ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: . ΚΑΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο… ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

1. Στόχος ΝΔ και ΚΙΝΑΛ η παραδειγματική εξόντωση των προστατευόμενων μαρτύρων

Του Κ.Βαξεβάνη

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτοικος αυτής της χώρας που να πιστεύει πως το σκάνδαλο Novartis δεν είναι σκάνδαλο, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει πολίτης που παρακολουθεί όσα συμβαίνουν και δεν έχει συμπεράνει λογικά ποιος είναι ο σκοπός της Προανακριτικής Επιτροπής.

Σκοπός είναι η αποκάλυψη και η παραδειγματική τιμωρία των προστατευόμενων μαρτύρων που έφεραν στην επιφάνεια το σκάνδαλο και τους επιφανείς συντελεστές του.

Για θυμηθείτε όταν έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις, οι οποίες δεν σχετίζονταν μόνο με μαρτυρίες αλλά και με έγγραφα που ξεκάθαρα περιέγραφαν πώς η Novartis είχε εξασφαλίσει ότι παράγοντες της κυβέρνησης Σαμαρά θα έκαναν όσα επιθυμούσε; Τι έκαναν οι εμπλεκόμενοι; Απάντησαν για τα έγγραφα; Απάντησαν για όσα τους βάραιναν; Δέκα νέα φάρμακα της Novartis έβαλε ο Άδωνης Γεωργιάδης σε κυκλοφορία, όσα δηλαδή απαιτούσε το εσωτερικό σχέδιο της φαρμακοβιομηχανίας. Άλλο φάρμακο το έβαλε ο Αντρέας Λοβέρδος για το οποίο τα στελέχη της Novartis περηφανεύονταν πως ήταν δική τους παρέμβαση στην κυβέρνηση.

Σε τίποτα δεν απάντησαν. Από την πρώτη στιγμή απαξίωσαν και στοχοποίησαν τους προστατευόμενους μάρτυρες. Απείλησαν πως θα τους ξεκουκουλώσουν, θα τους αποκαλύψουν, θα τους γδάρουν. Αυτός ήταν ο σκοπός και αυτό κάνουν

Ο θεσμός του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος υπάρχει σε όλο τον κόσμο και τον γνωρίζουν και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας από τις συνεχείς αναφορές σε ταινίες. Στις ταινίες μάλιστα τους προστατευόμενους μάρτυρες προστατεύουν ισχυρές δυνάμεις την ώρα που οι μαφιόζοι προσπαθούν να τους απαξιώσουν και τελικώς να τους σκοτώσουν. Οι μαφιόζοι όχι τα μέλη του Κοινοβουλίου

Στην Ελλάδα όμως, με ευθύνη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, οι προστατευόμενοι μάρτυρες παρουσιάστηκαν ως κουκουλοφόροι, ψευδομάρτυρες και σκευωροί. Τη μία μέρα ο μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος καταθέτει στο FBI και προστατεύεται από τις αμερικανικές αρχές και την άλλη καταθέτει στην Ελληνική Εισαγγελία και τα κόμματα αντί να σεβαστούν την έρευνα, έχουν προαποφασίσει πως πρόκειται για σκευωρούς και σκευωρία.

Δεν υπάρχει πιο ένοχη στάση απ αυτή. Πριν μερικά χρόνια ο Λοβέρδος με το Βενιζέλο κατηγορούσαν για σκευωρούς όσους κατηγορούσαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αποκαλούσαν τους τραπεζικούς τους αριθμούς, αριθμούς τηλεφώνων. Σήμερα κάνουν το ίδιο πράγμα πιο οργανωμένα.

Από την πρώτη μέρα συνεδρίασης της Επιτροπής, σκοπός της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ είναι αποκάλυψη των μαρτύρων. Θα τους ζητήσουν να καταθέσουν πρόσωπο με πρόσωπο (ποια η έννοια της προστασίας τότε) και θα επιτρέψουν έτσι να εξαπολυθούν εναντίον τους αγωγές και μηνύσεις μέχρι να ισοπεδωθούν ή να αναιρέσουν. Η αρμόδια διεύθυνση της ΓΑΔΑ , έχει προτείνει με έγγραφό της, να γίνει η εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων στην Προανακριτική με αλλοίωση της φωνής και της εικόνας. Η πλειοψηφία στην Προανακριτική (ναι συμπεριλαμβάνεται το ΚΚΕ) επιμένει να τους εξετάσει φόρα παρτίδα. Γιατί, εξετάζουν την εμφάνιση ή αυτά που λένε οι μάρτυρες; Τι τους ενδιαφέρει

***

Κώστα Βαξεβάνη,

πολύ ωραία τα λες, εδώ. Μάλλον αντέγραψες την επιστολή που είχες λάβει παλιότερα από μας.  Σου λέγαμε τότε ακριβώς τα ίδια για δυο μάρτυρες,που είχαμε επίσης ξεσκεπάσει ένα  τεράστιο σκάνδαλο επί  κυβερνήσεως Κ.Καραμανλή. Πρόκειται για τα τεράστια κονδύλια της Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού και των πολιτιστικών και άλλων προγραμμάτων για τους Ομογενείς στις   λεγόμενες  π. Ανατολικές χώρες.

Ο νεκρός πια συνάδελφός μου  καθηγητής Γ.Τριάχρης ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε το σκάνδαλο αυτό. Και αργότερα. όταν  αποσπάστηκε κι εγώ στο Κίεβο και είδα με τα ίδια μου τα μάτια το μέγεθος του σκανδάλου, ξεκινήσαμε μαζί  αγώνα  για να καθίσουν οι ένοχοι στο σκαμνί.

Kαι τον μεν Γ. Τριάρχη τον δολοφόνησαν στην Τασκένδη, για να του κλείσουν το στόμα κι εμένα , με εξανάγκασαν   να κρυφτώ, να χάσω τη θέση μου και να απειλούμαι ακόμα και  σήμερα από τους κατηγορούμενους.  Ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος και της δικής μου ταλαιπωρίας οι π.υπουργοί της επάρατης εκείνη κυβέρνησης, που ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στο δικαστικό απυρόβλητο (“Ομερτά” Κ.Καραμανλή-Α.Τσίπρα), Μαριέτα  Γιαννάκου και Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ελληνική δικαιοσύνη μέχρι και το ΣτΕ  συγκάλυψαν το έγκλημα,  τη στυγερή δολοφονία .Και μετά  από ανείπωτες ταλαιπωρίες  του γράφοντος απ΄το 2006 μέχρι σήμερα, το ΣτΕ    παρανομεί προκλητικά και ξετσίπωτα, χωρίς να   λογοδοτούν  πουθενά.΄Εχουν και το “πεπόνι και το μαχαίρι”.

Σήμερα, ο μέγας κοντυλοφόρος Κ. Βαξεβάνης  εξανέστη  με τη μεταχείριση  που επιφύλαξαν στους προστατευόμενους μάρτυρες. Επιλεκτικά ,όμως , δείχνει  τις ευαισθησίες του. Μια δολοφονία μάρτυρα τότε, δεν τον  συγκλόνισε .  Γύρισε από το άλλο πλευρό  και κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου.

Η  Ν. Δ και το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν τα κόμματα που η  διαφθορά έφτασε μέχρι μυελού οστέων. Ασύστολη  κλοπή, αλλά και εκμετάλλευση με κάθε τρόπο της εξουσίας που τους προσέφερε   το “χειρότερο των πολιτευμάτων, αν δεν υπήρχαν τα άλλα”, όπως   χαρακτήριζε  ο Τσόρτσιλ  τη Δημοκρατία.

Το σκάνδαλο Novartis  είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και να θυμηθούμε πως  κι αυτό και εκείνο με την” αγορά του αιώνα”, ήρθαν στο φως μόνο επειδή τα διερεύνησαν ξένοι. Το αμερικανικό FBI και οι  Γερμανοί  εισαγγελείς. Αλλιώς, κι αυτά με τα εκατοντάδες άλλα, θα ήταν  σήμερα θαμμένα.

Οι ΄Ελληνες πολιτικοί ήταν και είναι μαθημένοι να κλέβουν ατιμώρητα. Γι΄αυτό σήμερα έχουν εκμανεί, που έφτασαν αυτοί,οι ισχυροί, οι  ανέγγιχτοι, τα περίφημα “λευκά κολάρα” να είναι υπόδικοι . Δε συγχωρούν σε μάρτυρες που τολμούν να μην κρύβουν την αλήθεια. Και φροντίζουν με κάθε τρόπο να τους βγάλουν από τη μέση.

Είναι, άλλωστε, συνηθισμένη η παράταξη σε τέτοιους είδους μεθόδους. Εννέα μάρτυρες έχει εξοντώσει μέχρι σήμερα ο χορηγός της παράταξης και φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη , ο εφοπλιστής που ελέγχει τύπο, ποδόσφαιρο, κόμματα  με ναρκοδολάρια. Ο αισχρότατος υπόδικος Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

2. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Απεργία: Πορείες, χάος στους δρόμους -«Υποκινείται από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ», λένε κυβερνητικά στελέχη

Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ

΄Οσο υπήρχαν τέτοιες κινητοποιήσεις παλιότερα,  η Ν.Δ τότε, ως αντιπολίτευση, αυτή  η πιο ανέντιμη κομματική παράταξη    της χώρας, επέχαιρε και έστελνε μηνύματα συμπαράστασης στους απεργούς για τους αγώνες τους! ‘ Εκοβαν στα 4 την Ελλάδα οι “αγρότες”, σάλταραν  μπροστά στο φακό  στα τρακτέρ-τανκς οι  Νεοδημοκράτες βουλευτές “έξαλλοι” για την …αντιλαϊκή πολιτική    του ΣΥΡΙΖΑ!

Ρίξτε μια ματιά στις φυλλάδες αυτές που σήμερα “διαρρηγνύουν τα ιμάτιά” τους για την υποκίνηση των απεργιών από  ΠΑΜΕ και ΣΥΡΖΑ. Λάβρες τότε υποστήριζαν τα αιτήματά των  “Φωτόπουλων” και έριχναν ριπές κατά της τότε κυβέρνησης. Και μάλιστα σε μια εποχή που ακόμα η οικονομία παρέπαιε.  Αδίστακτη,εγκληματική παράταξη.

Στην ουσία των απεργιών τώρα. Σίγουρα υποκινούνται. ΄Ολοι οι συνδικαλιστές ανήκουν σε μια παράταξη. Οι εργατοπατέρες είναι ο “πολιορκητικός κριός”  κάθε κόμματος. Ειδικά της Αριστεράς.

Οι περίφημοι εργατοπατέρες  ανεβοκαταβάζουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Από την εποχή που  ο Ανδρέας Παπανδρέου τους καθιέρωσε ως την…5η εξουσία την Ελλάδα.  Πώς οι ΔΕΗ-ΟΤΕ- ΟΤΕΑτζήδες ,τα περίφημα “ρετιρέ”,όπως τα αποκαλούσε ο ίδιος ο  Ανδρέας τότε, ξεκοκάλιζαν παχυλούς μισθούς και επιδόματα  τέτοιας προκλητικότητας  για μια φτωχή και καταχρεωμένη χώρα, που οι Ευρωπαίοι έμειναν ενεοί, όταν τους κατάργησαν   αργότερα στα μνημόνια . ΄Ενας απλός τεχνίτης της ΔΕΗ*, χωρίς,σπουδές, χωρίς προσόντα,εισέπραττε  3 και 4 χιλιάρικα!΄Ετσι στον αέρα,χωρίς να κάνει στην ουσία τίποτα.Είναι  γνωστά αυτά .Και η επανάληψη κουράζει.

 

Εμείς είμαστε ενάντια σε τέτοιου είδους συντεχνιακές απαιτήσεις. Δεν τις στηρίζουμε και δεν τις εκτιμάμε.   Στηρίζουμε τις συλλογικές απαιτήσεις και διαμαρτυρίες στις οποίες δεν προέχουν τα οικονομικά ζητούμενα.

Αν θέλετε να διαδηλώσετε, να διαμαρτυρηθείτε και να είναι μαζί σας όλοι οι έντιμοι και συνετοί, αφήστε αυτά τα τερτίπια, να ανεβοκατεβάζετε  “διακόπτες” για το “παντεσπάνι”   σας.   Να το κάνει ο χαμηλοσυνταξιούχος ,ο  χαμηλόμισθος, ο στερούμενος το κοινωνικό κράτος να το αντιληφθώ και να το στηρίξω.Ποτέ, όμως,  ένας Φωτόπουλος και ένας “Θύμιος” (Λυμπερόπουλος)

Να  κατέβετε στο Σύνταγμα για τους πρόσφυγες,  τα σκάνδαλα και την έκθεση σε κίνδυνο ζωής των προστατευομένων  μαρτύρων,  τη διαπόμπευση των θεσμών,  τον τσαμπουκά αυτής της κυβέρνησης, για την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Για τέτοια πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα είμαστε εκεί με τους πρώτους.

Κι εδώ θα έχουμε  ανοιχτή πλατφόρμα ενημέρωσης. Τον εργατοπατερισμό, όμως,  να τον συνθλίψουμε με κάθε τρόπο. Είναι μια από τις χειρότερες παθογένειες του παρελθόντος.

____________________________

*“ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ” ΔΕΗ-ΤΖΗΔΩΝ.”…΄Ορσε, φτωχέ τω πνεύματι,…άγιε, δάσκαλε μη στα χρωστάω”.

 

547 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
16.000 ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!.

Πώς να μη σκίσεις το φυλλάδιο με τέτοια σύνταξη, που τους καταβάλουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι; “Το σταυρό σου κάνεις” να σε απολύσουν. Πας κατευθείαν στην παχυλή σύνταξη και  στα “καπάκια” είσαι και  υποψήφιος βουλευτής του …αριστερού ΣΥΡΙΖΑ (διάβαζε  “σπιναλόγκα” του εργατοπατερισμού και της διαφθοράς).

ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ-“ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ, συνταχνιακή  διαπλοκή, λαμογιά και παλιανθρωπιά  είναι   συνώνυμες- συγγενικές λέξεις.

Επίκαιρο ένα θέμα που είχαμε δημοσιεύσει στο Homo-Naturalis.gr  κάποια χρόνια πριν. Το ξαναβάζουμε:

“Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ (διάβαζε χείριστα κομματικά λαμόγια), απειλούν πως θα βυθίσουν την Ελλάδα στο σκοτάδι,αν η κυβέρνηση τολμήσει να πουλήσει την (από συστάσεώς της) αμαρτωλή ΔΕΗ .΄Ακουσα  αυτούς τους τσαμπουκάδες και θυμήθηκα το προχτεσινό συναπάντημα. Αλλά πρώτα, να διευκρινίσω:
Κάτι χρόνια πριν,είχα έναν τρομερά αδιάφορο μαθητή σε κάποιο Λύκειο της Αθήνας.Πήρε με το ζόρι απολυτήριο κι αυτό με τα παρακάλια του πατέρα του,που κλαιγότανε πως ήταν ένας φτωχός τεχνικός στη ΔΕΗ και περίμενε πώς και πώς να τελειώσει το σχολείο ο ρεμπεσκές ο γιος του,για να πάει να φέρει κι αυτός κανένα μεροκάματο στη φαμελιά. Παρακάλεσα κι εγώ τους άλλους συναδέλφους -φτωχαδάκι, μεγάλη οικογένεια,αμαρτία είναι να τον κρατάμε-το πήρε τελικά το χαρτί. Στην ουσία τώρα.
Τις προάλλες,  ένας φίλος χρειάστηκε να βάλει στο σπίτι του τριφασικό ρεύμα.Αν και  η ΔΕΗ του απάντησε μετά έναν ολόκληρο χρόνο και του ζητούσε τρελά λεφτά για μια δουλειά της πλάκας, έκανε γαργάρα και την καθυστέρηση και το φέσι (ας έκανε κι αλλιώς,μονοπώλιο βλέπετε) και τους καλεί.Θα του στέλνανε έναν ιδιώτη εργολάβο (σ΄αυτόν πήγαιναν πάνω από τα μισά λεφτά που του ζητούσαν), να κάνει την εγκατάσταση.
Δούλευε το φιλαράκι και με παρακάλεσε να πάω να τους ανοίξω.Φτάνω την καθορισμένη ώρα,μετά από κανα δίωρο αναμονής,  μού έρχονται δύο,κοιτάζω και ποιοι λέτε ήταν; Ο Δεητζής που λέγαμε και ο γιος του -μαθητή μου. Χαιρετούρες το παιδί και “…΄άγιε δάσκαλε,δεν ξεχνάμε το καλό που μας έκανες”, μετά στην κουβέντα μαθαίνω πως  ο πατέρας ήταν συνταξιούχος στα 55του και το γιο με το απολυτήριο-χάρισμα, τον είχε βολέψει εργολάβο στη ΔΕΗ.
Ο συνταξιούχος  της λαμόγιας επιχείρησης στο μεταξύ,όσο σκάλιζε τα καλώδια, να βλαστημάει θεούς και δαίμονες:”Ο Γιωργάκης, το κωλόπαιδο το Αμερκανάκι που μας έκοψε τις συντάξεις,που μας τίναξε στον αέρα”, ο πήξε, ό δείξε,τέτοια.
-Για να μιλάει έτσι, λέω μέσα μου,του φουκαρά,κανα 500αρικιο σύνταξη θα του αφήσανε. Κι εκεί που έψαχνα να βρω κάτι να του πω, να τον παρηγορήσω,μου κοψε και τον ρωτάω τί σύνταξη έπαιρνε και του την κόψαν. “3.200”,μου λέει και παθαίνω επί τόπου εγκεφαλικό. (Πάντως,αν εσείς δεν πάθατε ακόμα,γιατί μάλλον  δεν καταλάβατε τα νούμερα ,ο τύπος , πενήντα πέντε χρόνων,έπαιρνε τρεις χιλιάδες διακόσια ευρώ, λέμε ,ξυπνάτε. Και απ΄αυτά, του κόψανε κάτι κατοστάρικα).
-Και δε μου λες,ρε,μάστορα,τον ρωτάω.- Καλά και τί σχολή έβγαλες ελόγου σου και παίρνεις τέτοια σύνταξη ; “Τον Αρχιμήδη”, μου λέει ( μια παλιά μέση τεχνική σχολή), “τότε με τέτοια πτυχία μπαίναμε στις τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΗ”.Δεν έμεινα  άλλο κει πέρα.
-Τραβάτε την πόρτα να κλείσει σαν τελειώσετε, τους λέω,πετάω και ένα ξερό “γεια” και έγινα μπουχός.Μέχρι να κάτσω να πιω καφέ να ηρεμήσω,έριχνα  φάσκελα στα μούτρα μου, το ένα μετά το άλλο.Μια για τα παρακάλια του… φτωχού τεχνίτη της ΔΕΗ τότε,μια για τον αδιάφορο μαθητή μου,που πήρε απολυτήριο από ψυχικό.
-΄Ορσε, φτωχέ τω πνεύματι,…άγιε, δάσκαλε μη στα χρωστάω.Πάρτα…

 

3. Κουρμούσης: Δεν θα υπάρχει καμία προστασία της πρώτης κατοικία από 1η Μαΐου

Με τον νέο νόμο για το πτωχευτικό δίκαιο δεν θα υπάρχει καμία προστασία της πρώτης κατοικίας, οπότε όποιος δεν ρυθμίσει τα χρέη του απλά θα χάνει την περιουσία του. Αυτό είναι το κύριο στοιχείο που κυριαρχήσει μετά την 1η Μαΐου στην Ελλάδα με τους χιλιάδες πλειστηριασμούς

Ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Φώτης Κουρμούσης δήλωσε ξεκάθαρα ότι με τον πτωχευτικό νόμο που φέρνει η κυβέρνηση δεν θα υπάρχει κάποια προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Θα περιέχει μόνο τη δυνατότητα ρύθμισης των χρεών. Αν δεν τα ρυθμίσεις τα χρέη σου θα χάνεις την περιουσία σου». Δεν προβλέπεται καμία προστασία ακόμα και για τους «κατεστραμμένους» που δεν μπορούν να ρυθμίσουν. Ωστόσο η οδηγία λέει ότι αφού χάσουν την περιουσία τους θα σβήνονται τα χρέη δήλωσε ο Φ. Κουρμούσης.

Θα ρυθμίζεις τα δάνεια σου αλλά δεν θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία είπε ο κ. Κουρμούσης προσθέτοντας ότι οι πλειστηριασμοί που θα γίνουν θα είναι χιλιάδες.

«Θα πρέπει να πτωχεύσει και ο εγγυητής αν δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του οφειλέτη». «Θα είναι πολύ μεγάλος αριθμός των πτωχευμένων πολιτών» πρόσθεσε.

Συμφώνησε με την δημοσιογράφο της εκπομπής ότι πρόκειται για «εξόντωση» των οφειλετών.

****

Αν συμβεί αυτό σε μια Ελλάδα,που με το ζόρι κρατήθηκε  κόσμος τόσα χρόνια να μην τα κάνει λίμπα, “ανοίγει ο ασκός του Αιόλου”. Κανείς δεν μπορεί από τώρα να προβλέψει την εξέλιξη.

Ποιος θα τολμήσει να εγκατασταθεί χωρίς πρόβλημα σε ένα σπίτι που απόκτησε κοψοχρονιάς σε πλειστηριασμό; Θα  κάθεται ανά πάσα στιγμή σε απασφαλισμένη βόμβα. Θα υπάρξουν αψίκοροι που θα τον τινάξουν στον αέρα,μαζί και το απόκτημα της ντροπής. Πολλοί θα τολμήσουν.

Πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα,ας συνέλθουν στην παράταξη της ντροπής και της απάτης. “Σπέρνουν  αέρηδες, θα θερίσουν  θύελλες”.

Είναι εντελώς ανόητοι,αν  παίξουν με το “κεραμίδι” του φτωχού. Αδιάβαστοι και ιστορικά και κοινωνικά.

4. ΥΠΟΘΕΣΗ-ΘΡΙΛΕΡ
Εξελίξεις: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους -Σωματικές κακώσεις από αμβλύ όργανο

Ο πατέρας του βρέφους

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 11μηνου βρέφους και το συγγενικό τους ζευγάρι που κρατούνταν μετά τον θάνατο του παιδιού.

Οι γονείς του βρέφους και οι φίλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εστάλη η επιστημονική έκθεση των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δεν έκαναν αναφορά σε «σεξουαλική κακοποίηση», ούτε καν σε «κακοποίηση», αλλά σε σωματικές κακώσεις από αμβλύ όργανο.

Πηγή: iefimerida.gr

Το αληταριό της παραπληροφόρησης ,αυτοί που “ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει  τη μάνα του”, αφού  διέσυραν και καταξεφτίλισαν  τους γονιούς και τους συγγενείς τους,  για να δώσουν στους άρρωστους σκουπιδοφάγους τους τροφή, με τη συνείδηση ήσυχη θα συνεχίσουν το διεστραμμένο έργο τους μιαν άλλη  φορά,  ανενόχλητοι,αδίστακτοι και αισχροί.

Απόβλητα παραπληροφόρησης. Χειρότεροι και από τις επιδημίες. Πιο βρόμικοι  και επικίνδυνοι κι από τη “βρόμικη” μπόμπα. Η συμφορά του αιώνα μας!