ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ -Ο Πολάκης είναι αγράμματο υποκείμενο
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου- φωτογραφία sooc.gr

Η αμετροεπής κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου,που είναι ό,τι είναι ελέω …μπαμπά. ΄Οπως  ο Κυρικάκος και δεκάδες άλλοι στην Ελλάδα. Γι αυτό,  θα έρπεπε να σιωπά και να ντρέπεται. Αν μη τί άλλο, ο Τσίπρας δεν ανήκει σε “τζάκι”  και δεν έφτασε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας ,τουλάχιστον  όχι επειδή είχε  “μπάρμα στην Κορώνη”

Οπότε,  το …γνήσιο προϊόν  του νεποτισμού και της αναξιοκρατίας σίγουρα δεν έχει τσίπα. Αλλιώς δε θα ήταν αυτό που είναι.  Ανήθικη  και πολιτική  απατεώνας.

 

2. Ποτάμι: Οι στοχοποιήσεις δικαστών στρώνουν το έδαφος στους ακραίους
Ποτάμι/Φωτογραφία: IntimeNews

 

Τα μπαχαλάκια  με τους Ρουβίκωνες που το παίζουν αναρχικοί χωρίς να είναι, στρώνουν  το δρόμο στον Μητσοτάκη. Τζάμπα νομίζετε πως δουλεύουν ως αχυράνθρωποι  για τα αφεντικά τους;

΄Ωρα, 16.30

 

3. Εκπλήξεις: Με την ΝΔ κατεβαίνουν Πέτρος Τατσόπουλος, Αντώνης Πανούτσος
Κυριάκος Μητσοτάκης με Πέτρο Τατσόπουλο και Αντώνη Πανούτσο

Μέγας πολιτικός απατεώνας ο Πέτρος.  Φτου του ,του παλιανθρωπάκου! Αριβίστας, κανονικός γυρίστρας για την καρέκλα.

Τα λέγαμε πριν χρόνια για δαύτον.΄Ηταν κουμάσι από τότε που το έπαιζε αριστερός. Τον είχαμε μυριστεί και είχαμε προβλέψει την πορεία του προς την αγκαλιά του Κυριάκου. . Από το 2016 λέγαμε πως   θα κατέληγε εκεί .Διαβάστε τί γράφαμε τότε (7 Ιουνίου 2016)

. Πέτρος Τατσόπουλος: Τι ήθελα και έμπλεκα με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Πέτρος Τατσόπουλος: Τι ήθελα και έμπλεκα με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Σε μια πολιτική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για τον λαϊκισμό, το μέλλον της κεντροαριστεράς, το δημοψήφισμα, τα λάθη και τις παραλείψεις, εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου με τίτλο: «Ήμουν κι εγώ εκεί».

Το βιβλίο παρουσίασαν η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ τη συζήτησε συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

Στις 10 Ιανουαρίου 2014, ο Πέτρος Τατσόπουλος συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και υπέβαλε την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το τέλος της πολυκύμαντης συνεργασίας του γνωστού συγγραφέα με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που είχε ξεκινήσει ακριβώς δύο χρόνια νωρίτερα. Κατά τη διάρκειά της, ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία να δει από μέσα την πολιτική και την παθολογία του πολιτικού βίου της χώρας. Το βιβλίο αποτελεί μια εξομολογητική αφήγηση του συγγραφέα για την εμπλοκή του στην πολιτική μαζί με τα πολιτικά κείμενά του κατά την περίοδο 2012-2016.

«Η τελική εντύπωση είναι αυτή ενός αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος. Θα του έδινα και τίτλο κάτι σαν «τι ήθελα και έμπλεξα με την πολιτική αλλά και τι πλάκα που είχε»», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Απ’ άκρου εις άκρον του πολυσέλιδου βιβλίου διαχέεται μια αμφιθυμία: τον βλέπεις να προσεγγίζει την πολιτική και τους πολιτικούς με μια περιέργεια που μοιάζει με φίλους του δάσους που πάνε νύχτα σ’ αυτό για να νιώσουν και τη γοητεία του φόβου. Κυριαρχεί και το «δεν θέλω» και το «τι ενδιαφέρον όλο ετούτο»».

Η κ. Μπακογιάννη μέσω τουίτερ, μετά το τέλος της εκδήλωσης, υποστήριξε ότι η παρουσία του Πέτρου Τατσόπουλου ήταν οξυγόνο στη Βουλή των Ελλήνων και προέβλεψε την επιστροφή του στην πολιτική, ρίχνοντας έτσι και …γέφυρες για τη ΝΔ.

Και συ, τέκνον ,Βρούτε;» Ντροπή, ντροπή, ρε Πέτρο! Τακιμιασμένος με τους «άλλους» και αγκαλιά με τη Ντόρα και τον Πάγκαλο, δεν το περίμενα ποτέ να σε δω.
Και θα περάσεις, μάλιστα, στο στρατόπεδο του Κυριάκου  Μητσοτάκη , μεγάλε για την καρέκλα; Μα, τί έχετε πάθει όλοι σας; Γιατί ξεκινάτε  «υγιείς» και  καταλήγετε «άρωστοι»;  Για την ηλίθια  εξουσία;
Δηλαδή, για στάσου. Δεν είσαι ευρωπαϊστής; Είσαι, λες. Και τότε τί έκανε κακό ο Αλέξης Τσίπρας και τον κράζεις έτσι; ΄Ηταν δημαγωγός. Ναι, ήταν.΄Οπως ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι κομματικοί στην Ελλάδα, που μαυλίζουν οπαδούς.   Εμείς εδώ του τα ψέλνουμε συνέχεια του Αλέξη για τις υπερβολές  του στο λαϊκισμό.
Αλλά, ο Μητσοτάκης που προαλείφεται για αρχηγό σου, τί είναι δηλαδή; Και τί θα έκανε αν ήταν στη θέση του Τσίπρα;  Θα γύριζε στη δραχμή και δε θα υπέγραφε μνημόνια; ΄Ιδια και χειρότερα θα υπέγραφε. Τουλάχιστον, υπήρξε και μια αντίσταση, βρε,αδερφέ, μια βολιδοσκόπηση (της μορφής «κι αν κάτσει,πού ξέρεις;). ΄Εστω και για την τιμή των όπλων, που λέμε.
Και,  άκου, μην αρχίσεις τις μπαρούφες με άρωμα σάλτσας …λογοτεχνίας για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.  Είσαι εντελώς φάουλ.
 Κρίμα τα μέηλ μας.  Διαγράφεσαι από τη …»σχέση». Ως εδώ.

 

4. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΑΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Χτες γράφαμε για τον πολιτικό απατεώνα Νικήτα Κακλαμάνη.΄Ολο αυτό το συνάφι, κρύβεται πίσω από τον πατριωτισμό, για να κάνουν πιο εύκολα τις βρωμιές τους. Κάλυψη είναι οι κορώνες περί πατρίδας και ΄Εθνους.

Να τί γράφαμε  για το θρασύτατο αυτό ακροδεξιό Ελληνάρα,που “αποπάτησε” χωρίς τσίπα μέσα στη Βουλή, τιμώντας τον εθνικστή “ράμπο”  στην Αλβανία.

 ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. ΤΟ… ΕΥΖΩΝΑΚΙ!

7/-6-2016

. H οργισμένη αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη για την Αγιά Σοφιά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης θέλησε να σχολιάσει την απόφαση των τουρκικών αρχών για ζωντανή μετάδοση ανάγνωσης του κορανίου.

Οπως είναι φυσικό,αυτή η ανάρτηση του έμπειρου κοινοβουλευτικού της ΝΔ προκάλεσε δεκάδες σχόλια.

«Η θρυλική Αγιά Σοφιά γίνεται τζαμί για 30 μέρες, για το ραμαζάνι. «Καλή αρχή». Η πολιτισμένη Δύση, συνεχίζει τον ύπνο της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

΄Αλλος  πάλι …αντρειωμένος  τραβάει  για…  Αγια Σοφιά.  Θα πας,  Νικήτα κι εσύ με τα άλλα….ευζωνάκια να πάρετε τη …ΜΠΟΛΙΝ; ( Εις την Πόλιν- Ιστινμπόλ [Istinbol] ή Ιστανμπόλ [Istanbol]). Θα φτάσετε στην «κόκινη μιλιά»;
Καλά , η υποκρισία του ανδρός. Αλλά, λίγη σωφροσύνη και στοιχειώδης λογική δεν υπάρχει; Πού στα κομμάτια πάτε χωρίς μυαλό και παίρνετε και αξιώματα; Ο τύπος παραπάνω ήταν δήμαρχος!Και προαλείφεται για κανένα υπουργείο, αν ξαναγυρίσει πίσω η «επάρατη» του  Κυριάκου Μητσοτάκη.
Καταλαβαινετε τώρα ποιοί  τόσα χρόνια κουμάνταραν τον τόπο και πήγε κατά διαόλου; Τους δώσαμε εμείς τράτο. ΄Εχουμε όλοι  τεράστιες ευθύνες, γιατί λέγαμε μια ζωή  «μόνο οι ανόητοι  και οι διεφθαρμένοι ασχολούνται  με την πολιτική». Και όσοι δεν είναι, γιατί απεμπόλησαν την υποχρέωση-δικαίωμα να ασχοληθούν με τα «κοινά»;
Φταίμε όλοι για το κατάντημα της χώρας.Τί να λέμε τώρα.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
5. «Οχι» στο αίτημα Ράικου για εξαίρεση των εισαγγελέων Διαφθοράς στην υπόθεση Novartis
Η Ελένη Ράικου (αριστερά) και η Ελένη Τουλουπάκη (δεξιά)

 

Τώρα που απόκτησε και το τίτλο  της… αντιστασιακής η Ράικου, θα την αξιοποιήσουν ευκολότερα και καλύτερα στη Ν.Δ. ΄Αλλωστε, για τον Κυριάκο τα έδωσε όλα η εισαγγελέας της…διαφθοράς, που πέρασε από Novartis, το Εφ Μπι ΄Αι βούιζε, “ο κόσμος όλος το είχε τούμπανο” και μόνο τούτη ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα. “Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα”

Οποία αθλιότης!

 

¨΄Ωρα  20.20