Ο ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΑΡΓΕΙ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ  “ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ”

 

α. Τραγωδία στο Μάτι: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα

Ηξεραν για νεκρούς πριν τη σύσκεψη με Τσίπρα
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα Πυροσβέστης : Μάνα, πέφτω, γίνεται χαμός, έχει νεκρούς αλλά δεν τους ανακοινώνουν Ολοκληρώθηκε η έρευνα του ανακριτή Διαβιβάζεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δικογραφία χιλιάδων σελίδων

Πυροσβέστες μεταφέρουν σωρό νεκρού μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Πηγή: iefimerida.gr (ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ  …ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΦΗ).

“Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι, έξι  το λαδόξιδο”!

Με πάνω από 10.000 νεκρούς στην πανδημία  και  ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος την κυβέρνηση της μαφίας και τους  “κοντυλοφόρους” , ο αναίσχυντος Ράπτης με το ανήθικο τσούρμο των Γκεμπελίσκων του  στην  ακροδεξιά πορνοφυλλάδα iefimerida, έχουν επιδοθεί , “επ’ αμοιβή χρυσίου” σε άπελπι αγώνα δρόμου να  ξελασπώσουν  …εαυτούς  και αλλήλους.   Αλλά, ματαίως. Το αίμα των χιλιάδων θυμάτων της πανδημίας βοά. Και ανίερος συμψηφισμός με  άλλους νεκρούς,   ουδέποτε θα υπάρξει. Εγγύς το τέλος τους.

β.Σπάνια εμφάνιση της «εξαφανισμένης» συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν -Η τρίτη φορά για φέτος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την σύζυγό του

γ.Washington Post: Η κυβέρνηση Τραμπ έβαλε στο χέρι μυστικά αρχεία από τηλεφωνήματα δημοσιογράφων

Τραμπ

Φυσικά δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα Γκέμπελς.  Ο διεθνής Τύπος όζει από τέτοιες βαριές οσμές   πτωμαϊνης.    Δυο από τα εντελώς …σοφτ,  σημερινά    παραδείγματα, είναι αυτά  παραπάνω.

  1. Η γυναίκα του δικτάτορα της Πιονγιάνγκ έχει δολοφονηθεί καμιά εκατοστή φορές από τα περισσότερα  έγκυρα  χαλκεία    της υφηλίου. Και μάλιστα με  λεπτομερείς περιγραφές του οδυνηρού θανάτου της. Με μεγαλύτερη την πιθανότητα να την είχε ρίξει ο  σύζυγός της  στα σκυλιά να την κατασπαράξουν, όπως είχε κάνει    παλιότερα με άλλο συγγενή του. Σήμερα , εντελώς φυσιολογικά, σαν να μην ειπώθηκαν ποτέ όλα αυτά, την παρουσιάζουν ζωντανή και μάλιστα κομψή και  θαλερή δίπλα στον υπέρβαρο σύζυγό της .
  2.    Να και η σοβαρή “πατσαβούρα”, όπως θα έλεγε και ο  χαρισματικός στους ευρηματικούς χαρακτηρισμούς, μακαρίτης  Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Washington Post. ΄Εχει πάθει  ψύχωση με τον Τραμπ. Τους  ξεβράκωσε τους πληρωμένους κοντυλοφόρους ο π. πρόεδρος της Αμερικής  μαζί και τους ιδιοκτήτες   στις  πλατφόρμες της αποχαύνωσης  της  τάχα μου κοινωνικής δικτύωσης και τον πολεμούν ακόμα με λύσσα ( και “Δρυος πεσούσης”).   Τόσο βρώμικο  και λυσσασμένο για παρά , κύκλωμα.

*****

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ
World War Z  (WWZ).

(Aμερικανική ταινία (2013)  με τον Μπράντ Πιτ, ως υπάλληλο του ΟΗΕ να ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Ταινία φόβου και τρόμου με πλούσια εφέ αλλά και προφητικές αναφορές στο σημερινό ιό).

 

Δε θα ήτα υπερβολή,  ούτε εμμονική διαταραχή ή ανάγκη, αν παρομοιάζαμε  τον ιό  που ξεχύθηκε στην ανθρωπότητα στην υπόθεση της χολιγουντιανής ταινίας ,  με την Τέταρτη, ΚΡΑΤΙΚΗ εξουσία (“Τύπος”) . Αλλά και όσους την  υπολήπτονται , θεωρούν αναγκαία  την ύπαρξή της  στις κοινωνίες και αφήνονται έρμαια στις επιρροές της, αν τους παρομοιάζαμε  με τα μακάβρια  ζόμπι στη  θεαματική , περιπέτεια τρόμου.

Για όσους  αμφισβητήσουν αυτές την παρομοιώσεις,  θα παραθέσουμε ένα ιστορικό  παράδειγμα, που από μόνο του είναι ικανό να βαστάξει  όλο το βάρος αυτών  των  χαρακτηρισμών που διαλέξαμε για την βιομηχανία  παραπληροφόρησης και όσους  τη χρησιμοποιούν , ως όχημα πρόσβασης στην ενημέρωση και την πληροφορία.  Πάμε λίγες δεκαετίες πριν.

΄Εχουμε ένα  ιστορικό λαό,  το Γερμανικό,  οι πρόγονοι του οποίου, τα  παλιά, γερμανικά φύλα, ήταν εκείνα που πέρα από δυνατοί και αήττητοι  πολεμιστές (γονάτισαν ακόμα και τις  πολεμικότατες και πολυπληθέστερες Ρωμαϊκές λεγεώνες- πρβλ “τευτονικός τρόμος “), βίωσαν τη Δημοκρατία και μάλιστα στην “΄Αμεση” εκδοχή της στις αυτόνομες κοινότητες που ζούσαν  για πολλές εκατονταετίες. Και ακόμα, σε σχέση τουλάχιστον με τις Ρωμαϊκές κοινωνίες,  η θέση της γυναίκας  και  του παιδιού  εδώ, ήταν σε  ανώτερα επίπεδα σεβασμού και εκτίμησης   τις ίδιες  εποχές  στην Ευρώπη.

 

Και στις μέρες μας , ο ίδιος λαός  (με τα δεδομένα πάντα της εθνολογίας)  σε λίγα χρόνια μέσα με την ανάληψη της εξουσίας από τους Ναζί   (με…δημοκρατικές  διαδικασίες πάντα), ξέπεσε σε τέτοιο σημείο απανθρωπιάς και ανήκουστης σκληρότητας που δε δίσταζαν ,ως Ναζιστές,  να  βάζουν φωτιά να καίνε παιδιά σε σχολεία, ακόμα και να ανάβουν φούρνους να απανθρακώνουν  αθώους ανθρώπους , μετρημένους σε εκατομμύρια!  Μοναδικό ιστορικό φαινόμενο!  ΄Ομοια  απεχθή  συλλογικά εγκλήματα δεν έχει να παρουσιάσει η Ιστορία σε τέτοιους αριθμούς ,αλλά και  μακάβριας  εκτέλεσης.

Πώς συνέβη; Πώς κατάντησαν “΄Υαινες” οι Γερμανοί;  Ειδικά  ένας τέτοιος λαός, που δεν είχε  όμοιες προδιαγραφές, τόσο γονιδιακές ,όσο και  ιστορικής παράδοσης. Να πούμε για τους Βυζαντινούς,  που ο αυτοκράτοράς τους, ο  Βασίλειος  ο  Β,  ο Μακεδόνας, έδωσε διαταγή  να ξεριζώσουν  τις κόρες  ματιών σε  14.000 αιχμάλωτους, Βούλγαρους, να βρούμε μια εξήγηση, αν ανατρέξουμε πίσω στην  πρώιμη Βυζαντινή Ιστορία και παρακολουθήσουμε την ομαδική σφαγή των Εθνικών από τους Χριστιανούς του Κωνσταντίνου ή των ίδιων των Βυζαντινών στον ιππόδρομο από τον Ιουστινιανό.   Και για τους  επίσης Χριστιανούς Ισπανούς  που στις εξερευνήσεις τους    εξολόθρευαν  ολόκληρους λαούς και πολιτισμούς και πλημμύρισαν με  αίμα  τις σελίδες των Νεότερων χρόνων της  Ιστορίας του κόσμου, να ερμηνεύσουμε και  τη δικτατορία του   Φράνκο με μια   40χρονη  αιματηρή διακυβέρνηση   . Αλλά, οι συνετοί, ιστορικά,  Γερμανοί, πώς κατάντησαν Ναζί και ξεπέρασαν σε αγριότητα ,νοσηρότητα και απανθρωπιά όλους τους προηγούμενους αιώνες  απίστευτων  σφαγών ;

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ   ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ. Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΙΟΣ. Η ΤΕΤΡΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ  “ΤΥΠΟΥ”.

Το έχουμε αναλύσει  ουκ ολίγες φορές εδώ. Ο Ναζισμός δεν προχωρούσε,  όπως ανάμενε ο Χίτλερ.  Τα πρώτα χρόνια  είχε μεν, ένα θριαμβευτικό ξεκίνημα, αλλά εκείνο που περίμενε ο Χίτλερ,  δεν ήταν  αυτό που έβλεπε. Ο Γκέμπελς, ο απόλυτα δικός του, ως το τέλος  άνθρωπος , του ζήτησε λίγους  μόνο μήνες προθεσμία και ” θα σου φέρω”, του υποσχέθηκε, “όλη τη Γερμανία στα πόδια σου”.

Και όπως το είπε ,έγινε.  Διέταξε να  μοιραστούν  ραδιόφωνα σε κάθε σπίτι. Αγόρασε τις παλιές εφημερίδες και εξέδωσε νέες. Προσέλαβε δυνατούς και φανατικούς δημοσιογράφους , όχι   μόνο απόλυτα προσδεμένους   στο άρμα του Ναζισμού, αλλά και καλοπληρωμένους. Και η σταυροφορία ξεκίνησε.

Η Αρχή του Γκέμπελς ήταν μία. Η ίδια συνταγή που αντέγραψαν σήμερα στην Ελλάδα  ο Αλαφούζος,  ο Μαρινάκης, ο  Ράπτης, ο  Κουρτάκης:  Συνέχιζε να γράφεις και να μιλάς για τους 100 νεκρούς στο Μάτι, χρέωσέ τους, κι ας μην είναι αλήθεια , στον Αλέξη  Τσίπρα, επανάλαβέ το συνεχώς και αδιαλείπτως  σε όλους τους τόνους.   Αυτομάτως,  με θαυματουργική  ευκολία,  οι 10.000 νεκροί της πανδημίας,  θα ξεχαστούν.  Ακολούθως,  το μοναδικό ένοχο    Κυριάκο Μητσοτάκη με την ίδια ακριβώς μέθοδο, παρουσίασέ τον με πέτσινες δημοσκοπήσεις, θριαμβευτή, ήρωα , σωτήρα . Σύνθημα:  “φαντάζεσαι να είχαμε πρωθυπουργό στην πανδημία τον Αλέξη;”

΄Ετσι έγιναν οι Γερμανοί Ναζί.  Ο Γκέμπελς τους μετάδωσε τον θανατηφόρο  ιό , για να καταντήσουν άγρια και ασυγκράτητα ζόμπι.  Σε ομαδική υστερία ,παράκρουση και παράνοια.

 ΄Ομοια,  ευτυχώς οι λιγότεροι   και τα μέλη  μερίδας της ελληνικής  κοινωνίας, που   κατάντησαν και τούτοι  ζόμπι.  Τον ιό εδώ τον καλλιέργησαν και τον άφησαν να ξεχυθεί από τα εργαστήρια-χαλκεία τους, οι  νέοι Ναζί-επιχειρηματίες στη μεγάλη μπίζνα    της   διαστρέβλωσης και του βιασμού  της ενημέρωσης.

Είναι τρελαμένα ζόμπι αυτοί οι συμπατριώτες μας. Σφόδρα επικίνδυνοι  πλέον.   Μοναδική τους χαρά, ως στόχος, είναι να δαγκώνουν και να  μεταδώσουν τον ιό, όσο γίνεται σε περισσότερους.  Εντελώς άρρωστοι  και  νοσηροί.

 

 

Το τραγικό είναι πως  κρατάει χρόνια αυτή η  βαριά  παθογένεια. Ζουν από το ψεύδος, τη λοβοτομή, την παραπληροφόρηση, τη μετάδοση ιών που τρελαίνουν.  Κάθε γενιά έχει τις δικές της θανατηφόρες  εμπειρίες από τις πανδημίες   που προξενούν οι εκάστοτε   Γκέμπελς της εποχής  και τα δικά τους ζόμπι.

Στην Ελλάδα, τον καταστροφικό ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897,αλλά και την επίσης ολέθρια   Μικρασιατική Καταστροφή,   τον κήρυξαν πρώτα  οι εφημερίδες του κατάμαυρου και παλαβού εθνικισμού.    Τον δικτάτορα Μεταξά τον στήριξε στα εγκλήματά του , η σημερινή φυλλάδα  “Καθημερινή” του Παπαχελά.

Την Αποστασία και τη  δικτατορία των στρατηγών   τις  ετοίμαζε ο Κόκας με την “Ελευθερία” του. Τη δικτατορία των Συνταγματαρχών τη στήριξαν επί σχεδόν 7 χρόνια,  ο Λαμπράκης και οι  άλλες τότε βαρονίες το Τύπου, που δεν έκλεισαν ούτε μια ημέρα. Τον μεγαλύτερο Ευρωπαίο, πολιτικό εγκληματία με τα Μακρονήσια εν καιρώ ειρήνης  και τη μισή, μη Δεξιά , Ελλάδα,  στην ” κόλαση”, οι φυλλάδες  τον έφεραν πίσω  το 1974, ως σωτήρα και Εθνάρχη!

Τη χρεοκοπία το “ανιψιού”, ο Χατζηνικολάου,  ο Ευαγγελάτος, ο Τράγκας, ο Τριανταφυλλόπουλος ,  ο Πρετεντέρης και  τα λοιπά  δημοσιογραφικά τρωκτικά, την απέκρυψαν και  έθεσαν στο δικαστικό  απυρόβλητο τον πρόξενο και βασικό ένοχο  της οικονομικής κατάρρευσης.  Τη Χρυσή Αυγή οι  ίδιοι  βρώμικοι αρουραίοι την ανέδειξαν και τη συντήρησαν. Το σκάνδαλο  Novartis το βάπτισαν  σκευωρία οι πανούργοι και ασεβείς   “καλόγεροι” της  ίδιας δημοσιογραφικής επιχείρησης.  Σήμερα, πάλι   οι νεκροθάφτες  της  ενημέρωσης και της πληροφόρησης   της  Πετσολίστας,   σκυλεύουν τους νεκρούς στη Μαρφίν, το Μάτι και την Πανδημία.

 

 

Αν δε αισθάνεσαι αηδία, σιχασιά, αλλά και οργή  και τρόμο για  τη μόλυνση ολόκληρου του κόσμου από τον ιό του Γκεμπελισμού, τότε  το  ανοσοποιητικό σύστημα της   συνείδησής σου έχει κατεδαφιστεί.  Και  κάθε φορά που  σερφάρεις και δίνεις κλικ στην σε βαρύ κόκκινο,  επιδημιολογικά,  χωματερή   του Ράπτη ή  με  το τηλεκοντρόλ προσκαλείς  μετά χαράς  τον Αλαφούζο να αποπατεί στο σπίτι σου,  δηλώνεις και υπογράφεις  πως είσαι κι  εσύ  ένα από   τρομακτικά  και επικίνδυνο για όλους  μας ζόμπι,  μολυσμένο  από τον ιό του Γκέμπελς.

 Το εγκληματικό   είναι πως κρατάει   χρόνια αυτή η πανδημία. Και δεν είναι εύκολο να την παλέψεις. Πολλοί το επιχείρησαν ανεπιτυχώς , κατά καιρούς.

Στις ημέρες μας ,όμως,  όλα δείχνουν πως το εμβόλιο θα βρεθεί. Η “πανούκλα” τόσων  χρόνων   φαίνεται πως  πλησιάζει η στιγμή που θα  εξοντωθεί.

Να την καταπολεμήσουμε  μαζί , επί τέλους!  Θα συστρατευτείς;  Θα “εμβολιαστείς” κι εσύ την ώρα που θα έρθει; Τα ζόμπι  θα απομονωθούν με το χρόνο και θα εξαφανιστούν. Είναι η μοίρα όσων  θα συνεχίζουν  να μένουν  απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι στην θανατηφόρα ίωση.