Ο τραπεζίτης αρπακτικό και ένοχος κι ο τραπεζικός υπάλληλός του…απλός εργαζόμενος κι αθώος; Αστείο!

Συναγερμός στον Βύρωνα: Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει – Της κάνουν έξωση

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση κατάσχεσης κατοικίας, από εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων, στον Βύρωνα, στην οδό Βρυούλων 10.

Τα περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο με δικηγόρους, επιχειρώντας να βγάλουν την ένοικο από το σπίτι της. Η γυναίκα μένει στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και απειλεί πως θα πέσει από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με καταγγελία  η κάτοικος Βύρωνα «έχει απόφαση δικαστηρίου να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή της κατά του πλειστηριασμού».

Φορείς και συλλογικότητες καλούν σε διαμαρτυρία στην οδό Βρυούλων 10 για να αποτραπεί η έξωση.

****

“Τα περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο με δικηγόρους, επιχειρώντας να βγάλουν την ένοικο από το σπίτι της”.

 

Όταν το γκισέ της τράπεζας «βλέπει» πολλά περισσότερα από τα χαρτονομίσματά σου

 

Το Σύστημα  λειτουργεί με το ίδιο, πεπαλαιωμένο μεν, αλλά άτρωτο από το χρόνο,  μοντέλο μηχανής.  Γρανάζια ίδια που την κινούν ,αιώνες . Σαν να μην πέρασαν εκατομμύρια    έτη από τότε  που  το πρώτο ανεγκέφαλο  «αρπακτικό», δήλωνε ιδιοκτήτης  «δώρου»  που  η Φύση όρισε να είναι ελεύθερο κι να ανήκει σε όλους.

Κι επειδή σε όλους τους αιώνες  αυτή, ακριβώς,  η αφύσικη και ως εκ τούτου εγκληματική τακτική , δε θα μπορούσε  ποτέ να γίνει αποδεκτή,  το «αρπακτικό», ένας αυτός  και τα θύματά του πολλά, άρα θα ,μπορούσαν να τον κατασπαράξουν, εφεύρε  τον τρόπο  να κατισχύσει  των πολλών.   Ενοικίασε  τη δύναμη , σώματος και μυαλού. άλλων .Και μάλιστα τις περισσότερες φορές … «αντί πινακίου φακής»!

Με χρήμα (μισθό) ή άλλα ανταλλάγματα, ακόμα και με τεχνητές επινοήσεις αξιών και  ιδεολογημάτων (θρησκεία, πατρίδα, νόμος  και όμοια)  προσέλαβε  χωροφύλακες, στρατιώτες, τελώνες (διάβαζε  τραπεζικούς υπαλλήλους), δικηγόρους δικαστικούς  επιμελητές και πάει λέγοντας. Με τον τρόπο αυτό, ό,τι δεν μπορούσε εκείνος να επιβάλει, ως τάξη και  νόμο, γιατί ήταν  αφύσικο, και λίγοι οι όμοιοι του, το ανάθεσε σε άλλους.

΄

Ετσι,  με λίγα ή πολλά ανταλλάγματα, αλλά συνήθως με «απολαβές πείνας»,  το Σύστημα καταφέρνει  εκ του ασφαλούς,  τη βρώμικη δουλειά να  την αναθέτει για εκτέλεση  σε άλλους.  Και  οι «άλλοι» είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ο  γείτονας ο συνάνθρωπος.  Σ΄ αυτούς οι  εκπρόσωποι   του Συστήματος που υπηρετούν οι «άλλοι»   ανάθεσαν  την εκμετάλλευση των θυμάτων  ή   τη δολοφονία τους. Εκτελεστές με συμβόλαια θανάτου!  Και πάντα με μέσο και όπλο  την υποταγή , τη μικροπρέπεια και την ανηθικότητα  αυτών, ακριβώς,  των  “υπαλλήλων”  που προσλαμβάνουν οι αναίσχυντοι

 

Αυτονόητες , λογικές και ιστορικές  αλήθειες που μόνο οι  κάθε είδους  «τραπεζίτες»   τις απορρίπτουν μετά βδελυγμίας και ως άλλοθι  επικαλούνται  τους δικούς τους  κανόνες  κι ας είναι ενάντιοι στους φυσικούς, τους απαράβατους και διαχρονικούς.   Τις συνυπογράφουν, πάντως υποχρεωτικά (πλην των άλλων και   ως έχοντες χεσμένη τη φωλιά τους) και  οι  «τραπεζικοί» τους υπάλληλοι.   Επειδή, τούτοι ειδικά, δεν είναι απλώς ανεγκέφαλοι, αλλά και φτηνιάρηδες, μικροπρεπείς και   πιότερο  ανήθικοι από  εκείνους που υπηρετούν.

Επιχειρήματα  που κάνουν σκόνη τις προφάσεις για τα εγκλήματα,   αφεντικών και δουλικών,   άπειρα.  Το πρώτο και κυρίαρχο:. Είδατε ποτέ έντιμο, αξιοπρεπή και σώφρονα  άνθρωπο να  υπηρετεί  αφεντικό  ανέντιμο, ,αναξιοπρεπές  και παράλογο;   Δε φτάνει αυτό;