1. “Οι πύραυλοι στα Στενά χτυπούν πληθωρισμό, ενέργεια και ανάπτυξη. Τα τρία σενάρια του τρόμου για την ελληνική οικονομία από τις εξελίξεις στο Ορμούζ, που θα κάνουν αφόρητη τη ζωή των πολιτών”. (Documento).
΄Ώστε Κωστάκη Βαξεβάνη, μεγάλε…εξερευνητή της ελληνικής, εμπορικής δημοσιογραφίας με τους ακτύπητους συνεργάτες σου, τα «Στενά» φταίνε πάλι για την ασφυκτική οικονομική στένεψη της ζωής των Ελλήνων. Και όχι η …πατριωτικές σπατάλες δισεκατομμυρίων δανεικών για αγορά “άχρηστης λαμαρίνας” εξοπλιστικών που όχι μόνο τη στηρίζεις και συ, ,αλλά επαυξάνεις και υπερθεματίζεις. Ως πιο θερμοκέφαλος πατριωταράς και Τουρκοφάγος από τον (τάχα) ορκισμένο εχθρό σου Κυριάκο Μητσοτάκη .
Εμείς , βέβαια, λέμε πως όλα τα χοιρινά, ειδικά των πατριδοκάπηλων, ίδια μούρη έχουν.
2. Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να αποφασίσει «τις επόμενες ώρες» εάν θα ξεκινήσει εκ νέου τις επιθέσεις κατά του Iράν. “Είμαι εντάξει αν το Ιράν δεσμευτεί να αναστείλει το πυρηνικό του πρόγραμμα για 20 χρόνια». Ο Τραμπ μετά το τσάι με τον Σι: Συμφωνούμε για το πώς πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος, το Ιράν δεν πρέπει να έχει πυρηνικά όπλα.
Eσύ μπορεί να είσαι “εν τάξει”, Ράμπο της υφηλίου , αλλά εμείς δεν είμαστε ούτε με τα δικά σου, ακροδεξιά πυρηνικά ούτε με τα θεοκρατικά των Μουλάδων. Επικίνδυνοι, ως παρανοϊκοί, είστε όλοι οι κρατούντες κωδικούς πυρηνικών και ομνύεται σε κάθε είδους –ισμό.
Και με την ευκαιρία. Πώς ξαφνικά τα πυρηνικά του δικτάτορα της ΠιονΓιανκ, συμμάχου και συνοδοιπόρου και των δικών σου τώρα πια κολλητών , Πούτιν και Σι, έγιναν πια ακίνδυνα και μόνο αυτά του Ιράν θα πρέπει να παραδοθούν σε σένα, ως…δικαιούχου και κλειδοκράτορα του κόσμου;
3.«Η Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη της νίκη στη Eurovision 2026 με το εκρηκτικό Bangaranga της DARA, σε μια βραδιά στη Βιέννη που ανέτρεψε τα δεδομένα του διαγωνισμού.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στη Wiener Stadthalle της Βιέννης κράτησε το κοινό σε όλο τον κόσμο με κομμένη την ανάσα. (iefimerida.gr).
«Με κομμένη την ανάσα» ποιους εννοεί η πορνοφυλλάδα του Ράπτη; Γιατί σοβαρός άνθρωπος δεν φαντάζομαι πως θα έδινε δεκάρα αν έφερνε με το Ferto ο τρελούτσικος Ακύλας στην Αθήνα το «τρόπαιο» της Ευρωπανηγύρεως ή στη Σόφια που το πήγε τελικά η Dara. Με τα 12άρια ασφαλώς από … «μπουτάκια έξω» και “κούνημα πισινού” ως σερνικό παγώνι. Και, πάντως, μόνο η μουσική απουσίαζε απ΄ όλο αυτό το κιτς της ετήσιας διοργάνωσης της παλαβομάρας και του σεξισμού.
4. Συνέδριο ΝΔ -Κικίλιας: Η ταυτότητα της παράταξής μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλοιωθεί από κανέναν

Προς θεού! Γιατί να την αλλοιώσετε; Μια χαρά γνήσια ταυτότητα έχετε : Πατρίς θρησκεία, οικογένεια. ΄Αλλοι θα σας καταργήσουν. Κι αλλοίμονο αν δε το κάνουν οι γενιές που έρχονται. Κάποια ημέρα η προπαγάνδα της αμαρτωλής σας παράταξης με το παραπάνω τρίπτυχο προμετωπίδα θα είναι…ποινικό αδίκημα. ΄Οπως σήμερα ο ρατσισμός και ο ναζισμός , ας πούμε. Ρωτήστε και την Τεχνητή Υπερνοημοσύνη. Αυτλη θα έχει πιθανότατα την τύχη να σας τραβήξει το «φύλλο συκής» που κρύβεται σήμερα τις πομπές σας.
5. Πάνω από 100 drones στη διάθεση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας -Πώς λειτουργούν και πού κατανέμονται



