ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

 ___________________________________________________

ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!

____________________________________________________
1.Bloomberg Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ
2. ΤΟ  “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ” , ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!

 

3. ΦΩΝΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΛΕΠΕΝ.

 

4. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

 

5.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ …ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!

 

6. ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟ- ΡΗΤΗ Η ΚΥΡΙΑ  ΤΗΣ ” ΡΟΖ ΒΙΛΑΣ”
7.  Η “ΑΥΓΗ”  ΄Η  Η… “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”  ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ;

 

8. ΠΟΡΝΕΣ  ΦΤΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ …”ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ”
________________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

 

_____________________________________________________________________

1. Bloomberg Aνεύθυνος o Σαμαράς – Τρελό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

 

“…Τι σημαίνει όμως η λιτότητα για τον απλό Έλληνα; Κατ’ αρχήν, βρέθηκε χωρίς επαρκή περίθαλψη. Οι περικοπές στον προϋπολογισμό έχουν μειώσει τις κρατικές δαπάνες στον τομέα της υγείας κατά ένα τέταρτο, και κατά το ήμισυ στον τομέα της ψυχικής υγείας. Οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί κατά 45%. Οι μολύνσεις με HIV έχουν δεκαπλασιαστεί (καθώς τα προγράμματα παροχής βελόνων και προφυλακτικών έχουν μειωθεί). Και η ελονοσία έκανε την επανεμφάνισή της μετά από 40 χρόνια (αφού έχουν μειωθεί τα προγράμματα ψεκασμών).

Και όχι μόνο.Ξέχασε να αναφέρει ο δαιμόνιος αναλυτής ,πως γέμισαν οι δρόμοι της Ευρώπης από Ελληνίδες πόρνες, που εκδίδονται για ένα κομμάτι ψωμί. Πως παιδιά καθημερινά πέφτουν στους δρόμους λιπόθυμα ,αφού μένουν για μέρες νηστικά. Γονείς εγκαταλείπου κρυφά τα βρέφη τους  στα σκαλοπάτια των ορφανοτροφείων, γιατί οι  άνεργοι γονείς τους δεν έχουν πια ούτε ένα κουτί γάλα να τους πάρουν.

Τέτοια και άλλα… τρομερά και φοβερά συμβαίνουν στην Ελλάδα.Κι αν δεν τα βλέπουμε εμείς που ζούμε δώ την καθημερινότητα, τα μαντεύει ο άθλιος εκπρόσωπος της  εμπορικής δημοσιογραφίας, γιατί αυτό επιθυμεί σφόδρα ο πελάτης να αγοράσει. Σιγά που δε θα του έκανε το χατήρι!

΄Οσο κι αν γινόμαστε κουραστικοί, θα το επαναλαλαμβάνουμε: Υπεύθυνος γιατί στις ημέρες μας ανθεί, όσο ποτέ άλλοτε, η παραπληροφόρηση είναι ο πελάτης. Συνεχίζει χωρίς πρόβλημα  να ψωνίζει από το ίδιο “μαγαζί”   και να τρέφεται συνεχώς και αδιαλείπτως μόνο με σκουπίδια.

______________________________________________________________________

2.Κων. Μητσοτάκης: «Επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες συναινέσεις»

Κων. Μητσοτάκης: «Επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες συναινέσεις»
«Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στην Αραβαντινού.Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον κ. Καμμένο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.«Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης και καταλήγει λέγοντας «όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες».Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καμμένος απέρριψε την πρόταση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ για την εξεύρεση συναινετικής λύσης πριν από τις εκλογές.

Συνετή η φωνή του Κ. Μητσοτάκη. ΄Εχουμε επανειλημμένα γράψει πως  παρατηρεί κανείς ριζική αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ τα τελευταια χρόνια. ΄Αποψή μας είναι πως ήρθε η ώρα να σταματήσει η προκατάληψη που καλλιέργησε τόσα χρόνια η κομματική “ντόπα”- “τύφλα” σε πολλές περιπτώσεις για τον ίδιο και να  αλλάξει ιστορικά η εικόνα του .

Βεβαίως, θα διαφωνήσουμε με την τωρινή πρότασή του για συναίνεση με τους “Ναζί χωρίς στολή”,όπως είναι ο Καμμένος και οι συνεργάτες του. Πέρα από συμφέρον της χώρας,υπάρχει και ο σεβασμός στην ιστορία. Ο σεβασμός στα εκατομμύρια θύματα , στους θύτες των οποίων υποκλίνονται σήμερα οι “Καμμμένοι”.

___________________________________________________________________

3. .Μαρίν Λεπέν: «Ολοκληρωτικού χαρακτήρα η παρέμβαση της ΕΕ στα εσωτερικά της Ελλάδας»

Μαρίν Λεπέν: «Ολοκληρωτικού χαρακτήρα η παρέμβαση της ΕΕ στα εσωτερικά της Ελλάδας»

Η  Λεπέν στρέφει τα πυρά της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατηγορώντας την ότι «ξεπέρασε μια νέα φάση στις παρεκκλίσεις της προς τον ολοκληρωτισμό, προβαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε υποδείξεις για την ψηφοφορία» Προέδρου Δημοκρατίας στην Ελλάδα.«Δεν αποτελεί έκπληξη η υποστήριξη από την Κομισιόν του Σταύρου Δήμα, πρώην Επιτρόπου και επίσημου υποψηφίου της ελληνικής κυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Στόχος είναι να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα αλλαγής, ή ακόμα ουσιαστικής συζήτησης για το πόσο βάσιμες είναι οι ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας» αναφέρει.Ακολούθως η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου:- Καταδικάζει «απερίφραστα την παρέμβαση της Κομισιόν στις εθνικές εκλογές».- Ενθαρρύνει τον ελληνικό λαό και τους εκπροσώπους του «να καταδικάσουν, στις κάλπες, τους υποψηφίους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αγορών, που έχουν φέρει οικτρά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς: μείωση του μέσου εισοδήματος από το 2009 κατά 35%, εκτόξευση της ανεργίας στο 26%, επισφαλές σύστημα Υγείας, συνεχή επιδείνωση του δημοσίου χρέους στο 174% ΑΕΠ».Η Μαρίν Λεπέν καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Οι Έλληνες και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους, καθώς και το σύνολο των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν συμφέρον να τροφοδοτούν καθημερινά και όλο περισσότερο τον προβληματισμό και τη συζήτηση γύρω από τη λιτότητα και το ευρώ και να υπερασπίζονται ως απειλούμενο θησαυρό την εθνική τους δημοκρατία».

Φωνή Τσίπρα δια στόματος Λεπέν: Μη νομίσετε πως έχουν μεγάλες διαφορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κομματικό μόρφωμα χωρίς αρχές. Οι οπαδοί του ένα θεό λατρεύουν: “Μαμμωνά”.  Οι διαχωριστικές γραμμές τους με τους ακροδεξιούς είναι εύθραστες και δυσδιάκριτες. Και πάντα σε κάτι λεπτομέρειες.

Και ας μη μας ξεγελούν οι “κορώνες” του αντιρατσισμού και άλλα συναφή ιδεολογήματα. Ούτε οι “υπεξαιρέσεις” κάποιων αρχών που ανήκουν στην Αριστερά.  Είναι το “κερασάκι στην τούρτα”.Η τούρτα εμπεριέχει δηλητήριο κι από τα πιο επικίνδυνα,αν κανείς τη δοκμάσει.

______________________________________________________________

4. . Μητρόπουλος: «Η διερεύνηση δεν αφορά μόνο τον Στ. Δήμα αλλά γενικά την κυβέρνηση Παπαδήμου»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μητρόπουλος είχε ζητήσει εξεταστική επιτροπή για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπαδήμου, στοχοποιώντας τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα.

Μητρόπουλος: «Η διερεύνηση δεν αφορά μόνο τον Στ. Δήμα αλλά γενικά την κυβέρνηση Παπαδήμου»

Στη θέση που εξέφρασε την Τρίτη ότι πρέπει να ερευνηθούν από τη Βουλή οι δυο περίοδοι της εισόδου της Ελλάδας στο μνημόνιο και της υπογραφής της δεύτερης δανειακής σύμβασης επέμεινε το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.«Επιμένω σε ό,τι είπα χθες. Είπα ότι δύο περιόδους μνημονιακής κατάστασης, δηλαδή πώς μπήκαμε με το Καστελόριζο στο ΔΝΤ και κυρίως το δεύτερο μνημόνιο με το οποίο δανειστήκαμε με ρήτρα εκχώρησης της κυριαρχίας και προσέθεσα εμβάθυνσης της εσωτερικής υποτίμησης νοώντας κυρίως το κούρεμα των αποθεματικών, τη μεγάλη μεταφορά πλούτου από τους φτωχούς, θα πρέπει να το ερευνήσουμε. Και προσέθεσα ότι της κυβερνήσεως Παπαδήμου μέλος ήταν και ο κ. Δήμας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.Διευκρίνισε ότι δεν αφορούσε αυτό που είπε, συγκεκριμένα το όνομα του Σταύρου Δήμα αλλά γενικότερα για την περίοδο της διακυβέρνησης Παπαδήμου.Στην ίδια εκπομπή του Mega πάντως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη είπε ότι ο Αλ. Μητρόπουλος εξέφρασε «προσωπικές απόψεις».Μια ημέρα νωρίτερα ο Αλ. Μητρόπουλος είχε «στοχοποιήσει» εμμέσως πλην σαφώς τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα, όταν απείλησε με εξεταστική επιτροπή ή ακόμα και ειδικό δικαστήριο όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.«Επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνση της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλ. Μητρόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πέρα από άκρως επικίνδυνοι είναι και αστείοι αυτοί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα  στέλνουν κι από έναν στο… ειδικό δικαστήριο.Παράλληλα, απειλούν πως θα ανοίξουν ξερονήσια και μπουντρούμια για μας τους …μνημονιακούς και θα στήσουν…στρατοδικεία. Ο χαμός ο μέγας,δηλαδή, όταν έρθουν στην εξουσία.

΄Οντως. Ας σοβαρευτούμε. Κάποιοι πρέπει να πάνε κάποια μέρα σε ένα αδέκαστο, ειδικό δικαστήριο . Ο Τσίπρας και οι συν αυτώ είναι πρώτοι … υποψήφιοι για θέση. Σε άλλες κοινωνίες, που η πολιτική δε θα είναι δημαγωγία, πολλοί θα ζητήσουν να καθήσουν στο σκαμνί οι πρωτοκλασάτοι Συριζιανοί.  Και δε θα έχουν άδικο.

Πάντως, στο δικαστήριο της Ιστορίας, που “δε χαρίζει κάστανα” έχουν κριθεί και καταδικαστεί αμετάκλητα  Τσίπρες και   “Μητρόπουλοι”. Δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα οι άθλιοι Μαυρογυαλούροι. Προέχει το μικρο-κομματικό συμφέρον τους. Και σ΄αυτό θυσιάζουν τα πάντα. “Γαία πυρί μιχθήτω”.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται και το δίκαιο κα το αμετάκλητο της ιστορικής καταδίκης τους. Αργότερα,βέβαια, θα αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη ως θεσμό. Προϋπόθεση, όμως, για να γίνει αυτό, είναι να εξελιχθούν οι κοινωνίες.Δεν μπορούν να απαιτούν ειδικά δικαστήρια  οι οπαδοί. Μόνο οι Πολίτες.

_____________________________________________________________________

5.Ο Πούτιν δηλώνει on camera: «Είμαι ερωτευμένος»

Κανείς δεν φανταζόταν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και ενώ όλα τα βλέμματα του πλανήτη ήταν στραμμένα σ’ εκείνον αφού καταποντίζεται το ρούβλι ότι θα ομολογούσε ότι είναιερωτευμένος!Ο Πούτιν εξέπληξε το ακροατήριό του κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου και μάλιστα διηγήθηκε έναν διάλογο!

“Ενας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: ‘Είσαι ερωτευμένος;’

Τού απάντησα: ‘Δηλαδή;’

Μου λέει: “Αγαπάς κάποια’

Του απαντώ: ‘Ναι’

“Κι’ εκείνη σ’ αγαπάει;’

‘Ναι’

‘Ε, τότε, μια χαρά’ …και ήπιε μια γουλιά”, είπε ο Πούτιν υπό τα γέλια των δημοσιογράφων.

“Ολα πάνε καλά, μην ανησυχείτε”, κατέληξε.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε “τσαρίνα” του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group. Λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της…

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ξεμωράθηκε ο δικτάτορας! ΄Ετσι εξηγείται και η κατάληψη της μισής Ουκρανίας που επιχείρησε . ΄Ηθελε, λέει,  να την κάνει… δώρο ο επίδοξος Τσάρος στην επέτειο των ερώτων του με την Αλίνα!

Δεν υπάρχει κανείς κει πάνω να τον μαζέψει; Τα έχει “χαμένα” εντελώς αυτός ο λαός;  Τόσο απολίτικος πια; Μόνο η βότκα και η φούμα  τους νοιάζει. Και ο εθνικισμός στην “τσίτα”, να σπάζει  “κοντέρ”.  Απίστευτη κατάντια!

 

___________________________________________________________________

6. Σφοδρή επίθεση της Δήμητρας Λιάνη στον Γιώργο Παπανδρέου – «Μαθαίνω ότι ιδρύεις κόμμα, ιδεολογικέ αποστάτη»

– Για πρώτη φορά η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, επιτίθεται ανοικτά στον γιο του Γιώργο

– Τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό και αντεθνικό

– Τον αποκαλεί «ιδεολογικό αποστάτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ

Παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα του ΠΑΣΟΚ κάνει η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη, εξαπολύοντας μια ανευ προηγουμένου επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου.

Η κα Λιάνη, τον κατηγορεί ότι εκείνος μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό, αντεθνικό και νεοφιλελεύθερο και μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όσους εμπνέονται όπως λέει από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη να διαχωρίσουν την θέση τους.

Όλη η δήλωση της κας Δήμητρας Λιάνη:

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατου του. Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα.

Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

Δεν  μπορείς ούτε να απαντήσεις ούτε να κάνεις  διάλογο με αυτή την κυρία. ΄Ενα μόνο: “Θου,Κύριε, φυλακήν τω στόματι…”, για να μην τα “πάρει κρανίο” ο συνετός  κόσμος  και  δεν την ξεπλένει  ούτε …”της Καλλιρρόης το ποτάμι” .

________________________________________________________________________

7. «Αυγή»: Χυδαία, σεξιστική συμπεριφορά από Τατσόπουλο – Ψαριανό

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες η φωτογραφία όπου ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος αστειεύονται… μυρίζοντας ένα γυναικείο γαλάζιο παλτό, το οποίο φέρεται να ανήκει στην κυρία Ραχήλ Μακρή. Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τους βουλευτές κάνοντας λόγο για σεξιστική συμπεριφορά.

Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: «Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης “αριστεράς της ευθύνης”, όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο “υπεύθυνος αριστερός” μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν…», γράφει η «Αυγή».

 “Αυγή” δε διαβάζουμε ποτέ τώρα πια (αν και παλιότερα …πολύ). Δε θα ανοίγαμε, επομένως, σήμερα αυτό εδώ το…ποστ, αν δεν κάναμε λάθος.  Αντί για ΑΥΓΗ, διαβάσαμε… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έτσι μπήκαμε με σκοπό να …σαλτάρουμε.

 Τί σκεφτόμαστε τώρα, διαβάζοντας  τη  ” χολή”  που βγάζει η  εφημερίδα για τους δυο ” άτακτους” βουλευτές;  Μα, το γνωστό  “πού ΄σαι νιότη πού΄δειχνες…” και τα λοιπά και τα λοιπά και  με συμπλήρωση  πως στα… “γεράματα θα καταντούσες πόρνη”!

“΄Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν”. Ξέρεις τί είναι να νταγιαντίζεις  και να ταϊζεις σκουπιδοφάγι  ένα  συρφετό οπαδών του κομματικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ; Θέλει …τέχνη (και  φυσικά καθόλου τσίπα και νροπή). Και η Αυγή (όχι η Χρυσή) τα καταφέρνει καλά.

__________________________________________________________________

8. Κύκλωμα εξέδιδε γυναίκες μέσω “ροζ” ιστοσελίδας – Σε ξενοδοχεία της Αθήνας τα ερωτικά ραντεβού

Κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες, κλείνοντας τα ερωτικά ραντεβούμέσω ιστοσελίδας, και δρούσε στην περιοχή της Αττικής, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν ένας 56χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αλβανός, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία έκλειναν τα “ροζ” ραντεβού και συνόδευαν τις αλλοδαπές γυναίκες σε ξενοδοχεία της Αττικής, όπου συναντούσαν τους πελάτες τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση των νόμων περί αλλοδαπών και περί εκδιδόμενων προσώπων.

Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα, 1.140 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα και πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν προκαθορισμένα τηλεφωνικά ραντεβού με τους πελάτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Τις…εξέδιδαν λέει οι προαγωγοί της κυρίες, ενώ αυτές δεν… ήθελαν; ΄Ελεος!

Ας σταματήσουν πια  αυτά τα στερεότυπα παραμύθια περί του σκληρού και αδίστακτου άντρα που εκβιάζει και εκδίδει αδύναμες  γυναίκες, χωρίς τη θέλησή τους.

΄Ο, τι κάνουν οι κυρίες, το κάνουν γιατί θέλουν, για το “εύκολο” χρήμα. Και κονομάνε πολλά, δυσανάλογα μάλιστα με τις “υπηρεσίες” που προσφέρουν. Δεν είναι αυτές οι “άγιες”, λαϊκές μας πόρνες, που λέμε αλλού .Καμιά σχέση με τούτες εδώ της…πολυτελείας, που μοσκοπληρώνονται για “εργασία” μισής  ωρίτσας. Να σοβαρευτούμε.