Ο ΠΑΛΙΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!

  1. Χαρίτσης: Συνεργασία μερίδας της ΝΔ Μεσσηνίας με υπόδικους της Χρυσής Αυγής

 Οι διάλογοι του Μητσοτάκη με πολίτες στην Καλαμάτα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την φανέλα της Καλαμάτας

Σήμερα την Καλαμάτα επισκέφτηκε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε πολλά και κατά τη συνήθειά του γενικά και αόριστα. Δεν είπε όμως κουβέντα για την εξαιρετικά ανησυχητική επιλογή μερίδας της τοπικής Ν.Δ. να συνεργαστεί με υπόδικους της Χ.Α. Περιμένουμε έστω και τώρα ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία μας και στο κεκτημένο της πλήρους απομόνωσης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Σε διάλογο του με άλλο πολίτη ο κ.Μητσοτάκης ρώτησε «Είναι καλύτερα τα πράγματα πια;», με τον πολίτη να απαντά «Είναι πολύ καλύτερα, πίστευα σε σένα ως πρωθυπουργό».

****

Για χίλιους λόγους είναι ντροπιαστικό  για μια  χώρα, ως Πολιτεία (ακόμα και για  τη δικιά μας,που  είναι Μπανανία), να κατακτά  τον  πρωθυπουργικό θώκο  ένα άτομο σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  ΄Ενας απ΄αυτούς τους λόγους  είναι πως ο Υιός, ο μέτριος σε ικανότητες και παιδεία  αυτός Μαυρογυαλούρος, έκλεψε  ξεδιάντροπα και ύπουλα,  με τον κούφιο πατριωτισμό του και ειδικά με τη στολή του Μακεδονομάχου,που σήμερα την πέταξε στα  άπλυτα, τις ψήφους από τους Νεο-Ναζί. Σχεδόν 200.000 υπολογίζουμε αυτές της ψήφους που έχασε ο Μιχαλολιάκος και τις   καρπώθηκε ο   γόνος  του βασιλοχουντικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Πώς λέτε να έγινε πρωθυπουργός;

Πάντα σε αυτή την οικογένεια, την επονομαζόμενη και… αγία (διάβαζε “φαμίλια”), όλως…τυχαίως κάτι συμβαίνει και τα μέλη της κερδίζουν στο τέλος τα  στοιχήματα. Πχ. ο πατριάρχης της οικογένειας, που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ποτέ  πρωθυπουργός, τα κατάφερε μια χαρά, πατώντας στο πτώμα του γαμπρού του Παύλου Μπακογιάννη,που τον δολοφόνησε η 17Ν, εκτελώντας προφανώς συμβόλαιο θανάτου. Η κόρη ,η Θεοδώρα  Μητσοτάκη ,μια από τις συνηθισμένες  μέσες  Ελληνίδες  “νοικοκυρές”, πάλι και τούτη  , αξιοποιώντας την οργή και τη  συμπόνοια μεγάλης  μερίδας  του λαού για το αδικοχυμένο   αίμα του  συζύγου της, μετονομάστηκε όλως αιφνιδίως  και  με το πολιτικό αζημίωτο   σε Ντόρα Μπακογιάννη!  Ο αδερφός της Κυριάκος,  σκυλεύοντας τα πτώματα των 100 νεκρών της πυρκαγιάς στο  Μάτι  που έβαλαν οι  εθνικιστές -Νεο-Ναζί Μακεδονομάχοι,αλλά κερδίζοντας και  την   ψήφο των τελευταίων,  κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός.

Βάλτε τα κάτω, συνδέστε και αναλύστε  τους συνειρμούς.  Θα βγάλετε εύκολα  τα συμπεράσματά σας. Απευθυνόμαστε σε όσους διαθέτουν νου και γνώση,  βέβαια. ΄Οχι,  σε ανεγκέφαλο  και φανατικό όχλο  .

 

2.ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο χάρτης της εγκληματικότητας στην Αττική: 10 ληστείες, 129 διαρρήξεις τη μέρα το πρώτο 6μηνο του 2019

Αστυνομικοί, κορδέλα στον δρόμο

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για την εγκληματικότητα στην Αττική, το πρώτο εξάμηνο του 2019. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά μέσο όρο, κάθε 24ωρο, καταγράφονταν 10 ληστείες, 129 κλοπές και διαρρήξεις, 37 κλοπές ΙΧ, 9 υποθέσεις ναρκωτικών και 3 παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

****

“Εδώ ο κόσμος καίγεται”  και ο αστείος, πέρα από χυδαίος,  Χρυσοχοϊδης  παίζει θέατρο  στα Εξάρχεια με τις …εξαρθρώσεις επικίνδυνων εγκληματιών,που καπνίζουν μπάφους! Στο μεταξύ, όλη η Ελλάδα βογκά  ανοχύρωτη. Αλωνίζουν οι πραγματικοί εγκληματίες, τα επικίνδυνα αποβράσματα,κάποια από τα οποία έχουν ανάγει την κλοπή σε ιδεολογία και τη ληστεία σε απαλλοτρίωση.

Η χώρα  στενάζει  καθημερινά από την εγκληματικότητα.Και όσο η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για το σόου των  Εξαρχείων  και ο συνδικαλιστές  της ΕΛΑΣ, αντί να ντρέπονται που έφτασε η εγκληματικότητα σε τέτοια απαγορευτικά ύψη, παίζουν κι αυτοί στο χαρτί του εντυπωσιασμού, ως αχυράνθρωποι της εκάστοτε εξουσίας με το “ξεκαθάρισμα των σκουπιδιών” στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία έχει χάσει  δεκαετίες τώρα το παιχνίδι της πραγματικής προστασίας του πολίτη. Είτε ως “κομμουνιστοφάγος”  χωροφυλακή παλιότερα, είτε ως εξευρωπαϊσμένη (στα χαρτιά)  …police    σήμερα. Κι αυτό γιατί  μαζί με το στρατό, οι ένστολοι  στην Ελλάδα  είναι εκείνοι  που έχουν σχεδόν στην πλειοψηφία τους  φανατική, κομματική και ιδεοληπτική ταυτότητα ( Δεξιά, ακροδεξιά, χρυσαυγίτκη). Πού να βρουν χρόνο ,τότε και τώρα,να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους που είναι η διατήρηση της νομιμότητας και της προστασίας του κόσμου;

Να πούμε και το δικό μας παράπονο με την ευκαιρία. Μια ακόμα  καταγγελία μας .

Εδώ και χρόνια, το  σάιτ του Homo Naturalis ,  μας άνοιξε ιστορίες με του κτηνανθρώπους του Μιχαλολιάκου και πρόσφατα του Μητσοτάκη. Επιθέσεις, χειροδικίες, διαρρήξεις, απειλές, τραμπουκισμοί, Κουραστήκαμε να μετράμε τέτοια συμβάντα.

Στην αρχή, κάναμε  ακόμα και μήνυση κατά…αγνώστων δραστών. Η χρυσαυγίτικη ,βέβαια,  αστυνομία τσιμουδιά. Ούτε για τα μάτια  πάτησαν ποτέ να πάρουν, έστω αποτυπώματα. Οπότε,σταματήσαμε κι εμείς  να παίζουμε το παιχνίδι τους, για να δικαιολογούν το μισθό τους. Δεν τους καλούμε ποτέ,κι ας  αντιμετωπίζουμε  κίνδυνο,ακόμα και  σωματικής ακεραιότητας. Είναι πέρα από άχρηστοι και αδιάφοροι, τουλάχιστον στην τελευταία επίθεση που δεχτήκαμε .  Συνεργάτες  με τους δράστες και      κάποιοι ακροδεξιοί μπάτσοι!  Τους έχουμε αναφέρει στα  αφεντικά τους ,αλλά έντρομοι, αποφεύγουν  να ακούσουν. Με γεια τους με  χαρά τους. Δεν καταδεχόμαστε να τους ζητήσουμε βοήθεια κι ας  τους πληρώνουμε. Εμείς κρατάμε την αξιοπρέπειά μας. Αυτοί , δεν την είχαν ποτέ.

Είναι γνωστό πως την εγκληματικότητα δεν τη βιώνουν  οι έχηδες  των πολυτελών προαστίων,αλλά  εμείς όλοι που δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα να οχυρώσουμε τα σπίτια μας ,να πληρώνουμε για την ασφάλειά μας, Εμείς οι μη έχοντες και κατέχοντες την πληρώνουμε τελικά. Ο πλούσιοι έχουν τους σύγχρονους  συναγερμούς, τους φύλακες, τους μπράβους. Ακόμα και όσοι διαθέτουν μια μεσαία οικονομική επιφάνεια, δε φοβούνται. Το χρήμα τους διατηρεί  στο απυρόβλητο,με χίλιους τρόπους.

Ας είναι. ΄Ολα εδώ πληρώνονται,όμως. Και σε άλλο νόμισμα.

 

3. «Καλά δεν ντρέπεστε;» -Ξέσπασμα της Ακρίτα στις αντιδράσεις μετά την απόφαση Λιγνάδη για την Ελένη Παπαδάκη
Η Ελένη Παπαδάκη κοιτάζει κάτω

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα. «Το οφείλουμε στη μέγιστη ηθοποιό, την αδικημένη από την καλλιτεχνική ιστορία», ανέφερε μιλώντας για την Ελένη Παπαδάκη ο κ. Λιγνάδης. Ομως, η απόφασή του αυτή προκάλεσε απρόσμενες αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ΣΕΗ έκανε λόγο για «απαράδεκτη» απόφαση του Εθνικού Θεάτρου, με πολιτικά και όχι καλλιτεχνικά κριτήρια και ζήτησε την άμεση ανάκλησή της.

  1. Σιγά η Ελένη Παπαδάκη που περίμενε το σημερινό “άκαπνο” γενικώς  Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να καταξιωθεί ως πραγματικά τραγική   ηρωίδα Δεν ζήτησε την άδεια τους . Απέδειξε  με τη στάση της στην ανάκριση των Σταλίνων  ποια ήταν.Ας σιωπήσουν οι ασεβείς.
  2.  Αυτή η ..καλή κυριούλα, που ακούει στο όνομα Ακρίτα  και που συνεχώς πετάγεται  γα  να κάνει κριτική επί παντός επιστητού, δεν είναι αυτή,η κατά κόσμον ΄Ελενα,  που προσφέρει εμμίσθως  τας  δημοσιογραφικάς της υπηρεσίας στο γνωστό … εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη; Αν είναι η ίδια, δεν…δικαιούται  δια να ομιλή.  Ως  τρόφιμος του ΔΟΜ (Δημοσιογραφικός Οργανσμός Μαρινάκη) με φόρα παρτίδα το όνομά της στις καταστάσεις μισθοδοσίας με τα ναρκοδόλαρα, είναι η τελευταία που θα μπορούσε να αρθώσει κουβέντα αξιοπρέπειας και εντιμότητας.  Τόσο θράσος πια;

4. Πιο απλοί από ποτέ: Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγαν για τσάι σε καλύβα οικογένειας του Πακιστάν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με λευκή τουνίκ

“Το  ζεύγος (σ.σ με την …πυκνή και σύνθετη σκέψη),  που έγινε απλό στην καλύβα του Πακιστάν”.Ο  τίτλος της πορνοφυλλάδας iefimerida.gr.  Μωρέ, τί μας λέτε;  Υψηλά προσώπατα!

Στην Αγγλία από την εμφάνιση, αλλά  και με το πού θα ανοίξουν το στόμα τους, καταλαβαίνεις  ποιοι αγοράζουν ταμπλόιντ τύπου  Mirror και  Sun. Καρακατσουλιό του κερατά. ΄Ιδιοι κι εδώ.

Στην Ελλάδα, οι εφοπλιστές,που  άλωσαν τον Τύπο και κατασκεύασαν  τη βιομηχανία παραπληροφόρησης ,έβαλαν    βασιλείς και πρίγκιπες  και στη δική μας ,άγνωστη εδώ και χρόνια ανακτορική  κουλτούρα. Προσπαθούν να εξοικειώσουν την κοινή γνώμη,με την ιδέα   που δουλεύουν εδώ και πολύ καιρό,  να κατεβάσουν και τον…πρίγκιπα Νικόλαο στην πολιτική.

Θα  περιμένουμε στη γωνία. Ας τολμήσουν.

 

5. α. «Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μόλις ξυπνούσα ήταν με ποιον θα πάω»: Ο εθισμένος στο σεξ Μάρλον Μπράντο και το σεξ με άνδρες και γυναίκες

Μάρλον Μπράντο νέος

β.«Κοίταζα το στήθος της και τα οπίσθιά της καθώς κινούνταν»: Εβγαλε τις διάσημες φωτό της γυμνής Μέριλιν Μονρόε στα λευκά σεντόνια και περιγράφει πώς κύλησε το βράδυ με τη ντίβα

Η Μέριλιν Μονρόε ξαπλωμένη σε σεντόνια

γ.Μάικλ Τζάκσον: «Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες», λέει ο Έλτον Τζον

                                                               ——

α.Γεώργιος Παπανικολάου: Ο γιατρός που εφηύρε το σωτήριο τεστ Παπ

Ο Γεώργιος Παπανικολάου με την σύζυγό του Μάχη και συνεργάτιδές του στο εργαστήριο. Βλ. dr-pap.com, το εξαιρετικό site αφιερωμένο στον Γεώργιο Παπανικολάου.

 

β.Πέθανε ο Μάρβιν Μίνσκι, ο πατέρας της τεχνητής νοημοσύνη

 Πέθανε ο Μάρβιν Μίνσκι, ο πατέρας της τεχνητής νοημοσύνης

γ. Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ

Ρωτήστε και στην άκρη του κόσμου να σας πουν, όχι απλώς αν τους γνωρίζουν,αλλά  ακόμα και   λεπτομέρειες από τη ζωή  των τριων  αυτών  “αστέρων” παραπάνω  της αμερικάνικης  και δυτικής γενικώς υποκουλτούρας. Και δε θα βρείτε ψυχή που να τους αγνοεί .

Για πείτε τους από την άλλη οι ίδιοι να αναγνωρίσου τους τρεις μεγάλους αυτούς επιστήμονες .  Οι περισσότεροι θα τους αγνοούν εντελώς.  ΄Η απλώς κάτι θα  έχουν ακούσει.

΄Ενας σεξομανής “Νονός”. Μια “αρτίστα” που έβγαλε τα μπούτια της στο σφυρί .Και ένας σιχαμερός  παιδεραστής,  θεωρούνται καταξιωμένοι και  διάσημοι στις μέρες μας. Και οι  οι τρεις γίγαντες της διανόησης  και της επιστήμης αγνοούνται  προκλητικά και ασεβέστατα από  τους σκουπιδοφάγους.

Μην ρωτάτε επομένως γιατί εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα, δίψα και επιδημίες. Γιατί  500.000 Καταλανοί τα κάνουν λίμπα για να αναδείξουν την περίφημα ράτσα τους, όμως ούτε 200 από δαύτους δε κατέβηκαν  σε μα πλατεία για να διαμαρτυρηθούν για τα Κουρδάκια που  δολοφονεί ο Τούρκος μακελάρης. Να, γιατί εν τέλει  στον αιώνα μας ηγέτες στον  πλανήτη μας  είναι ένας Τραμπ,  Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ, Κιμ Γιονγκ Ουν!

Ο κόσμος θα αλλάξει, όταν  οι φωτογραφίες των Χολιγουντιανών,που βάλαμε,  θα είναι εντελώς άγνωστες στον μελλοντικό άνθρωπο. Αλλά, θα γνωρίζει “χαρτί και καλαμάρι”  για το πώς, ας πούμε, ο Στίβεν Χόκινγκ, περιέγραψε  τις “μαύρες τρύπες” του Σύμπαντος σαν ήταν απέναντί  τους και παρακολουθούσε  πώς κατάπιναν αχόρταγα ό,τι είχε την τύχη ή την ατυχία να καταλήξει στο αδηφάγο καταπιώνα τους. ΄Αμποτε!