Στέφανε Κασσελάκη, ένας ακόμα “Πύρρος Δήμας” στο ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ …τον κάνει τόσο παλιό, όσο τη Ν.Δ και τη Ν.Α (Νέα Αριστερά)!

 

Όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Καρυστιανού -Σε εκδήλωση της Κουντουρά στις Βρυξέλλες

Η Μαρία Καρυστιανού

 

ΣΥΡΙΖΑ: Πανόπουλος και Παπανώτας στη δεύτερη λίστα των υποψηφίων στις προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο

panopoulos-papanotas-arthrou

Υποψήφια στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές η Σοφία Μπεκατώρου

Υποψήφια στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές η Σοφία Μπεκατώρου

 

1. Στέφανε Κασσελάκη,  μην αντιγράφεις τακτικές Κυριάκου Μητσοτάκη και   Αλέξη Τσίπρα. «Νέο κρασί σε παλιό  ασκί,  μη βάζεις». Μάθε από τα λάθη των άλλων κι  όχι από τα δικά σου!

2. Οι τηλεάνθρωποι όλων των συνομοταξιών, βουλευτική σύνταξη πάνε να βγάλουν  και αρπαχτές   να πάρουν. Κράτησέ τους μακριά.

3. Μην κάνεις το κόμμα…Νηπιαγωγείο! Λάθος η επιλογή ανώριμων και άψητων πολιτικά νεολαίων. Η  νέα γενιά (17-35), δυστυχώς,  “ριζοσπαστικοποίηθηκε” στα (ακρο)δεξιά.  Η πλειοψηφία,  πελατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του  Νίκου Μιχαλολιάκου κατάντησε.   Δεν μπορείς να την αγγίξεις . Βάλε σε θέσεις κλειδιά στο κόμμα γενιές πολιτικοποιημένες και με αγωνιστικές περγαμηνές. Μην ξεχνάς πως  η  τεράστια δεξαμενή της Αποχής,  μόνο τέτοιους ψηφοφόρους διαθέτει. Αλλά  και   οι   περισσότεροι απ΄ όσους ψηφίζουν, σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους,  ηλικιακά   βρίσκονται   πάνω από τα 55.  Κι αν δεν είναι κυρ «Παντελήδες»,  ούτε θαμπώνονται από τους  γυαλιάνθρωπους, ούτε … πιτσικαρία εμπιστεύονται. Προτιμούν συνειδητά  να απέχουν από το θέατρο   των εκλογών, παρά να καταντήσουν…κοψοχέρηδες ή  «κινούμενη άμμος» .    

“Γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις καὶ ἀκέραιοι ὡς αἱ περιστεραί”!

΄Ακουσε και τα ευαγγέλια. Μπορεί να μην έχουν λόγια  θεόπνευστα, αλλά ,πολλές ρήσεις τους , είναι απόσταγμα γνώσης και εμπειρίας.

Υ.Γ

Ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης

“Σπίρτζης «αδειάζει» Ακρίτα και ΣΥΡΙΖΑ: Μη βάζουμε στον πολιτικό διάλογο τις οικογένειες των πολιτικών αντιπάλων”
iefimerida.gr
Αυτόν τον Καραγκιοζάκο, γιατί  τον κρατάς ακόμα, έτσι όπως κατάντησε ,νεροκουβαλητής του Κυριάκου; Πες κάποιου  να του…πει   πως άλλο πράμα είναι η οικογένεια και άλλο η… φαμίλια!