ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΕΛΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

1. Η ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο απορρίπτει οποιαδήποτε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ» στη Γερμανία.

Σολτς, Πούτιν στο Κλεμλίνο

Τι λέτε ,μωρέ; Κάνει τέτοια πράγματα ο  Πούτιν;  Τί δουλειά έχει ένας  Νέος  Χίτλερ με… Ράιχ; Εκείνο ήταν παλιό και σκουριασμένο. Γι αυτό είπε ο Νέος, να φτιάξει κάτι πιο δυνατό και αποτελεσματικό.

Το πραξικόπημα που ετοίμαζαν οι ΝεοΝαζί στη Γερμανία δεν είχε “πλάτες” πίσω. ΄Οπως δεν είχαν όμοια στήριξη οι δικοίς μας εδώ “Πολίτες του Ράιχ και   του Μιχαλολιάκου”. Ούτε οι  “Μακεδονομάχοι” με επικεφαλής τον Κυριάκο μας, που έφαγαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του σκασμού ρούβλια , ρώσικης  προέλευσης σε  ελληνική κυκλοφορία.

 

2. Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια  έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου

 

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Αυτή Είναι Η Φωτογραφία Που Η ...

Φανατικός θαυμαστής ”χτύπησε” τατουάζ με την Αγγελική ...

 

 

Ο Κατερινόπουλος αποθεώνεται από όλο το Twitter: «Αν το "σας ...

 

 

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει παλιότερα σε  δελτία του MEGA:

Δεν ειναι μόνο η   Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να υψώνονται σκιές στην Πάτρα και το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους, της 67χρονης Ευγενίας Κούτρα. Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά γύρω από το αν είχε περιουσία η συγκεκριμένη γυναίκα, σχετικά με το νοίκι που της πλήρωναν, με την αναπηρία της αλλά τον τρόπο που πέθανε.Την ώρα που οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στα τρία παιδιά, αναμένεται να ανοίξει και ο φάκελος της σπιτονοικοκυράς, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως ένα ντοκουμέντο, μια φωτογραφία της συγκεκριμένης γυναίκας από το 2007, όταν και ολοκλήρωσε τη θητεία της ως καθηγήτρια σε Εσπερινό Λύκειο. Τότε συνταξιοδοτήθηκε και ένα χρόνο μετά πέθανε ο άντρας της από ανακοπή.

Η 67χρονη, για την οποία υπάρχουν αναφορές πως είχε διαρκείς προστριβές με την Πισπιρίγκου για το ενοίκιο, ήταν καθηλωμένη σε καροτσάκι και στο διάστημα αυτό είχαν περάσει από δίπλα της τρεις γυναίκες που την φρόντιζαν, όπως είπε και ο Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στον Πέτρο Κουσουλό.

Η Κούτρα πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020. Σύμφωνα, όμως, με τους συγγενείς της, η Πισπιρίγκου τους τηλεφώνησε να τους ενημερώσει για τον θάνατό της… μια ημέρα νωρίτερα.

****

 

Αποπάτησαν για μήνες ,  καλεσμένοι στα σαλόνια των κυρ Παντελήδων οι παραπάνω  εγκληματικές φάτσες  και με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου. ΄Εβγαλαν πέρα  σωρό εκπομπές και  μακρόσυρτα δελτία  με αυτά τα  φέικ νιους.

 Σήμερα όλα αποδείχτηκαν πάπαλα. Κατασκευασμένα λέξη-λέξη  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΄Οπως και οι δολοφονίες των παιδιών.  Η βρωμοδουλειά,  όμως, έγινε. Το παντεσπάνι βγήκε και η μάνα  μπήκε  φυλακή. Ακριβώς, για να υπάρχει τρόπος να μοιραστούν την  πίτα  στο αληταριό της κίτρινης,  εμετικής δημισογραφίας. 

Τώρα,οι βρώμικοι αυτοί τύποι  να μετάνιωσαν,άραγε; Δεν κατάλαβες.   Σκουπίζουν όπως -όπως το σαγόνι τους από τις σάλτσες  και σαν να μην έγινε  τίποτα, πάνε παρακάτω. Να ξανακατασκευάσουν ενόχους. Να  επιπέσουν  ως όρνεα   σε νέα ψοφίμια, να  κατασπαράξουν  ανύποπτους κι αθώους ,  σαν την Πισπιρίγκου.

Κύριε Ντογιάκο μας, μήπως πήρε το αυτί σου περνώντας απο τη Νομική  κάτι για… κάτι που λέγεται  τεκμήριο αθωότητας; ΄Η για  αντιποίηση  επαγγέλματος και   κατασκευή ενόχων;   ΄Η πέρασες απ΄έξω και ούτε είδες  ούτε διάβασες  τέτοια…ψιλά γράμματα; 

Γιατί είναι η μάνα φυλακή και όχι αυτά τα ,εκτός των άλλων,  και  ξεκαρδιστικά  νούμερα, παραπάνω, που σκύλευσαν νεκρούς και αποπάτησαν  σε κάθε έννοια  δικαιοσύνης και ανθρωπιάς , για να τα κονομήσουν; Ξέρετε τί σημαίνει ΄Υβρις στην αρχαία ελληνική παράδοση; 

Τι ρωτάμε!  Είπαμε, ψιλά γράμματα.Μα, τόσο ψιλά,  που αποκλείεται  να μπορούν  να   τα διαβάσουν ΄Ελληνες εισαγγελείς.  

 

 

3. Ο Αλ. Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο

“Ο γνωστός ποινικολόγος θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού που πυροβόλησε τον νεαρό Ρομά τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε (ΑΝΤ1) για το ενδεχόμενο αυτό κάνοντας γνωστές τις προϋποθέσεις για να λάβει την τελική του απόφαση.

«Ζήτησα να διαβάσω την δικογραφία και να γνωρίσω τον κατηγορούμενο» είπε ο Αλ. Κούγιας ο οποίος τόνισε ότι αυτά τα δυο για τον ίδιο είναι βασικά προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση κάποιου. «Δεν έχω καν διαβάσει την δικογραφία και δεν τον έχω συναντήσει», ξεκαθάρισε αναφέροντας ότι αφού γίνουν αυτά μετά θα αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού”.

***

Τον Αλέξη “κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς”. Δε φεύγει η βρώμα με τίποτα

 

4. Η αχαριστία των τραπεζιτών και η οργή του πρωθυπουργού

 Παύλος Μυλωνάς (ΕΤΕ), Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank), Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς), Φωκίων Καραβίας (Εurobank)

άρθρο του Χρήστου Ράπτη

Χρήστος Ράπτης

iefimerida.gr

 

***

 

Γελώντας μαϊμού Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Γελώντας ...