Ποιος έχασε την τσίπα να τη βρει ο ρασοφόρος;

 

Τέμπη: Οργή με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Λάρισας – «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με τη σιωπή, όχι με τον θόρυβο» 

Σε δηλώσεις στήριξης της κυβέρνησης αλλά και του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, προχώρησε ο Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος, και μάλιστα από τον τόπο που σημειώθηκε η εθνική τραγωδία στα Τέμπη, προκαλώντας οργή για τη στοίχισή του με την κυβέρνηση.

Ο Μητροπολίτης Λάρισας πραγματοποίησε χθες Κυριακή (25/2) στον τόπο της τραγωδίας τρισάγιο για τα 57 θύματα και αμέσως μετά σε δηλώσεις του πρόσφερε στήριξη στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή.

*****

Τα θύματα  του εγκλήματος στα Τέμπη, δεν έχουν δικούς τους ανθρώπους; Δεν ακούσαμε ,δεν είδαμε  να αντιδρούν  στην κατάπτυστη, την  προκλητική αυτή δήλωση  του Δεσπότη.

 Και ποιος  αποφάσισε  για τέτοιους νεκρούς να  τους κάνουν τρισάγια … ΟΜΑΔΙΚΑ; Ποιος προχώρησε και με ποιο σκεπτικό σε θρησκευτικές και μάλιστα δογματικές  τελετές   για τους   ανθρώπους  που σκότωσε το καθεστώς;

 Αν ήμουν μεταξύ των νεκρών, θα…έτριζαν ακόμα και τα  απανθρακωμένα ή  εξαϋλωμένα  οστά μου με την παρουσία ενός  τέτοιου  αμετροεπή ρασοφόρου   σε  εκδήλωση   για τη  συγχώρηση των    …  ψυχών  μας  (!)    από των…αμαρτιών.

 Αν κάποιοι χρειάζονται εξιλέωση, είναι όσοι τους δολοφόνησαν  με  ενδεχόμενο δόλο και ενσυνείδητη αμέλεια.  Και ο μόνο τρόπος είναι η σκληρή τιμωρία τους.

 Πρόκειται  για  σκύλευση, προσβολή και ύβρη!

Ντροπή!