ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΥΡΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ.

                                        ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΛΙΝΤ

1. “Η δημοσιογραφία επιβεβαιώνει την ύπαρξή της στηριζόμενη στη μεγάλη Δαρβινική αρχή της Επιβίωσης του Χυδαιοτέρου”.

 

2.  “Η καλύτερη δουλειά στο γράψιμο γίνεται από αυτούς που δεν στηρίζονται σ’ αυτό για να βγάλουν το ψωμί τους”.

_______________________________________________________________

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΥΡΚΟ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ,   ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ!

__________________________________________________________________________

1. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

“Κλιμάκωση στο Αιγαίο: Ενεργοποιείται η αντιαεροπορική άμυνα στα νησιά

Ασκήσεις ισορροπίας και αποτροπής εν μέσω αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας ● Η εντολή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε απάντηση του μπαράζ υπερπτήσεων από τουρκικά αεροσκάφη ● Παγώνουν τα ΜΟΕ, ενημέρωσε το ΝΑΤΟ ο Κ. Μητσοτάκης”

 

 

2. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

“Τρέχει και δεν φτάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα Ελληνοτουρκικά”

Παγώνουν τα ΜΟΕ – Τρέχει και δεν φτάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα Ελληνοτουρκικά

 

“Τελικά και παρά την πλήρη ταύτιση της χώρας με τα ΑμερικανοΝΑΤΟϊκά συμφέροντα δεν κατέστη δυνατόν να πέσουν οι τόνοι το Αιγαίο αφού η Τουρκία μοιάζει και είναι ανεξέλεγκτη λειτουργώντας επί της ουσίας με την πλήρη κάλυψη των ΗΠΑ και της Ε.Ε”.

 

3. IEFIMERIDA,GR:

“Η Τουρκία το… τερμάτισε: Η Ελλάδα ευθύνεται για την κλιμάκωση στο Αιγαίο -Έκανε προκλητικές υπερπτήσεις
Η Άγκυρα μιλά για «προβοκατόρικες πτήσεις και παραβιάσεις» της Ελλάδας κοντά στις ακτές της Τουρκίας

 

Τουρκικό F-16

******

Κοιμηθείτε, χαχόλοι, συμπατριώτες  μου,   τον ύπνο του δικαίου. Παραδοθείτε, όπως πάντα στην αφασία του Κρετίνου.  Κι ας σας χτυπάμε εμείς τις καμπάνες ολημερίς και ολονυχτίς.  ΄Ιδιοι πάντα, όχλος και συρφετός, ανεγκέφαλη μάζα .

 Η Πανδώρα έχει ανοίξει  ήδη το κουτί της και ο Αίολος ετοιμάζεται από κοντά να τραβήξει την περόνη από τον ασκό του . Και… Γαία πυρί μ(ε)ιχθήτω!  Κοινώς…δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο , πέτρα ,πάνω στην πέτρα.

Και δε θα φταίει  ο  Ερντογάν .  Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τούτη τη φορά και μόνο τούτοι.  Υπαίτιοι  με μερίδιο  μεγαλύτερης  ευθύνης,   είναι οι  πληρωμένοι  κοντυλοφόροι τους,  εκείνοι που διεξάγουν την προπαγάνδας των αφεντικών τους.  Αυτοί ,ακριβώς ,που καταγγέλλουν τους αξιωματούχους   ως ενόχους  των συμφορών ,ενώ οι ίδιοι τις  προκαλούν και τις σωρεύουν. Η  αισχρή φάρα  των Γκέμπελς.

Κανένα καθεστώς δεν μπορεί να σταθεί και να ασκήσει την εξουσία του, χωρίς το βασικό πυλώνα του, τον Γκεμπελισμό!   Το πλέον επικίνδυνο  καθεστώς. Και μάλιστα στη χειρότερη μορφή του, επειδή, ακριβώς,  οι φορείς του ασκούν αυταρχική εξουσία μεταμφιεσμένοι σε…φύλακες αγγέλους των “οσίων”, κυρίως της φυλής και του ΄Εθνους!

Ο Χίτλερ δε θα στεκόταν ούτε λεπτό  χωρίς τον Γκέμπελς.  Ο Τζορτζ Μπος δε θα τολμούσε ποτέ να εισβάλει στο Ιράκ και ο Νέος Χίτλερ της Ρωσίας σήμερα στην Ουκρανία, χωρίς τους δικούς τους Γκέμπελς. Η ίδια Ιστορία.  Αιώνες τώρα.  Βασιλείς και ηγέτες, στρατηγοί και  Πάπες ,δε θα βρίσκουν  να  στείλουν στη μάχη στρατιώτη,  ούτε αθώο στην πυρά, χωρίς την προπαγάνδα τους, που την διεξάγουν για λογαριασμό τους,  κοντυλοφόροι πάντα. Ακριβώς σαν τους σημερινούς.

“Η Τουρκία μοιάζει και είναι ανεξέλεγκτη λειτουργώντας επί της ουσίας με την πλήρη κάλυψη των ΗΠΑ και της Ε.Ε», γράφει ο ανεγκέφαλος Γκεμπελίσκος Βαξεβάνης. Η Τουρκία έχει την ευθύνη. Και φυσικά οι ΗΠΑ, μια ζωή!.

΄Οχι πως η Ελλάδα παραβιάζει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ στις περισσότερες περιπτώσεις σε Αιγαίο και σε Θράκη. Μόνο το δικό μας δίκιο ισχύει και οφείλει να γίνει σεβαστό. Οι άλλοι είναι 100% εν αδίκω.  Εξ ου και με τον τσαμπουκά του έχοντος όλο το δίκιο με το μέρος του, δεν υπάρχει  λόγος να πάμε σε δικαστήρια.

Γράφουμε συνεχώς  εδώ για  τα λάθη, τα δικά μας και τον απέναντι. Και ζητάμε χρόνια τώρα το αυτονόητο. Να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο.  Πακέτο τα προβλήματα. Κι εκείνα για τα οποία εμείς, ως δικαστές έχουμε αποφασίσει πως είναι  σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς δικαίου. ΄Οχι επιλεκτικά.

Πότε ζήτησαν τέτοια διαδικασία, που όφειλαν να απαιτήσουν και να αναδείξουν ως  υπέρτατη ανάγκη,  ως εκ της ιδιότητας του Τύπου που απορρέει από το Σύνταγμα, τα άθλια αρπακτικά της εμπορικής  Μιντιακής βιομηχανίας; Ποτέ.

   Ασφαλώς και οι απέναντι στο ίδιο συνάφι,  «ποιούνται την νήσσαν» επίσης. Για όλα ευθύνεται η Ελλάδα. Εμείς προκαλούμε, οι Γκιαούρηδες μια ζωή  είναι ζωηροί … κατσικονούρηδες. ΄Ετσι λένε στους δικούς τους Χαχόλους κι από την άλλη μεριά.  Θεσμοθέτες των ιερών και οσίων των…Εθνών μας. Μοναδικά και ανεπανάληπτα στον κόσμο. Τούρκων και Ελλήνων. Με τέτοια μαύρα χρώματα  βάφουν την προπαγάνδα τους ΄Ελληνες και Τούρκοι Γκέμπελς.

«΄Ολα τα γουρούνια στην υφήλιο είναι ίδια».Δεν έχουν εκείνα κι ας διατρέφονται στη…Μαδαγασκάρη αλλιώτικα χρώματα και μούρες. Της χώρας μας και της Τουρκίας απέναντι,  ίδια χοιρινά επίσης. Και καλοθρεμμένα τούτα, καλοταϊσμένα  από τα αφεντικά που υπηρετούν ως αχυράνθρωποί  τους Και   όσο περισσότερο τους μπουκώνουν το στόμα, τόσο πιο αδίστακτοι,  βασιλικότεροι του βασιλέως  γίνονται, όταν  πρόκειται για… εθνικά θέματα, κόκκινες  γραμμές και …κόκαλα ηρώων!

 

 

 

Αν δείτε τα δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου, ειδικά μετά το 1920, με αποκορύφωμα στις αρχές της  δεκαετία του ΄30, ο εθνικισμός και οι κόκκινες γραμμές που έσυραν  οι Ναζί  εθνικοσοσιαλιστές  είναι ίδια αυστηρές, αμετάκλητες και απαρασάλευτες.  Ποιοι Εβραίοι και ποια Αρία Φυλή!  Κουβέντα γι αυτά , ακόμα .Η ΠΑΤΡΙΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ  , η πληγωμένη τιμή  των Γερμανών πατριωτών ήταν η κυρίαρχη ιδεοληψία. Ο Γκέμπελς την είπε τη φράση, που αντέγραψαν  μετά άλλοι. «΄Όλα για τη Γερμανία,  ρε  γαμώτο»!

Αλλά,  δεν είναι  τούτο το περίεργο. ΄Ολοι τελικά  και στους αιώνες για τις  πατρίδες  τους  δίνουν ρέστα.  Είναι τυχαίο που ο …πατριωταράς  τραγουδιάρης Νταλάρας, ας πούμε, σήμερα , δηλώνει  ισαποστάκιας;   Για την πατρίδα τους σκοτώνονται,  Ουκρανοί και Ρώσοι. Δεν υπάρχει εισβολέας και θύμα.  «Δια του  Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία»  μάχονται αμφότεροι.

΄Ολη αυτή την περίοδο, λοιπόν,  από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και το 1945, δε θα βρείτε στο γερμανικό Τύπο, ούτε μια αναφορά  Ιστορικού , Γερμανού ή ξένου  να αντικρούει  με  επιχειρήματα  την γερμανική ,ναζιστική τύφλα. Δεν πέρασε ποτέ στη Γκεμπελική βιομηχανία άλλη, αντίθετη άποψη.  Και έφταναν φυσικά εκατοντάδες τέτοιες ιστορικές  αναλύσεις από  Ευρώπη και Αμερική  στα γραφεία του Γκέμπελς. Τις πέταγε όπως τις λάμβανε  στο σκουπιδοτενεκέ. Να μην ακουστεί η άλλη φωνή.  Η δική τους αλήθεια  ήταν η αλήθεια. Των άλλων μόνο προπαγάνδα και προσβολή κατά του Γερμανικού ΄Εθνους.

Ο Βαξεβάνης ο Παππάς και ο Ράπτης κάνουν τα ίδια σήμερα. Ως άξιοι συνεχιστές του έργου  του … πατερούλη Γκέμπελς.  Δε θα διαβάσετε στις φυλλάδες τους  ούτε μια αντίθετη  άποψη, ποτέ  κριτική στις κόκκινες, εθνικές  γραμμές μας. Πόσο μάλλον, να αναδημοσιεύσουν  τέτοια κείμενα έγκυρα, υπογραμμένα από έχοντες θεσμική ιδιότητα να εκφράζουν ιστορικές κρίσεις. Και που τελικά, μόνο αυτοί είναι εξουσιοδοτημένοι να τις διατυπώνουν.

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.  Η ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΣΤΑ …ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!  Κι είναι οι ίδιοι  που ωρύονται πως τάχα τους …λογοκρίνουν οι κομματικοί αντίπαλοι. Οι οποίοι, βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο, μόνο  κομμάτια από την πίτα τους στερούν.  ΄Η , τους τα πετούν λειψά.

Άλλη διαφορά δεν έχουν . ΄Ολο το τζέρτζελο για τα όβολα γίνεται. Απ΄ αυτά  ζουν Και οι  άλλοι που το ξέρουν , τους χτυπάνε εκεί  που  τους πονάει. Δεν τους αφήνουν να κόψουν μεγάλα κομμάτια από την τούρτα.   Καμιά άλλη  αιτία για σύρραξη  δεν τους χωρίζει . Προπαντός ουδείς λογοκρίνει τον κομματικό τους λόγο.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ.   ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ,ΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ.

 

Προς Χαχόλους,λοιπόν, και πάλι:

Αν δεν ξυπνήσετε, αν δεν τους πάρετε στο κυνήγι, αν δεν αράξετε να πίνετε εκ περιτροπής καφέ στα κατειλημμένα γραφεία της Γκεμπελικής ΕΣΗΕΑ και των λοιπών  υποκαταστημάτων της, να είστε βέβαιοι  για μια  αλήθεια: Σύντομα θα   στείλουν τα παιδιά σας να αλληλοσφαγούν  με τα παιδιά των απέναντι. Και θα τους  καταριέστε  τότε οι γονείς και από τις δυο μεριές, πάνω από στα κενοτάφια του «΄Αγνωστου Στρατιώτη στη Χίο και τη Σμύρνη! Θυμηθείτε το εκείνες τις άγριες ημέρες. Μόνο που θα είναι αργά.

 Σήμερα είναι ώρα. Για εγρήγορση και πόλεμο.  Χτυπήστε,  πριν να είναι αργά στο ψαχνό τους εμπόρους του  ψεύδους, της απάτης και της προπαγάνδας. Ας μην αφήσουμε ίχνος Γκέμπελς  να κυκλοφορεί. Είναι  άτιμη,αλλά και  διαχρονική φάρα. Λερναία ΄Υδρα. Ας τους «καυτηριάσουμε» τη άτιμη  γλώσσα που   «χυδαιολογούν» παντοιοτρόπως  ως  εξωνημένοι κοντυλοφόροι.

΄Οπως ακριβώς  το έλεγε  σοφά και επιγραμματικά,  ο  μέγας ΄Οσκαρ Ουάλιντ:

“Η δημοσιογραφία επιβεβαιώνει την ύπαρξή της στηριζόμενη στη μεγάλη Δαρβινική αρχή της Επιβίωσης του Χυδαιοτέρου”. Και  (ελαφρώς τροποποιημένη η φραση του):  “Η  πιο βρώμικη   δουλειά στο γράψιμο γίνεται από αυτούς που στηρίζονται σ’ αυτό για να βγάλουν το ψωμί τους”!