ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. “ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ”

1. Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος την αποκάλυψη ότι η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, είχε λάβει έγγραφο του FBI, από το οποίο προκύπτει ότι «Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis».

Παπαγγελόπουλος: Ευτυχώς που το έγγραφο του FBI δεν «καταστράφηκε» από πλημμύρες

«Από δημοσιεύματα του Τύπου αποκαλύφθηκε ότι η κα Ράϊκου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI, το οποίο ευτυχώς δεν «καταστράφηκε» από πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές. Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του.

Και προσθέτει: «Διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον Τύπο έχουν στρατευθεί στον βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης».

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά αφότου διέρρευσε το περιεχόμενο της επιστολής της Ελένης Τουλουπάκη στον πρόεδρο της προανακριτικής, όπου σήμερα αναμένεται να εξεταστεί η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου.

Στην επιστολή της κ. Τουλουπάκη γίνεται γνωστή η ύπαρξη απόρρητου εγγράφου του FBI που διαπιστώνει ότι πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα δωροδοκήθηκε από τα μαύρα ταμεία της Novartis, δίχως να κατονομάζεται.

****

Να μη μείνουμε στην επιστολή Τουλουπάκη  για  την ύπαρξη απόρρητου εγγράφου του FBI  και το πολιτικό πρόσωπο που καρφώνουν οι Αμερικανοί, έστω κι αν  δεν το κατονομάζουν.  Είναι πασίγνωστα αυτά. Και οι Αμερικανοί μιλούν για πολλά πρόσωπα και όχι μόνο για πολικούς.

Το δικό μας ερώτημα είναι άλλο.  Αν ένας   οποιοσδήποτε υπάλληλος Δημοσίας υπηρεσίας  ( εισαγγελείς  και δικαστές υπάλληλοι είναι)  στην άσκηση των όποιων καθηκόντων του,  διέπραττε το 1/100 όσων έχουν διαπράξει ο Αγγελής και η Ράικου,  θα είχαν πάει φυλακή σήμερα; Οι εισαγγελείς αυτοί    που δουλειά τους ήταν  να τηρούν το νόμο και όχι να τον καταστρατηγούν , γιατί είναι στο απυρόβλητο;

Μιλάμε για κλοπές εγγράφων, πλαστογραφίες, παράβαση καθήκοντος ,όλος ο ποινικός κώδικας..ανάποδα.  Για να μην πούμε και για εκείνη  τη φοβερή και τρομερή  εισαγγελέα Τσατάνη  και τα σημεία και τέρατα που διέπραξε στην υπόθεση Βγενόπουλους.  Γιατί δε βρίσκονται όλοι τούτοι στον Κορυδαλλό;

2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής: Μέχρι και τζακούζι βρήκαμε στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι φυλακές Κορυδαλλού

iefimerida.gr

Τζακούζι σε κελί, ανοιχτές πόρτες και πάρτι είναι μερικά από όσα απίστευτα συνέβαιναν στις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με όσα είπε η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η κυρία Νικολάου, η οποία έχει αναλάβει γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου, είπε πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν τζακούζι σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ξηλώθηκε τον Αύγουστο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, ακόμα και να κάνουν πάρτι.
Εως το τέλος του 2022 η μετεγκατάσταση των φυλακών στον Ασπρόπυργο
Αναφερόμενη στη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο η κυρία Νικολάου τόνισε πως στόχος που έχει τεθεί είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, ωστόσο αποτελεί φιλόδοξο στόχο. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλακών στον Κορυδαλλό.

***

΄Οσο είναι εκτός φυλακής Σαμαράδες, Πικραμένοι και Λοβέρδοι, οι άλλοι που είναι “μέσα” δικαιούνται και τζακούζι και πισίνα και ό,τιδήποτε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί απολαμβάνουν “εκτός”. Γιατί, δηλαδή; “΄Εχουν μπάρμπα στην Κορώνη” οι διαπλεκόμενοι;  Και πώς να κατακρίνεις  έναν κατάδικο,γιατί άρπαξε 5 χιλιάρικα απ΄όπου και όπως τα άρπαξε και έφαγε πολύχρονη  ποινή,    αλλά τα λαμόγια,  με τα “λευκά κολάρα”, που έχουν κατακλέψει  την οικουμένη,  πίνουν το  γευστικό  εσπρεσάκι τους στο Zonar ‘ s  ανελλιπώς, θρασέως και προκλητικώς;

Κι αυτή η κυρία ,που αναμένει τον  …”αποφασίζομεν και διατάσσομεν”  Κούλη της “για το τι θα γίνει στη θέση των φυλακών στον Κορυδαλλό”, όπως  λέει παραπάνω, ποια είναι; ΄Εχουμε κανένα βιογραφικό της;  Από πού ξεφύτρωσε και γιατί  βγάζει τόσο μοχθηρό   ΝεοΔημοκρατισμό στο…ΣΚΑΪ, επειδή (και αν)   οι κρατούμενοι επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν τα κελιά τους ανοιχτά τις νύχτες;

Υπεύθυνη “αντιεγκληματικής πολιτικής”, λέει;   Ας γελάσω… θορυβωδώς.  Τότε, πώς γίνεται να αγνοεί τους λόγους σωφρονισμού κρατουμένου, τον τρόπο που γίνεται και πού αποβλέπει; Στις επιστημονικές αναλύσεις του ζητήματος του σωφρονισμού. πουθενά δε μιλούν οι ειδικοί για  εκδικητικότητα και μίσος,  που αμφότερα βγάζει απύθμενα για τους κρατούμενους η κυρία ….αντιεγκληματίας.

“Περιβόλι”  αυτή η Νικολάου. Από ανθρωπισμό αλλά και  εξειδίκευση-κατάρτιση.

 

3. Μπουτάρης: Στις εκλογές ψήφισα Μητσοτάκη

Ο τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι στις εκλογές 2019 της 7ης Ιουλίου ψήφισε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ο κ.Μπουτάρη είπε πως εκτίμησε το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ψήφισε ποτέ του ΣΥΡΙΖΑ, αν και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας τού άρεσε αρχικά.

Μουτάρης: Ο Μητσοτάκης έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας για την επιλογή του στις εκλογές 2019, είπε «τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα, γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ».

****

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι”

΄Οχι, Γιάννη Μπουτάρη. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αν είχες τσίπα. Που αποδείχτηκε πως δεν έχεις. (΄Ολους τους βάζει, τελικά,  στη θέση τους  η ζωή. Και ειδικά τους τενεκέδες ξεγάνωτους.   Είναι μέγας ξεμπροστιάρης και δάσκαλος η ζωή).

Να σου πούμε εμείς γιατί ψήφισες Κούλη. Πριν, όμως ,να βάλουμε ένα ερώτημα ρητορικό με αυτονόητη απάντηση , που μόνο εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι ,βέβαια  (δε θέλεις να ξέρεις). Στα εκατομμύρια των Ελλήνων  εσύ ξεδιάκρινες  μόνο  ένα γιο  Αποστάτη ως …”ξεκάθαρο μυαλό(!) και ικανό να κυβερνήσει;  Τόσο τρελαμένα Μητσοτακικός  είσαι πια  ή τα έχεις εντελώς χαμένα;

Λέμε ,λοιπόν , πως   ο λόγος που ψήφισες το γιο της “φαμίλιας” Μητσοτάκη (την ξέρει προσωπικά  από παλιά,  μας λέει και δεν αισχύνεται!), είναι γιατί κι εσύ ανήκεις σε “φαμίλια”, σε “τζάκι”.  Κουβαλάς το βαρύ….εμπορικό όνομα Μπουτάρης. ΄Εμπορος.  Και ως τοιούτος μπαγαμπόντης.Το εμπόριο, ως γνωστό, στηρίζεται στην “κάρπωση” της υπεραξίας από τον καπιταλιστή έμπορο.  Αλλιώς, αν δεν κλέβεις με το νόμο,  δεν υπάρχει περίπτωση να καβατζώσεις  τέτοιο χρήμα.

“Ξεκάθαρο μυαλό” ο Κούλης;  “Θου, Κύριε”! Αλλά , “όμοιος ομοίω αεί πελάζει”.

Μήπως κι εσύ, ως όνομα δεν κατέβηκες στις εκλογές και έγινες δήμαρχος; Αν δεν ήσουν από το γένος Μπουτάρη,θα έβγαινες; Πώς να μην ψηφίσεις και το γιο του χειρότερου πολιτικού  στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας,  αφού με τα ίδια…προσόντα, το όνομα , παριστάνετε κι εσύ και ο Κούλης σου  τους  εκλεγμένους άρχοντες;

 Οικογενειοκρατία, του κερατά, παντού σε αυτή τη χώρα.  “Τζακοκρατία” με τα… τσαρούχια. Η κατάρα του τόπου  από συστάσεως ελληνικού κράτους.

“Το αίμα νερό δε γίνεται”,  Γιάννη Μουτάρη.  Και πώς  το έλεγε ο ποιητής; Δεν έφταιγες εσύ . Τόσος  ήσουν   από την αρχή!

 

4. Τα δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα καλύτερα Dating Sites της Ελλάδας!

Με τη ραγδαία εξάπλωση των social media και την ανάγκη των ανθρώπων να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα της καθημερινότητας από την άνεση του υπολογιστή και του κινητού τους, το dating δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τη σειρά των πραγμάτων. Η νέα τάση του online dating έχει φτάσει για τα καλά στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό, τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το κείμενο, κάποιος να βρήκε το ταίρι που θα του αλλάξει τη ζωή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η προσέγγιση μιας ωραίας γυναίκας έχει εξελιχθεί από τις παλαιότερες εποχές και σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί κι εσύ αν αυτές οι σελίδες όντως δουλεύουν. Σκέψου μόνο αυτό: Σε μια βραδιά που θα πας για ποτάκι θα γνωρίσεις το πολύ 3-4 γυναίκες, αν φυσικά είσαι μεγάλος παίκτης, και πολλές φορές μπορεί να πάει με όλες στραβά. Στον ίδιο χρόνο, από το κρεβάτι σου, με το λάπτοπ αγκαλιά και τη σωστή επιλογή πλατφόρμας γνωριμιών, μπορείς να μιλήσεις με πάνω από 20 γυναίκες και να έχεις και επιλογές. Τα μαθηματικά μιλάνε από μόνα τους.

Αυξημένες πιθανότητες, άνεση και ευκολία, δύσκολα να μην σου γεννηθεί η επιθυμία να βάλεις τον εαυτό σου στο παιχνίδι. Μαζί όμως γεννιέται και ένα ερώτημα. Από αυτή τη θάλασσα σελίδων, πού ξέρω ποιά θα είναι η καλύτερη για να παίξω μπαλίτσα? Και σε ρωτάω εγώ, φίλε μου. Εμείς εδώ τί κάνουμε? Μπρίκια κολλάμε? Τα δοκιμάσαμε για σένα, πριν από σένα και σου προτείνουμε μόνο τα καλύτερα!

****

Σε δουλεύουν ψιλό γαζί.  Ως…μουρόχαυλος που είσαι.     Πρέπει να  διαθέτεις  πολύ …ντάουν iq, για  να καταλήξεις να ψάχνεις σύντροφο μέσα από τέτοια σάιτ. Η απάτη,  της απάτης, ω απάτη, σε όλες τις πτώσεις ενικού και πληθυντικού.

Σου “μασάνε λεφτά”, μέχρι να πεις κύμινο. Σε ένα καλάθι ρίχνεις χωρίς πάτο.

Να, πώς δουλεύει το σύστημα  της κομπίνας. Οι περισσότερες από τις…όμορφες ή και μέτριας ομορφιάς κυρίες στις φωτογραφίες, που στέλνεις αράδα μηνύματα, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά υπάλληλοι.  Δουλεύουν για το “μαγαζί” με μισθό. Στέλνουν (τα μάθαμε από έρευνα και ανθρώπους που ξέρουν από μέσα πώς λειτουργεί το σύστημα)  η καθεμιά περί τα 1200 μηνύματα το 8ωρο!

Σε άντρες,  όπως είπαμε, μουρόχαυλους .  Κάνουν κάποιο στοιχειώδη διάλογο μαζί σου αρχικά, σου απευθύνουν πονηρές  και πολλές  ερωτήσεις ,αλλά  για να απαντήσεις,  πρέπει να έχεις… πορτοφόλα  τίγκα στο λογαριασμό σου. Με καμιά 10/20 τέτοιες  ερωτοαπαντήσεις, πάει το 30άρι! Και άντε, βάζε πάλι από την αρχή ευρώπουλα, για να  συνεχίσεις την… καυτή κουβέντα(διάβαζε “πατάτα”) με την fake γκόμενα.

Δε μιλάμε για εισαγγελέα, γιατί τέτοιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Σε  άλλη χώρα θα είχαν πέσει αυτές οι πλατφόρμες της κλοπής και της απάτης στη στιγμή.  Εδώ κλέβουν  αβέρτα και ανενόχλητα ,  πέρα από χαζούληδες και   σεξουαλικά πεινασμένους . Καλά να τα παθαίνουν.

5. O ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ»
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για το σάλο με τα σχόλιά της για τη σεξουαλική παρενόχληση της φοιτήτριας
H Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο περιοδικό People μιλώντας για πρώτη φορά για το περιστατικό με την φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, που στιγμάτισε την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, διότι έχω ως αρχή πως η συγνώμη “μπασταρδεύεται” όταν ξεκινούν οι δικαιολογίες και παύει να έχει αξία. Ο κόσμος αντέδρασε βίαια, αλλά και δίκαια. Εντυπωσιάστηκα, όμως, με το μένος ορισμένων ανθρώπων που δεν περίμενα να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με τρόμαξε ήταν η φαινομενικά σαρωτική ακύρωση όσων πραγμάτων είχα αποδείξει μέχρι τότε εξαιτίας αυτών των λίγων λεπτών. Αυτό ήταν κάτι που με συγκλόνισε, με τάραξε. Ως άνθρωπος έχω μάθει να είμαι πολύ δυνατή, σκληρή συχνά, κι όμως ύστερα από αυτό ανακάλυψα δυνάμεις και ανθεκτικότητα που δεν ήξερα ότι είχα. Θεωρούσα και θεωρώ πως συνέβη κάτι που δεν ταιριάζει με εμένα και αυτά που εγώ έχω στο μυαλό μου ως πορεία, αρχές και δείγματα γραφής για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Το μεγάλο ζήτημα ήταν στο δικό μου το μυαλό και πώς στέκομαι εγώ απέναντι μου και όχι στις εξωτερικές αντιδράσεις. Άλλωστε έχω μάθει να βασίζομαι σε μένα και για την αποδοχή αλλά και για την όποια τιμωρία», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνέχισε:

«Έχω μια θεωρία ζωής και πολεμική τακτική σύμφωνα με την οποία όταν υπάρχει εμπόδιο ή μαύρο σημείο, το χρησιμοποιώ για να χτίσω, να διδαχθώ και να πάω παραπέρα. Να βγω σημαντικά λαβωμένη αν είναι το σωστό, αλλά πολύ πιο έμπειρη. Έτσι έχω λειτουργήσει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν έχασα ανθρώπους από κοντά μου, όταν έφυγα από σημαντικές επαγγελματικές θέσεις, όταν με πρόδωσαν συνεργάτες. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, λάβωμα λειτούργησε ευεργετικά για μένα, με την έννοια του ότι έμαθα, να ‘ξερες πόσα! Και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει χρειαστεί πολλές φορές να μάθω πράγματα μέσα από μια δύσκολη συνθήκη. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που τα πράγματα πήγαιναν εκεί που τα πήγαινα εγώ», καταλήγει η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Πηγή: iefimerida.gr

*****

Ούτε την κυρία παραπάνω γνωρίζω, ούτε καν ως όνομα,ούτε έχω χρόνο να ψάξω πού δουλεύει. Ψιλοκατάλαβα πως  έχει αναγορευτεί και τούτη σε δημοσιογράφο,  συνάδελφος του άλλου μεγάλου αστέρος της τηλεο αποχαύνωσης  …Γιώργου Λιάγκα.

Μήτε για ποιο περιστατικό μιλάει ξέρω.  Χάνω όλα τα επεισόδια  στις  λάιτ αυτές τηλεοπτικές σειρές με τις λογής κουρκουσούρες να ξεμαλλιάζονται .  Και προπαντός δεν παρακολουθώ  celebrity news. Τούτη και από τη μούρη,   μου μυρίζει πρωινάδικο, ελαφριά παρουσία “κυρίας” και με μπόλικη ροζόσκονη πασπαλισμένη.

Αλλά, δεν είναι αυτό το θέμα μου.  Δείτε πόσο ξεδιάντροπα μιλάει για δύναμη, αντοχές, συμπεριφορές ντίβας.  Σαν  Μακιαβέλι   τηλεπερσόνα.

Δουλεύει σε  μια “δουλειά”, που δεν είναι καν δουλειά. “Φρου -φρου και αρώματα” είναι. “Φύκια  για μεταξωτές κορδέλες πουλάει”.Δηλαδή  πραματευτής πρώτης  στην παραπληροφόρηση, τη σύγχυση , το σεξισμό, τον καταναλωτισμό, τα φούμαρα.   Και πουλάει και μούρη, κάνει την καμπόσα και τη δυνατή, πάνω σ΄αυτές ακριβώς τις μεγάλες παθογένειες της εποχής μας.

Στις μέρες που ο “άνθρωπος” θα γίνει κάποτε  ΄Ανθρωπος,  αυτού τους είδους τις “Κατερίνες”, αν συνεχίζουν και τότε  να παραμένουν “άνθρωποι”, μια και, όπως λέει η ίδια  τέτοια άτομα δεν κωλώνουν ,δεν το βάζουν κάτω,θα τις …αξιοποιήσουν καταλλήλως.  Θα τις βάζουν να  δουλεύουν,ως δυναμικές,  στις σκληρές δουλειές.  Σ΄αυτές που ξέρουν. Να καθαρίζουν βόθρους και λύματα.