ΠΟΥΤΙΝ …ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

 Πούτιν: Θα τιμωρήσουμε όποιον βρίσκεται πίσω από τους τρομοκράτες

Photo bank ∙ For the Media ∙ President of Russia

Είναι γνωστό και με τεκμηρίωση που δεν επιδέχεται πια αμφισβήτηση πως Ο ISIS είναι μια εγκληματική οργάνωση, που δημιούργησαν, χρηματοδότησαν ,εκπαίδευσαν και χρησιμοποίησαν στην αρχή οι Αμερικανοί   για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους. Όταν ,όμως,   το δημιούργημά τους, οι πρώην  σύμμαχοι άλλαξαν στόχο  και στρατόπεδο ,οι ΗΠΑ στράφηκαν εναντίον τους .

Και δεν είναι ασφαλώς μόνο οι Αμερικανοί μανούλες σε αυτά. ΄Όλες οι κυβερνήσεις επιδίδονται στο σπορ της συνεργασίας, κυρίως μέσω χρηματοδότησης  και εκπαίδευσης , με  ομάδες    καθαρά τρομοκρατικές.   Οι  μυστικές υπηρεσίες  των περισσότερων   κρατών συνεργάζονται στενά με τέτοιες οργανώσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποιούν προβοκατόρικα  για εξυπηρέτηση κυβερνητικών στόχων, τη δράση τους.

Πρώτη και καλύτερη και μάλιστα  σε πολλά ανώτερη και πλέον δραστήρια και από την  κορυφαία κρατική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ,   την    περίφημη CIA, υπήρξε  η επίσης ξακουστή  σοβιετική  KGB.    Και σε πολλές περιπτώσεις  ξεπέρασε και αυτές τις αμερικάνικες ή  τις Εγγλέζικες  , λόγω των προηγμένων    «επιστημονικών» μεθόδων που χρησιμοποιούσε,  αλλά και την  αδίστακτη και πλούσια εγκληματικότητα που τη χαρακτήριζε.

Υπήρξε η “σχολή”   στην οποία  φοίτησε και αποφοίτησε με άριστες  επιδόσεις ο σημερινός δικτάτορας της Ρωσίας.  Είναι αυτός που επί των ημερών του , ως επικεφαλής της μαφιόζικης ομάδας που κυβερνά  δεκαετίες τη Ρωσία, συνέχισε να χρησιμοποιεί  και να εμπλουτίζει  τις απάνθρωπες μεθόδους των δικών του μυστικών υπηρεσιών,   οι  οποίες έχουν εξαπλώσει πλέον τα πλοκάμια  τους σε ολόκληρο  τον κόσμο.

Ένα από τα κύρια ,σύγχρονα και πλέον αποτελεσματικά όπλων των Ρώσων  πρακτόρων  ανά τον κόσμο, είναι η  παραληρηματική  προπαγάνδα  τους, που εξασφαλίζουν εξαγοράζοντας με  πακτωλό ρουβλίων Μέσα παραπληροφόρησης, αλλά και ακροδεξιά-  ακόμα και  ακροαριστερά κόμματα και  μορφώματα  .Ο Πούτιν , όπως πολλές φορές επισημάναμε εδώ , χρησιμοποιεί κατά κόρον τη μέθοδο των «αργυρών λογχών», για να εξασφαλίσει εύκολη  αναγνώριση και  επικρότηση των εγκληματικών τους σχεδίων. Ο ISIS δεν αποτελέι εξαίρεση. Η πρόσβαση των μυστικών του υπηρεσιών στην ίδια την Ισλαμική οργάνωση και τα υψηλά  στελέχη της  ,ακόμα και   σε  κάθε είδους παρακλάδι της,  ειναι διαπιστωμένη και βέβαιη.

 ΄Οσο για την  Ελλάδα, ο πουτινισμός είχε και έχει ικανό αριθμό  οπαδών,αλλά  και  βαθιές διασυνδέσεις  με κόμματα ,  επώνυμους πολιτικούς  και γνωστούς καλλιτέχνες . Θεωρείται, μάλιστα,  από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη   που τα  ακροδεξιά κυρίως μορφώματα   χρηματοδοτούνται αφειδώς από τη Μόσχα.

 

 

 

Είναι περίεργο για πολλούς , επειδή μιλήσαμε  εδώ  από  την πρώτη στιγμή  με απολυτότητα για την  προβοκάτσια που ετοίμασε ο ίδιος ο δικτάτορας, χρησιμοποιώντας τρομοκράτες.  πιθανότατα από το παρακλάδι του  ISIS στο μακελειό της Μόσχας.   Τέτοια συνεργασία μπορεί να είναι  πιθανότητα για άλλους.   Για μας είναι βεβαιότητα για τους ακόλουθους λόγους.

΄Οποιος  ξέρει  τον ψυχισμό του Πούτιν, γνωρίζει και τί είναι ικανός να κάνει.  Εξόντωσε τους περισσότερους αντιπάλους  του στο εσωτερικό της χώρας  με τρόπο ειδεχθή. Πιστεύει κανείς πως   θα δίσταζε να  δολοφονήσει με τον τρόπο που το έκανε , 130  Ρώσους;   Για τύπους σαν το νέο Χίτλερ , τέτοια θύματα καταγράφονται ως …παράπλευρες απώλειες. 700.000 νεκρούς κόστισαν οι επιχειρήσεις του στη Συρία.  Οι αριθμοί στη των θυμάτων στην αίθουσα συναυλιών της Μόσχας ,είναι αμελητέοι.

Αλλά,   αν κι  αυτό το επιχείρημα  δεν  πείθει , ουδείς σώφρων  μπορεί να αμφισβητήσει το επόμενο:  Οι Αμερικανοί είχαν προειδοποιήσει τη Μόσχα για το χτύπημα που ετοιμαζόταν.  Πώς και με πιο τρόπο το ανακάλυψαν, δεν είναι καθόλου δύσκολο για τη CIA, πράκτορες της οποίας, όλων των εθνικοτήτων,   έχουν εισχωρήσει στις περισσότερες οργανώσεις. Ειδικά στις ισλαμικές. Ασφαλώς, ισχύει το ίδιο και για τις ρώσικες, μυστικές  υπηρεσίες του Πούτιν.

Ο δικτάτορας της Ρωσίας,  ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΩΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ,   ΑΡΝΗΘΗΚΕ  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ  Η  ΕΠΙΘΕΣΗ. Την ετοίμαζε καιρό και δε θα του  χαλούσαν οι Αμερικανοί τα σχέδια.   ΄Αφησε τους δολοφόνους να  δράσουν άνετα , όπως ακριβώς  το είχε σχεδιάσει από την αρχή.

Καθόλου δεν αποκλείεται και οι ίδιοι οι  Αμερικανοί να  είχαν προβλέψει την εξέλιξη.  Περίμεναν αυτή την αντίδραση Πούτιν. Να θυσιάσει απλούς πολίτες, παρά  να αναβάλει τα σχέδιά του.

Είναι μια απόφαση που  θα την εκμεταλλευθούν ποικιλοτρόπως  οι αντίπαλοι του δικτάτορα . Η άρνησή του να αποτρέψει το μακελλειό, τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα, όχι μόνο διεθνώς, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.  Κανείς Ρώσος και όχι μόνο οι αντιφρονούντες, δεν πείθεται, ό,τι κι αν επικαλεστεί.  ΄Ολοι γνωρίζουν πως  για τον ίδιο μετρούσε απείρως περισσότερο η ευόδωση των σχεδίων του, παρά η ματαίωση της επιχείρησης για τη  σωτηρία των θυμάτων.

Είναι αυτός ο λόγος που  δεν έκανε απολύτως τίποτα (ενώ γνώριζε),  για να αποτρέψει την τραγωδία.  Και είναι σίγουρο πως και αυτό, ανάμεσα σε άλλα,  θα σηματοδοτήσει σύντομα την πτώση του δικτάτορα.

Μόνο αφελείς θα πίστευαν  πως από εγωισμό  ή περιφρόνηση στη Δυτική βοήθεια, δεν έλαβε υπόψη του την ενημέρωση των Αμερικανών. Ο λόγος που  διέταξε αυτή την τρομοκρατική  επίθεση  μέτρησε καταλυτικά για τον ίδιο  στα πλάνα    του,   για να εκμεταλλευτεί το Μακελειό  στη Μόσχα και να προχωρήσει σύντομα στην εφαρμογή τους. Κανένα επιχείρημα δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη λογική, ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Και όσα αν ψελλίσει για δικαιολογία, θα είναι αστεία,  κουβέντες για μικρά παιδιά.

Θα επέτρεπε Δυτική  κυβέρνηση  να συμβεί τέτοιο μακελειό, αν είχε  ενημερωθεί πως επίκειται χτύπημα; Αδιανόητο. Θα είχε πέσει την ίδια ημέρα. Ο Πούτιν,όμως,  δεν έχει κουλτούρα Δυτικής δημοκρατίας, αλλά σταλινική .  Είναι δικτάτορας.  Και ως τέτοιον, δεν τον διακρίνει κανένας σεβασμός σε βασικές πολιτικές αρχές που έχουν διαμορφωθεί με το χρόνο στο Δυτικό κόσμο.

Η απόδειξη πως  το Μακελειό της Μόσχας το έστησε και το προξένησε ο ίδιος, με άγνωστα ακόμα ανταλλάγματα στους δράστες, θα δοθεί σύντομα. ΄Όταν με αφορμή αυτή τη βαρβαρότητα, θα ξεκινήσει να υλοποιεί  και τα υπόλοιπα  εγκληματικά σχέδια που έχει στο μυαλό του. Είναι  αδίστακτος  και με άρρωστο ψυχισμό. Δε θα σταματήσει.

Εδώ θα είμαστε.