Σκεφτήκατε οι συνετοί και έντιμοι τη λαμπρή εκείνη ημέρα που το γκεμπελιστάν θα βρεθεί σε απόγνωση και… αφραγκία;

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του βρέθηκε ο 36χρονος -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε, το πιθανότερο σενάριο

Το σπίτι στην Ηλιούπολη όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα και γιος

iefimerida.gr”

 

Σκεφτήκατε ποτέ τους Γκεμπελίσκους να  ξεμείνουν  από  εγκλήματα, αυτοκτονίες, απάτες, βιασμούς, κακοποιήσεις; Να έρθει μια τέτοια άγια ημέρα;  Κλείνει η στρόφιγγα, πεθαίνουν της πείνας.

Είναι, ίσως, οι μόνοι ,που δεν ανήκουν στο εργαζόμενο σύνολο. Να κάνουν κάτι ουσιαστικό, χρήσιμο, με κόστος  το μόχθο  σε όποια μορφή .

Τούτοι,   πουλάνε φούμαρα,  φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Είναι δουλειά  τάχα, αυτή, που κάνουν;   Να ζεις  από την απάτη, το ψέμα, το κουτσομπολιό, την κλειδαρότρυπα;

Οι μικροί ασφαλώς  βγάζουν έτσι  το ψωμάκι τους. Γιατί οι «Τράγκες»  δεν είναι ούτε λίγοι, ούτε έχουν ανάγκη το  ξεροκόμματο . ΄Εχουν ανάγει  τον γκεμπελισμό σε   κότα με χρυσά αυγά. Τα αρπάζουν από παντού. Από κόμματα, κονδύλια, πετσολίστες,  εκβιασμούς κάθε είδους.

Τί τύποι και τούτοι! ΄Ολη στην κοινωνία, πλην των χαραμοφάηδων και των ρεμπεσκέδων , κάνουν  κάτι για να ζήσουν.  Να βγάλουν τον επιούσιο, που λένε και στο…  Πατερημό.

 Τούτοι εκεί,  αεριτζήδες μια ζωή. Ρεμάλια, που περιμένουν πότε και πώς  θα  χυθεί καμιά σταγόνα αίμα ή σπέρμα για να τα ανακατέψουν  να βγάλουν θέμα.

Δείτε ο αισχρός Ράπτης παραπάνω . Πηχυαίος, σιχαμερός  τίτλος για την (πιθανή) αυτοκτονία μάνας και γιου στην Ηλιούπολη .   Βρέθηκε, λέει ο γιος  γυμνός στο κρεβάτι της μάνα του.  Βγάζει μάτι  το υπονοούμενο.

 Πάρτε και φάτε σκουπιδοφάγοι μου. Αφήστε να ξεχυθεί  ο βόθρος του id στο μυαλό σας .Να φτιαχτείτε οι  ψυχωτικοί και οι ανώμαλοι με  τη φαντασίωση πως μάνα και γιος ήταν εραστές!   Και πιθανόν γι΄ αυτό αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη   ζωή τους.

Ω, της απόλυτης αισχρότητας  και της νοσηρότητας!

 Για  τη βίλα του Ράπτη,  ρε γαμώτο!  Και ένα  κούφωμα πολυτελείας,  μια πόρτα  βαριά  να βγάλει τούτη είδηση,  λίγο είναι,  σου λέει ο παλιάνθρωπος.  Θεοί!