ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΄Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ;

α. Κουτσούμπας: Το τείχος ανοσίας δεν χτίζεται με τη διχαστική λογική της κυβέρνησης

β. Γεννηματά: “Ούτε αλαζονεία και προπαγάνδα, ούτε διχαστικός λόγος χωρούν, όταν διακυβεύονται ζωές”

γ. ΝΔ: «Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει τον διχασμό και κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές»

 

δ. Τσίπρας: Ναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, όχι στα προνόμια εμβολιασμένων

 

Εμβόλια Pfizer/AstraZeneca: Έως 5 φορές μικρότερη αποτελεσματικότητα στη μετάλλαξη Δέλτα

***

Αν η κυβέρνηση  έχει  χάσει εδώ και  καιρό  την “έξωθεν καλή μαρτυρία” για τους γνωστούς λόγους, η Αντιπολίτευση δεν πάει πίσω.

Στην πανδημία ταυτίστηκαν όλα τα κόμματα  με τις  κερδοσκοπικές επιλογές της Γκεμπελικής  βιομηχανίας παραπλάνησης και της ψηφοθηρικές της  κυβέρνησης στο lockdown . Αργότερα, που κάναν πίσω,  ήταν για άλλους λόγους, ασφαλώς και όχι γιατί  ξαφνικά ανακάλυψαν  συνταγματικό πραξικόπημα.

Τώρα ,πάλι,  με αυτή την αμφισημία τους , με την πονηρή τακτική  “μια στο καρφί και μια στο πέταλο”, κάνουν τα ίδια.  Και με αυτούς και με τος άλλους.  Και   “μεν” και “δε”.

Εφεύραν το διχασμό τώρα .  Τάχα.

Δηλαδή,  για να καταλάβουμε.  Καθαρά και ξάστερα. Προτείνετε  τί ακριβώς; “Και την πίτα ακέραιη  και το σκύλο χορτάτο”;  Δε γίνεται. ΄Η με τους εμβολιασμένους ή  με τους ψεκασμένους.  Κανονίστε με ποιους πάτε.

Να το πούμε κι αλλιώς, όπως η λαϊκή θυμοσοφία   το διατύπωσε.   “Δυο καρπούζια στην ίδια μασκάλη δεν κρατιούνται”.  Και  να συμπληρώσουμε. Συνήθως πέφτουν και τα δυο και σκάνε σαν… καρπούζια.

_____________________________________________

1.Σημαντικά επιστημονικά ευρήματα για τους καπνιστές – Τι έδειξε έρευνα για το τσιγάρο και το θερμαινόμενο προϊόν καπνού

Θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo

Διεθνής επιστημονική μελέτη σε καπνιστές που αρνούνταν να διακόψουν το τσιγάρο έδειξε ότι η αλλαγή που πραγματοποίησαν με βάση εναλλακτικές βασισμένες στη τεχνολογία και στην επιστήμη, είχε αντίκτυπο αντίστοιχο με τη διακοπή του καπνίσματος σε δείκτες δυνητικής βλαπτικότητας, για όσους στο πλαίσιο της επιστημονικής μελέτης επέλεξαν να μεταβούν πλήρως στο προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo
Πηγή: iefimerida.gr

***

Είναι μια  εγκληματική εταιρία και ένας εντελώς ανήθικος εκδότης.  Glo και Ράπτης. Και “εύρεν Φίλιππος τον Ναθαναήλ”.  Ο ένας πληρώνει και ο άλλος εισπράττει για πουλήσουν   θάνατο.  Ποσώς τους νοιάζει πόσοι και πώς  θα  πεθάνουν.  Τα προϊόντα καπνού  της βρώμικης εταιρίας , λέει ο Γκεμπελίσκος , είναι …ακίνδυνα!!  Ρουφάτε  θερμό καρκίνο άφοβα.  Το λέει και η επιστήμη!

Στο μεταξύ, αν δε  ζούσαμε στην Μπανανία,  σήμερα, αμφότεροι οι  εγκληματίες,  θα ήταν με χειροπέδες.  ΄Ομως,  εδώ οι  εισαγγελείς κι αν υπάρχουν, οι περισσότεροι  είναι σε βέρσιον  Ράικου_και Αγγελή.

Οπότε μην το ψάχνετε.  Σε αυτή τη χώρα ζούμε και υπάρχουμε από…τύχη. Το ερώτημα είναι ως πότε;

2. Ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε. Έχω την πιο βαθιά πληροφόρηση»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Athens magazine«Ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε. Έχω την πιο βαθιά πληροφόρηση»

Ποιος έκανε δημόσια δήλωση για τη δολοφονία Χριστόδουλου και προκάλεσε αίσθηση;

Ο Κώστας Πρέκας, σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, αναφέρεται και στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Τα λόγια του κάνουν αίσθηση, καθώς ο ίδιος μιλά για δολοφονία.
«Τον Χριστόδουλο τον δολοφόνησαν και έχω την πιο βαθιά πληροφόρηση που μπορεί κανείς να έχει. Ναι, έχει δολοφονηθεί και το λέω με πλήρη συνείδηση. Αν ζούσε, δεν θα συνέβαινε τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν τώρα. Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες δολοφονούνται και μετά έρχονται… μύρια κακά».

***

Από τη μια ένα μυαλό εντελώς ξεχαρβαλωμένο και άρρωστο  (Πρέκας).Από την άλλη, μια φυλλάδα, ακόρεστη για ψεύδος, παραπλάνηση, σκουπίδι  και  άρρωστη ,επίσης, για το αισχρό  κέρδος.  (“Ο καυγάς για το πάπλωμα”!)

Το καλύτερο…ταγκό.    Απολαύστε το ζεύγος  στις γελοίες φιγούρες .

3. Λάμπρος Κωνσταντάρας. Γυναικοκατακτητής και βαθιά ερωτευμένος με την Καλουτά

Το μυαλό του ήταν μονίμως στα κορίτσια και στις νυχτερινές περιπέτειες. Με τους φίλους του, όταν έβγαιναν τα βράδια, φλέρταραν συνεχώς.

12 Ιουλίου 2021,

Γυναικοκατακτητής και βαθιά ερωτευμένος με την Καλουτά
***
Μια άλλη εποχή, αλλιώτικη γενιά. Διαφορετικές νοοτροπίες.  Ειδικά οι άντρες. Από τον ερωτιάρη Δημήτρη Χορν και το  ορκισμένο  μπακούρι, αλλά συνεχώς γαμπρίζοντα,   Διονύση  Παπαγιαννόπουλο, ως    τον αχόρταγο γυναικοκατακτητή  Λαμπρούσκο Κωνσταντάρα.
Ο τελευταίος, μάλιστα  με  μια πλειάδα άλλων  συναδέλφων του,   αν ζούσαν σήμερα,  θα τους είχαν μπαγλαρώσει οι   αδέκαστοι ΄Ελληνες  εισαγγελείς .   Τούτοι, ως γνωστό, κόπτονται, μεν,  να ανακαλύψουν  αν οι  “Παπαχαραλάμπους” κατέβασαν εκουσίως το βρακί ή τους το κατέβασε με το ζόρι ο γνωστός  ακόλουθος του  Πανός ,ο  κωμικός, επαγγελματικός απόγονος του Κωνσταντάρα.
 Ξορκίζουν, όμως, οι εισαγγελεις    κάθε  προσπάθεια έντιμου συναδέλφου τους  να αποκαλύψει  πως    η αφρόκρεμα που κυβερνά σήμερα της χώρα με 13.000 νεκρούς,  τα πήρε  χοντρά και για δέκα γενιές τους από  τα  υπερτιμημένα φάρμακα που τα  πληρώναμε  εν μέσω κρίσης όλα εμείς τα υποζύγια αγογγύστως  και ηλιθιωδώς.   ” O tempora o mores”!

4. Είδα την κόλαση» – Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός γιατρού που είχε μεταθανάτια εμπειρία

***

Μη χάστε χρόνο να διαβάσετε την παραπάνω  παρλαπίπα.  Για άλλο λόγο  παραθέσαμε  αυτό το σκουπίδι.

Παρακολουθούμε εδώ και καιρό αυτή τη φυλλάδα.  Ειλικρινά,  η χωματερή του Ράπτη είναι  “μόσκος” μπροστά σε αυτό το βόθρο, που δε διστάζει να πλαστογραφήσει ως τίτλο, ακόμα και   το όνομα του παλιού ,ιστορικού  λιμανιού από τα αρχαία ήδη  χρόνια.

Μιλάμε για πραγματικό κατακάθι.  Δεν υπάρχει σκουπίδι που να μην αναδεύεται   σε αποσύνθεση από τους  αδίστακτους κοντυλοφόρους .

Η απορία…ρητορική.  Υπάρχει,  έστω και με στοιχειώδη λογική και  καλαισθησία, άτομο που κάνει κλικ σε τέτοιο απόπατο; Φαίνεται πως ναι.