ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΣΥΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΤΟΥ ΛΑΒΕΙΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΠ’ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ;

 

1. Δημοσιογράφος  του Πούτιν προκαλεί τρόμο για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου: «Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή…

Η συντάκτρια του RT και φερέφωνο του Πούτιν, Μαργκαρίτα Σιμονιάν

 

O Βλαντίμιρ Πούτιν θα προτιμήσει να εξαπολύσει έναν πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Δύσης αντί να αποδεχθεί την ήττα στην Ουκρανία, δήλωσε προπαγανδίστρια της Ρωσίας.

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, συντάκτρια του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα RT και ένα από τα πιο προβεβλημένα φερέφωνα του Κρεμλίνου, δήλωσε χθες το βράδυ στην τηλεόραση ότι η ιδέα πως ο Πούτιν θα πατήσει το κόκκινο κουμπί είναι «πιο πιθανή» από την ιδέα πως θα επιτρέψει στη Ρωσία να χάσει τον πόλεμο.

Πιο πιθανός ένας πυρηνικός πόλεμος»
«Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία» είπε, «είτε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Νομίζω ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιο ρεαλιστικός, γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας. Η πιο απίστευτη έκβαση, ότι όλα αυτά θα τελειώσουν με ένα πυρηνικό χτύπημα, μου φαίνεται πιο πιθανή από την άλλη πορεία των γεγονότων».

 

Φωτομοντάζ WANTED - Pixiz

****

«Γνωρίζουμε  τον ηγέτη μας”, λέει   το  σιχαμένο  ανδρείκελο του δικτάτορα. Τέτοιο θράσος!

΄Ομως, καλά το αφεντικό της. Ο  ψυχοπαθής  δικτάτορας.  Το μεγάλο κτήνος. Δύσκολο, όμως,  άκρως  απαραίτητο να του πάρουν το κεφάλι.

 Και είναι πέρα από απαράδεκτο  και λίαν επικίνδυνο και περίεργο, πως δε βρέθηκε ακόμα  ένας έντιμος,  συνειδητοποιημένος Ρώσος πολίτης  -τυραννοκτόνος   να εξοντώσει το  τέρας, πριν να είναι αργά.  Κατάντησε ο Νέος Χίτλερ  όλους τους Ρώσους   εθνικιστές ζόμπι , σαν τους Ναζί Γερμανούς  ο παλιός;

 Κι αν αυτό είναι δύσκολο, όμως,  το  αισχρό φερέφωνο και   σφογγοκωλάριο  του μαφιόζου  Πούτιν, μια  από τους   βρώμικους  Γκέμπελς που   έχει προσλάβει   για την  προπαγάνδα του ο  τύραννος,  δε βρίσκεται    σε ολόκληρη Ρωσία ένας γενναίος και έντιμος άνθρωπος  να της πάρει το κεφάλι;  Υψίστη υπηρεσία θα προσφέρει  στις γενιές που έρχονται.  Δε τη νοιάζει, το  εύχεται κιόλας,  να  γίνει η Ευρώπη ένα  απέραντο νεκροταφείο. Τόσο πωρωμένη.

Τα «πόδια» είπαμε χτυπάμε πρώτα, αν δε φτάνουμε το κεφάλι. Κι έτσι μόνο μπορούμε να φτάσουμε και ως το λαιμό. ΄Οσο ψηλά κι αν στέκει.

2. ΜΕΞΙΚΟ:  ΄Εντεκα γυναικοκτονίες την ημέρα” ( εφσυν)

****

Στο μεταξύ, διαπράττονται  κατά μέσον όρο 91,25 φόνοι την ημέρα στο Μεξικό  (2021).  Δεν το αναφέρει αυτό η φυλλάδα.

Οπότε, αν έχουμε 11  δολοφονίες γυναικών από τις  91 συνολικά την ημέρα,  οι 80 είναι άντρες! Αυτό ,όμως, δεν ειναι είδηση για τους Γκεμπελίσκους. Είδηση ειναι οι 11…γυναικοκτονίες ! Οι άλλοι,  ως σερνικά ,  για κιμάς κάνουν.   Αυτή είναι η φύση του άντρα. Να σφάζονται  μεταξύ τους.  Οπότε …”δε χάνει η Βενετιά βελόνι”. Μια γυναίκα ,όμως;

΄Ατιμη  φάρα οι κοντυλοφόροι.   Φασιστική. Δεν ορρωδούν πουθενά, αν είναι να πιάσουν κανένα αναγνώστη παραπάνω. Εν γνώσει τους πως ο έμφυλος ρατσιμός είναι το χειρότερο είδος απ΄όλους τους άλλους.  Δε γουστάρουν άφυλες κοινωνίες. Δεν παίζει  σ΄αυτές  παράς.