Σταύρος Κοντονής. Η εξαθλίωση με… ονοματεπώνυμο!

Πολάκης: Πόσο πιο κάτω στο βούρκο θα κυλιστείς Κοντονή;

τίτλοι τέλους για Κοντονή και ΣΥΡΙΖΑ

«Πόσο πιο κάτω θα κυλιστείς στο βούρκο Σταύρο Κοντονή δίνοντας εξετάσεις στο Μητσοτακέικο μπας και σε πάρουν εκεί μετά την αποτυχία σου στο Κιναλ ΠΑΣΟΚ. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πως βέβαια η ολιγωρία σου και στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τη Νοβάρτις ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ!!! Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφείο σου για το πόρισμα του Κεελπνο ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίησή του; Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί; Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθείς πως ”έσπρωξες” εσύ την υπόθεση, ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;; Συνέχισε έτσι Σταυράκο… κερδίζεις κάποια πεντάλεπτα στα κανάλια της διαπλοκής βουλιάζοντας στη χλεύη των ανθρώπων».

 Απαντώντας στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη,  ο Σταύρος Κοντονής γράφει: «΄Οσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις, πράγματι ”πέρασα και δεν ακούμπησα” αθώους ανθρώπους…”

****

Κοντονή, πλην των άλλων,   είσαι  και ένοχος συγκάλυψης της δολοφονίας του τραγικού καθηγητή Γιώργου Τριάρχη.  Σε έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα εδώ.

 Επί υπουργία σου στην κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκες από το γράφοντα,  τόσο για το σκάνδαλο της καταλήστευσης  των κονδυλίων της Ομογένειας στις πρώην Ανατολικές χώρες, όσο και για τη ειδεχθή δολοφονία  του ανθρώπου που  μήνυσε τους ενόχους και αποκάλυψε το σκάνδαλο. Και κρύφτηκες. Ως αισχρός και διαπλεκόμενος.

 Τα άλλα, πως δεν ακούμπησες…αθώους, να τα λες σε όσους  δε σε ξέρουν. ΄Εχεις και συ το αίμα του δολοφονημένου καθηγητή  στα χέρια σου. Το μοιράζεσαι με τους διεφθαρμένους πρωταγωνιστές  του σκανδάλου και της  δολοφονίας του Τριάρχη της  παράταξης της Δεξιάς , στην οποία γλοιωδώς   υποκλίνεσαι , μήπως  και σου πετάξουν κανένα κόκαλο  ανταμοιβής της προσφορά σου.

Ασφαλώς και δεν περιμένουμε να ντραπείς. “Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος” … τσίπα!