Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

1.α.Αστυνομικοί σκότωσαν Καναδό που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε σούπερ μάρκετ

Ρουμανία. Φρικιαστικό βίντεο.   Αστυνομικοί σπάζουν το χέρι νεαρού στο μετρό ,γιατί δε φορούσε καλά τη μάσκα!

***

Υστερία;  Ναι , ναζιστικής σύνθεσης . Με τον ίδιο τρόπο, αλά κορόνα, μεταμόρφωσαν  οι Ναζί ένα ολόκληρο λαό σε αιμοβόρα θηρία.

΄Ηταν μια ευκαιρία η πανδημία να βγάλει ο  νοσηρός, ο ανώμαλος  τον πραγματικό εαυτό του.Αφορμή ζητούσαν οι μπάτσοι στον Καναδά και την Ρουμανία για να  (απο)δείξουν  ποια βαρβαρότητα  κουβαλούν και πώς τη μετουσιώνουν σε  εγκληματική βία.

‘ Αρρωστα  δίποδα.  Αδυνατείς να τα αποκαλέσεις με την ιδιότητα του ανθρώπου.

2.α. Δικαίωση» στην Σουηδία για τον κορονοϊό

Σουηδία

Η απόφαση που πήρε η Σουηδία να συνεχίσουν να λειτουργούν τα σχολεία της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού  δεν οδήγησε σε υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης των μαθητών, σε σύγκριση με τη γειτονική Φινλανδία, όπου τα σχολεία όντως έκλεισαν προσωρινά, ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι υγειονομικές υπηρεσίες των δύο χωρών

β.Λευκορωσία χωρίς μέτρα στην πανδημία

Από το 1994, η χώρα έχει ως πρόεδρο τον Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος επέλεξε να μη λάβει κανένα μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Στη Λευκορωσία έχουν καταγραφεί επισήμως μόλις 51 κρούσματα και το πρωτάθλημα ξανάρχισε κανονικά -μετά τη χειμερινή διακοπή- την περασμένη Πέμπτη (19/3)

γ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Βρετανία-κορωνοϊός: Τέλος στην καθημερινή ανακοίνωση των θυμάτων γιατί… ίσως είναι λάθος ο τρόπος που υπολογίζονται!

****

Ακόμα δεν είδατε τίποτα.Είναι χρεωμένες πολλές  “εξουσίες” και διάφορα  “κέντρα” να απολογηθούν για τις συνωμοσίες που εξύφαναν ,την  επικινδυνότητα ενός συνηθισμένου ιού, μιας   γρίπης που δεν υπήρξε ούτε καινούρια, ούτε χειρότερη ,ούτε πιο ήπια από  άλλες “αδερφάδες”  της κατά καιρούς.

Επινόησαν χιλιάδες νεκρούς και τους χρέωσαν στον Κορόνα, αν και  δεν είχε ο θάνατός τους  καμιά σχέση με την μόλυνσή  τους από τον ιό. ΄Επασχαν από βαριά  νοσήματα και είτε  ζούσαν με αυτά είτε τα αγνοούσαν. Είναι σαν  κάποιος  να τρώει μια σφαίρα στον κρόταφο και μια μπουνιά στην πλάτη και να γνωματεύουν οι… ειδικοί πως πέθανε από χτύπημα στην… πλάτη.

Χρεοκόπησαν χώρες, κατάργησαν  Συντάγματα, κατάντησαν  ανθρώπους ψυχοπαθείς. Και ακόμα δεν απολογήθηκαν, δε  ζήτησαν συγγνώμη, ούτε πιέστηκαν να μας πουν,  γιατί η Σουηδία που δεν εφάρμοσε τα μέτρα της Ιταλίας, είχε λιγότερες, σε σχέση με εκείνες της Ιταλίας, απώλειες, που έκανε τη χώρα μια απέραντη  φυλακή.

Η Λευκορωσία  από την άλλη,  δεν έχει  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ,  έστω…για δείγμα. Και  εκεί  ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ούτε καν (την επιβεβλημένη  )  μάσκα.  Για να μη μιλήσουμε πάλι για  Βιετνάμ, Ταϊβάν, Ν.Κορέα.

Η αισχρή  βιομηχανία παραπληροφόρησης  , ξεκάθαρα σε  ναζιστικά πρότυπα προπαγάνδας, ευθύνεται απολύτως  για ό,τι   συνέβη  ως σήμερα στον  κόσμο.    Ο ορισμός της δημοσιογραφίας ,ως γνωστό, είναι πως είδηση σημαίνει “να δαγκώνει άνθρωπος σκύλο και  όχι το αντίστροφο”.

Βγήκαν υστερικά  και (και κερδοσκοπικά) κι  επί εβδομάδες,  βομβάρδιζαν με ψεύδη, ανευθυνότητες, απάτες και πλαστά στοιχεία πως ο ιός μεταδίδεται ακόμα και με τον… αέρα.  Στήριξαν συνωμοσίες μετάδοσης, ασύστολες θεωρίες για επερχόμενους Αρμαγεδδώνες ,για  “προ και μετά Κορονοϊοεποχή”.     Κατάντησαν ολόκληρες κοινωνίες  ζόμπι. Και πανεύκολα, χωρίς την παραμικρή   αντίσταση.

Ασέλγησαν στο μυαλό σου.  Βίασαν την αξιοπρέπειά σου. Καταπάτησαν τα ατομικά σου δικαιώματα. Για να βγάλουν εύκολο χρήμα οι Κυριακού, οι Αλαφούζοι,  οι Χατζηνικολάου,οι Πορτοσάλτε  .Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Μόλις ξύπνησες   από το λήθαργο που σε βύθισε οι κοντυλοφόροι. Και αν δικαιολογήσουμε την έλλειψη αντίστασης τόσους μήνες, λόγω ύπνωσης, από εδώ και πέρα τίποτα δεν τη δικαιολογεί. Λογαριάσου  μαζί τους.  Ας μην περάσει έτσι και τούτο το  νέο, έγκλημα της μαφιόζικης συντεχνίας του Τύπου.

3. Υποψήφιοι για Ευρωπαϊκό βραβείο οι Έλληνες Πληροφοριοδότες Δημοσίου Συμφέροντος της υπόθεσης Novartis

Παρουσιάστηκαν την Τετάρτη οι υποψηφιότητες που έχουν επιλεγεί για το 3ο ετήσιο βραβείο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (GUE/NGL) για «δημοσιογράφους, πληροφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος και υπερασπιστές του δικαιώματος στην πληροφόρηση».

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα η είδηση είναι πως μεταξύ τω υποψηφιοτήτων βρίσκονται και οι Έλληνες Πληροφοριοδότες Δημοσίου Συμφέροντος της Υπόθεσης Novartis.

***

Για να δούμε την αξιοπιστία  της GUE/NGL. Θα τολμήσει  να απεμπλακεί από σκοπιμότητες και να σταθεί στο ύψος ,μιας πραγματικά σοβαρής   αποστολής, όπως είναι αυτή της αναγνώρισης του έργου, όσων… “έπεσαν υπέρ πατρίδος” στον  πόλεμο της διαφθοράς και της απάτης;

Περιμένουν πολλοί στη σειρά. ΄Ενας απ΄αυτούς  είναι και ο  Γιώργος  Τριάρχης,ο τραγικός καθηγητής που  εκτέλεσαν στην Τασκένδη οι δράστες της κλοπής τεράστιων δημόσιων κονδυλίων της  εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων εξωτερικού.  Περιμένει τη σειρά της δικαίωσής του  κι αυτός ο νεκρός.

  

4. ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ
ΜέΡΑ 25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάης Στράτου

Αποχωρήσεις από το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Συγκεκριμένα, ο Π. Φλωρόπουλος, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνυπογράφει και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου, ενώ υποστηρίζει ότι «υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος».
Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Από την άλλη, και η υποψήφια βουλευτής Ράνια Νταλλή σε δική της ανάρτηση στο Facebook εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εδώ και καιρό νιώθω ξένο σώμα χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα».

***

Γιατί ο Βαρουφάκης να είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους;  “΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη” δε λένε πως έχουν;   Ειδικά ο… Μπαρουφάκης που είδε την πολιτική ως χόμπι και βήμα αναγνώρισης της… γοητείας του.

Χωρίς ιδεολογικό μπούσουλα και προπαντός χωρίς αγώνες και   παρουσία πριν το παίξει βεντέτα, είδε και μια καλή ευκαιρία μπίζνας την πολιτική  και μάλιστα οικογενειακής.

Καλά κάνει.   Σε κρετίνους δεν απευθύνεται και τούτος; Ποιοι τον έστειλαν, άραγε, στη Βουλή;  Ψηφοφόροι με μυαλό; Μην τρελαθούμε.

 

5. ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

Τσιόδρας:-Φοβάμαι-τον-θάνατο

O ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ
21.04.13
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τους λογής φανατικούς όλων των θρησκειών, όλων των δογμάτων και  …απασών των παραφυάδων τους.

……………………………….

2. Παλιότερα η χριστιανική θρησκεία (ειδικά οι Καθολικοί) αιματοκύλησαν τον κόσμο,υπέβαλαν σε μαρτύρια και θανάτωναν επί αιώνες εκατομμύρια ανθρώπους ,παρεμπόδισαν την εξέλιξη της επιστήμης και της Τέχνης και κατέστησαν ο φόβος και ο τρόμος εκείνων που είχαν “καθαρό” μυαλό και αρνιόντουσαν να δεχτούν τις δογματικές ανοησίες που δίδασκε το “ιερατείο”. Σήμερα,συνεχίζεται η ίδια τακτική από τους φονταμενταλιστές Μουσουλμάνους που καταφεύγουν ακόμα και στην τυφλή τρομοκρατία,για να εκδικηθούν τους ” απίστους” και να κερδίσουν, ως  “μάρτυρες” μια θέση στον παράδεισο του Αλλάχ.
3. Οι διδασκαλίες  των θρησκειών διαστρεβλώνουν τη Φύση, στερούν από τους ανθρώπους που  συμμορφώνονται μ΄αυτές , τον πραγματικό σκοπό της ζωής, τις χαρές της, τις ηδονές και τις απολαύσεις της και τους επιβάλουν  να νοιάζονται περισσότερο  για τα… μετά το θάνατο και τη “μέλλουσα” ζωή,  τη στιγμή που δεν πρόφτασαν καν να ασχοληθούν  με την…παρούσα . ΄Ολα αυτά, οδηγούν σε εμμονές και αγκυλώσεις του μυαλού και τις ψυχής και καθιστούν τα άτομα   επιρρεπή στη απομόνωση, τη μελαγχολία,το μαρασμό και την κατάθλιψη  .Το χειρότερο είναι πως πολλά απ΄αυτά τα παραληρηματικά κηρύγματα καλλιεργούν το φανατισμό και την   “τύφλα”,  στρέφουν ανθρώπους εναντίον ανθρώπων (πιστούς κατά απίστων, άντρες κατά γυναικών κ.α ), ποτίζουν με μίσος αθώες ψυχές παιδιών και κάνουν κόλαση τη ζωή εκείνων που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε θεοκρατικά καθεστώτα , σε οικογένειες που θρησκεύουν  ή είναι από τη φύση τους αφελείς  και ευκολόπιστοι.
4.  Οι θρησκείες δεν έχουν καμιά σχέση μ΄αυτό που ονομάζουμε “θεό”.  Μπορεί να υπάρχει, μπορεί και  όχι “θεός”. Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό.  Αλλά,  δε μας απασχολεί το θέμα, αφού κι αν υπάρχει, ο ίδιος  δε θέλει να το διαπιστώσουμε.  Ούτε κανέναν έστειλε ή έδωσε σε κάποιον συνάνθρωπο εξουσιοδότηση να μας διδάξει κανόνες δικούς του ή αρχές.  Μόνο η Φύση διδάσκει αρχές και κανόνες,που οφείλουμε υποχρεωτικά να τηρούμε. ΄Αλλη πηγή  σύστασης, καταγραφής-κωδικοποίησης, εκπόρευσης ,διδασκαλίας και επιβολής ηθικών κανόνων, δεν υπάρχει. Μόνο μια αρχή απαρασάλευτη διαπιστώνουμε: Ο,ΤΙ ΕΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.  Η πίστη στο “θεό” ,όπως την ορίζουν οι θρησκείες είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την αποδοχή της ύπαρξης  ή όχι “θεού”. Οι θρησκευόμενοι  δίνουν  υπόσταση “συναλλαγής” σ΄αυτή την πίστη. Πιστεύω και αξιώνω ή έστω παρακαλώ το θεό να με ανταμείψει, επειδή τον…πιστεύω.   Ο μη θρησκευόμενος προσεγγίζει το θέμα ” θεός”  σε καθαρά φιλοσοφική βάση και δεν περιμένει αναταμοιβή και έπαινο, επειδή ,ως φιλοσοφών, του κάνει τη…χάρη (του θεού) να παραδέχεται την ύπαρξή του.
Τα πράγματα επομένως είναι καθαρά. Τα “ιερατεία” σκόπιμα προκαλούν σύγχυση ανάμεσα στα ανθρώπινα κατασκευάσματα, όπως είναι οι θρησκείες, οι Μεσσίες, οι προφήτες,  τα “ιερά κείμενα”, οι ΄Αγιοι  κλ,π και την αποδοχή ή όχι της ύπαρξης “θεού”. ΄Οποιος δεν αποδέχεται, δεν πιστεύει στη θρησκεία, τον ΄Αγιο Πατάπιο, τις ιερές  Γραφές  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ.’ Αλλο το ένα  και άλλο το άλλο. ΕΝΑΣ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ.
Οπότε…’”Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ,ΑΚΟΥΕΤΩ”!

 

6. ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ»Να βγανει με τέτοιο θράσος
Κωνσταντοπούλου: Η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε τις μηνύσεις κατά Τσίπρα-Βούτση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η Ζωή Κωσταντοπουλου

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε πως «ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τα πάντα καθώς οι κινήσεις των υπουργών του ήταν κατ΄ εντολή του» και έκανε λόγο για «πλήρη υπόθαλψη των υπαιτίων –από τον πρώην πρωθυπουργό και για απόπειρα συγκάλυψης με χαρακτηριστικά μαφίας».

Μιλώντας για την δίωξη κατά της Τουλουπάκη,είπε ότι η εισαγγελέας «ήταν εκείνη που δύο φορές αρχειοθέτησε τις μηνύσεις εναντίον Βούτση, Τσίπρα και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων για το ζήτημα της μη άσκησης αγωγών για τις γερμανικές οφειλές».
Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως «δεν είναι Αριστερά οι διακοπές στα κότερα» και σημείωσε ότι «δεν νοείται να μην υπάρχουν αξιώσεις από το κράτος για το σκάνδαλο της Novartis τονίζοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αγωγές».

***

Γόνος κι αυτή  στα… αριστερά πούπουλα μεγαλωμένη.   Θυγατέρα του Νίκου Κωνσταντόπουλου.  Και ελόγου του ..αριστερό τσιράκι του Βαρδινογιάννη. Και φυσικά ,κολλητός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Εισαγγελέας   στο ειδικό δικαστήριο το 1989 , που στήσανε σε αγαστή συνεργασία Δεξιοί και Αριστεροί,για να μοιραστούν τα τους ορφανούς Πασόκους του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν μπορεί να ξεχάσει πως ο Τσίπρας την  πέταξε κλοτσηδόν από το καράβι (και καλώς).Και συνεχίζει μικροπρεπής ,αστόχαστη και φανατική   να  επιτίθεται ακόμα και σε μια Ελένη Τουλουπάκη,που κρατά  τούτη την ώρα την αξιοπρέπεια της  Ελλάδας στην πλάτη της!

Μια ζωή αναίδεια  η …Ζωή.  Αλλά και αστεία ,γραφική με όλα τούτα τα καμώματα.