Οι μύγες και ο… κ#λος τους!

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την άφιξή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα οι μόνοι νόμιμοι, πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη μέρα. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα δημοκρατίας, καλές εργασίες στο Συνέδριό μας», πρόσθεσε.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Τεμπονέρας: Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας, ναι η Γεροβασίλη μπορεί», λέει ο Ζαχαριάδης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας, ναι η Γεροβασίλη μπορεί», λέει ο Ζαχαριάδης

 

Γεροβασίλη. Απέναντι στον Κασσελάκη για την διεκδίκηση εκ νέου  της αρχηγίας

Όλγα Γεροβασίλη / Ο ΣΥΡΙΖΑ η μόνη εναλλακτική πρόταση ...

Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την άφιξή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πανάθλιε Τεμπονέρα,  150.000  ψήφισαν τον  Κασσελάκη. Δεν ήσουν εκεί:  Δεν είναι αυτή η οργανωμένη βάση;  Πού στα κομμάτια κρύβεται μια άλλη ,αόρατη  και τη βλέπεις μόνο εσύ;  Τί άλλαξε από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη πρόσφατα από τους ίδιους ψηφοφόρους και πρέπει να   αποφασίσουν  πάλι ποιον θέλουν αρχηγό;

Μήπως να ανοίξεις ένα λεξικό να πληροφορηθείς τί σημαίνουν οι  λέξεις αυτογνωσία και  σεμνότητα που στερείσαι εντελώς;  Αλλά  και αμετροέπεια και αυθάδεια  που τις διαθέτεις περισσές;

Αίσχος!  Αλλά  …μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!