ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΩΝ “ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΤΗΛΕΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΩΝ” ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

1.ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ.

“Συνθήκες εξέτασης που παρέπεμπαν σε ανάκριση κατηγορούμενου ατόμου, περιγράφει η δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου θύματος βιασμών, αναφερόμενη στην τετράωρη κατάθεσή της 12χρονης μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι, στο σπίτι της θείας της που φιλοξενεί την ίδια και τον αδερφό της, σε περιοχή εκτός Αττικής, από άγνωστο κουκουλοφόρο.

Η οικογένεια του θύματος μαστροπών και βιαστών στον Κολωνό έχει επανειλημμένα καταγγείλει τις επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης σε μια προσπάθεια, όπως λένε, να την αποτρέψουν από το να καταθέσει και πάλι για το κύκλωμα μαστροπείας. Υπενθυμίζει μάλιστα το περιστατικό με την ομάδα ΟΠΚΕ που σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας όταν το παιδί επέστρεφε στην Αθήνα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Επίσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φωτογράφιζε την ανήλικη και τον αδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο.

«Ο Τ. Θεοδωρικάκος και η Δ. Μιχαηλίδου είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι αν της συμβεί κάτι», τονίζει η Ασπασία Ταραχοπούλου, σε συνέντευξή της στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» και σημειώνει ότι «το παιδί αυτό ξανασταυρώνεται».

****

Το παιδί αυτό, υποκριταράδες μου, το σταυρώσατε εσείς χίλες φορές χειρότερα από  ό,τι  ο Μίχος.  Δημοσιογράφοι,”αρχές”  και …συνήγοροι  ασκήσατε μαστροπεία  του χειρίστου είδους  με στόχο, όπως όλοι οι μαστροποί  την οικονομική εκμετάλλευση του θύματος, Και πάτε τώρα, όπως σε όλα τα ζητήματα, να κρύψετε το δάσος για να φαίνεται μόνο ένα δέντρο, κι αυτό…καμένο.

Να, η αλήθεια για το κορίτσι από τον Κολωνό. Και ό,τι κι αν πείτε όλοι οι δράστες ,μόνο μπούμερανγκ γυρνάει.

Λοιπόν:

  1. Το ελληνικό  Κράτος, επειδή, ακριβώς, δεν είναι (ούτε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να γίνει)  Κράτος  Δικαίου και ευνομούμενη Πολιτεία,  επιτρέπει  με τους …νόμους και τους προφήτες του,  την κοσμοθεωρία  και τις λοιπές συστημικές περί οικογένειας, κτητικές αντιλήψεις του,  σε προβληματικούς ανθρώπους ,εκ των οποίων ο ένας χρήστης ναρκωτικών,  να σπείρουν 8 παιδιά! Με τέτοια παθογένεια, ήταν με μαθηματική ακρίβεια αναμενόμενη η κατάληξη ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΤΩΧΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, που εκτός από την κρατική αδιαφορία,  αντιμετώπιζε  φοβερή ανεπάρκεια  σε όλους τους νευραλγικούς αρμούς της ανατροφής των παιδιών.
  2. Η υπόθεση της μαστροπείας με δράστη έναν ακροδεξιό αλλά πάντως, νοικοκύρη κατά τα άλλα, δεν είναι ούτε πρωτοφανής ούτε μοναδικό. Χιλιάδες κορίτσια και αγόρια στην ηλικία της διάσημης πια «12χρονης από τον Κολωνό»  ,βιάζονται και κακοποιούνται σε πολλά ελληνικά σπίτια  νοικοκυραίων   με διάφορους τρόπους (βίαιοι πατεράδες, υστερικές μανάδες) Τσιμουδιά κι από την Πολιτεία και από την υποκριτική ,αλλά πάντως ….χριστιανική , παραδοσιακή,  ελληνική κοινωνία
  3. Μόλις μύρισαν  “γενετήσια” υγρά,  πολλοί, αλλά κυρίως το γκεμπελικό αληταριό,  έπεσαν σαν τα κοράκια στο ψοφίμι και μήνες τώρα ρουφάνε το  σάπιο  αίμα του,  μεταμορφωμενο σε χρυσάφι.   Τα ροζ, πάσης φύσεως, “τηλεάδικα”     με τις  λογής  σουρλουλούδες ,τα ανεκδιήγητα ψώνια και τους   αδίστακτους  λεχρίτες,    ώρες ατελείωτες  με  «ρεπορτάζ»  και τσαρλατοαναλύσεις …ειδικών του…   ποπού,  βρήκαν θέμα να μοσχοπουλήσουν σε μια άρρωστη από σεξισμό κοινωνία .Κανονικοί μαστροποί ενός κοριτσιού, που   ο Μίχος, όσο σιχαμένος κι αν είναι,  μοιάζει όντως αγγελούδι μπροστά στις Τατιάνες και τους  Λιάγκες.
  4. Ωσαύτως,  Μαινάδες του ΜΕ ΤΟΟ, ανεγκέφαλοι  κρατικοί «λειτουργοί»  ή άλλοι τάχα μου αρμόδιοι και ειδικοί  επί όμοιων ζητημάτων, έκαναν ό,τι μπορούσαν να κακοποιούν ,μήνες ολόκληρους, ξανά και ξανά, το ίδιο θύμα. Δεν αποκλείεται  το συγκεκριμένο ζήτημα, να κατέρριψε ρεκόρ  σε δημόσια αναφορά και παρουσία, με απαιτήσεις να περάσει στο βιβλίο Γκίνες.
  5. Λες  κι αν ,όλος αυτός ο οχετός, δε  χυνόταν  προς τα έξω για να χορτάσουν  οι σεξομανείς σκουπιδοφάγοι της δημοσιογραφικής μαστροπείας-αλητείας  και  η υπόθεση  εξελισσόταν στην αίθουσα δικαστηρίου   «κεκλεισμένων των θυρών»  με αυστηρή τιμωρία στους δράστες, θα έχανε η …πληροφόρηση  μιας διεστραμμένης, ελληνικής κοινωνίας, που στην πλειοψηφία  της ψοφάει για σεξιστικές, ειδικά τέτοιες, γαργαλιστικές,  λεπτομέρειες. Και δε θα ήταν και για το ίδιο το παιδί καλύτερα   που , αφού του  ρούφηξαν  το μεδούλι, το πέταξαν λεμονόκουπα στημένη στα σκουπίδια. (Πώς να τολμήσει πια  να πατήσει σε σχολείο σε καφετέρια , να δει συγγενείς και φίλους;). Τόσο βρώμικο το σύστημα  εξουσιών,σε κανονικές…αλλαξοκωλιές.

2.Αλέξης Κούγιας για Ανδρέα Ηλιάδη: Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;

kougias-iliadis

Νέα υπονοούμενα από τον Αλέξη Κούγια για τους χειρισμούς του Ανδρέα Ηλιάδη στην περίιπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον Ανδρέα Ηλιάδη

Πρώτη φορά στην καριέρα μου, η οποία σε λίγο συμπληρώνει 50 χρόνια, βλέπω έναν μάρτυρα ενός Δικαστηρίου να έρχεται στο Δικαστήριο, συνοδευόμενος από δικηγόρο και την επομένη να επισκέπτεται τον Υπουργό Υγείας, συνοδευόμενος πάλι από δικηγόρο και αφού προηγουμένως έχει ενημερώσει όλα τα μέσα τηλεοράσεως για να τον απαθανατίσουν.

Με τον κύριο αυτόν θα ασχοληθούμε νόμιμα στις 25/4/2023 και τότε είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθούν όλοι, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι, πώς οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος της κας Σ.Π.

Εγώ θέλω να του υποβάλω μόνο μια ερώτηση: γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;”

****

΄Ενας  “επιστήμονας” που διατείνεται πως είναι διαπρύσιος κήρυκας της   ορθολογικής και “ιερής” αντίληψης περί  δωρεάς οργάνων (κι εμείς είμαστε  δωρητές),αλλά  επί μήνες ,μέχρι πού οι εξετάσεις έδειξαν κεταμίνη στον οργανισμό του παιδιού, ΑΠΕΚΡΥΒΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΩΣ  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΕΔΩΣΑΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΑΙ  ΠΟΤΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ , τότε αυτός ο κύριος έχει παντελώς χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία .  Και φυσικά   είναι αδίστακτος. Θα μπορούσε  να διαπράξει οποιοδήποτε άλλο έγκλημα (χειρότερο από να τιμωρείς έναν αθώο, δεν υπάρχει), άνετος και ωραίος, όπως  αυτό της ψύξης ζωντανού   εγκεφάλου, όπως τον κατηγορεί  ο συνήγορος της μητέρας.

3.Λούλα: Η Ουκρανία θα μπορούσε να δώσει την Κριμαία για να τελειώσει ο πόλεμος

“Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου προέδρου για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επιλυθεί η σύρραξη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Ο Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εκτίμησε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν μπορεί να καταλάβει το έδαφος της Ουκρανίας. Για την Κριμαία, ίσως θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Όμως για τα άλλα εδάφη στα οποία εισέβαλε, πρέπει να το ξανασκεφτεί»

«Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να τα θέλει όλα», συνέχισε ο βραζιλιάνος πρόεδρος. «Ο κόσμος χρειάζεται ειρήνη (…) Πρέπει να βρούμε λύση», πρόσθεσε.

****

Οι προτάσεις Λούλα δείχνουν με πρώτη ματιά να  βρίσκονται προς την  κατεύθυνση  της διπλωματίας, αλλά όχι της ηθικής, της λογικής  και της Ιστορίας. Αν ζούσαμε  σε μια ανθρωπότητα, αυτή που εμείς οραματιζόμαστε, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΄Η ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΩΝ -ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΣΤΗ  ΒΡΑΖΙΛΙΑ  ΤΟΥ ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, δε θα είχε νόημα να συζητάμε τέτοια ζητήματα. Και φυσικά, δε θα υπήρχαν πόλεμοι και εισβολές σε ένα πλανήτη που δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

΄Ομως ,μιλάμε για κράτη ακόμα.΄Εθνη και φυλές. Αυτή η ηλίθια και εγκληματική  αντίληψη και προπαγάνδα των ισχυρών της γης, που πείθουν και τους χαχόλους τους πως το νερό και  ο αέρας έχουν αφεντικά, και είναι ιδιοκτησία, περιφραγμένη με συρμάτινα σήμερα τείχη.

Υπό τέτοιες συνθήκες, η παράδοση της Κριμαίας στη Ρωσία (ανιστόρητη, μονομερής  λύση στο παλιό «Ανατολικό ζήτημα),που υποστηρίζει ο Λούλα, ρίχνει λάδι στη φωτιά, επιβραβεύει  τις εθνικιστικές και εθνικές ιδιοκτησιακές απόψεις και ρίχνει επίσης νερό στο μύλο των αρνητών μια παγκόσμιας , χωρίς κράτη και έθνη, κοινότητας

Μόνο οι κρατικιστές και οι εθνικιστοπατριωταράδες μπορούν να βλέπουντην παράδοση της  Κριμαίας ως λύση και όχι αναμμένο σπίρτο κοντά στο  μπαρούτι.  Αν συμβεί αυτό σήμερα, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, ειδικά στα Βαλκάνια.  Ουγγαρία-Ρουμανία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία,  Βουλγαρία , χώρες και κρατίδια της παλιάς Γιουγκοσλαβίας,  θα γίνουν μπουρλότο. ΄Ενας μέγας  χαμός,.

Θα πει το ίδιο ο Λούλα αύριο, αν ο μελλοντικός, όποιος «Ερντογάν» , απαιτεί να   ενσωματώσει     τη Θράκη στη γαλάζια πατρίδα του,  ως…ιστορικά, τουρκικό έδαφος;   Είναι τόσο τουρκική η Θράκη, βέβαια, όσο και  ελληνική, ολόκληρη εκείνη η τεράστια έκταση που έφτανε ως τη Δακία και  ονομαζόταν ΘΡΑΚΗ στις αρχαίες εποχές. Το ίδιο ισχύει και για την Κριμαία,που ανήκει στην παλιά Ρωσία με έδρα το Κίεβο και όχι τη Μόσχα για όσους γνωρίζουν Ιστορία.

4.ΗΠΑ: Διχάζει τους Αμερικανούς η δίωξη Τραμπ – Τι δείχνει δημοσκόπηση

ΗΠΑ: Διχάζει τους Αμερικανούς η δίωξη Τραμπ – Τι δείχνει δημοσκόπηση

Η δημοσκόπηση έγινε προχθές Τετάρτη και χθες Πέμπτη, μετά την απαγγελία 34 κατηγοριών σε βάρος του κ. Τραμπ για οικονομικά αδικήματα από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης.

Κατά τα ευρήματα της, το 49% των Αμερικανών θεωρεί πως ήταν σωστό να απαγγελθούν κατηγορίες ποινικής φύσης στον κ. Τραμπ, η πρώτη σε βάρος πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην ιστορία.

Όμως αν εξεταστεί βαθύτερα, το εύρημα αναδεικνύει πόσο διχάζει τους Αμερικανούς οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ. Το 84% εξ όσων είπαν πως ανήκουν στους Δημοκρατικούς έκρινε πως ήταν σωστή η άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ μόλις το 16% όσων είπαν πως ανήκουν στους Ρεπουμπλικάνους συμφωνεί.

Ενώ το 40% όσων δήλωσαν Ρεπουμπλικάνοι είπε πως η δίωξη έκανε πιθανότερο να ψηφίσει τον κ. Τραμπ το 2024, ενώ μόλις το 12% είπε πως πλέον είναι λιγότερο πιθανό να τον ψηφίσει. Το 38% είπε πως η δίωξη δεν θα έχει καμία επίπτωση.

***

Δηλαδή, για να καταλάβουμε. Πάλι θα σφαγούν οι “Πεντηκοστιανοί”  στην Αμερικη για   ζητήματα πεολειχίας   των προέδρων τους; Γυρίσαμε ξανά στην εποχη  του Κλίντον και της Μόνικας;  ΄Ελεος, πια,  αυτή η αντίφαση της Αμερικής!