ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ “ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΤΗ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟ!

Επαναλαμβανόμενη ανάρτηση

Τα σημερινά στοιχεία- κόλαφος της Eurostat

“ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ . ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ .

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ  ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ .

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ  ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ”.

 

_______________________________________________________

IEFIMΕRIDA.GR

 

Thumbnail

 

Την επιστροφή των ελληνικών ομολόγων στους κορυφαίους διεθνείς δείκτες εξαίρουν τα διεθνή ΜΜΕ μετά την ανάκτηση από την Ελλάδα της επενδυτικής βαθμίδας από τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Fitch.

«Η αναβάθμιση της Ελλάδας από τη Fitch διευρύνει την αγορά ομολόγων της χώρας», αναφέρει στον τίτλο του το Bloomberg.

Σκρέκας: Η ελληνική οικονομία κατακτά ακόμη υψηλότερη θέση στη διεθνή κλίμακα αξιολόγησης

Ο Κώστας Σκρέκας με μπλε σακάκι

***

Η μαφία στο εγχώριο   Γκεμπελιστάν, δεν την έχει  μόνο φτηνά γλιτώσει.   Συνεχίζουν τα μέλη της   να βρίσκονται στο απυρόβλητο , να ξεκοκαλίζουν δημόσιο   χρήμα με αντάλλαγμα να παραπληροφορούν, να προπαγανδίζουν ,  να οδηγούν τη χώρα στα  γνωστά  αδιέξοδα,  όπως το  2004-2009.

Αυτή τη φορά ,όμως,  εγγυημένα από την ίδια την πραγματικότητα που δεν αστειεύεται ούτε ξεγελιέται, όπως νομίζουν οι πρωταγωνιστές της απάτης,  τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν   σύντονα  και θα συνεχιστούν  μέχρι όλο το  κομματικό και το γκεμπελικό  αληταριό να πληρώσει στο ακέραιο  για   το μεγάλο έγκλημα

 

Διθύραμβους, λοιπόν, ξανακούμε  από τους  ίδιους δράστες για την άριστη πορεία της ελληνικής οικονομίας. Κι αυτό από την αξιοσύνη  και την εντιμότητας της… καλύτερης κυβέρνησης από συστάσεως ελληνικού κράτους.   Η  Ιστορία επαναλαμβάνεται. Τούτη τη φορά και λόγω  μικρής απόσταση των δρώμενων μεταξύ τους, οι δράστες είναι  εν ζωή. Ακριβώς οι ίδιοι ,που είχαν επιστρατευτεί  τότε να διασώσουν τον ανιψιό. Τώρα το κάνουν για τον υιό.

Οι υπόδικοι  είναι γνωστοί. Τους κατονομάσαμε εδώ επανειλημμένα . Ο Κώστας Καραμανλής χρεοκόπησε  τη χώρα και  οι Γκέμπελς ανάλαβαν  τη βρώμικη δουλειά της συγκάλυψης του εγκλήματος.

Από κοντά, όμως  και  η επίσης κατάπτυστη  συμμορία στην αλλοδαπή τούτοι.  ΄Οπως και το 2007/2008. Μαζί με τους ίδιους   οίκους αξιολόγησης, όπως  τότε και σήμεραν,  έδιναν αφειδώς βαθμίδες και μπράβο  στην ελληνική  οικονομία,  την ώρα  ακριβώς που είχε καταρρεύσει,

Η ζωή που μόνο με την αλήθεια  συμβιβάζεται ,  τους έστειλε όλους αδιάβαστους.   Κρύφτηκαν για λίγο, για να περάσει η πρώτη μπόρα.  Αλλά θρασύτατοι όπως είναι πάντα,   βγήκαν πάλι από τα λαγούμια τους για να επαναλάβουν το ίδιο  έγκλημα.

Στο μεταξύ,  για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεκάδες  άλλα δημοσιεύματα έξω (δε γίνεται να τους εξαγοράσει όλους ο Κυριάκος) μιλούν για το δράμα της χώρας, όπως το ζει σήμερα και θα κορυφωθεί αύριο. Τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, το πανηγύρι  της γαλάζιας ακρίδας, το έγκλημα  που διέπραξε άλλη μια φορά , πάλι Δεξιά κυβέρνηση .

Τούτη τη φορά του υιού. ΄Ομοια όπως ο ανιψιός την προηγούμενη.  Γόνοι  δυναστειών. Μόνο σε Δικτατορίες και σε Μπανανίες συναντά κανείς πια.