Ξεβράκωτοι Βούλγαροι … φάτε τη σκόνη μας!

1. Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας

“Εξελίξεις δρομολογεί η παραγγελία της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη για άσκηση ποινικής δίωξης στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων, αλλά και κατά του Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικού αυτουργού”.

***

Εξαπάτηση εκλογέων!  Μπράβο στον ΄Αρειο Πάγο για τη δίωξη.  Σωστή και αναμενόμενη.

Να περιμένουμε τώρα που άνοιξε ο δρόμος,  διώξεις και   σύμπασας της κοινοβουλευτικής ομάδας του καθεστώτος με τους επικεφαλής της ;   Κι ασφαλώς    στους  Αλαφούζους, Μαρινάκηδες, Ράπτες , Πορτοσάλτε , Πρετεντέρηδες του ελληνικού Γκεμπελιστάν , που  περιμένουν και τούτοι στη σειρά για ανάλογες ,εισαγγελικές  διώξεις.

Σε  γραμμή,  επίσης, προτεραιότητας , αναμένουν  και οι  αξιότιμοι  επιχειρηματίες-έμποροι  των εταιριών της ακτύπητης παγκοσμίως  ελληνικής αγοράς   με προϊόντα… δημοσκοπικής προπαγάνδας.    Εδώ ,  η καλή πραμάτεια  ,  η εξαπάτηση  περιωπής!

Ποιοι  «Σπαρτιάτες» και ποιοι «Απριλιανοί»! Οι  «Βάρβαροι» να δεις!  Το καθεστώς  με τη γαλάζια ακρίδα του, που πέντε σχεδόν χρόνια τώρα,  λεηλατούν και ρημάζουν ατιμώρητοι  το σύμπαν.   Αυτές οι πέτσινες, αλλά χρυσοφόρες  «δημοσκοπήσεις» , τους   έκαναν εξουσία.

Η “βία και η νοθεία”, έτσι ξεκίνησαν.  Τις  “γερές πλάτες”,  όμως , και πριν από  την τελική “διαμόρφωση” και το οριστικό  μαγείρεμα του εκλογικού αποτελέσματος    από το  δίδυμο  “Κυριάκος  Μητοστάκης -Κυριάκος  Πιερρακάκης,  τίς έβαλαν οι  ΠαναγοπουλοΦαναρακοΓερακηδοΑράπογλου.

΄Αξιος ο μισθός  τους.  ΄Αξια και τα έργα τους!

2. Ταϊβάν: Μάχη με τον χρόνο για τους εγκλωβισμένους – Εννέα νεκροί, 49 οι αγνοούμενοι και εικόνες καταστροφής

Ταϊβάν: Μάχη με τον χρόνο για τους εγκλωβισμένους – Εννέα νεκροί, 49 οι αγνοούμενοι και εικόνες καταστροφής

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.050 έχουν τραυματιστεί από τον σεισμό των 7,4 βαθμών που σημειώθηκε χθες, τον ισχυρότερο που έχει καταγραφεί στην Ταϊβάν εδώ και 25 χρόνια.

****

Φαντάζεται κανείς πόσους νεκρούς αγνοούμενους και σακατεμένους θα είχαμε στην Ελλάδα με ένα σεισμό 7.4;  Και ασφαλώς, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Καμιά κυβέρνηση δεν ευθύνεται γι΄αυτό το έγκλημα να είναι (ΚΑΙ) κτιριακά όλη η χώρα στον αέρα.

Και γιατί η μακρινή Ταϊβάν, όπως την έχουμε αναφέρει εδώ  πολλές φορές, ως παράδειγμα (*),  ήταν πανέτοιμη  και για την πανδημία και για το σεισμό και για όποιον  “Αρμαγεδώνα” χτυπήσει τη χώρα; Γιατί η δική μας Μπανανία σε όλα  βρίσκεται  εγκληματικά τελευταία;

Πρώτα,  γιατί έχουν μυαλό και συνείδηση πολίτη οι εκλογείς στη Ταϊβάν.  Δεν είναι ζόμπι.  Ούτε οι πολιτικοί τους Μαυρογυαλούροι. (΄Οσο, βέβαια, μπορεί ένας πολιτικός να μην είναι τέτοιος).  Ασύγκριτα μεγέθη. Ο, τι και να κάνεις, δεν μπορείς να  τα κοντύνεις.

________________________________________________

1.Πόσοι Έλληνες ζουν με σοβαρές υλικές και κοινωνικές στερήσεις – Σε ποιες δαπάνες αδυνατούν να ανταποκριθούν

α. Στοιχεία της Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών (SILC), που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!

Σχεδόν 1 στους 2 δηλώνει δυσκολία στην πληρωμή ενοικίου, δόσης δανείου ή πάγιων λογαριασμών – Το 43% αδυνατεί να πληρώσει για μία εβδομάδα διακοπω

β. Στην πανελλαδική μέτρηση, που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Σία Κοσσιώνη, ο διευθυντής της Pulse Γιώργος Αράπογλου:  Στο 33% η ΝΔ με προβάδισμα 18 μονάδων

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης με 34%

***

΄Οχι, δε ζει ο Αράπογλου σε άλλο πλανήτη. Ούτε οι λοιποί συγκεμπελίσκοι  του, ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδες.  Δίπλα σου κινείται  η συμμορία της προπαγάνδας. Κι αυτοί σαν εσένα, τον πένη  και άπελπι , πληρώνουν 2 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη. Αλλά από τα  μπόλικα «αργύρια» προπαγάνδας τούτοι. Το πρώτο σκαλοπάτι  που λέγαμε χτες της εκλογικής  “βίας και νοθείας.  Γι΄ αυτό και δεν τους νοιάζει.

Αλλά,  δεν τολμάνε. Αλλιώς, αν έχουν κότσια και τσαγανό,  ας μπουν σε ένα και δύο και χίλια καφενεία της χώρας  να διαβάσουν εις επήκοον των  θαμώνων τους,  το παραμύθι …ποίμα τους για  το «σαραντακατό» του Μητσοτάκη που απαγγέλλει κάθε φορά,   κρυμμένη πίσω από την ασφάλεια του «γυαλιού» της , η κυρά Κοσσιώνη  .

Και αν  μείνει κομπόστα  κυδωνιού  στον πάγκο να μην τους την πασαλείψουν στα  καλοσιδερωμένα, μάρκας  πουκάμισά τους  και μπρίκι   στη φουφού του του καφετζή , που να μην προσγειωθεί στο κεφάλι τους,   εμένα να με στείλετε στην Vitosha Boulevard , τον εμπορότοπο της Σόφιας,  να ανακράξω   γεγονυία  τη φωνή:  “Βούλγαροι, ξεβράκωτοι,  φάτε τη σκόνη μας, ρε, από την ευημερούσα δίπλα σας  Ελλαδίτσα»!   Να το αναφωνήσω και… να μη γελάσει, όχι μόνο τα παρδαλά  της γείτονος  και… ελληνικής εκτροφής,  πασχαλινά ερίφια ,  αλλά και    κάθε  πικραμένο , βουλγάρικο χειλάκι, περαστικού !

2.Γεωργιάδης και Καρανίκας: Αγκαλιές και φιλιά σε παρουσίαση βιβλίου -«Τιμητικό να είμαι φίλος του

“Γεωργιάδης για Καρανίκα: Συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί.

Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Υπέροχος άνθρωπος πραγματικά. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλο μάθημα για τη ζωή μου το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν και το ότι συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι’ αυτόν».

«.iefimerida.gr”

****

ΝικοΚαρανικιά και η δηθενιά πάλι,  του αισχίστου είδους από τον  πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα .  Ο  λαός το λέει πιο απλά ,συμπυκνωμένα και  μεστά… “πουστιά”! ( Κι  ας πάει στα κομμάτια  η  «πολιτική ορθότητα»,  κανέναν  δεν προσβάλουμε. Οι λέξεις, άλλωστε  από μόνες, δεν είναι προσβλητικές, αν δεν τις φορτίσεις αρνητικά ή δεν τις ποινικοποιήσεις.  Ούτως ή άλλως, ο όρος «πολιτικώς ορθόν» είναι  και χαζός και ανιστόρητος) .

Σε νέες επιδόσεις ,λοιπόν,  ο  π. συμβουλάτορας (και …εφετμολόγος  του Ινφλουενσερισμού (!) από καιρού εις καιρόν, ο Νίκος Καρανίκας.   Με άριστο, μάλιστα , ρεκόρ και τούτη τη φορά , δοθέντος πως ο τύπος  δεν έχει κρατημό πια

Τακίμιασε εκ νέου (δεν είναι καινούργιο)    με  τον    ΄Αδωνι Γεωργιάδη.  Από τον οποίο, πρόσφατα, ο π.αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν,  προφανώς, των  υποδείξεων και  του συμβούλου του Καρανίκα , ζήτησε  συγγνώμη για τη μεγάλη αδικία  και  τη  σκευωρία  που στήθηκε σε βάρος αθώων  και έντιμων πολιτικών,  κατηγορηθέντων  αδίκως   πως τα πήραν (τάχα)   χοντρά από τη Νovartis (μεταξύ των οποίων και ο ΄Αδωνις)  από  κομματικό μίσος και αντιδεξιά  τοξικότητα κι εμπάθεια. (Θού, Κύριε..!)

Χτες «ο Νίκος, ο υπέροχος άνθρωπος πραγματικά», όπως ανακάλυψε τώρα ο αστέρας της  ακροδεξιάς ( και της  διαφθοράς )  υπερασπίστηκε με πάθος τη φαμίλια της Μαρέβας.  Και “μας τα έχωσε χοντρά”, εμάς των άλλων, που τους  κράξαμε.

Είναι, μας λέει,  σεξισμός και μισογυνισμός  να ζητάς από  τη “γυναίκα του Καίσαρα»,  μόνο και μόνο από την ιδιότητά της αυτή  και καμία άλλη, να μας εξηγήσει,  γιατί ελόγου της και πώς κατέχει 33 ή 43 (δεν κολλάμε στα νούμερα) σπίτια κι αρχοντικά ,ακόμα και εις Παρισίους.  Την ίδια ώρα, μάλιστα, που  τα αρπακτικά των Funds εκπλειστηριάζουν ασύστολα   το κεραμίδι  του φτωχού.   Αυτό, ακριβώς, που τους  το  πρόσφερε στο πιάτο (με ποια ανταλλάγματα;)  ο σύζυγος της Μαρέβας  και  πρωθυπουργός της χώρας. Αυτά ρωτάμε.

Αλλά, είναι περίεργες, ανήθικες ,ως σεξισμός και  μισογυνισμός,  τέτοιες απορίες,  μας μαλώνει ο Καρανίκας. Και απειλεί με πιπέρι στη… γλώσσα   των φαλλοκρατών, που πρόσβαλαν την αξιοπρέπεια της Μαρέβας.

Τώρα, πάλι (αλλά μην πάει ο νους σας στο πονηρό, πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου) ,Καρανίκας και Γεωργιάδης δηλώνουν φίλοι και κολλητοί. Να θυμίσουμε πως  ο  αρχαίος σοφιστής,  τέτοιους φίλους, τους χαρακτήριζε  με τη φράση « υποκατακλινόμενοι υμίν αυτοίς».   Και   ο αθυρόστομος  λαός των ΝεοΕλλήνων, που το …τερμάτισε, βέβαια,   βάζει στη θέση της, τις κακόηχες ,  «αλλαξοκωλιές” και  “γαλιφιές”!

Ακολουθούν ,ως φαίνεται, τα βήματα των αρχηγών τους.  Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας, τα ίδια έκαναν. Εχθροί μεν, αλλά τον…  «Τσίπρα τον πάω» .Τον κάνω πρωθυπουργό κι εκείνος με στέλνει  αντί Κορυδαλλό…Ραφήνα!

Καταλάβατε τώρα ,αν δεν το έχετε από καιρό αντιληφθεί γιατί, αντί οι τσιρίδες του Αδώνιδος να αντηχούν στους στενούς   τείχους του κελιού  κάποιας  φυλακής, λίγο έλειψε να στείλουν  εκεί την Τουλουπάκη;   Την  εισαγγελέα που …αδίκως  κατηγόρησε το φίλο του Καρανίκα ως  διεφθαρμένο και  ατιμώρητο (κι αυτός, ανάμεσα σε πολλούς) της  κομματικής μαφίας  στην  ελληνική  Μπανανία.

Σιχτίρ, μια ζωή, σας σιχάθηκα .     Μαυρογυαλουρισμός   και δημαγωγία  οι υψηλές  αξίες της ζωής, τελικά.  Βάλτε στη θέση τους  άλλες, εσείς τα κορόιδα, αν μπορείτε.

Να  επαναλάβω  την…κακία του δικού μας “καταραμένου ποιητή”:

 

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους

αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…

Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,

θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

_________________________________

(*) 11 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΦΥΛΑΚΗ!

 Πώς Βιετνάμ και Ταϊβάν νίκησαν την πανδημία -Είχαν 35 και 11 θανάτους, αντίστοιχα

Το Βιετνάμ αψήφησε τους ειδικούς και κράτησε σφραγισμένα τα σύνορά του
Αμφότερες οι χώρες της Ασίας παρέδωσαν μαθήματα έγκαιρης αντίδρασης από τον Μάρτιο του 2020, λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης και ανάσχεσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Το Βιετνάμ σφράγισε τα σύνορά του από τις αρχές της περασμένης άνοιξης και τα κράτησε κλειστά ακόμη κι όταν κατάφερε να μηδενίσει τα νέα κρούσματα.

Η Ταϊβάν των 23 εκατ. κατοίκων τα πήγε ακόμη καλύτερα σε σύγκριση με το Βιετνάμ, αφού από τον Μάρτιο του 2020 κατέγραψε μόνο 1.082 κρούσματα και 11 θύματα της Covid-19, αν και σύμφωνα με την ειδικό του University College Dublin, Πατρίτσια Φιτζπάτρικ, εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στον κατάλογο των επικίνδυνων χωρών λόγω της εγγύτητάς της με την Κίνα.

Επωφελούμενη από το γεγονός ότι είναι νησιωτική χώρα, η Ταϊβάν επέλεξε, όπως και το Βιετνάμ, να απομονωθεί τάχιστα από τον υπόλοιπο κόσμο μόλις έφθασαν τα νέα για τα πρώτα κρούσματα

***

Το τελευταίο 10ήμερο του Μάρτη  2020, γύριζα στην Ελλάδα από εξωτερικό.  Ο ιός είχε ήδη ταξιδέψει από Κίνα σε όλο τον κόσμο, μια και το δικτατορικό καθεστώς αυτής της χώρας ,αν και γνώριζε από τον Αύγουστο 2019 (μπορεί και  νωρίτερα)  τί συνέβαινε στην  Γουχάν, απέκρυψε το έγκλημα. Οι Κινέζοι μπαινόβγαιναν στην Ευρώπη ανενόχλητοι να πουλήσουν την πραμάτια  τους ( τα φτηνιάρικα προϊόντα τους που δολοφονούν κλίμα και εργασιακά  δικαιώματα).   Κανένας έλεγχος,  κανένα εμπόδιο.

Μάσκες, το πλέον απαραίτητο σε μια πανδημία, δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.  Στον “Βενιζέλο”, ουδείς μας σταμάτησε, κανένα τεστ,  ο παραμικρός  έλεγχος.

Κυβέρνηση στη Ελλάδα, η ίδια η σημερινή μαφιόζικη. Μέσα παραπληροφόρησης ο  Μαρινάκης, ο Ράπτης, ο Αλαφούζος, ο Χατζηνικολάου. Οι γνωστές  εταιρίες “Πινόκιο” την ίδια εποχή ,έδιναν  ψευδοδημοσκοπήσεις, που θα κοκκίνιζε  και ο Γκέμπελς.

Εμείς εδώ φωνάζαμε ήδη από τον Ιανουάριο 2020 να προχωρήσουν,  κυβέρνηση και τύπος, σε ενημέρωση .Και επείγοντα μέτρα, με πρώτο την υποχρεωτική χρήση μάσκας , τα τεστ ανίχνευσης,   το  άμεσο  κλείσιμο των συνόρων και τη συνεχή και ευρεία ενημέρωση του πληθυσμού. Πέρασαν  σχεδόν  δυο μήνες από τις 31/1/2020, που  εμείς τους καλούσαμε να ξυπνήσουν και να λάβουν άμεσα μέτρα ,και εκείνοι ή “αγρόν ηγόραζον”  ή “περί άλλα ετύρβαζον”   (για να χρησιμοποιήσουμε  τη Μεγαλοβδομαδιάτικη  γλώσσα) .

ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟΙ, ΟΥΤΕ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΜΠΛΕ ΧΑΠΙΩΝ  ,  ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ.

ΜΑΣΚΑ-ΤΕΣΤ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ!

Κούλης και Τσιόδρας ,πέρα από άσχετοι στην αποστολή  τους   και εγκληματίες, είναι και προκλητικότατοι. Το μόνο πλέον που τους νοιάζει είναι …ο σώζων εαυτόν σωθήτω. ΄Εφτασαν σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας, που φτιάχνουν πια και …ιδιωτικούς νόμους για να  μείνουν τα εγκλήματά τους ατιμώρητα. Ούτε στις Μεσαιωνικές ηγεμονίες.

Μάρτυς μας η Ταϊβάν. Με μόνο 3  μέτρα , έχει όλο αυτό τον καιρό της πανδημίας 11 νεκρούς σε 25.000.000 πληθυσμό!  Εμείς,  δηλαδή η κυβέρνηση  των Μαφιόζων με τους αχυρανθρώπου  στις άλλες εξουσίες , με 11.000.000, έχουμε πάνω από 10.000 νεκρούς!

Κύριε Ντογιάκο, λαλίστατε σε άλλα  , αν μια γέφυρα πέσει ,αν ένα γήπεδο λόγω κακής κατασκευής καταρρεύσει  και έχουμε έναν,  δέκα, εκατό,  χίλιους νεκρούς θα καθόσαστε στην αναπαυτική σας καρέκλα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου  και θα παρακολουθούσατε αδιάφορα τις ειδήσεις   με  τις λίστες νεκρών ; Αν όχι,  τί οφείλει να κάνει ένας εισαγγελέας   με  10.000 νεκρούς και  πασιφανέστατους  ενόχους;  Δεν όφειλε να  έχει κινήσει διαδικασίες να  βάλει  μέσα  η εγκληματική  κυβέρνηση  και τους  ασυνείδητους σφογγοκωλάριους   στις επιτροπές της που  δίνουν επιστημονικοφανή κάλυψη στα ανοσιουργήματά τους;

Κουρελιάσατε κάθε θεσμό, το ίδιο το  Σύνταγμα, το δικαιικό πολιτισμό ης χώρας .Είστε ένα  γαλάζιο στρατόπεδο μαφιόζων, εγκληματιών και διεφθαρμένων.

Αλέξη Τσίπρα,

το 2015  όφειλες να πας σε εκλογές με “σημαία”  τη χρεοκοπία της χώρας και την τιμωρία του υπόδικου Κώστα Καραμανλή. Το 2019 με το μέγα σκάνδαλο της Novartis.Και στις επόμενες που θα είναι σύντομα , με τους… 11 νεκρούς της Ταϊβάν και τους 10.000 δικούς μας!  Και τα τρία αυτά φοβερά ανοσιουργήματα έχουν υπογραφή  με πένα βουτηγμένη σε  γαλάζιο μελάνι.

Ο άνθρωπος διδάσκεται από το παρελθόν.  Δεν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.  Αλλιώς, όχι μόνο δεν είναι σοφός, αλλά γίνεται και επικίνδυνος.