ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΔΑΣ “ΛΕΠΕΝ” ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ,ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΟΡΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

1. Όλοι στους δρόμους για το 8ωρο

Όλοι στους δρόμους για το 8ωρο

“΄Οπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε”, χαχόλοι του Βαρουφάκη, του Λαφαζάνη ,της Κωνσταντοπούλου. Μην τολμήσετε να επινοήσετε  άλλους ενόχους.   Σεις πρώτοι και μετά οι δικοί τους χαχόλοι,  κάνατε το γιο του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού της χώρας,  πρωθυπουργό.  Σεις έχετε τη ευθύνη.  Τη δική σας ανοησία και επιπολαιότητα πληρώνουμε  σήμερα και με το νέο αυτό  επίτευγμά τους ,  την κατάργησης του 8ώρου  από τις ύαινες  του καπιταλισμού και στην Ελλάδα.

Ο …κακός ο  Τσίπρας και ο καλός, πατριώτης  Λαφαζάνης!  Τόση  τύφλα, τόσο γράσο στα μάτια; Ακόμα δεν πήρατε  είδηση πως έχετε να κάνετε με  ψώνια;  Και οι τρεις  πρώην  “Αποστάτες” του ΣΥΡΙΖΑ  είναι τρελά  ερωτευμένοι με τον εαυτό τους.   Και τα περισσότερα απ΄όσα λένε, πέρα από  παλαβά, βγάζουν μάτι πως είναι προσωπικές αντιπαραθέσεις  και εγωισμοί,  γιατί τους έδωσε κλωτσιά ο Τσίπρας.

Μαζοχισμός,  τύφλα, φανατισμός;   ΄Οποιο βαρίδι κι αν σε κρατάει  στο έδαφος, κλώτσα το.  Μόνο που πρέπει πρώτα να το δεις πως κρέμεται στα πόδια σου.  Οι περισσότεροι από σας είναι θεόστραβοι.

Οι παράγκες που  έστησαν και σε έβαλαν να στεγαστείς οι πρώην Συριζαίοι εθνικιστές και μεγαλοστομάδες, θέλουν γκρέμισμα.  Και θα κατεδαφιστούν. Ευτυχώς, μαζί  με τους εργολάβους που τις σήκωσαν , μέσα.  Πρόλαβε να βγεις,  πριν πέσουν και σένα στο κεφάλι σου.

 

2. Όταν ο Μητσοτάκης χλεύαζε και απαξίωνε την πρόταση Τσίπρα για την άρση της πατέντας για τα εμβόλια

Η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δίχασε το διαδίκτυο! Το χέρι που εμφανίζεται από το πουθενά κι έγινε viral (photo) - Funny-Περίεργα - Athens magazine
Επανήλθαμε στην κανονικότητα»: Το ειρωνικό σχόλιο του Κ. Μητσοτάκη για κινητοποίηση απολυμένων (Βίντεο) | Alfavita

“Με ειρωνικό ύφος και χαρακτηρίζοντας τότε, τον Ιανουάριο του 2021 την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την άρση της πατέντας στα εμβόλια ως «αστεία επιχειρήματα» και «αστεία πυροτεχνήματα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φροντίσει να απαξιώσει πλήρως ένα ζήτημα στο οποίο αναφέρεται σχεδόν 3,5 μήνες μετά  ο Αμερικανός πρόεδρος…”

 

****

΄Ολα πάνω σε αυτό το… παιδί πέσανε.  Μούρη, κίνηση,  στάση, ντύσιμο, ομιλία,  γκριμάτσες, δείχνουν πως πρόκειται όχι μόνο για για  την προσωποποίηση της υποκρισίας και της δημαγωγίας,   αλλά και  ως άτομο έχον   αίσθηση των προβλημάτων  με… νηπιακή αντίληψη.

Και αυτός ο άνθρωπος, που δε θα μπορούσε, αν δεν ήταν  γιος ενός τόσο διεφθαρμένου πολιτικού, ούτε κλητήρας  Δημαρχείου να είναι, μας τον έκανε ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών  πρωθυπουργό της χώρας!

“Ελλάς το μεγαλείο σου”!

 

3.Συνέντευξη Κώστα Βαξεβάνη στο iEidiseis: Ο Φουρθιώτης είναι ο χρήσιμος ηλίθιος

“Για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις στο εξωτερικό με ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, το Γαλλικό Πρακτορείο, και οργανώσεις ελευθερίας του Τύπου να αναφέρονται εκτενώς στο θέμα, μίλησε στην ιστοσελίδα iEidiseis.gr, ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο εκδότης του Documento, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο Φουρθιώτης στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ο χρήσιμος ηλίθιος» ο οποίος με την έρευνά του αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον «καλλιτεχνικό μάνατζερ»!

 

***

 “΄Εχει και το πεπόνι και το μαχαίρι” ο Κωστάκης.  Και μόλις του πειράξανε μια  τρίχα του (ας είναι και  μαλλιαρός και δεν έχει ανάγκη),  ξεσηκώθηκε όλη η υφήλιος της συντεχνίας .  Πώς το λένε;  “Μεταξύ   κατεργαραίων,  ειλικρίνεια”.    Συμπαράσταση  κι αλληλεγγύη, φυσικά.

Κώστα Βαξεβάνη,  στο  σκάνδαλο των Αποδήμων στις π. Ανατολικές  χώρες, έχουμε ένα νεκρό καθηγητή. Το τραγικό Γιώργο Τριάρχη, που τον δολοφόνησε η ρώσικη μαφία, γιατί  ξεσκέπασε πώς κλέβανε τα λεφτά με τους συνεργάτες τους στην Αθήνα. Επίσης, για τον ίδιο λόγο,  διώξεις στο γράφοντα,  απόλυση, αλλά και επιθέσεις άπειρες με άμεσο κίνδυνο ζωής.  Και πρόσφατα πάλι , όπως καταγγέλλουμε,  εξαιτίας αυτών που γράφουμε εδώ και δεν τολμάτε  οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι να πείτε. Γιατί δεν έβγαλες κιχ  γι΄αυτά;   Μόνο η ζωή η δικιά σου έχει αξία;

Παλιανθρωπιά.΄Ετσι είναι όλοι στο συνάφι. Σκοτώνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά ,άνθρωπο για τα φράγκα. Για την πάρτη τους. ΄Ατιμη φάρα!

________________________________________-

                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ισπανία: H Ισαμπέλ Ντίας Αγιούσο η μεγάλη νικήτρια των περιφερειακών εκλογών στη Μαδρίτη

ispania-h-isampel-ntias-agioyso-i-megali-nikitria-ton-perifereiakon-eklogon-sti-madriti-561352303

“…Επειδή σήμερα, ξεκινώντας από τη Μαδρίτη, από το σημείο 0, θα βρούμε την υπερηφάνεια (…) την ενότητα και την ελευθερία που χρειάζεται η Ισπανία», «οι μέρες είναι μετρημένες» για την αριστερή κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ, πρόσθεσε, λέγοντας ότι απευθύνεται σε όλους τους Ισπανούς.

«Ελευθερία» ήταν το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας της Ντίας Αγιούσο, καθώς ακολούθησε μια χαλαρή στρατηγική αντιμετώπιση της Covid-19 για να προσελκύσει ψηφοφόρους που είχαν κουραστεί από τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται για την καταπολέμηση της πανδημίας, αγνοώντας τα μέτρα της ισπανικής κυβέρνησης.

«Η Ελευθερία νίκησε», είπε περιχαρής ο ηγέτης του PP, Πάμπλο Κασάντο, στους υποστηρικτές. Οι ψηφοφόροι «εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση της πανδημίας από την Αγιούσο».

Επικριτές κατηγορούν την επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης της Μαδρίτης ότι αμέλησε τις υπηρεσίες υγείας, φροντίζοντας τις επιχειρήσεις”.

*****

Ο εκλογικός θρίαμβος της Ακροδεξιάς  στις  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ εκλογές  της Μαδρίτης οριστικοποιεί  το  θάνατο της Δεξιάς στην Ελλάδα.  Οι θριαμβολογίες των δεξιών, εξωνημένων   κοντυλοφόρων, εκλογολόγων και δημοσκόπων,  αλλά και επιπόλαιη, απολίτικη  προσέγγιση του ίδιου εκλογικού αποτελέσματος από τους “αριστερούς” επιβήτορες της πληροφόρησης ,τελικά , αν απόδειξαν κάτι, είναι η  διαφθορά όλων αυτών,  αλλά και η γυμνότητα σκέψης και κριτικής  των πάσης φύσεως   μαστροπών     της  εμπορικής  δημοσιογραφίας.

Από την άλλη, η Ν.Δ, πιστή στη φαύλα  γραμμή της, την γκεμπελική τακτική στον Τύπου με Αλαφούζο, Μαρινάκη, Ράπτη , Κουρτάκη  και  λοιπά  αρπακτικά  της  παραπληροφόρησης, συνεχίζει να πιστεύει πως  με την επιβολή της δικτατορίας στην είδηση και την πληροφόρηση,  υπάρχει ελπίδα να ξανακάνουν τον Κυριάκο πρωθυπουργό.  Τόσο ανόητοι ,πέρα από ανήθικοι.

Ας γνωρίζουν ,λοιπόν,  πως   κι αν βάλεις το λυχνάρι ,κάτω από το τραπέζι , έστω και αμυδρά, το σκοτάδι σπάει  και  το πιθανότερο κάποιος θα βρεθεί να   βάλει  το φως επάνω. ( “Ουδέ ανάπτουσι λύχνον και θέτουσιν αυτόν υπό τον μόδιον, αλλ’ επί τον λυχνοστάτην, και φέγγει εις πάντας τους εν τη οικία”). Ας βάλουμε, λοιπόν, το λυχνάρι στο λυχνοστάτη  του σπιτιού.

Παραθέσαμε ήδη το λόγο που η  “Λεπέν” της Ισπανίας πήρε τις τοπικές εκλογές. Για το λόγο που θα τις χάσει ο επίσης ακροδεξιός  ΄Ορμπαν   της Ελλάδας . Διαβάζουμε:

” Ελευθερία» ήταν το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας της Ντίας Αγιούσο, καθώς ακολούθησε μια χαλαρή στρατηγική αντιμετώπιση της Covid-19 για να προσελκύσει ψηφοφόρους που είχαν κουραστεί από τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται για την καταπολέμηση της πανδημίας, αγνοώντας τα μέτρα της ισπανικής κυβέρνησης”. Κι ακόμα: “Επικριτές κατηγορούν την επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης της Μαδρίτης ότι αμέλησε τις υπηρεσίες υγείας, φροντίζοντας τις επιχειρήσεις.

Η Ισπανίδα  ακροδεξιά κυρία νίκησε,  επειδή έκανε τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που έπραξε στη διαχείριση της πανδημίας η δική   μας εδώ  ακροδεξιά κυβέρνηση με τους αχυρανθρώπους της Χαρδαλιάδες και Τσιόδρες.   Η  Ντία Αγιούσο, από  100% δημαγωγική  τακτική φυσικά,  έπραξε το σωστό .     Ούτε  δούλεψε για να στέλνει πελάτες  στους ψυχιάτρους και τις φαρμακοβιομηχανίες ,ούτε τίναξε την οικονομία στον αέρα.  Το αντίθετο από εκείνο που έκανε εδώ ο Κούλης τους.

Και οι ψηφοφόροι στη Μαδρίτη, δεν επιβράβευσαν  μόνο τη στάση της  Αγιούσο,  αλλά έστειλαν και μήνυμα σε όσους ακολούθησαν τη γραμμή της Ισπανικής, αριστερής κυβέρνησης. Και το μήνυμα είναι ένα.

Θα τιμωρηθούν αρχικά στις εθνικές τους  κάλπες  όλες οι κυβερνήσεις  του “lockdown, όσες κατάργησαν προκλητικά ανεύθυνα , δημαγωγικά, ελαφρά καρδία, δηλαδή,    τα Συντάγματά τους. Και ύστερα, ο δρόμος για να παραπεμφθούν και στη συστημική δικαιοσύνη για τιμωρία,  θα είναι πιο γρήγορος κα προσβάσιμος.

Εν αναμονή .Τα ευχάριστα  είναι επί θύραις.  Και δεν πρόκειται για εκπλήξεις,  Αναμενόμενα.

2.Δηλητήριο σε όλα μας τα φαγητά:  Το αλάτι ευθύνεται για 3 εκατ. θανάτους κάθε χρόνο!

Sponsored image

 

Και  γιατί οι κυβερνήσεις της απάτης και της δημαγωγίας δεν απαγόρευσαν με… πράξεις  Νομοθετικού  περιεχομένου  το αλάτι  από τη ζωή μας,  όπως έκαναν τόσο απλά και εύκολα  με την ελευθερία κα τα άλλα δικαιώματά μας;  Περισσότεροι είναι οι θάνατοι από το νάτριο παρά από τον κορόνα.

Τα τροχαία;  Πού το πας το αυτοκίνητο; 4 εκατομμύρια  νεκροί το  χρόνο!   Γιατί,  ο αντίστοιχος   “Τσιόδρας”-Ιαβέρης    δεν εισηγείται την κατάργηση  παντός είδους οχημάτων  από τη  ζωή μας;

Γενικώς. “Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι”. Ασφαλής και σίγουρη μέθοδος θεραπείας   του πόνου!

Η “βρεγμένη σανίδα” είναι αστείο. ΄Ολες  οι Καραγκιοζοειδείς  μούρες  της εξουσίας, που   διαχειρίστηκαν εγκληματικά  την πανδημία ,  από εδώ και ύστερα, πρέπει να κάνουν σπίτι τους τους  “Κορυδαλλούς”.   Αλλιώς ,ο κόσμος πάλι θα αργοπορήσει  για την  οριστική  αλλαγή του.

 

3. Το έγκλημα «εκτόξευσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο

Νίκος Ευαγγελάτος εκτόξευση στην τηλεθέαση

“Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά την ίδια ώρα οδήγησε σε «εκτόξευση» του Νίκου Ευαγγελάτου, που σημείωσε επιδόσεις ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης και πήρε την πρωτιά μεταξύ όλων των προγραμμάτων της μεσημεριανής ζώνης.

Ο έμπειρος παρουσιαστής διαθέτει πάντοτε τον τρόπο, με μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα, να αναδεικνύει τα θέματα και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού. Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, η εκπομπή «Live News» έτυχε να αποτελεί την πρώτη ενημερωτική, που προβλήθηκε αμέσως μετά το σοκαριστικό θάνατο του αστυνομικού ρεπόρτερ, γεγονός που έδωσε επιπλέον «ώθηση» στον Ευαγγελάτο, με τη δημοσιογραφική του ομάδα να ανταποκρίνεται με άμεσα ρεπορτάζ.”.

***

Δε αναρωτιέμαι για τον “Εισαγγελάτο”. ΄Ενας από “δαύτους” είναι .  Και ως… καλός,  “σκότωσε τη μάνα του” και τούτος. Μην τα επαναλαμβάνουμε.

Με τρώει η περιέργεια ( μεταξύ μας  δεν έχω τέτοιο δίλημμα, αφού ξέρω). Τί σόι άτομα είναι αυτά που επιλέγουν και αντέχουν   να ακούσουν,  έστω και ένα πεντάλεπτο,  αυτό τον βρώμικο  τύπο, που μπροστά του  ο νταβατζής της γειτονιάς είναι  όσιος Παχώμιος;  Μαζόχες;   έλλειψη συνειδότος ; Ενδεείς φρενών (κοινώς ολιγόνοες);

Τί επίπεδο μπορείς να διαθέτεις… επί πάσης πτυχής και γωνίας της ζωής σου,   αν στρώνεσαι μπροστά στο χαζοκούτι και τσουπ , χτυπάς  κατ΄ευθείαν  Ευαγγελάτο;  Τί άνθρωπος είσαι εσύ,  που καλείς ευχαρίστως     να αποπατεί  ξεδιάντροπα στη μέση του σαλονιού σου , ένας από τους πιο σιχαμερούς κοντυλοφόρους στην πιάτσα της αλήτικης δημοσιογραφίας  ;