ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ “ΜΠΑΪΝΤΕΝ”, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ “ΠΟΥΤΙΝ”!

 

Η ρωσική  TV έδειξε  προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης -Σε δευτερόλεπτα καταστρέφονται Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο.

 

Ο χάρτης - προσομοίωση της πυραυλικής επίθεσης της Ρωσίας σε Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο

 

Από τις 26 Φλεβάρη που    ο Ρώσος δικτάτορας,   εισέβαλε στην Ουκρανία και ισοπέδωσε τη χώρα  με τους  ΝεοΝαζί  πραιτοριανούς του να διαπράττουν φρικιαστικά  εγκλήματα , χειρότερα ακόμα κι από τα ναζιστικά, μέχρι σήμερα , δυο και παραπάνω μήνες μετά, αντί η  ανθρωπότητα  να παρακολουθεί με θαυμασμό και υπερηφάνεια   τις νέες ανακαλύψεις για τις τρομερές ικανότητες της τεχνητής νοημοσύνης, που θα αλλάξουν τον κόσμο, έντρομη   πληροφορείται πως ένας  Νέος Χίτλερ,  απειλεί  να καταστήσει με τα πυρηνικά του , Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και προφανώς Αθήνα και Ρώμη μια τεράστια… στήλη άλατος. Οι Γκέμπελς του παρουσίασαν  πρόσφατα  σε προσομοίωση  την ακαριαία  καταστροφή  που θα υποστούν τα νέα   Σόδομα και Γόμορρα, όπως χαρακτηρίζει  την Ευρώπη ο  σφογγοκωλάριος του Τσάρου, πατριάρχης Κύριλλος. Τέτοια παράνοια!

Το ερώτημα μετά από όσα παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας , είναι τούτο. Ποιος είναι πιο επικίνδυνος αυτή την ώρα; Ο λογικός Μπάιντεν  ή ο  τρελαμένος Πούτιν;  Ο Αμερικανός πρόεδρος,  λέμε εμείς.  Και να ο λόγος

Οι μεταπολεμικές γενιές δεν είδαμε πόλεμο. Μάθαμε, δε ζήσαμε τη θηριωδία των Ναζί.  Πείνες, μπόμπες στα κεφάλια μας,  σειρήνες, καταφύγια, κομμένα χέρια και κεφάλια, θαμμένα πτώματα σε ομαδικούς τάφους. Μεγαλώναμε και ελπίζαμε πως θα γεράσουμε  με μια νοσοκόμα ρομπότ δίπλα στο κρεβάτι μας, να μας κλείνει τα μάτια, όταν  θα ερχόταν και η δική μας ,στερνή   ώρα  για αναχώρηση.

Σε καμιά περίπτωση ούτε στους εφιάλτες μας δεν μπορούσαμε να φανταστούμε  πως  κι εμείς θα βλέπαμε σε εικόνες την Ουκρανική, με ελληνικό όνομα,  Μαριούπολη  ένα απέραντο  νεκροταφείο. Και το Λονδίνο να ετοιμάζει πάλι καταφύγια που είχε κλείσει μετά τη λήξη του Μεγάλου Πολέμου  για να στοιβάξουν πανικόβλητα παιδιά  την ώρα που σκάνε δίπλα τους οι      πυρηνικές κεφαλές,  του  Νέου Χίτλερ.

 

 

Μας εξαπάτησαν. Ο πολιτικός κόσμος της Δύσης, ειδικά η Αμερική .Και καλά,  οι διαχρονικοί Γκέμπελς  παγκόσμια. Δουλειά τους είναι η απάτη  και το ψεύδος. Οι πολιτικοί όμως;

Ανεχτήκαμε τις αστικές ,δυτικές δημοκρατίες  τους, κατ΄ ανάγκη. Δεν πιστέψαμε, βέβαια,  ποτέ πως θα έδιναν συνολική πολιτική λύση των ανθρώπινων προβλημάτων οι  λειτουργίες του δημοκρατικού πολιτεύματος.  Ως μεταβατικό στάδιο,  λογαριάζαμε την αστική Δημοκρατία.

Γι΄αυτό και δεν την  πολεμάμε ,δε ζητάμε ούτε προτείνουμε να γκρεμιστεί. Τη  θεωρούμε  ΓΕΦΥΡΑ  που θα μας περάσει στις μελλοντικές αντιεξουσιαστικές ,αταξικές, αντικαταναλωτικές,  άθρησκες και άφυλες κοινωνίες.

Γι΄αυτό  βαθμολογούσαμε,  έστω και με τόσα τρωτά και κουσούρια ,όπως ένα Γκουαντάναμο,  τον  αμερικάνικο τρόπο λειτουργίας του Κράτους Δικαίου  με ένα 7αράκι.  Σε σχέση πάντα με τα άπειρα μηδενικά που  παίρνουν οι  Ρωσίες, οι  Κίνες και οι  όμοιες δικτατορίες, που τα «Γκουαντάναμο» σε αυτές,  είναι η συνήθης καθημερινότητά τους.   Και περιμέναμε μια τέτοια, Δυτική  Δημοκρατία να μας οδηγήσει σε πολιτεύματα μελλοντικά,  που οι ιστορικοί τότε θα τα βαθμολογούν  με ΄Αριστα  10!

Και αντ΄  αυτού;

΄Ενας παρανοϊκός δικτάτορας,  εντελώς σαλεμένος, που η θέση του είναι  αλυσοδεμένος σε άσυλο , εν έτει 2022 να είναι  έτοιμος και ικανός  να ισοπεδώσει τον “Παρθενώνα” και τον Πύργο του ΄Αιφελ . Με τα παιδιά  γύρω τους, κομμάτια.  Με  λυσσασμένους  επίσης και διψασμένους για αίμα, βία, ακρωτηριασμούς  και σοδομισμούς  Ρώσους Νεοναζί,  να ελπίζουν πως σύντομα θα   έχουν κάνει Κατοχή και   στη Στοκχόλμη .

Και τί κάνουν οι αστικές μας  Δημοκρατίες;  Η Αμερική που σεμνύνεται πως είναι εγγυητής της παγκόσμιας  ειρήνης και της  μετάβασης στις ανθρωποκεντρικές  κοινωνίες;  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΙΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ! Τόσο ικανή υπερδύναμη είναι!

Φαίνεται  πως μόνο στις αμερικάνικες ταινίες τους  οι  Αμερικανοί  καταφέρνουν τα πάντα. Με κατασκόπους, μυστήρια όπλα, χάρτινους  ήρωες που πάντα νικούν  σαν τους  Χολιγουντιανούς  Τζέιμς Μποντ  και  Τομ Κρουζ.

Στην πραγματικότητα…πάπαλα. Κι ας λενε πως εχουν 17 αεροπλανοφόρα ,όταν οι Ρώσοι διαθέτουν 1 κι αυτό  σαράβαλο.  Κι ας ισχυρίζονται  πως μπορούν αθόρυβα και αποτελεσματικά  να εισβάλουν όπου γουστάρουν. Παραμύθια. ΄Ενας τρομοκράτης απείρως πιο επικίνδυνος  από τον  Μπιν  Λάντεν  τους  ξεφτιλίζει καθημερινώς.

Και θα συνεχίζει να τους κρεμάει κουδούνια. Αλλά, δεν είναι αυτό  το χειρότερο .Καλά να πάθουν οι υπερόπτες.     Κρέμεται και  η ζωή του πλανήτη  από μια κλωστή που, όποτε γουστάρει, την κόβει   ο παράφρων Ρώσος δικτάτορας.

 

 

 

Αν αύριο δεν καταφέρει μια ολόκληρη  Αμερική να οδηγήσει στο Διεθνές δικαστήριο όχι μόνο τον Τέρας της Ρωσίας  και όσους  επίσης κατάντησαν   τρελαμένο  εθνικιστικό   όχλο,   το 40%  των Ρώσων σήμερα,  αλλά και τους πουτινιστές οπαδούς σε όλο τον κόσμο που ενισχύουν το Τέρας  με…ηθική συμπαράσταση   και επιχαίρουν     για τα εγκλήματα ενός παράφρονος,  τότε  είναι ανάξια να ισχυρίζεται πως παραμένει  εγγυητής της παγκόσμιας ειρήνης.

 Κι ας αφήσει ο Μπάιντεν τις φανφάρες και τις θεαματικές επιβολές κυρώσεων . Ο αλλόφρων  δεν καταλαβαίνει από τέτοια.  Αν δεν του πάρουν τα κλειδιά  των πυρηνικών μέσα από τα χέρια του, μαζί με το κεφάλι του,  δε θα  είναι τίποτα περισσότερο από νταήδες …Γιάνκηδες.!