ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

 

Δεν είναι περίεργο  που με τη γνωστή ,προκλητική, πέρα από ανήθικη, απόφαση του Αρείου Πάγου  για  το πράσινο φως  στα   funds στους πλειστηριασμούς,  συντάχθηκε έμμεσα, πλην σαφώς  και ο γνωστός φιγουρατζής  της πολιτικής Γιάννης Βαρουφάκης, με μια  αισχρή ανακοίνωση, μόνο  και μόνο για να τη βγει στο ΣΥΡΙΖΑ . Λέει σε ένα σημείο:

“Πρόσφατα ο Άρειος Πάγος έβγαλε μια απόφαση η οποία άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και θα κλείσει πάρα-πάρα πολλά σπίτια. Όσοι φωνασκούν εναντίον του Αρείου Πάγου, τι περίμεναν από τον Άρειο Πάγο; Εφαρμόζει τους νόμους των μνημονιακών κομμάτων και Κυβερνήσεων, αυτούς που ψήφισαν όλοι οι μνημονιακοί, υπό τας διαταγάς της τρόικας”.

Τόσο άθλιος!  Επαναλαμβάνει, όσα ακριβώς λένε οι Τραπεζίτες  και ο Σταϊκούρας.  Δικαιολογεί την κατάπτυστη απόφαση με το ψευτοεπιχείρημα πως “όσοι  την ψήφισαν δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς” . Κι αν ισχύει αυτό,  τότε, κι ας μην το λέει ευθέως, οι  9 δικαστές που ψήφισαν κατά, είναι… παράνομοι.  Τόσο βρώμικος!

  Παραθέτουμε τα ονόματα των έντιμων και μη διαπλεκόμενων  διαφωνούντων εννέα (9) δικαστών  με την απόφαση του Αρειου Πάγου  για  τους πλειστηριασμούς, που   παραδίδει,  ακόμα και την πρώτη κατοικία  στα χέρια  των κορακιών, σαν τον υιό Ντογιάκου.  Να σημειώσουμε, μάλιστα, πως σύμφωνα  με πληροφορίες,  οι 9  δικαστές που αντιτάχθηκαν  σε αυτό το έγκλημα., προπηλακίστηκαν από τους επιδεικνύοντας πρωτοφανή πρεμούρα και σπουδή  συναδέλφους τους,  να αποφασίσουν εδώ και τώρα υπέρ των Τραπεζών, τη στιγμή που, όπως εύστοχα  παρατηρηρεί   ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Βερβεσός  «αν ήταν υπόθεση ενός απλού πολίτη θα έκανε τουλάχιστον  3 χρόνια να βγει απόφαση»!

 Ο εννέα διαφωνήσαντες δικαστές είναι:

Βενιζελέας, Πλατιά, Νάκου, Τζούμαρη, Πρίγκουρη, Μπερτσιά, Πάπαρη, Νικόπουλος, Χαρσιτζόγλου) λέγεται ότι δέχθηκαν λεκτικούς προπηλακισμούς μέχρι τέλους προκειμένου να καμφθούν και να υπαναχωρήσουν από τις απόψεις τους.