ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΩΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ…ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ

                                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α. Μητσοτάκης για Τουρκία: Σύντομα σε πιο ήρεμα νερά, με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης

“Στις 11:20 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, του είπε ότι έχει δίκιο όταν λέει ότι «η άμυνά μας, της Ελλάδας και της Κύπρου, απέναντι σε οποιεσδήποτε αναθεωρητικές διαθέσεις είναι το Διεθνές Δίκαιο».

Και συνέχισε: «Είναι οι ισχυρές μας συμμαχίες, είναι η συμμετοχή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και με ήρεμη αποφασιστικότητα και ψυχραιμία θα αντιπαρερχόμαστε πάντα οποιαδήποτε ρητορική ξεφεύγει από τους κανόνες της καλής διπλωματικής πρακτικής»

β. Σύντομη συνάντηση Παναγιωτόπουλου-Ακάρ στις Βρυξέλλες

 

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022

“Σε μία περίοδο συνεχών προκλήσεων και όξυνσης εκ μέρους της Τουρκίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε σύντομη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μετά την «οικογενειακή» φωτογραφία στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας υπουργός  είπε στον Τούρκο ομόλογό του πως θα πρέπει να σταματήσουν οι εντάσεις και οι προκλήσεις”.

***

Ατιμη φάρα οι πολιτικοί. Ειδικά της Δεξιάς. Σαϊνια. Από όπου κι αν τους πιάσεις ,ο έντιμος και συνετός, λερώνεσαι.

Τρία χρόνια  τώρα,    ως λέων  ωρυόμενος ο Κυριάκος , πότε  βρυχώμενος ο ίδιος,     πότε αφήνοντας  το ρόλο  στην  ορντινάντσα του  Νικ. Παναγιωτόπουλου  , μέχρι χτες απειλούσε  θεούς και δαίμονες .  Πως και… καλά  θα κάνει το Αιγαίο τάφο του Ερντογάν και θα πάρει πίσω με τα Ραφάλ και τις φρεγάτες που αγόρασε από τους  Γάλλους , τη Μικρασία που χάσαμε!

Κι  αφού ο άλλος απέναντι , αψίκορος και θερμοκέφαλος, πέρα από ανιστόρητος,  Σουλτάνος, σήκωσε το γάντι,  τώρα ο δικός μας εδώ “Οθωμανός»,  αφού έκαναν  με το Μακρόν τη δουλίτσα τους,  πέσαν  τα  εκατομμύρια  μίζες από τις λαμαρίνες (αυτός  ήταν ο σκοπός, που από την αρχή λύσσαξε  να προκαλεί τον άλλο  απέναντι ,τρελαμένο   Οθωμανό) ,τώρα ρίχνει τους τόνους, το παίζει ειρηνοποιός.   Συνδιαλλαγή και …διάλογο έχει η ατζέντα!

Βλέπεις,  έρχονται εκλογές κι εδώ κι απέναντι. Αλλά  πήραν είδηση   πως ο εθνικισμός και οι απειλές να βάψουν κόκκινα τα νερά του Αιγαίου, μόνο τρόμο και αποστροφή  προκαλούν στους δυο λαούς. Δεν  τσιμπάνε πια  ούτε οι χαχόλοι τους.  Και ανέκρουσαν αμφότεροι πρύμναν.

Κι έμεινε ο Αλέξης Τσίπρας τελικά, μπουκάλα,   σαν καλαμιά στον κάμπο, αφού  πάει στις επόμενες εκλογές με τη ρετσινιά   του τσαμπουκαλή και  του πατριωταρά .   Σε αντίθεση με τον Κυριάκο που υπόσχεται ηρεμία, διάλογο και  μάλιστα. …Διεθνές Δικαστήριο! ΄Ηταν ένα μήνυμα που βγήκε ,έστω και καλυμμένα. Αλλά το είπε.

Μπράβο, Κυριάκο! ΄Οντως, είσαι μανούλα δημαγωγός. Σου βγάζουμε το καπέλο!

 

 

2. Το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis ποσού 214 εκατ. ευρώ

Ξανάρχισε η ανάκριση για τη Novartis

“Είμαστε ξεκάθαροι ότι θα εφαρμοστούν όλες οι κυρώσεις κατά της εταιρείας Novartis για τις παράνομες πρακτικές της», τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Για την αγωγή που κατέθεσε σήμερα το ελληνικό Δημόσιο, ύψους 214 εκατομμυρίων ευρώ, κατά της Novartis, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε:

«Σήμερα το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis ποσού 214 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί το ελληνικό Δημόσιο από τις πράξεις που η ίδια η εταιρεία έχει ομολογήσει στις ΗΠΑ και αφορούν στον χρηματισμό γιατρών. Το ελληνικό Δημόσιο επιφυλάσσεται με νεότερη αγωγή να διεκδικήσει την οποιαδήποτε ζημία έχει υποστεί και είμαστε ξεκάθαροι ότι θα εφαρμοστούν όλες οι κυρώσεις κατά της εταιρείας Novartis για τις παράνομες πρακτικές της».

****

Τα δίνουν όλα για να πάρουν τις εκλογές.  Ο Κυριάκος με αυτή την κίνηση του εντυπωσιασμού, στέλνει και το μήνυμα ειδικά στους Πασόκους   πως αν ο “αρχηγούλης” τους τολμήσει να  αυτονομηθεί από αχυράνθρωπος της Δεξιάς, δε θα διστάσει να τους παραδώσει στα χέρια της… Τουλουπάκη.

Κι ας λέει ο φασιστάκος υπουργός (!) πως η αποζημίωση αφορά το χρηματισμό γιατρών και όχι του Σαμαρά, του Βενιζέλου,  του Λοβέρδου και των άλλων  μεγαλόσχημων λαμόγιων.

΄Αλλη μια φορά δεύτερος ο Αλέξης Τσίπρας. Τον αφήνει και σε αυτό πίσω ο Κυριάκος. Τόσα χρόνια στην κυβέρνηση, όχι μόνο δεν άφησαν την Τουλουπάκη να τους μπουζουριάσει, μη χαλάσει η Ομερτά με τον Κ. Καραμανλή, αλλά παράδωσαν και τους έντιμους εισαγγελείς, ακόμα κι το δικό τους Δημ. Παπαγγελόπουλο, στην πυρά.

΄Αλλη  αλλόκοτη φάρα αυτή η  Αριστερά  με εισαγωγικά. Καταντάει ουκ ολίγες φορές, χειρότερη από την …παραδοσιακή  παράταξη στην  απάτη  και τη διαφθορά.

 

3.Θεοδωρικάκος: Θωρακίσαμε τα σύνορα, καθημερινά αποτρέπουμε την είσοδο 900 παράνομων μεταναστών στη χώρα

Τάκης Θεοδωρικάκος για μετανάστες

Τώρα ποιος είναι ο παράνομος  και ανιστόρητος σε αυτή τη χώρα, είναι ψιλά γράμματα για να τα “βγάλει” ένας “δωσίλογος”  Θεοδωρικάκος. Θέλει αρετή και  τόλμη , για να αντιληφθούν τύποι σαν τον Θεοδωρικάκο  πως οι ΄Ελληνες για αιώνες υπήρξαν  «παράνομοι μετανάστες» σε όλη την υφήλιο. Κολασμένοι της γης. Χειρότεροι από τους τωρινούς.

 

 

4. Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα σύμφωνα με το περιοδικό Maxim

Η Paige Spiranac με ροζ αποκαλυπτικό ρούχοΗ επαγγελματίας γκόλφερ influencer

“Το @MaximMag με ονόμασε την πιο σέξι γυναίκα για φέτος και δεν το πιστεύω», έγραψε στο τουίτερ η Spiranac, ευχαριστώντας το περιοδικό για αυτή την καταπληκτική τιμή». Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, παραδέχτηκε ότι ρώτησε: «Είστε σίγουροι;» όταν το περιοδικό επικοινώνησε μαζί της.

«Για μένα το να είσαι σέξι σημαίνει να έχεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Πάντα προσπαθούσα να πιστεύω στον εαυτό μου, παρά την αντισυμβατική μου πορεία και τώρα είμαι τόσο περήφανη που είμαι μία από τις τόσες πολλές καταπληκτικές γυναίκες που είχαν τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια», έγραψε η Spiranac, ευχαριστώντας τον Gilles Bensimon, φωτογράφο με έδρα τη Νέα Υόρκη, για τη φωτογράφιση του πρότζεκτ”

iefimerida.gr

***

Αν  παρενοχλήσω  σεξουαλικά τον εν λόγω σούργελο,  ο εισαγγελέας σίγουρα  θα  με στείλει στη στενή να κάνω παρέα  στο Φιλιππίδη. Αν βγω και πω ότι  εδώ  πρόκειται για κραυγαλέα   σεξουαλική παρενόχληση εκατομμυρίων  θυμάτων της τεστοστερόνης, ουδενός θα ιδρώσει το αυτί του.

Γονείς, αντιληφθείτε  αυτό, ως κανόνα, μη επιδεχόμενο ούτε μια εξαίρεση.  ΄Η  θα προετοιμάσεις το παιδί σου να  γίνει Ανθρωπος ή θα  το κάνεις  θηλυκό και σερνικό. Διαλέγεις. Και ,”όπως στρώνεις, κοιμάσαι”!

Απλά και  καθόλου …ψιλά γράμματα που διαβάζονται απ΄όλους όσοι έχουν άνετη όραση, χωρίς όποιας μορφής τύφλα.