ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ. “ΓΙΑ THN ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΣ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ”!

Εμπιστεύεσαι   την ενημέρωσή  σου στην κρίση   των Γκεμπελίσκων  της Βιομηχανίας παραπληροφόρησης; Αυτοχειριάζεσαι.  Δολοφονείς  τη λογική, την ηθική, το συναίσθημα και την αισθητική σου.

Είναι, όλοι οι κοντυλοφόροι (“ad hoc”  και “bono consilio”), “υπόκοσμος”,  διεφθαρμένοι ως το μεδούλι , βιαστές της αλήθειας και της  είδησης.

Λέμε ΟΧΙ στις χωματερές του ελληνικού Τύπου, ΟΧΙ στους σκουπιδοπαραγωγούς  ΟΧΙ και  στους σκουπιδοφάγους του.

_____________________________________

1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘOΥΣ)

 

1.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Ρωσία: Ωρολογιακή βόμβα στο βυθό της Θάλασσας του Μπάρεντς; Τα βυθισμένα πυρηνικά υποβρύχια που μπορεί να μετατραπούν σε θαλάσσιο «Τσερνόμπιλ»

To σοβιετικό υποβρύχιο K-159 πριν βυθιστεί στη Θάλασσα του Μπάρεντς

Χιλιάδες ραδιενεργά αντικείμενα ποντίστηκαν στις απόμερες βόρειες θάλασσες της Ρωσίας στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Αν και τα περισσότερα αντιπροσωπεύουν περιβαλλοντικούς κινδύνους, ορισμένα εξ’ αυτών θεωρούνται πλέον μεγάλη απειλή για το ήδη επιβαρυμένο οικοσύστημα της Αρκτικής με ορισμένους ειδικούς να μιλούν, όπως μεταδίδει το BBC, για ένα πιθανό «Τσερνόμπιλ σε αργή κίνηση στο βυθό της θάλασσας» και τη ρωσική κυβέρνηση να επιχειρεί να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Ένα από τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια, το K-159, παροπλίστηκε το 1989 και σκούριαζε σ’ ένα νεκροταφείο υποβρυχίων, στην πρώην σοβιετική ναυτική βάση στη Κρεμίκα μέχρι το 2003, όταν βυθίστηκε κατά τη ρυμούλκησή του με στόχο την αποσυναρμολόγησή του, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννιά ναυτικοί. Το υποβρύχιο «αναπαύεται» ακόμη με τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του στον υγρό του τάφο – σε βάθος άνω των 160 μ. – περίπου πέντε χλμ. βορειοδυτικά της νήσου Κιλντιν, ανοικτά της χερσονήσου Κόλα, στις βόρειες ακτές της Ρωσίας, λίγο έξω από το Μουρμάνσκ στη γεμάτη με υποβρύχιους κρατήρες Θάλασσα του Μπάρεντς, την πλουσιότερη περιοχή του κόσμου σε μπακαλιάρους.

***

Ο δικτάτορας της Ρωσίας δεν έχει χρόνο και διάθεση να μαζέψει τα  επικίνδυνα πυρηνοσκουπίδια του.  Δουλειά του είναι να κάνει εισβολές σε ξένες χώρες, όπως  Τσετσενία, Γεωργία, Ουκρανία , να σκοτώνει με το οπλοστάσιό του στη Συρία  χιλιάδες αθώα θύματα , να αφήνει εκατομμύρια σακάτηδες και πρόσφυγες, αλλά και  να δηλητηριάζει, να εξοντώνει με κάθε τρόπο  ακτιβιστές και αντιπάλους του.

Κατά τα άλλα, έχουμε παγκόσμιους οργανισμούς , ΟΗΕ,  Διεθνές Δικαστήριο και λοιπά …ευαγή ιδρύματα.  “Πλούσια τα ελέη” από τέτοια. Και ο “Τσάρος πρώτος  και καλύτερος στα κουμάντα τους. Ο Θύτης, εισαγγελέας και δικαστής!

Πού θα πάει αυτή η ιλαροτραγωδία;  Τί κάνουμε για τις γενιές που έρχονται ; Πώς αυτά τα τέρατα τύπου Πούτιν θα τα  εξαφανίσουμε από προσώπου γης  μια μέρα;

Με εκλογές σίγουρα ΟΧΙ. Είναι αστείο και να το διανοείται κανείς.

2. Αντώναρος: Εθνικός μειοδότης όποιος πολιτικός δεχθεί θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αν. Αιγαίου

“Όποιος πολιτικός δεχθεί όχι ν αποστρατικωποιηθούν(με η χωρίς δήθενανταλλαγματα)τα νησια του Αν.Αιγαίου αλλα να θιγεί έστω τέτοιο θέμα,είναι εκ προοιμίου ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ.Γιατί έτσι παραδίδει τν έλεγχο των νησιών στην Τουρκία και οδηγέί τη χώρα σε δορυφοροποίηση. ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!”

Για τους αμνήμονες  ( τους μη έχοντας σκοπίμως ή όχι μνήμη) θυμίζουμε:

Ο εικονιζόμενος υιός του παλιού (καλού) γελοιογράφου  του “Ρομάντσου” και λοιπών ελαφρών εντύπων και περιοδικών της εποχής, χρημάτισε την περίοδο της επάρατης διακυβέρνησης της χώρας από την υπόδικη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή , ο επίσημος  “Γκεμπελίσκος” της, ο κυβερνητικός της  εκπρόσωπος. (βάλε με νου σου!). Είναι το  Δεξιό εκείνο επιτελείο που χρεοκόπησε τη  χώρα για να ταϊσουν του σκασμού την τότε “γαλάζια ακρίδα” .Μιλάμε για έγκλημα “εθνικής” προδοσίας. Με την υπογραφή φαρδιά- πλατιά και του εν λόγω (νεο)Συριζαίου- Καραμανλικού Αντώναρου.

Μάλιστα, το Documento εδώ και καιρό έχει κάνει “ευαγγέλια” τα τσιτάτα του Ευάγγελου και δημοσιεύει ανελλιπώς (και ανερυθριάστως) τις ατάκες του. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω απ΄όσα λέει.  (Και οφείλουμε να παραδεχτούμε εδώ πως μερικές κουβέντες του, είναι “καλές”, επιδέχονται και συνετές  συνυπογραφές).

Να  βάζουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Οι  Συριζαίοι και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ως γνωστό,  υπέγραψαν τη  “ομερτά” με το αφεντικό του Αντώναρου, τον Κωστάκη Καραμανλή. Η περίφημη αλλαξοκωλιά.  “Μου δίνεις Πάνο Καμμένο να κάνω κυβέρνηση (το 2015)  ,δε βγάζω τσιμουδιά για to έγκλημα εσχάτης προδοσίας  της χρεοκοπίας και σε προστατεύω κιόλας  από οποιοδήποτε “κακό μάτι”  δικαστικής έδρας και ειδικά “ειδικού δικαστηρίου”.

Και όλα καλά ,  όλα ήσυχα κι ωραία  μέχρι των ημερών μας, σήμερα. Ο Κωστάκης πλήρης νεανικότητας και σφρίγους,  λάτρης δε  της ευζωίας-καλοφαγίας,   απολαμβάνει αλανιάρες τσιπούρες  στις ταβέρνες  της Ραφήνας, όπου και κατοικοεδρεύει.

΄Ετσι εξηγείται γιατί ο Κώστας Βαξεβάνης είναι μέγας  φαν των …Ευαγγελικών ρήσεων (με το αζημίωτο της ατιμωρησίας) . Αλλά και ο Αντώναρος  εχθρός μέγας του Κούλη τους.  Απλά και κατανοητά.

΄Ομως, η συριζοκεντροδεξιά   (εξ αγχιστείας έστω) οικογένεια, διακατέχεται κι από το γνωστό σύνδρομο του υπερπατριωτισμού. Οι Δεξιοί γνωστοί πατριωταράδες, βέβαια.  Οι  Συρiζιαίοι, πάλι  έχουν εξελιχθεί σε  Ελληνάρες και μάλιστα …  γνήσιας κοπής πια .   Για να μη  φανούν δε,  ως αριστεροί,  εθνικοί μειοδότες, όπως τους κατηγορούν, δε συμμορφώνονται απλώς με  τας υποδείξεις Ευάγγελου παραπάνω  που καθορίζει τα όρια της ορθής πατριωτικής συμπεριφοράς, αλλά επαυξάνουν και  αποδεικνύονται στην πράξη  Δεξιότεροι των Δεξιών σε πατριδοκαπηλία  και εθνικισμό.

΄Ετσι  δένει το καλό γλυκό.  Τα υλικά,  η χρεοκοπία, η ομερτά,  η ατιμωρισία. Και “κερασάκι”, ο πατριωτισμός Αντώναρου, ο οποίος, πατριωτισμός, ως πασίγνωστο, δεν είναι τίποτα άλλο  από την κρυψώνα  των απατεώνων   κα των παλιανθρώπων. Με πρώτους τους υπόδικους για τη χρεοκοπία της χώρας

2.ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία «Ιανός»: Εντοπίστηκε νεκρός ο 62χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην Καστανιά Καρδίτσας -Τρία τα θύματα πλέον
.Ο Μητσοτάκης πάει στην Καρδίτσα -Για την αποτίμηση των ζημιών, την αποκατάσταση τους και τα μέτρα ανακούφισης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

α. ΄Οταν η δημαγωγία  γίνεται σκύλευση και συναντά τη φρίκη.

β. Καλλιάνο (και Σία), πείτε  αλεύρι.  Η χλεύη σας γυρεύει!

Μπέρδεψαν τα παιδιά στη πρόγνωση την Ηγουμενίτσα με την…  Καρδίτσα. Κάνουν ρίμα και οι δυο.

γ…. “Και κλάμα” οι κοντυλοφόροι  που ο Ιανός  (άκου αμερικανισμοί οι μετεωρολόγοι!) δεν τους έκανε τη χάρη για καμιά εκατοστή πνιγμένους (και οι 3 που δυστυχώς δεν έλειψαν, από δική τους απρονοησία  χάθηκαν, αν πληροφορηθήκατε).

΄Ετσι, όπως  παρουσιάζανε όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες την κατάσταση , νόμιζε κανείς πως  θα ερχόταν  η… Δευτέρα Παρουσία.  Με σωρό τα πτώματα στις λίμνες   και τα  ρέματα

“΄Ηλθε,  είδε και απήλθε” η μπόρα . Ως πιστός   επισκέπτης, όπως πάντα,   του Σεπτέμβρη!

 3.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  1. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

    CNN: Πώς πήγαν όλα λάθος στην Ευρώπη -ξανά- και ο κορωνοϊός σαρώνει

    Κορωνοϊός επιβάτες με μάσκα σε λεωφορείο στην Βιέννη

Τέτοιο θράσος, ε;  ΄Ηταν   η ίδια η βιομηχανία παραπληροφόρησης που διέπραξε όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας για καθαρά  κερδοσκοπικούς λόγους.  Και τώρα βγαίνει κι από πάνω. Αναρωτιούνται τί, λέει, δεν πήγε καλά  και ποιοι κάνανε τα λάθη!

Βρώμικοι, αισχροί, απατεώνες. Θα τιμωρηθούν μια μέρα. Είναι υπεύθυνοι για φοβερά δεινά στον κόσμο. Χειρότεροι κι από τα πυρηνικά όπλα. Ως Γκεμπελίσκοι  και  διάδοχοι των Ναζί στην προπαγάνδα.

Πώς το έλεγε ο Ιερώνυμος μια φορά  σε ένα από τους κοντυλοφόρους που τον είχε ζαλίσει; “Κοίτα”, του κάνει, “μαζέψου. “Ξέρεις  ποιες είναι  χειρότερες φάρες με  τα  3 Δ; (= Δημοσιογράφοι, Δικηγόροι και Δεσποτάδες!).

Το είπε καλά εκείνη τη φορά ο …αρχηγός των παπάδων. Μακάρι να τα έλεγε πάντα έτσι, ορθά και τσεκουράτα.

2. ΤΟΤΕ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
Ο «πόλεμος της μάσκας» 100 χρόνια πριν -Πώς η Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει την πανδημία της ισπανικής γρίπης, τι έγραφαν οι εφημερίδες

Αστυνομικός ελέγχει για τη μάσκα το 1918

Τώρα ,τι σχέση έχει η “Ισπανική γρίπη” των  60/100 εκατομμυρίων  νεκρών με τον  κορονάκο, που   βία  χρεώθηκε   κάτι χιλιάδες  (κάτω από 100 σίγουρα), αυτό μόνο το άρρωστο και διεστραμμένο μυαλό των κοντυλομικρόφωνων γνωρίζει.

Α, ναι.  Και η… φαρδιά τσέπη τους επίσης.

“Μανούλες” να στήνουν σκηνικά τρόμου για να τα κονομάνε. Κι αν σκοτώνουν  και την ίδια τους τη μάνα στο βωμό  “Μαμωνά”, πώς να μην είναι όλα τα άλλα εγκλήματα,  απλά πλημμελήματα για δαύτους;

3. Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Πενθώ την RBG σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς μου»

Η πρόεδρος Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

θάνατος της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ ήταν μια μεγάλη απώλεια για τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ αλλά συγκίνησε και ολόκληρο τον κόσμο, αφού η 87χρονη δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποτελούσε μια ιστορική φυσιογνωμία που πάλεψε για τα πολιτικά δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών και των μαύρων.

***

Μη γίνεσαι προκλητική ,κυρία μου!  Θα άφηνε ποτέ η  Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ ατιμώρητους τους δράστες , ηθικούς  και φυσικούς  αυτουργούς, της δολοφονίας του  Γ. Τριάρχη στην Τασκένδη πριν λίγα χρόνια ,επειδή οι δολοφόνοι είναι π. υπουργοί και μεγαλόσχημοι ;  Εσείς τους αφήσατε, ως δικαστής στο ΣτΕ.  Και εξαργυρώσατε τα γραμμάτια με το θώκο που σας δώρισε  η οικογένεια.

Αιδώς, Αργείοι!  “Η σιωπή είναι χρυσός”. Ακολουθήστε την εντολή αυτή του Συστήματος που υπηρετείτε. Και μην πριονίζετε το νέο  κλαρί πάνω στο οποίο  στρογγυλοκαθίσατε.

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ
Παναγιωτόπουλος: «Αποδείξαμε ότι είμαστε σε ετοιμότητα -Αυτό είναι το τρίπτυχο του εξοπλιστικού

Ο υπ. Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος έξω από το Μαξίμου με μάσκα

https://www.iefimerida.gr/politiki/panagiotopoylos-eimaste-etoimotita-exoplistikoy

Παναγιωτόπουλος:  ” Δεν πρόκειται για… εξοπλιστικό μαμούθ ύψους 10 δισ., όπως εσφαλμένως διαδίδεται, αλλά για ένα πρόγραμμα σταδιακής, έξυπνης και εξειδικευμένης ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων» εξήγησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και συμπλήρωσε: «Θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου, σε απόλυτη συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου με τις όχι απεριόριστες οικονομικές δυνατότητές μας».

***

Και απατεώνες  και ψεύτες. Πάνε μαζί.

Μόνο που το “ψέμα έχει κοντά ποδάρια”. Δε φτάνει ούτε από τα… κουβούκλια των Τσολιάδων,  ως την αίθουσα της Βουλής  από πάνω τους. Τόσο κοντά ποδαράκια έχει.

Οπότε…κοντός ψαλμός αλληλούια .Και … Δόξα σοι ο θεός, δεν θα τους αφήσουμε να λένε !. Ας είναι σίγουρος  η “ορντινάτζα” του Κούλη στο ΥΠΕΑ.