ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ . Ο “ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ” ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

 

Μίκης Θεοδωράκης για τον Έβρο: Η σκέψη μου στο πλευρό των παιδιών μας

 

Μίκης Θεοδωράκης για τον Έβρο: Η σκέψη μου στο πλευρό των παιδιών μας

Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, η σκέψη μου βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών μας που υπερασπίζουν τα σύνορα της πατρίδας και στους γενναίους άντρες και γυναίκες του Έβρου.

****

Ο θεός της Ακροδεξιάς  ευδόκησε να μακροημερεύει o  αμετροεπής και ασεβής Μίκης Θεοδωράκη,για να φέρει εις πέρας  το απαίσιο έργο του κανιβαλισμού  της έννοιας  Αριστερός ΄Ανθρωπος.

Ο απόλυτος εξευτελισμός του και η πρόσφατη δήλωση . ΄Εχει ξύσει πια  τον πάτο, δεν υπάρχει άλλο  παρακάτω. Παραδόθηκε  στα σκουπίδια της Ιστορίας.

____________________________________

 

 

  1. Προκλήσεις και fake news από τον Τούρκο υφ. Εξωτερικών -Μιλάει για συνθήκες Αουσβιτς στον Εβρο

 

Ενταση στον Εβρο με μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα

Σε νέες προκλήσεις, χρησιμοποιώντας τη γνωστή πλέον μέθοδο της διασποράς fake news προχωρά η Τουρκία, αυτή τη φορά μέσω του υφυπουργού Εξωτερικών της χώρας.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος υφυπουργός, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν σε ανάρτησή του στο twitter έφτασε ακόμη και στο σημείο να παρομοιάσει τις συνθήκες στη μεθοριακή γραμμή του Εβρου με το Άουσβιτς, ποστάροντας μάλιστα φωτογραφίες που επανειλημμένα έχουν προβληθεί από τουρκικά ΜΜΕ ως μέσα προπαγάνδας.

«Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από το Άουσβιτς, αλλά από το Παζαρκουλέ (σ.σ. τουρκική πλευρά της μεθοριακής γραμμής στην περιοχή των Καστανιών Εβρου). Η Ελλάδα αρπάζει τα χρήματα, τα τηλέφωνα, τις ταυτότητες και τα ρούχα αθώων μεταναστών που περνούν τα σύνορα και τους επιστρέφει. Η Ευρώπη και ο κόσμος παριστάνουν τις στρουθοκαμήλους».

****

 

Συνυπογράφουμε την καταγγελία του Τούρκου υφυπουργού. Είναι η αλήθεια όσα λέει,

΄Ενα από τα χειρότερα εγκλήματα του αιώνα μας,  είναι το πρόσφατο. Η συμπεριφορά  του ελληνικού κράτους απέναντι στους πρόσφυγες πολέμου επί  κυβερνήσεως  του ακροδεξιού Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα ντρέπονται οι γενιές των Ελλήνων.

Ο “΄Ορμπαν” της Ελλάδας, πρέπει μα μέρα να καθίσει στο σκαμνί του Διεθνούς Ποινικού δικαστηρίου. Είναι “εγκληματίας πολέμου”!

 

2. ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ
Νέα Υόρκη: Μεγάλο συλλαλητήριο ομογενών κατά της παραβίασης των ελληνικών συνόρων

Ελληνες ομογενείς στην πλατεία Αθηνών της Αστόριας

Απίστευτο; Αληθινό, όμως.

Το ακροδεξιό αληταριό,  οι Ελληνάρες  της Αμερικής, μετανάστες και οι ίδιοι, οι πατεράδες και οι παππούδες του ο  “κολασμένοι της γης” κι εκείνοι κάποτε,  ξέχασαν ποιοι είναι και φτύνουν στα κόκαλα των  προγόνων τους  που είναι σπαρμένα από τη μια ως την άλλη άκρη της  “Νέας Γης”. Την οικοδόμησαν κι αυτοί με τα ίδια τους τα χέρια.

Δεν έχει τέλος η αφροσύνη κάποιων ανθρώπων.  Ανθρώπων;  Θα μπορούσε κανείς να κατατάξει αυτό το είδος του ζώου στους ανθρώπους;

 

3. α. Ιερά Σύνοδος: Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία -Οι ευπαθείς ομάδες να μείνουν σπίτι

Κορωνοϊός / Ιερά Σύνοδος Εκκλησίας

β. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Πύργου ότι πολίτες αγνοούν την καραντίνα

Απολυμάνσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Αυτή η χώρα είναι η των Ταλιμπάν.   Τί να λέμε τώρα;

Ο Πάπας έκλεισε τις εκκλησιές στην Ιταλία.  Η Σαουδική Αραβία, απαγόρευσε ” χατζ” Μουσουλμάνων   στη Μέκκα . Και μιλάμε για χώρα με Ισλάμ “τσιμέντο”.

Και στην Ελλάδα, ο ορθόδοξος φονταμενταλισμός του παπαδαριού,  δίνει τα ρέστα του. Δείτε τι βγήκαν και είπαν οι ανόητοι αλλά και εγκληματίες παπάδες.  ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΗΨΗ! Αλλά μόνο αυτοί;

Βγήκαν μια  “επιστημόνισσα” της κακιάς ώρας  τις προάλλες   και μια παλαβιάρα  τηλεπερσόνα  και  ανεύθυνα, εγκληματικά προπαγάνδιζαν   το θαυματουργό  …  κουτάλι του παπά, που  προστατεύει τους  κοινωνούντες  από  τον  κίνδυνο να μεταδώσει ένας ασθενής   τον  ιό  στους  συμπότες.

Πρόκειται  για ελληνική παράνοια, αφού και ο ιατρικός σύλλογος, αντί να  βγει και να περάσει γενεές δεκατέσσερεις  τους ρασοφόρους  Ταλιμπάν και τις κυρίες με το γράσο στα μάτια,    ακόμα δεν τόλμησε να τους  πάρει στο κυνήγι.  Θα φρίττει ο Ιπποκράτης!

΄Οσο για τους ΄Ελληνες  εισαγγελείς, ,αφήστε καλύτερα. Ενώ όφειλαν από την πρώτη στιγμή  να  κόψουν  τα πόδια σε όποιον διαφημίζει  το θαύμα  της μη μετάδοσης του ιού, μέσω  της μετάληψης,  ο  εισαγγελέας στον Πύργο είδε μόνο την παράβαση με κάποιους κι εκεί ανεύθυνους  που αδιαφορούν  για το διπλανό τους. Τέτοια αφροσύνη.

Τι χώρα είμαστε γαμώτο! Κι άλλες ήταν  Μπανανίες, αλλά πήγαν μπροστά , εκπολιτίστηκαν . Αυτή η Ελλάδα γιατί έμεινε ακόμα τριτοκοσμική;

 

4. Αποκάλυψη: Απορρίφθηκαν από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ελλάδας για την αναστολή ασύλου

 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. “Φρου- φρου και αρώματα”.  Ο ισχυρότερος βραχίονας της  συστημικής  δικαιοσύνης και της εξουσίας του κράτους .Και  μετά θρησκευτικής ευλάβειας  στυλοβάτης   της κρατικής ασυδοσίας.

Κι αν βγάζει για τα μάτια του κόσμου κάποιες αποφάσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων ,είναι για να τηρεί τα προσχήματα και να εξαπατά  πως υπάρχει δικαιικός πολιτισμός στην Ευρώπη. Ανύπαρκτος φυσικά.

Παραδείγματα ,που έχουμε υπόψη μας,  εκατοντάδες. Μνημονεύουμε την παραπάνω απόφαση, οφθαλμοφανώς παράνομη και άδικη. Αν είναι δυνατόν, χώρα  με στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό να  αναστέλλει τη χορήγηση ασύλου σε πρόσφυγες.

Να θυμίσουμε επίσης και τη δική μας περίπτωση.  Το περίφημο ΣτΕ στην  Ελλάδα, μετά από 12 χρόνια, συγκάλυψε  τη ηθική αυτουργία Ντόρας Μπακογιάννη και Μαριέτας Γιαννάκου   στη δολοφονία του Γ.Τριάρχη .  Για   ανύπαρκτους  λόγους , επειδή, λέει,  δεν  παρέστη στην εκδίκαση  δικηγόρος, ο οποίος,όμως,  είχε αποσυρθεί εγγράφως από την υπόθεση, δεν τη συζήτησε!  Προσφύγαμε στο  Ευρωπαϊκό  δικαστήριο, ,αλλά κάργα συστημικοί και τούτοι, όπως είπαμε πως είναι,  δε δέχτηκαν  την υπόθεση , γιατί είχαμε χρησιμοποιήσει… δικό μας χαρτί και όχι το έντυπο του δικαστηρίου!  Και μιλάμε για φόνο ε;

΄Ενα μόνο να αναφέρω για να μην κουράζω πάλι. Μεταξύ πολλών που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι και  δυο  συνταξιούχοι πια ανώτατοι δικαστές.  Και δεν μπορούν  να πιστέψουν στα μάτια τους πως διέπραξε  τέτοιο εγκληματικό ολίσθημα το Ευρωπαϊκό δικαστήριο .(Για το ΣτΕ είπαν επί λέξει  “το αντίθετο θα ήταν περίεργο”,δηλαδή να μη συγκάλυπταν οι “σαλιάρες” το έγκλημα).

 

5. ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ
Θύμα κλοπής ο Χρήστος Νικολόπουλος: Του έκλεψαν το θρυλικό μπουζούκι του

Έκλεψαν ιστορικό μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου

Το  χρυσό μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου  τολμήσατε και πήρατε , βρε αθεόφοβοι;  Και δε σας κόπηκε το χέρι;  Εγκληματίσατε,μωρέ!  Μ΄ αυτό το όργανο μας ανάθρεψε μουσικά  ο μεγάλος συνθέτης τόσα χρόνια. Κλέψατε την ψυχή του, όντως!

Φέρτε πίσω το θαυματουργό  όργανο ασεβείς και αμνήμονες. Είναι “ιερό” αυτό το όργανο.

Δε γράφονται πια  εύκολα τραγούδια σαν τα παρακάτω. ΄Ενας είναι ο Χρήστος  Νικολόπουλος.