…ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ “ΚΟΚΙΝΟ ΠΑΝΙ” ΓΙΑ ΦΑΛΛΟ-ΑΙΔΟΙΟ-ΚΡΑΤΕΣ

1. Το Ίδρυμα που φέρει το όνομά του παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μια ομιλία-παρέμβαση σε εκδήλωση, που εξελίχθηκε σε προσκλητήριο «γαλάζιας» ενότητας στο θέατρο «Παλλάς.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς

«Είμαστε η παράταξη που οφείλει να δώσει τη μάχη των ιδεών ενωμένη και ενόψει των εκλογών όποτε και αν γίνουν και ανεξάρτητα από τις εκλογές. Είμαι εδώ, παρών , μαζί σας. Με την ψυχή μου, με τη συνείδησή μου και με την πατρίδα σαν πυξίδα μου. Παρών, για τα μεγάλα στοιχήματα της Ιστορίας. Που θα τα κερδίσουμε. Παρών για την μεγάλη παράταξή μας – που της χρωστάμε πολλά. Παρών για την Ελλάδα μας – που της χρωστάμε τα πάντα», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην ιδρυτική εκδήλωση του Ιδρύματος που φέρει το όνομά του παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή, Λουκά Παπαδήμου και Π.Πικραμμένου, υπουργών, βουλευτών και στελεχών της ΝΔ.

***

α. “Ο πατριωτισμός είναι η καβάντζα του λωποδύτη”, λέει ο σοφός Εγγλέζος.  Οπότε,  για τη σκευωρία της Novartis  που… στήσαμε όλοι εμείς οι κακοί , οι δολοπλόκοι και βυσσοδόμοι,    έχεις να πεις κάτι ως … θύμα που σε καταστήσαμε,  Αντώνη Σαμαρά;

β. Την Ιστορία δεν την γράφουν  και δεν έχουν  καμιά αρμοδιότητα να εισβάλλουν στο δικό της χώρος  οι Παπαχελάδες και οι λοιποί  σφογγοκωλάριοί σου.  Η υπεύθυνη Ιστορία μίλησε για σένα και σου απέδωσε τα … εύσημα  της απάτης και της διαφθοράς, που σου αξίζουν.

γ. Ποος έχασε την πέτσα να τη βρει ο Ιερώνυμος;  Ακροδεξιός και σταυρωτής ( πάνε, πάντα, μαζί). Είχε   γρήγορα ανακλαστικά  για  τα παιδιά, που ….κακοποιούσε ο Αντώνιος  (είναι πολλά τα λεφτά, ΄Αρη!), αλλά για τις δολοφονίες παιδιών, χρόνια τώρα, από όπλα των πραιτοριανών που τον φυλάνε,   τσιμουδιά ο ….μακάριος Μακαριώτατος!

 

 

2.Λάβρος ο Λαβρόφ για τις τουαλέτες ουδέτερου φύλου στη Σουηδία: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απάνθρωπο είναι»

sergei_lavrov_arthro

«Ρώτησα αν είναι για γυναίκες ή άνδρες, μου είπαν ότι είναι για όλους – Δεν θα το πίστευα, αλλά συνέβη» δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ μιλώντας για την εμπειρία του

 

***

Και τί είναι, πανάθλιε και στυγερέ  εγκληματία,  η Σουηδία για να αντιληφθεί ένα κρετίνος   σαν κι εσένα  τι “πράματα και θάματα” συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα;  Και μάλιστα χρόνια τώρα. Κι ας είναι  μέρος και τούτη  του  παγκόσμιου, εξουσιαστικού συστήματος, ως κράτος. (Και, επομένως,  κουβαλάει και τούτη τα δικά της αρρωστήματα).

Από τέτοιες διακυβερνήσεις περιμένουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία για να οδηγηθεί ο κόσμος στις μελλοντικές, αντιεξουσιαστικές και, πλην άλλων,  άφυλες κοινωνίες.  Οι κοινές τουαλέτες είναι η  αρχή.   Μια μικρή, σημερινή απόδειξη πως ακόμα και μια  χώρα  που ασκεί κρατική εξουσία,   μπορεί να ξεδιακρίνει  χαρακτηριστικά τέτοιων κοινωνιών που αργά, αλλά σταθερά , έρχονται. Γι΄αυτές τις κοινότητες  παλεύουμε.

 

3.Κούγιας: : Η «προσωπικότητα» του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη  έπεισε τον Κούγια να τον αναλάβει.

Θεσσαλονίκη: Η «προσωπικότητα» του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο έπεισε τον Κούγια να τον αναλάβει

Μεγαλύτερη αντίφαση αν συναντήσεις…πεθαίνεις.   Δικηγόρος  γαρ (εκτός από τα άλλα…κουσούρια).

Ο Κούγιας πάσχει απο  δεινή, διπολική  διαταραχή.  Από τη μια , αναλαμβάνει  να αθωώσει μια μάνα με  κατασκευασμένη κατηγορία δολοφονίας των παιδών της και από την άλλη,  δε διστάζει να αναλάβει την υπεράσπιση  πραγματικών  δολοφόνων  παιδιών.

Χειρότερα  ελαττώματα  από τη φιλοδοξία ,τον καιροσκοπισμό και την άγρα άρρωστης αναγνωρισιμότητας,δεν υπάρχουν.