ΟΤΑΝ Ο “ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ” ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ …ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

1.Μπηχτή» Δραγασάκη: Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ελκυστικός -Η σκέψη μου είναι στο τρίτο ημίχρονο iefimerida.gr

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Δραγασάκης

Βρε, αμετροεπή  Δραγασάκη, πόσο άλλο νερό στο μύλο Μητσοτάκη θα ρίξεις πια κι εσύ και οι λοιποί Νενέκοι  του μορφώματος που φτιάξατε;  Το γεγονός πως ό,τι μπαρούφα πείτε, το κάνει σημαία ο Ράπτης και ο Αλαφούζος, δε σου λέει (και ΜΟΝΟ αυτό) κάτι;  Δε βλέπεις πως  καταντήσετε  σφογγοκωλάριοι της Δεξιάς; Τόσο πλέον πολιτικά ανεγκέφαλοι και συνειδησιακά ανύπαρκτοι μπορεί να είστε;

ΟΤΑΝ Ο “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

2.Μυτιληναίος για Μητσοτάκη: Έχουμε ίσως τον καλύτερο ηγέτη ευρωπαϊκής χώρας (iefimerida.gr)

 

 

ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

α.Δίωξη για κακούργημα στον Ευάγγελο Μυτιληναίο

Ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Ομίλου Μυτιληναίος αλλά και του ΣΕΒ, Ευάγγελου Μυτιληναίου, καθώς και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Στέργιου Νέζη, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας καθώς και αυτό του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Δίωξηστο ΜυτΣύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιοσύνη καλείται να ερευνήσει μίζα ύψους 250.000 ευρώ που φέρεται να δόθηκε -μέσω εμβάσματος- στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ προκειμένου η εταιρεία ΜΕΤΚΑ να πάρει έργο (σ.σ. μονάδα της ΔΕΗ) στο Λαύριο.

Το χρονικό πλαίσιο στο οποίο τοποθετείται η υπόθεση είναι τα έτη 2002-2003, αξίζει δε να σημειωθεί οτι είχε υπάρξει σχετική καταγγελία κατά το παρελθόν απο τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΗ Γιάννη Παλαιοκρασσά.

β.Mytilineos: Αναλαμβάνει υποθαλάσσια διασύνδεση με την GE Vernova ύψους 1 δισ. στερλινών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμβαση ύψους 1 δισεκατομμυρίου στερλίνων από την National Grid Electricity Transmission και την SP Transmission, για την πρώτη υποθαλάσσια διασύνδεση υψηλής μεταφορικής ισχύος στην ανατολική ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέλαβαν η Mytilineos Energy & Metals και η GE Vernova’s Grid Solutions business.