέρεις τον άρρωστο ψυχισμό  του  Πούτιν, ξέρεις τί θα πει και τί θα κάνει.  Αιματοκύλησε για άλλη μια φορά τους συμπατριώτες του ( στο παρελθόν το επαναλάμβανε πιο συχνά)  , για να… βγάλει λόγο ενότητας και  να πλέξει το εγκώμιο του  μεγαλείου του ρώσικου λαού. ΄Ενας “λαός”,  ο οποίος  θυμίζει πια   γερμανικό  στην πορεία του προς το ναζισμό.  Η διαφορά τους είναι μόνο στους αριθμούς.  Οι Ρώσοι στην πλεοοψηφία τους,  μισούν τον Πούτιν και τον πουτινισμό του ( το άλλο όνομα του  ρώσικου  ναζισμού).

Μένει να δούμε την επόμενη κίνηση, που ακολουθεί το διάγγελμά του. Για αυτό το λόγο διέπραξε ένα ακόμα  βαρβαρισμό στη Μόσχα