ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

α. Λατινοπούλου:  Ορθά έπραξε  ο φονιάς!

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πανικός στο Twitter με την ένταξή της στο κόμμα του Μπογδάνου | in.gr

Οι αναρτήσεις Λατινοπούλου και οι προτροπές:
«Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες τους καταδιώκουν και τους ακινητοποιούν. Αν οι εγκληματίες δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Μη τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

β. Μέλος της Χρυσής Αυγής ο 34χρονος αστυνομικός;

Η κοινότητα των Ρομά παραμένει σε αναβρασμό για τέταρτη μέρα, ενώ ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά, Βασίλης Πάντζος, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες τονίζοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα από τον άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, που επέλεξε να πυροβολήσει τον 16χρονο.

Μιλώντας στον ANT1 ο επικεφαλής της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΕ είπε ότι «ακούγονται διάφορα, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος επίσημα να μας πει αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο;» ρώτησε.

Ο κ. Πάντζος σημείωσε πως «κανένας άνθρωπος δεν ξυπνάει το πρωί να πάει να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Εδώ όμως μιλάμε για ένα γεγονός, κλοπή βενζίνης, πλημμέλημα, παραβατική πράξη … πήγε να βάλει βενζίνη και δεν πλήρωσε. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί πίνουν καφέ στο ίδιο βενζινάδικο. Ενημερώνονται εκείνη την στιγμή. Γνωρίζουν ότι η παράβαση είναι για 20 ευρώ».

___________________________________

Σε ένδειξη αλληλεγγύης, οι αστυνομικές δυνάμεις της Ατλάντα γονατίζουν μπροστά στους διαδηλωτές μετά τη δολοφονία  του Τζορτζ Φλόιντ από συναδέλφους τους.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης, οι αστυνομικές δυνάμεις της Ατλάντα γονατίζουν μπροστά στους διαδηλωτές. (Curtis ComptonAtlanta Journal-Constitution via AP.)

*****

ΝεοΝαζί Λατινοπούλου: “Ορθά πυροβολούνται.  Μη τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε»

Μόνο αν έχει     μυαλό κρετίνου  μπορεί κάποιος να ξεστομίζει τέτοιες  εγκληματικές  κουβέντες.   Το… νούμερο, πλην των άλλων,  εκ Θεσσαλονίκης,  δεν επιχαίρει  απλώς, για  το θύμα του Χρυσαυγίτη.   Προτρέπει κι άλλους να συνεχίσουν  να δολοφονούν!   Κι αν το κάνουν, ορθά ποιούν, λέει !

Φαντάζεται κανείς  να έβγαινε κάποιος άλλος τρελαμένος  σε μια πλατφόρμα διαδικτύου  να έλεγε τα ίδια; Να προτρέπει  άλλους σε δολοφονίες αστυνομικών, ας πούμε;   Θα είχαν κάνει την ίδια ώρα επιδρομή  στο σπίτι του με βαρύ οπλισμό και σιδηροδέσμιο με άσπρο γιλέκο ζωσμένο και  θεαματική  συνοδεία κατάμαυρων τζιπ,   θα τον περιέφεραν στις κάμερες, ως  επικίνδυνο  τρομοκράτη .

Στην Ελλάδα,  όχι μόνο δεν υπήρχε από την αρχή εισαγγελέας, να κόψει τα πόδια στους ΝεοΝαζί,  αλλά η αλήστου μνήμης π. εισαγγελέας Ευτέρπη Κοτζαμάνη   ήταν αυτή που τους έστειλε στη Βουλή.    Χρειάστηκαν  60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις για να  τους κλείσουν  το εκκολαπτήριο δολοφόνων. Κι αυτό,  για να υφαρπάξει η Δεξιά  τις ψήφους των διεστραμμένων  οπαδών της Χ.Α

 Ο εισαγγελέας σήμερα δεν άκουσε   τί ξεστόμισε αυτό  το ,κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια ,εύηθες   σούργελο . Ζητάει απο τους αστυνομικούς να τραβάνε όπλο.  Ακόμα και για ψύλλου πήδημα.  Στην Αμερική, λιντζάρουν τέτοιους. Κι εδώ η ελληνικη δικαιοσύνη  κλείνει τα αυτιά σε  όσους προτρέπουν και εξωθούν σε δολοφονίες.  Θεοί!

Αν αύριο κάποιοι  “πάρουν το νόμο στα χέρια” τους, οφείλουν οι “φύλακες”  να γνωρίζουν πως ηθικοί αυτουργοί  μιας τέτοιας κατάληξης, θα είναι ΟΛΟΙ, όσοι επέτρεψαν  στους θεσμούς να “πνέουν τα λίσθοια” πια.   Εκείνοι που  κατάντησαν  τη χώρα…    Μπανανία!  Αυτοί θα οπλίσουν και τα χέρια των άλλων.  Ξεκάθαρα πράγματα.

Το πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του κράτους, είναι πολύπλοκο ζήτημα . Και ασφαλώς  δεν μπορεί μια τέτοια ανάλυση να έχει καμιά  απολύτως σχέση με την απλοϊκή και βάρβαρη αντίληψη της  ΝεοΝαζί  Λιατινοπούλου πως  υπάρχουν επαγγελματίες κρατικοί  δολοφόνοι,  εξουσιοδοτημένοι να δολοφονούν.   Και πως σε αντίθεση με τους  ιδιώτες  εκτελεστές,  που χρεώνουν  πολλά χιλιάρικα για  τα “συμβόλαια θανάτου”,  τούτοι,  λιγούρηδες ,όπως είναι,  έχουν το δικαίωμα να σκοτώνουν  για  800 ευρώ το μήνα!

Να το δώσεις αυτό να το καταλάβει ο Μπογδάνος, ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος ,δε γίνεται. Είναι σαν να μιλάς στον  Εγγλέζο κινέζικα ή ελληνικά.  Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.  Μετά…τοίχος!

Και  τί κάνουμε; Είναι λόγος  η λοβοτομή  που έχουν υποστούν τούτοι  και οι  οπαδοί τους, κάτι “μούρες” σαν   τους παραπάνω  συνδαιτημόνες του Μπογδάνου,  να  δείχνουμε,  οι νουν έχοντες,  ίδιες  με τέτοιους  κρετίνους  συμπεριφορές; Να δολοφονούμε ή να προτρέπουμε άλλους  να δολοφονούν τους δολοφόνους και όσους τους στηρίζουν ; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος;

Εμείς και όσοι είναι μαζί μας,  χαράξαμε άλλη πορεία.  Φτιάχνουμε τις κοινωνίες στις οποίες  ένας Μπογδάνος και μια Λατινοπούλου θα είναι, ως  αποκλίνοντα και έκφυλα  είδη,  υπό εξαφάνιση.  Δε  θα μπορούσαν λεπτό να επιβιώσουν σε εκείνο το καθαρό  περιβάλλον.  Η αβάσταχτη μπόχα της  διαστροφής   τους,  θα ήταν η ισόβια καταδίκη τους  στην  εξορία των  αποσυνάγωγων.