ΠΑΤΕΡΑ, ΘΑ ΕΜΒΙΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ;

Ίλιον: 65χρονη γυναίκα πέθανε λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα

Μία 65χρονη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον. Σύμφωνα με τις πρώτης πληροφορίες, μετά τον εμβολιασμό της περίμενε για έναν τέταρτο όπως ορίζει το πρωτόκολλο και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ομως, λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας με τους γιατρούς να την μεταφέρουν σε αυτό όπου και τελικά κατέληξε.

Ερευνώνται τα αίτια του θανάτου της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η 65χρονη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

****

΄Ηρθε φουριόζος  απ΄έξω και με έπιασε από το λαιμό να του εξηγήσω:
-Τί τρέχει με το κωλοεμβόλιο,  ρε, πατέρα; Λέγανε στο παρκάκι τα παιδιά , πέθανε πάλι   μια γυναίκα χτες στα Λιόσια, αμέσως μετά που το έκανε. Τί τρέχει με δαύτο;  Τελικά,  θα εμβολιαστείς εσύ;
Οι  έφηβοι φοβούνται περισσότερο από μας τους  πρεσβυτέρους   μην αρρωστήσουν. Αλλά και να μη χάσουν το γονιό τους. Νιώθουν ξεκρέμαστοι, ανασφαλείς,  στο έλεος του θεού, άμα σκεφτούν  να “φεύγει”  μάνα ή πατέρας . Ο  ενήλικας  έχει δει και περάσει πολλά. Την κουμαντάρει πιο εύκολα την ιδέα του θανάτου και της αρρώστιας. Αλλά και τον πόνο του χαμού ,της απώλειας ενός “δικού”.  Οι πιτσιρικάδες, άμαθοι, συναισθηματικά υπερφορτισμένοι ,τους παίρνει  εύκολα ο φόβος και η θλίψη  από κάτω.
Ναι, μεγάλε, και βέβαια θα εμβολιαστώ και θα το …ευχαριστηθώ”, τον καθησυχάζω.   “Και όχι, δε φοβάμαι.   Από άλλο μπορεί να πάω , από το εμβόλιο του κορόνα όχι.    Περιμένω πώς και πώς να έρθει η σειρά μου  να…  συναγελαστώ και να ανοσοποιηθώ.  Για μένα και τους άλλους. Θα το κάνω κι αυτό χωρίς αντίρρηση, όπως χρόνια εμβολιάζομαι για τη γρίπη, αλλά κι από το 2017 με “εφάπαξ” εμβόλιο και  για τον πνευμονόκοκκο.   Και τα συνιστώ και σε άλλους.    Κι άκου   στα πρόχειρα τα επιχειρήματα που  τα δουλεύω  τελευταίο  καρό .
  Πήγα χτες στον Αρίστο τον κουρέα  να με σιάξει .Πιάσαμε κουβέντα την επικαιρότητα.   Δε θα εμβολιαστεί,  μου  λέει.  Δεν έχει εμπιστοσύνη σε ένα φάρμακο που το φτιάξανε  στο πόδι σε λίγους μήνες  μέσα , χωρίς  άπλα  χρόνου, αλλά  και κόσμο να το δοκιμάσουν. Και πώς θα δουν έτσι τις παρενέργειες, πόσοι πέθαναν, πόσοι σακατεύτηκαν ,αν δεν έχουν  μπροστά τους  πέντε και δέκα χρόνια να  μιλήσει το  εμβόλιο;
Και τί  άλλα χάπια  παίρνεις, πέρα απ΄αυτό  που ξέρω για την πίεση  Αρίστο  μου, τον ρωτάω.
  -Και ένα κολλύριο για το γλαύκωμα, μου κάνει.
 Μάλιστα! Πήγες, λοιπόν, μια ωραία πρωία    στον παθολόγο,  σου μέτρησε την πίεση, τη βρήκε 20 και σε πλάκωσε  στα χάπια  καθημερινά, ένα  το πρωί  και μισό  το βράδυ. Πας άλλη φορά  στον οφθαλμίατρο σου  βρήκε 23 ή δεν ξέρω πόση  πίεση στα μάτια σε πλάκωσε και τούτος  στα κολλύρια. Και τα πήρες και τα δυο τα φάρμακα παραχρήμα και ασυζητητί.  Και δεν τα έκοψες ποτέ, κι ως να πεθάνεις θα τα παίρνεις.
Ρώτησες ,πόσα χρόνια τα  δοκιμάσανε πριν τα βγάλουν στην κυκλοφορία και στα συστήσουν και  σένα να τα αγοράσεις;  ΄Οχι.  Τα προμηθεύτηκες αυθωρεί   και  δεν έβγαλες τσιμουδιά. Και  φαντάζεσαι πως οι φαρμακοβιομηχανίες, πριν στα δώσουνε εσένα, περίμεναν, όπως λες για το εμβόλιο του κορόνα, 10 και 15 χρόνια δοκιμών για να στο πουλήσουν;  Δε φαντάζομαι να το πιστεύεις.  Ούτε ποτέ έμαθες ή ζήτησες να  μάθεις πόσες και σε ποιους κάνανε δοκιμές, αν κάποιοι τυφλώθηκαν ή και τυφλώνονται  ακόμα από το κολλύριο που παίρνεις ή αν όντως έχει τα θεραπευτικά  αποτελέσματα που γράφουν στις συνταγές πως έχει. Πίστεψες στο γιατρό, τον εμπιστεύτηκες απολύτως και χωρίς δεύτερη κουβέντα έγινες χρήστης, χαπακώνεσαι   και μάλιστα υπάκουος και με συνέπεια  εξαρτημένος.
Χτες, πέθανε η γυναίκα στον ΄Ιλιον και έγινε το έλα να δεις.  Βούιξε όλη η χώρα. Αλλά και πριν  απ΄αυτό, οι αντιρρησίες …συνείδησης,  οι αρνητές , πάλι τα ίδια λέγατε Τη μια “ο ιός δεν υπάρχει”, την άλλη “δε φοράμε μάσκες”, την παρ΄άλλη “πετάξαν τον ιό για να χειραγωγήσουνε τις κοινωνίες, να κλείσουνε  τις…εκκλησιές να μη μεταλαβαίνει ο κόσμος”!  ΄Ολη  η συνωμοσία και η τύφλα βγήκε στον αφρό, τους πήρε και τους σήκωσε. Και τώρα σειρά έχει το εμβόλιο.  Δεν το κάνουν κάποιοι, γιατί δεν ξέρουν, λένε,   αν είναι ασφαλές! Λες και για τα άλλα φάρμακα με τις σέσουλα  που παίρνουν, ξέρουν .Τον κακό τους τον καιρό ξέρουν.
Οπότε, γιε, μην ανησυχείς για το …γέρο σου. Και θα εμβολιαστώ και  υγιής  θα είμαι.  Ελπίζω  μια χαρά θα μεγαλώνουμε μαζί. Εσύ να έρθεις στα χρόνια μου που είμαι τώρα κι εγώ πιο  μπροστά ,όταν ζυγώσει η ώρα μου , να έχω αναχωρήσει  για  το μεγάλο ταξίδι.
΄Ετσι είναι η ζωή.  Προίκα της και οι αρρώστιες και ο θάνατος. Κι ας τα ξορκίζουμε.΄Εχουν και τούτα το λόγο τους να υπάρχουν. Κι εμείς ,όμως,  καθήκον μας να τα αντιστεκόμαστε και να τα πολεμάμε.

__________________________

1.α ΕΛΑΣ: «Φως» στη διπλή ανθρωποκτονία στον Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας αλλοδαπών, υπηκόων Μπαγκλαντές, σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2020 νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι 33χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα θύματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος κι αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), τα οποία, σε συνδυασμό με τη σκιαγράφηση του προφίλ των θυμάτων, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

β. Αυτή Είναι η Χρυσή Αυγή

Το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς οργάνωσης

γ. Επίθεση της Χ.Α σε δικηγόρο στο Εφετείο

δ. Αιγύπτιοι Αλιεργάτες

abuzeid_noskomeio

***
Δεν είναι μόνο  τα θύματα της Χ.Α ο Φύσσας και κάποιοι μετανάστες που παρουσιάζει  η βιομηχανία παραπληροφόρησης. Οι δικές μας πηγές, εδώ και καιρό και από πρώτο χέρι, λένε άλλα. Χρόνια το γράφουμε σε επανάληψη (κι αυτό) εδώ.
 Τα ρατσιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια με δράστες Ακροδεξιούς- ΝεοΝαζί ,ανέρχονται  σε  60 δολοφονίες  και 3.500 επιθέσεις.  Οι δολοφονίες ξένων και όχι μόνο οικονομικών μεταναστών,  που έχουν ρατσιστικά  κίνητρα  στην πλειοψηφία τους πάνε στο αρχείο!
Η καταγγελία  είναι συγκλονιστική  από ανθρώπους που ξέρουν  “πρόσωπα και πράγματα” στο  συγκεκριμένο  ζήτημα. Αλλά το επίσης φοβερό ,δική τους επίσης διαβεβαίωση,  είναι πως οι διωκτικές  αρχές, δε διστάζουν (ως συνήθως), όταν θέλουν να κλείσουν  τέτοιες υποθέσεις , να  παρουσιάζουν ομοεθνείς των θυμάτων ως… θύτες!   Οι περισσότεροι, βέβαια, δεν έχουν  καμιά  σχέση με τα εγκλήματα  που κατηγορούνται.  Φορτώνονται αυτούς τους φόνους με πίεση ,απειλές και εκβιασμούς. Γνωστά αυτά και πάνω  σε…ημεδαπούς.
Δεν αναφερόμαστε στα συγκεκριμένα εγκλήματα στον Ασπρόπυργο. Αφορμή πήραμε, μια και τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια έχουμε βιομηχανία τέτοιων… αναθέσεων εγκλημάτων   μεταναστών σε ομοεθνείς  τους , ως δράστες.  ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!
Και φυσικά από την  αστυνομία  του Χρυσοχοϊδη ούτε  το συζητάμε πως υπάρχει περίπτωση  να κάνουν πραγματική έρευνα. ΄Αλλωστε,  είναι και μπάτσοι  Χρυσαυγίτες φορτωμένοι με τέτοια ρατσιστικά εγκλήματα και επιθέσεις.
Ελπίζουμε μια κυβέρνηση στο μέλλον  που θα σέβεται στοιχειωδώς  τα ανθρώπινα δικαιώματα, να αναθέσει σε σοβαρούς ανθρώπους την έρευνα κι   αυτής  την καταγγελίας.  Αυτούς  σήμερα,  άστους. Να πλακώνουν και να βασανίζουν διαδηλωτές ξέρουν μόνο.  Δε  “βάζουμε το  Λύκο να φυλάει τα πρόβατα”

2. α. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Αλλάξτε στρατηγική, αλλιώς πάμε για 10.000 νεκρούς!»

β. Κούβελας: Καθηγητές που δεν έχουν δει ποτέ άρρωστο συμβουλεύουν πώς θα δουλέψουν νοσοκομεία

Κούβελας: Καθηγητές που δεν έχουν δει ποτέ άρρωστο συμβουλεύουν πώς θα δουλέψουν νοσοκομεία

Αιχμές για την Επιτροπή των ειδικών για τον κορωνοϊό άφησε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, λέγοντας πως στην Ελλάδα υπάρχει απαξίωση των θεσμοθετημένων οργάνων.

Παράλληλα, τάχθηκε κατά του lockdown, με τον τρόπο που αποφασίστηκε να εφαρμοστεί.

«Το lockdown δεν έπρεπε να εφαρμοστεί.

»Όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ένα μέτρο 15 ημέρων άντε τριών εβδομάδων.

»Όταν κρατήσει τρία τέρμινα, τότε δεν είναι και πολύ σωστό.

»Το lockdown έχει νόημα ως χρόνος προετοιμασίας. Αν δεν έχει κάτι

συγκεκριμένο να προετοιμάσεις, να μην το κάνεις καθόλου.

»Αφήνεις την επιδημία να κυλήσει, προσπαθώντας αυτό που λέμε ελαχιστοποίηση της απώλειας.

»Πολλοί αποδίδουν τη μη καλή πορεία του lockdown στο ότι δεν εφαρμόστηκε.

»Xρησιμοποιούμε τα φτερά μας. Δεν έχουμε φτερά, δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν το lockdown δεν μπορεί να γίνει.

***

Οι “Τσιόδρες” και οι “Παπαευαγγέλου” ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΣΑΝ. Δεν πρόδωσαν  μόνο τον όρκο τους στον Ιπποκράτη και  τέθηκαν στην υπηρεσία του Κούλη τους, ως αισχροί κα τιποτένιοι αχυράνθρωποι-“Γιούδες”. Πιθανότατα, όπως λένε οι ειδικοί, θα έχουμε σε 2-3 μήνες 10.000 νεκρούς από την πανδημία. Πολλοί απ΄αυτούς, δε θα ήταν θύματα, αν  κυβέρνηση  και επιτροπές ,  έδειχναν  στοιχειώδη ευαισθησία και σύνεση.

Είναι εγκληματίες. Πρέπει να  δικαστούν μια μέρα.

Δεν μπορεί να βάζεις στα σίδερα ένα κλεφτρόνι και ο “Τσιόδρας” να  κυκλοφορεί ελεύθερος με 10.000 νεκρούς της πανδημίας στην πλάτη.  Αν μη τι άλλο, για το δικό τους καλό.  Το  Σύστημά τους κλονίζεται με τέτοια (κι ευτυχώς για μας).

3. α. Πάνω από 500 οι νεκροί. Συνένοχος ο Πούτιν για το αιματοκύλισμα στη Μιανμάρ

Η Μόσχα επιλέγει να αναβαθμίσει τις σχέσεις της με τη χούντα, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας ήταν παρών το «μαύρο Σάββατο», όταν έχασαν τη ζωή τους  500 άνθρωποι.

β. «Λύκοι της Νύχτας»: Οι μηχανόβιοι στρατιώτες του Πούτιν που προσκύνησαν στην Κόρινθο

«Λύκοι της Νύχτας»: Οι μηχανόβιοι στρατιώτες του Πούτιν που προσκύνησαν στην Κόρινθο (Photos |Videos) - Media

Είναι ΝεοΝαζί.  Το 2013/2014 έδρασαν στο Κίεβο. Πυροβολούσαν διαδηλωτές στη Μεϊντάν από τις ταράτσες. Λίγο μετά,  έδρασαν στην κατάληψη της  Κριμαίας .  Εκτελούσαν στα σπίτια τους Ουκρανούς.

Λίγο πριν τη Χούντα στη Μιανμάρ, κατέκλυσαν τη  χώρα κατά εκατοντάδες και παραμένουν ως σήμερα. Είναι αυτοί  που πυροβολούν διαδηλωτές στο κεφάλι.  Παιδιά του δικτάτορα της Ρωσίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες οι νεκροί από τα χέρια  του πλέον  αιμοδιψούς   δικτάτορα της εποχής μας.  Η νεκρανάσταση του Χίτλερ.

4. Ο ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

Και  γιατί να δώσει στοιχεία η Κίνα; Δίνουν από το Ιράν, τη Ρωσία, τη Β. Κορέα, τα άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα; Γενικώς. Κρύβουν πάντα τις πληροφορίες.  Δε θέλουν  πολλά-πολλά  με τον πολιτισμένο  κόσμο. Τις κάνουν από εκείνα τα χρόνια  κρυφά τις βρωμιές τους.

Τα ίδια με τον Κορόνα.  Η αποκλειστικά υπεύθυνη για την εξάπλωση της πανδημίας Κίνα, ήδη  από τον Αύγουστο, μπορεί και νωρίτερα του 2020 , ήξερε για τον ιό . Και έκρυβε για μήνες την αλήθεια. Να την πει τώρα με τόσα εγκλήματα στην πλάτη;