Φαήλος . Το γεφύρι που χτίζει ο πρωτομάστορας Κυριάκος , για να επιτρέψουν στην αγκαλιά της μάνας-Ν.Δ, οι άσωτοι υιοί ΝεοΝαζί και ΝεοΦασίστες

ΝΔ: Πληροφορίες ότι βολιδοσκοπείται ο Φαήλος Κρανιδιώτης για την ευρωβουλή

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης

 

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη, στην οποία καταδίκασε την ρητορική μίσους που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος μίλησε για «κυβέρνηση δολοφόνων» και για «κρεμάλες», με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών.

« Η λούμπεν ρητορική μίσους για “δολοφόνους”, με τις κρεμάλες, τις φαντασιώσεις για έκτακτα ορεινά ανταρτοδικεία, θα γίνει πάλι μπούμερανγκ. Όποιοι επενδύουν σε αυτήν εκλογικά, θα αποτύχουν. Οι πολίτες απωθούνται από τον ακραίο βίαιο λόγο και πάντα επιλέγουν σταθερότητα και ασφάλεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

***

Δε θα μείνουμε στην ψυχιατρική ερμηνεία, όπως την παραδίδει  η  αρχαία σοφή ρήση, «οία  η μορφή, τοιάδε και   η  (αιμοβόρα) ψυχή» (όταν  υβρίζει   και  ασεβεί στη μνήμη  αθώων θυμάτων).   Φαίνεται πως  και η όψη ακολουθεί την αρρώστια της ψυχής.

Σε άλλο θα επιμείνουμε.  Αν είσαι ΚΑΙ ανιστόρητος ΚΑΙ  “Ναζί χωρίς στολή”, απόγονος παλουκωτών  και στρατοδικών , δε γίνεται να αισχύνεσαι  για όσα τολμάς να λες, ούτε για  τους εκατοντάδες  νεκρούς με τα παιδιά στην αγκαλιά στην Πύλο, ούτε για τις δεκάδες στα Τέμπη.  Οπότε,  δικαίως σε λένε  … Φαήλο.

 

 

 

Και είναι, μαθαίνουμε,   έτοιμο το Μητσοτακικό καθεστώς  να   τον χρησιμοπιήσει για το μεγάλο,ακροδεξιό εκτόπισμα, που διάθετει. Αλλά.  πού είναι το περίεργο;   Τί  έχει να ζηλέψει τούτο  από το άλλο καθεστώς   στο οποίο υποκλίνεται  ο εκλεκτός για το ευρωψηφοδέλτιο  της (Ακρο) Δεξιάς Ν.Δ;  Εκείνο ήταν στρατιωτική και το  σημερινό , κοινοβουλευτική δικτατορία.

Δεν υπάρχει,επομένως, τίποτα  αύνηθες  στην  κίνηση Κυριάκου να χρήσει υποψήφιο για Ευρωβουλή τον Κρανιδιώτη.  Να τον κάνει γέφυρα , θέλει, για να επιστρέψουν  σπίτι τους οι άσωτοι  υιοί που είχαν αναχωρήσει παλιότερα  προσωρινά  για τα΄λημέρια   του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Καταλληλότερος να τους γυρίσει πίσω στην πατρική οικία, δεν υπάρχει από το Φαήλο.

Κατά τα άλλα, και η ιστορία φρίττει   και οι λέξεις έχασαν  τη σημασία τους , όταν  μιλάει όπως μιλάει,  ένας ακραιφνής λούμπεν    της  βαριάς ρητορικής μίσους,  φαν της κρεμάλας και των  στρατοδικείων .  «΄Αλλων ιατρός ,αυτός έλκεσι βρύων».

Σημεία των καιρών !